מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דאלה דחופה לגבי תמיכה אחרי החזרהאני11/03/2016
לפני שבועיים עשיתי החזרת עוברים מאז לוקחת כל בוקר וערב אוסטרופם 1 בוקר 1 ערב. ואוטרוגסן 2 בוקר 2 ערב. עכשיו ראיתי שנשארו לי רק 3 כדורי אוטרוגסטן ואין לי מרשם, אם אני אשים 1 היום ומחר 1 בוקר 1 ערב במקום 2 כדורים כל פעם זה יכול לפגוע במידה ויש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דאלה דחופה לגבי תמיכה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016כדאי להמשיך במינון הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי יש לי שאלה מוזרה שמטרידה אותיג'ניפר11/03/2016
בס"ד
הי יש לי שאלה מוזרה
האם עיסוי ונגיעות חזקות הכואבות באיזור הבטן עלולות להזיק?להזיז לפצוע את האיברי הרבייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יש לי שאלה מוזרה שמטרידה אותי - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2016לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה על השאלה אבל אם ביום רביעי הייתה ההזרעהנטע11/03/2016
ואתמול יום חמישי הקאתי ושלשלתי ,זה יכול להשפיע?;(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סליחה על השאלה אבל אם ביום רביעי הייתה ההזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016לא ישפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפול יום 3 .שירה11/03/2016
שלום, בת 38, רזרבה שחלתית לא להיט, בד״כ מתחילה סבב ביום מחזור 2. אם המחזור הגיע בשישי ורק ביום ראשון יתחיל הסבב (יום מחזור 3), האם בעייתי ?
תודה וסופש נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התחלת טיפול יום 3 . - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016לא בעייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים לאחר בדיקת דם ואי קבלת ווסתדנית11/03/2016
שלום רב
עברתי מחזור Ivf
ב1.3 נתקבלה תשובה שלילית להצלחתו
הופסקה תמיכת קרינון , 11 ימים אחרי ולא קיבלתי ווסת
נשלחתי לבדיקות דם ואולטרסאונד שהראו התוצאות הנ״ל
E-2 652
Progesterone 56.5
באולטרסאונד נצפתה רירית בעובי 6 ממ בפונדוס
עם זקיקים קטנים בשחלות
בלי ממצא חריג
שאלתי היא , לא הופיעה ווסת וערכי ההורמונים למיטב הבנתי מרמזים על לאחר ביוץ ??
כיצד ייתכן ?
מה הסיבה לתוצאות אלו ( ועדיין אין ווסת )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי הורמונים לאחר בדיקת דם ואי קבלת ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016קיימות שתי אפשרויות:
1.נוכחות של ציסטות שחלתיות
2.היריון? -חזרי על בדיקת הביטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא ביצעתי שוב וגם אולטרסאונד
דנית11/03/2016בטא שלילית
ובאולטרסאונד וגינלי לא ראו ציסטות
ראו רק זקיקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי אולטרסאונד שנראה תקין
דנית12/03/2016לא נצפו ציסטות אלא זקיקים קטנים בשחלות
רירית 6
הרופאה אמרה שהאולטרסאונד תקין
ובטא שביצעתי שוב היה שלילי
יכול להיות שבלי לקבל מחזור היה עוד ביוץ ?
מחזור יכול ״לדלג ״ בעקבות הטיפולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביצעתי אולטרסאונד שנראה תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2016הערכתי שהפרוגסטרון יחזור לערכי בסיס תוך 2-3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכעבור כמעט עשרה ימים נוספים אחרי הה
דנית20/03/2016היי פרופסור
אז אנחנו יותר משבוע אחרי
ההורמונים ב14 לחודש היו אסטרדיול 690
ופרוגסטרון ירד ל 13.5
נכון להיום שזה כבר 20 ימים אחרי הפסקת תמיכה ועדיין לא קיבלתי וסת ??
כבר קצת מוטרדת ..
מה להמלצתך כדאי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אגן קטן לאחר קיסריעזרה10/03/2016
בדיקת אגן קטן
סיבת הבדיקה:שגרה
חודש וחצי לאחר קיסרי
דימום חזק לאחר לידה
גישת הבדיקה וגינלית
רחם/דוגלס
מנח הרחם אחורי
גודל הרחם מ"מ 69×48×70
רקמת רחם תקין
רירית הרחם :
בעובי: 15.2 מ"מ
תיאור הרירית: סדירה:הד קו אמצע
רירית מעובה באיזור חיבור גוף הרחם לצוואר הרחם נצפה תוכן היפואקוגני 20*17 מ"מ .נצפו מעט זרימת דם דימום
דוגלס:מעט נוזל
שחלה ימנית הודגמה בגודל : מ"מ 20×29 מ"מ
מבנה:מספר זקיקים קטנים
שחלה שמאלית:
הודגמה בגודל מ"מ 23× 38× מ"מ
מבנה:מספר זקיקים קטנים
נמצא זקיק בגודל :19.5 מ"מ.
והרופאה אמרה לי שנישאר לי כמות גדולה של דם שלא יצאה ורציתי לדעת האם זה מסוכן ומה זה יכול להיות?!
האם יכול להיות שזה מחזור שצריך לצאת?!או חלילה שלייה נישארה?!או שזה קרה לי בגלל הכדורים שנתנו לי לכיווץ הרחם?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה עזרה דחופההההההההה בבקשהההההה אנא ממכםםםםם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016שתי האפשרויות קיימות,אם הדמם ימשך יהיה צורך בביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה -אני נוראאאאא חרדהההההה
עזרה11/03/2016אני לא מדממת אבל היא טוענת באולטראסנד שיש כמות דם שלא יצאה..
יש מצב חלילה לשלייה שנשארה?!או שאין סיכויי
ולפי התוצאות השאר בסדר?!ובמצב כזה אפשר לקיים יחסי מין?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא ביוץ והזרעה ואוביטרלאני10/03/2016
שלום. היום עשיתי מעקב זקיקים שני שבו נצפו זקיקים בגודל 14 ועובי רירית 8.8
בדיקת דם:
E2- 515.60
Lh-5.80
Progesterone-1.10
יום שמיני למחזור
הונחתי לקחת אוביטרל בשבת בערב והזרעה בשני.
האם הערכים שהתקבלו היום מתאימים לביוץ בשני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנושא ביוץ והזרעה ואוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016לטעמי ,הייתי מבצע ביקורת של אולטראסאונד נוספת למחרת הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לבצע בדיקה נוספת?
אני11/03/2016ומדןע לבצע אולטרסאונד נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי לבצע בדיקה נוספת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016כדי להעריך את קצב צמיחת הזקיק,את הבדיקה יש לבצע למחרת הבדיקה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני11/03/2016הבדיקה נעשתה אתמול והיום כבר לא קיבלתי הוראה לעשות. מחר כבר צריכה להזריק אוביטרל. יש סיכוי שבגלל שלא נעשתה בדיקה נוספת אפספס את הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2016יש לקוות שהתיזמון הנו אופטימאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני12/03/2016היום שמתי לב להפרשות פוריות. האם ההפרשות מעידןת על ביוץ שמתקרב או שההפרשות קורות בזמן הביוץ?
אני צריכה להזריק היום אוביטרל ופוחדת שפיספסתי את הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2016ההפרשות מתרבות לקראת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובנ
אני12/03/2016היום בבוקר שמתי לב להפרשות של ביוץ
עכשיו בשעות הערב זה כבר פסק
יכול להיות שפיספסתי את הביוץ והאוביטרול שעליי להזריק היום מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובנ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנונים לשבת יומים לאחר הזרעהנטע10/03/2016
תכננו לנסוע לסופ״ש או לחמת גדר או בים המלח, כולל מרחצות,גופרית ומסאג,,
האם עדיף שלא!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תכנונים לשבת יומים לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2016לא בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גקוזי ובריכה יום אחרי שאיבה האם מותרורד10/03/2016
שלום היום בצעתי שאיבת ביציות רציתי לדעת האם יש איסור על כניסה לבריכה או גקוזי לאחר שאיבת הביציות? ואפילו גם יום או יומיים אחרי?
גקוזי ובריכה יום אחרי שאיבה האם מותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2016בעקרון אין איסור,אולם הייתי נמנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור: האם החזרת בלוסיצטים מגדילה סיכוי להריון משמעותית?עדי10/03/2016
כי יש בזה סיכון גדול לאיבוד עוברים, האם היתרון משמעותי ושווה סיכון ? תודה
לפרופסור: האם החזרת בלוסיצטים מגדילה סיכוי להריון משמעותית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2016בהחלט הסיכוי של בלסטוציסט עולה על זה של עובר מתחלק,בד״כ מספר הבלסטוציסטים המוחזרים מצומצם,וכך נמנע גם היריון רב עוברי,בכל מקרה אם מתקבלים יותר מ-5 עוברים כדאי לגדלם לבלסטוציסטים וכך מתקבלים העוברים הראויים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ צריכה לטבול במוצאי שבת ועשיתי יום חמישי היום בדיקהמאי10/03/2016
הייתי היום יום חמישי במעקב זקיקים התוצאות אולטרסאונד זקיק בגודל 23 בדיקת דם p2-746,גסטרון קטן מ-2 ו-lh11
מתי הביוץ צריכה לטבול במוצאי שבת ועשיתי יום חמישי היום בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2016ביוץ צפוי לקראת שישי שבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה יש לי שאלה קצרה
מאי10/03/2016אם אני צריכה לטבול במוצאי שבת אז יכול להיות שהביוץ יהיה ביום שישי ואז במוצאי שבת אני כבר יפספס את הזמן של הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מאוד לחוצה לפספס
מאי11/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובה מאוד לחוצה לפספס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2016בכל מקרה גם אם תקיימי יחסים במוצאי שבת עדיין את מצויה בטווח הפריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ממש שענית מהר....
מאי11/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך ממש שענית מהר.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תחילת חודש רביעי שאלה ...הילי10/03/2016
שלום אני בתחילת שבוע 16 חודש רביעי האם ייתכן שאני מרגישה תנועות עובר כמו פרפר? וכן האם זה נכון כי מחודש רביעי יורד הסיכון להפלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון תחילת חודש רביעי שאלה ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2016בתחילת חודש רביעי מה שאת חשה אינו תנועות עובר.
לאחר החודש השלישי שיעור ההפלות פוחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נתונים לאחר הזרעה...שאלהנטע09/03/2016
היי היום בוצעה הזרעה לקחתי אוביטרל ביום שני בערב,הנתונים לפני הטיפול: נפח 4.5 מעט צמיגות ריכוז 25 מ״ל תנועה28 תנועה טובה 20 בינונית 6 איטית 2 ולאחר הטיפול: ריכוז 12מ״ל תנועה 70 נפח 0.6 תנועה טובה 50 תנועה בינונית 20 , האם אלו נתונים טובים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בבקשה זה
נטע09/03/2016האם יש סיכוי ל יכנס להריון באופן טבעי עם נתונים אלו?
הרופא אמר לקיים יחסים היום,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת נתונים לאחר הזרעה...שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2016נתונים בהחלט מספקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מקבלים מחזור אחרי שאיבה ללא החזרת עובריםע פ08/03/2016
שלום
ביום שלישי שעבר 1.3 שאבו לי 18 ביציות, כתוצאה מגירוי יתר שחלתי החליטו לא להחזיר לי את העוברים ולשאפז אותי לכמה ימים.
הבנתי שמחזירים לי את העוברים אחרי שאני מקבלת מחזור וכל מערכת נרגעת ומתאפסת, מתי אני אמורה לקבל מחזור?
עוד שאלה בנוגע לתוצאות הבדיקות של בעלי. בשנה האחרונה הוא עשה יותר מ 5 בדיקות זרע ובכולם קבל תוצאה של "בודדים עם תנועה חלקית בלבד" וכתוצאה מזה בקשו שהוא יתן 3 מנות זרע להקפאה.
ביום השאביה התבקש לתת זרע טרי, ולפתעתינו יצא 5 מיליון עם 40% בתנועה.... האם יש לזה הסבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי מקבלים מחזור אחרי שאיבה ללא החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2016כ---1214 יום לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית וסיבים תזונתיים מאוכל במקבילדנה08/03/2016
שלום, אני לקראת שאיבה ולוקחת כל בוקר 400 מקג של חומצה פולית ואוכלת בו זמנית פיתה מחיטה מלאה עם סיבים תזונתיים.
עכשיו במקרה קראתי שלא טוב לקחת ויטמינים עם סיבים תזונתיים.
האם ייתכן ששום דבר לא נספג, וכאילו לא לקחתי כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיפול לפני שאיבה
דנה08/03/2016אני כרגע בפרוטקול ארוך, עדיין עם הדקפפטיל בלבד.
האם זה באמת כאילו שלא לקחתי חומצה פולית בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חומצה פולית וסיבים תזונתיים מאוכל במקביל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מבינה אותך נכון שאני
דנה08/03/2016יכולה חהיות רגועה?
האם אני מבינה אותך נכון שאני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2016אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
דנה08/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)