מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה היריון??????שאלה דחופה...נתלי04/03/2016
שלום רב,
ביצעתי הזרעה ב-17.2 והזרקתי אוביטרל ב15.2
ביצעתי אתמול בדיקת דם ויצאה לי תשובה 192 !!!
הבנתי שזה היריון בשעה טובה אך בערב עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית,למה זה ככה? בדיקת הדם היא הקובעת ?
ועוד שאלה .. מתי צריך אולטראסאונד ראשון ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה היריון??????שאלה דחופה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2016מזל טוב הנך בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה!!!!!!
נתלי04/03/2016תודה רבה :)
האם אולטראסאונד ראשון בעוד שבועיים זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ווסת - לקראת החזרת עובריםציפי03/03/2016
שלום רב, הפסקתי לקחת אסטרופם מאחר ורירית הרחם שלי לא התעבתה מספיק אחרי הרבה זמן,(להחזרת מוקפאים) החלטנו לעצור טיפול ולחכות לווסת. 6 ימים אחרי שהפסקתי עם האסטרופם יש לי דימום אבל ממש ממש חלש, לא אופייני למחזור. הייתי אצל הרופא בגלל הדימום כדי להתחיל טיפול. אבל מכיוון שהוא מאוד חלש אני תוהה האם הגיוני שהדימום הזה הוא מחזור ? כמה ימים אחרי הפסקת אסטרופם מקבלים ווסת ? לא לקחתי שום תרופה אחרת (דוגמת דופסטון) פשוט חיכיתי לוסת כדי להתחיל מהתחלה. האם יכול להיות שהדימום הוא בעצם בגלל שהרירית חוזרת להיות צרה והדם זה מה שיוצא מהרירית המעובה, שאריות, או שזה באמת מחזור ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם ווסת - לקראת החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2016בהחלט מדובר בדמם המהווה נקודת ציון המדמה מחזור,הדמם המועט הנו בגלל רירית דקה ודמם בעקבות הפסקת תכשיר אסטרוגני בלבד(לל פרוגסטרון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אסטרופם וקבלת וסת
ציפי04/03/2016תודה על המענה. האם היית ממליץ לי להפסיק שוב את האסטרופם ולהמתין לווסת אמיתית ? אני אחרי 3 ימים של אסטרופם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אסטרופם וקבלת ווסת
ציפי04/03/2016או האם זה בסדר שאמשיך עוד שבוע עם האסטרופם, כפי שנקבע לי. ואגיע לבדיקת דם ו us למרות שזו וסת מדומה ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפסקת אסטרופם וקבלת ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2016בהחלט יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אסטרופם ווסת מדומה
ציפי05/03/2016תודה פרופ, יכולה להמשיך עם האסטרופם או עדיף לחכות לווסת אמיתית ? יש לזה משמעות ? במקרה שאמשיך עם אסטרופם היום לעיבוי הרירית לקראת החזרת עוברים מוקפאים, האם הוסת המדומה בה אני נמצאת עכשיו, ממש ללא דימום, עשויה להפריע בתהליך עיבוי רירית הרחם ? שוב תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפסקת אסטרופם ווסת מדומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2016יכולה להתייחס לדימום כווסצ ולהמשיך בטיפול להכנת רירית הרחם לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע אני ? היריון ראשון מתרומת ביציתאיילה03/03/2016
שלום רב,
באיזה שבוע אני ?
25.1. - החזרה 2 עוברים טריים מתרומת ביצית.
7.2 - בטא 1 - 320
9.2 - בטא 2 - 660
באיזה שבוע אני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה שבוע אני ? היריון ראשון מתרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2016שבוע 4+4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שיש טעות בתשובה של הרופאים
איילה04/03/2016איך זה יכול להיות 4 פלוס 4 ? עבר למעלה מחודש וחצי מיום ההחזרה .. ולפני שבוע וחצי הייתי אצל הרופא והוא ראה דופק .. אולי אני בשבוע 7 פלוס 4 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שיש טעות בתשובה של הרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר04/03/2016ההערה שלך נכונה ופרופסור אשכנזי חשב שעכשיו עשית את בדיקת הדם.
יש לחשב מתאריך 8.1 כוסת אחרון , ומה שנאמר לך באולטרה -סאונד זה הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בחישוב גיל ההיריון
איילה04/03/2016אז זה אומר שהיום אני בשבוע 8 ? ( אם החישוב הוא מיום 8.1)
טעות בחישוב גיל ההיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2016טעות בחישוב.
הערכתי שאם הביציות הופרו ב-22 לחודש ינואר הרי שהינך בשבוע 8+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לרופא מומחה לבדיקת אולטראסאונדהילה03/03/2016
אני בשבוע 6+6 לאחר החזרה ב 8/3 המלצה על מומחה לאולטרסאונד , אני צריכה לעבור בדיקת אולטראסאונד מעמיקה ומקיפה בשל ממצא שלא ברור לרופא מטפל. הרופא נתן לי רשימה של ארבע רופאים:
ינון גלבוע, בועז וויס, ירון צלאל, יואב ינון. אשמח לקבל המלצה למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לרופא מומחה לבדיקת אולטראסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר03/03/2016כולם מעולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא האם תקין... האם ההכפלה תקינה ?יהלי03/03/2016
שלום רב !!
בת 38 בטא ראשונה 230 ביום שני
ביום חמישי בטא 451 ופרוגסטרון 70
אודה לדעת אם תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכפלת בטא האם תקין... האם ההכפלה תקינה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר יום 14 לאחר החזרת עוברים -בדיקת בטאפלונית03/03/2016
היי,
מחר בדיקת בטא אחרי החזרה של 2 עוברים (מחר יום 14 מההחזרה)
מהיום יש לי הפרשות מרובות יחסית , זה יכול להעיד על הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחר יום 14 לאחר החזרת עוברים -בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשכוח לקחת כדור לתמיכה ועד מתי תמיכה בהיריוןאיילה03/03/2016
שלום רב,
אני בת 40 + 3
25.1. - החזרה 2 עוברים טריים מתרומת ביצית.
7.2 - בטא 1 - 320
9.2 - בטא 2 - 660
25.2 - אולטרסאונד - נצפה שק היריון, עובר ודופק.
תמיכה - 3 פרוגינובה, 1 אסטופם, 3 אנדומטרין, 2 זריקות פרוגסטרון 500 בשבוע.
אתמול שכחתי לקחת כדור אחד של פרוגינובה, האם זה יכול לגרום לנזק ?
באיזה שבוע אני ?
ועד מתי מקבלים תמיכה ?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשכוח לקחת כדור לתמיכה ועד מתי תמיכה בהיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016לא נגרם כל נזק,אפשר להפסיק את התמיכה בטווח של שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין שימוש בפיוריגון ומונופראני03/03/2016
לגונל F מבחינת ההשפעה על עובי רירית הרחם?
אני בסבב של החזרת מוקפאים לאחר שהסבב הקודם הופסק בגלל שהרירית לא צמחה. (שימוש באסטרופם).
בסבב ה IVF בשימוש משולב של מונופר ופיוריגון הרירית הגיעה ל 6 בקושי.
האם לגונל F יש השפעה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין שימוש בפיוריגון ומונופר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016אין הבדל מהותי ביכולת לעבות את רירית הרחם בין התכשירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין שימוש בפיוריגון ומונופראני03/03/2016
לגונל F מבחינת ההשפעה על עובי רירית הרחם?
אני בסבב של החזרת מוקפאים לאחר שהסבב הקודם הופסק בגלל שהרירית לא צמחה. (שימוש באסטרופם).
בסבב ה IVF בשימוש משולב של מונופר ופיוריגון הרירית הגיעה ל 6 בקושי.
האם לגונל F יש השפעה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין שימוש בפיוריגון ומונופר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטיידאני02/03/2016
מה יכולה להיות סיבה להוראה לא להזריק צטרוטייד ביום מסוים לאחר שכבר התחלתי להזריק?
(הזרקה יומיים, יום לא, הזרקה יום אחד ושוב לא)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צטרוטייד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016התרופה מדכאת את התגובה ההורמונאלית, ויתכן שהרופא רוצה להגביר את התגובה על פני הדיכוי האפשרי ,וכך לאזן את ההליך הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית מבחנה ותרומת ביצית אחרי גיל 45גאיה01/03/2016
לפי מה שהבנתי הפריית מבחנה אחרי גיל 45 לא מומלצת בגלל כמות ההורמונים שיש לקחת לפני ההפרייה. מדוע אם כן ממליצים על תרומת ביצית וגם בהליך זה צורכים הורמונים רבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריית מבחנה ותרומת ביצית אחרי גיל 45 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016בסיכומו של דבר מדובר בסיכוי להרות הנובע מאיכות הביציות ,כשמדובר בתרומת ביציות הרי שגיל הביציות צעיר ,איכותם הגנטית והמורפולוגית הינה עשרות מונים טובה מאלו של המטופלת ,ולכן ההעדפה היא בגיל כזה של ביציות מתרומה על מנת להשיג היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עוברים בינונית רירית מעל 12דנה01/03/2016
בת 38, fsh וamh תקין.תרומת זרע.
ivf שלישי,
פרוטוקול קצר combo נשאבו 3 ביציות והוחזרו היום 2 עוברים באיכות בינונית.
שני טיפולים ראשונים,פרוטוקול ארוך,נשאבו 5,6 ביציות והוחזרו בכל פעם שני עוברים יפים. רירית תמיד מעל 12.
האם לאיכות העוברים בטיפול הנוכחי יש קשר לפרוטוקול שהרופא שינה?
מהם סיכויי ההשתרשות של עוברים באיכות בינונית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות עוברים בינונית........... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016סיכוי סביר בהתחשב בגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שני וסוג דם - האם צריכה אנטי d?בייבי בא01/03/2016
שלום
הריון שני שבוע 6 פלוס 7. ביום א היה דימום קל. תודה לאל הכל בסדר.
שאלתי- אני עם סוג דם 0-.
זהו הריון שני והראשון הסתיים בהפלה בשבוע 5.
אז קיבלתי ציטוטק ואז נתנו לי גם אנטי d.
האם צריכה לקבל גם עכשיו אנטי d?
הריון שני וסוג דם - האם צריכה אנטי d? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016דמם בהיריון אצל אישה עם RH שלילי מחייב מתן אנטי D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לפני החזרה לקחת חומצה פוליתשמרית01/03/2016
כמה זמן לפני החזרה צריך לקחת חומצה פולית (בתרומת ביצית) ואם אני לפעמים שוכחת ומפספסת כמה ימים - זה משמעותי?
דבר נוסף- אני אמורה לקחת ברזל עדין עקב מחסני ברזל מדולדלים ותזונה צמחונית, רשום שהברזל עדין בתוספת חומצה פולית (ויטמין B12 וויטמין C). האם זה לא יותר מדי לקחת חומצה פולית 400 מק"ג עם ברזל שיש בו גם חומצה פולית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שמרית02/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים לי
גלית03/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה אבל חומצה פולית לוקחים
אני03/03/2016ברצף, בלי קשר לתאריך ההחזרה.
מומלץ להתחיל 3 חודשים לפני הכניסה להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה זמן לפני החזרה לקחת חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016את תוספות המזון כולל חומצה פולית רצוי להתחיל כחודשיים שלושה לני הכוונה להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת אסטרופם לעיבוי רירית הרחםאילה01/03/2016
שלום, פניתי לרופא עקב דימומים מתמשכים אחרי מחזור (יש לציין שעברתי גרידה בשבוע 11 לפני 3 חודשים), באולטראסאונד יום 12 למחזור עובי הרירית היה 4 מ"מ ורק זקיקים קטנים. הרופא רשם לי אסטרופם 2 מ"ג אחד ליום למשך 28 יום. שאלותי:
1. הבנתי שאסטרופם גם דוחה ביוץ, הביוץ שלי די מאוחר ולכן הוא לא חזק האם הפעם בטוח זה יהיה כך ואין בכלל לצפוץ להריון?
2. במידה ואני אכנס להריון אין בעיה להמשיך את נטילת האסטרופם כל ה- 28 יום.
3. האם הפסקה באמצע החפיזה יכולה לגרום לדימום?
סליחה על האורך של הדברים ותודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קבלת אסטרופם לעיבוי רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/20161.אכן יש סיכוי שנטילת האסטרופם תדחה את הביוץ.
2.הנחיה לגבי המשך הטיפול בהיריון ע"י אסטרופם צריכה להינתן ע"י הרופא המטפל,באופן כללי לא אמורה להיות בעיה עם נטילת האסטרופם גם אם את בהייון
3.הפסקתו באמצע הטיפול עלולה לגרום להופעת דמם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)