מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות לגבי הזרעה וקיום יחסי מין - תזמוןרונית26/02/2016
ביום חמישי היה לי זקיק 17 , אסטרדיול 657 lh 5.10 שנמדדו היום
נקבעה לנו הזרעה ביום ראשון בערב ולהזריק אוביטרל בשבת
בנוסף אני ובן זוגי התנזרנו מיחסי מין בגלל בעיה בריאותית כשבוע.
האם לפני ההזרעה בראשון ולאור ההתנזרות של כשבוע כדאי לקיים יחסי מין גם בשישי וגם בשבת
או להעדיף יום אחד שישי או שבת ( ובאיזה שעה עדיף ) ולקיים הזרעה בראשון בערב?
בנוסף האם יכול להיות מצב שההזרעה בראשון יכולה להיות לשווא כי הזקיק כבר השתחרר כיוון שהוא היה גדול בחמישי "17 " וההזרעה תתבצע רק בראשון ערב עם אוביטרול בשבת בבוקר? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לגבי הזרעה וקיום יחסי מין - תזמון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016קיימי יחסים בשישי,התיזמון מצוין,אין מקום לחשש שהוא מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון יחסי מין והזרעה- המשך תגובה
רונית27/02/2016תודה רבה. והאם כדאי לדעתך לבצע הזרעה נוספת בשני או לקיים יחסי מין ? בבית אנחנו זוג בני 40 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תזמון יחסי מין והזרעה- המשך תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016מתקבל הרושם שיום שני כבר מעט מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חובה של תמיכת פרוגסטרון לאחר שאיבה?איילת25/02/2016
שלום רב,
לפני כמה ימים עברתי שאיבה, אחריה לא לוקחת שום תמיכה. תמיכת הפרוגסטרון תחל לאחר ההחזרה.
על סמך מה מחליטים האם לתת תמיכת פרוגסטרון ישר אחרי השאיבה או רק לאחר ההחזרה?
האם אי קבלת פרוגסטרון לפני ההחזרה משפיעה לרעה על הסיכוי להיקלט?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש חובה של תמיכת פרוגסטרון לאחר שאיבה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016שתי הגישות מקובלות ,אני נוהג לתת למחרת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לחזור לטיפול פוריות אחרי גרידהשרון25/02/2016
שלום,
בת 40, אחרי 4 שאיבות ו 6 החזרות, סך הכל שנה וחצי בטיפולי ivf. אתמול עברתי גרידה בשבוע 8, אחרי שבלאסט נקלט אצלי, הכל היה נראה טוב מבחינת הכפלות הבטא, וגם הגענו לדופק בשבוע 6, התחילו דימומים והעובר היה בגודל של שבוע 7 כשראו שהדופק הפסיק לפני כ3 ימים.
מן הסתם הזמן לוחץ -
מתי אפשר לחזור לטיפולים(אין לי עוברים מוקפאים)
חוץ מהיסטרוסקופיה אבחנית מה עוד אני יכולה לעשות ולבדוק לקראת מחזור הטיפולים הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי אפשר לחזור לטיפול פוריות אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016במחזור העוקב להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור והפרשה ורודה אחרי החזרהקרן25/02/2016
שלום
ביום חמישי התקיימה שאיבה, ביום ראשון התבצעה החזרה, היום, יום חמישי כאבי מחזוא והכתמה קלה ורדרדה.
האם ייתכן וזה השרשה? או שמא הטיפול לא הצליח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי מחזור והפרשה ורודה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016תופעה אפשרית לאחר חזרה,לא להספיד כבר את סיכוייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל ההריון בהפרייה........אני25/02/2016
שאיבה 10.2
החזרה 13.2
בטא ראשונה חיובית 25.2
כיצד מחשבים גיל הריון? לא יודעת מתי היתה הווסת האחרונה כי היה לי גלולות שבועים ואז ישר טיפול הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב גיל ההריון בהפרייה........ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016הינך בשבוע 4+2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית לאחר הפריה..........אני25/02/2016
היי,
קיבלתי היום בטא חיובית 14 יום אחרי החזרה
158
האם זה מספיק גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא חיובית לאחר הפריה.......... - תגובה
פרופ` דוד בידר25/02/2016מספיק גבוה.
רק הבדיקה השניה תוכל לתת רמזים לגבי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - אחרי החזרה, הודגם דופק!אני25/02/2016
הי,
החזרה 29.1
היום 25.2 הודגם דופק, ב"ה.
שאלתי-
יש ירידה ברמת הפרוגסטרון מלפני 8-9 ימים, אז היה 100 והיום 80. מקבלת לתמיכה גסטון מדי יום.
(עם זאת, יש עליה ב E2 .)
האם זה בסדר?
כדאי להוסיף תמיכה של אנדומטרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - אחרי החזרה, הודגם דופק! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016בשלב זה אין כל בעיה עם התנודה בערכים ההורמונלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיסרי או לא? .................אפרת25/02/2016
שלום
הריון לאחר הפחתה (כעת עובר אחד ).
שבוע 14 דימום זעיר כי שילייה נמוכה
שבוע 30 דימום מאסיבי כי שילייה נמוכה מרגינלית
שבוע 35+4 דימום וקריש דם כי שילייה עדיין קרובה 10 מ"מ מהפתח.
כרגע בבירור של חשד ל IGUR.
האם יש טעם לקחת סיכון בלידה וגינלית או שהדבר הכי חכם הוא ללדת בקיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיסרי או לא? ................. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016אם אינך מדממת וכל מדדי התקינות של העובר תקינים,אין מניעה לנסות יילוד וגינלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך......
אפרת25/02/2016כאמור, דימום אחרון בשבוע 35+4 לפני 3 ימים. כרגע נקבע קיסרי לשבוע 37 (שבוע הבא ) .
היות וזה כבר אירוע הדימום השני המשמעותי והיות ומצב השיליה לא השתנה (10 מ"מ או פחות מהפתח ), מה הסיכויים שלי להערכתך לעבור לידה וגינלית בשלום ולא להגיע לקיסרי חירום (כמובן שעדיפות ראשונה היא לידה רגילה אך מעדיפה לתכנן קיסרי מאשר להגיע חירום טראומתי )?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך...... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016בשלב זה שהדמם נמשך השאלה היא היפוטטית,ונראה שהנסיבות מצביעות על עדיפות של ניתוח קיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק בהחלט.....
אפרת26/02/2016דיממתי הבוקר וילדתי בקיסרי חירום שבוע 36 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב גדילת זקיקים לפני שאיבהדנה25/02/2016
שלום.
מעקב זקיקים לפני שאיבה:
יום 13 :שמאל: 18,18
ימין:10
היום,יום 14:
שמאל: 22,22
ימין:12
מהו הגודל המקסימלי של זקיק לפני שאיבה?
היתכן שהזקיקים שגדלו ב4 מ"מ ביום יהיו גדולים מידי לשאיבה? הערב אני אמורה להזריק אוביטרל.
תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצב גדילת זקיקים לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016יש לקוות שהתנאים הבשילו כמצופה ועיצוי האוביטרל נעשה בזמן המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון שבוע 6+ 3 וקניות והתכופפויות רבותדנה24/02/2016
שלום רב, אני בשבוע 6+3 מתרומת ביצית , בת 40. היום הייתי ביום סידורים ואחריו עשיתי קניות במשך שעתיים . מדדתי מלא זוגות מכנסיים. האם התכופפויות לצורך המדידה יכולות לגרום להפלה ? האם גרמתי לנזק ? ובכלל .. האם יש פעולות שכדאי להימנע מהן בשלב זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון 6+3 וקניות והתכופפויות רבות
דנה24/02/2016אציין כי אתמול הבדיקה אצל הרופא נצפה שר היריון ודופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היריון 6+3 וקניות והתכופפויות רבות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016אין כל בעיה עם ההתנהלות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית מבחנה מעל גיל 45 סיכוניםגאיה24/02/2016
מהם סיכוני הפריית מבחנה מעל גיל 45 מבחינת תחלואת סרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריית מבחנה מעל גיל 45 סיכונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016בגיל זה מקובל לבצע הליך עם תרומת ביציות שאינו מגביר כל סיכון להראות סרטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת אם עוברים הפריית מבחנה
גאיה25/02/2016מעל גיל 45 מהם סיכוני תחלואה במחלת הסרטן?
ובכל זאת אם עוברים הפריית מבחנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016טיפולי הפריון עלולים להגדיל את השכיחות להראות סרטן בקבוצת נשים שלא הרו מעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - אם ילדתי לפני 4 שנים
גאיה26/02/2016בהפריית מבחנה ועכשיו אנסה סיבוב יחיד בלבד של הפרייה נוספת סיכויי לחלות קטנים כי כבר הריתי?
כלומר - אם ילדתי לפני 4 שנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2016סיכוייך משתווים לשאר הנשים בגילך עם נתונים דומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיע- עד מתי לחכות? סדיר בדרך כללשוש24/02/2016
שלום רב, לאחר הפלה טבעית ומהירה קיבלתי מחזור רגיל ובזמן ב4.2 באותו יום הייתי אמורה להתחיל לקחת אסטרופם פעמיים ביום לארבעה ימים ואז עם ביוץ טבעי, החזרת עוברים.
מכוון ששיפצו באסותא, נידחה לי הטיפול לחודש הבא.והספקתי לקחת רק כדור אחד.
כבר עברו 21 יום מהמחזור וזה הזמן שלי לקבל כמו בכל חודש.
מאמינה שהכדור עיכב לי. עד מתי לחכות? ומתי מומלץ , אם בכלל, לקחת כדורים להחזרת המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור לא מגיע- עד מתי לחכות? סדיר בדרך כלל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016תחכי לפחות עוד 10 ימים לפני פניה לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תיארתי לעצמי
שוש25/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בתחילת הריון מטיפולים האם שכיח?לירון24/02/2016
פרופ' שלום
האם כאבי ברכיים ושחלות ובטן תחתונה זה דבר שכיח ממש בתחילת הריון הכוונה 14 יום מהביוץ ? ממה נובעים הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בתחילת הריון מטיפולים האם שכיח? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016תופעה אפשרית אם כי אינה מאוד שכיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר הריונות כושליים וסיכוייםלירון24/02/2016
פרופ' בידר בוקר טוב
יש לי מס' שאלות אודה לך עם תענה לי על כולם
לפני מס' ימים שאלתי אותך לגבי מס' הריונות כימיים ללא טיפולים כתוצאה מקרישיות יתר
שלא החזיקו.
חודש שעבר בהזרעה שנייה גם הריון כימי.
אתמול 12 יום לאחר הזרעה מס' 3 (הייתה הזרעה כפולה) אוביטרל קיבלתי רק לאחר הזרעה 1 למשך 3 ימים כך שמועד הביוץ לא היה ידוע במדוייק.
אתמול עשיתי בדיקה ביתית שבהתחלה הראתה שלילי ולאחר שעה היה פס ממש ממש חלש.
האם במידה ויש הריון זה כנראב שאריות של אוביטרל?(זריקה אחרונה ב-11.2)?
שוב יש לי כאבי מחזור חזקים כמו כל 5 הריונות הכימיים וכמו ההריון התקין שהיה עם קלקסן. האם זה סימן לא טוב שיש כאבי מחזור או שזה פשוט התגובה של הגוף שלי בהריונות ?
האם בגמידהויש הריון ןהביצית והזרע תקינים והעובר תקין אתה מאמין שיתפתח הריון למרות כאבי המחזור?
מחר אכשה בדיקת דם במידה ויהיה הריון כימי שוב זה אומר 2 הריונות כימים מתוך 3 הזרעות האם זה מעודד שהייתה הפרייה והסיכויי שלי יהיה טוב ב-IVF ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר הריונות כושליים וסיכויים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/02/2016לעניין שלך ,הרי שהאוביטרל נעלם מהדם אחרי 4 ימים.
רק לפי בדיקת הדם נוכל לומר האם התוצאה מתאימה להריון טוב.
הכאבים לא אומרים כלום.
לעניין ההפלות, הרי שאם הקלקסן לא עובד לאורך זמן וכל הזמן יש הריונות כימיים
יש לשקול טיפולים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר טיפולים אחרים
לירון25/02/2016פרופ' בידר שלום
לגבי עניין ההפלות והריונות כימיים עם קלקסן איזה טיפולים אחרים יש כפי שציינת שניתן לתת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' בידר לגבי הפרייה
לירון26/02/2016פרופ' בידר שלום
לפי תשובבותייך אתה מבין את הבעייה שלי לגבי הפלות והריונות כימיים
אני בת 39.5 כפי שהסברתי אני נקלטתי ב-5 שנים האחרונות 5 פעמים ללא טיפולים אך הריונות כימיים ואחד תקין עם קלקסן הריון שהיה עם דימום רב משבוע 3 עד 38 כך שברור שיש בעייה בהחזקת ההריונות כי בכל ההריונות כלל ההריון הבקושי תקין היה כאבי מחזור ודימום מיד עם גילוי בטא.
חודש שעבר בהזרעה עוד הריון כימי.
מה הסיכוי שלי בהפרייה לאור העובדה שהיה הריון חודש שעבר וכל הבדיקות תקינות מלבד פקטור 5 ליידן.
כלומר עצם זה שאני נקלטת האם יש לי סיכוי טוב בהחזרת עוברים לעומת הזרעות?
מה אתה מייעץ לעשות לגבי טיפול רפואי מיידי לאחר החזת עוברים מלבד קלקן?
אציין שבהריון הקודם כאשר היה דימום בהתחלה זה היה הריון ללא הפרייה נתנו לי פרוגינובה וזה עצר את הדימום עד שבוע 12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' בידר לגבי הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2016עקב הסיפור שלך וגילך את צריכה לשקול פונדקאות כל עוד יש ביציות שמראות פוטנציל של הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר למה פונדקאות?
לירון28/02/2016פרופ' בידר שלום
למה אני צריכה לשקול פונדקאות כאשר עוד לא ניסיתי טיפולי IVF .
לא עשיתי שאיבת ביציות בכדי לדעת עם יש סיכוי להריון תקין או לא עד לפני 3 שנים היו לי עוד ביציות טובות עם נכנסתי להריון שהיה תקין
אני עוד לא בת 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר למה פונדקאות? - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2016מה שאני מתכוון שתנסי עוד מחזור הפריה לראות האם יש עדיין בגילך עוברים טובים. אם תחזור הפלה אזי ממליץ פונדקאות כי אחרת יעבור זמן הביציות גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר לא הריונות כימיים מ-IVF
לירון28/02/2016פרופ' בידר שלום
אני חושבת שלא הבנת אותי בשאלה הכללית אני מעולם לא עברתי הפריות כל ההריונות כימיים שהיו זה מנסיון להרות טבעי לא מטיפולים ואז עברתי הזרעה לןפני 4 שנים
עם קלקסן לאחר שהתגלה קרישיות ונקלטתי בהזרעה ראשונה
לפני חודש בהזרעה שנייה הריון כימי
הזרעה מס' 3 לא הצליחה לדעתי הפרוטוקול לא התאים.
רק עכשיו הרופא החליט לעבור ל-IVF זה שהיה הריון כימי האם זה מעודד שעדיין משהו עובד? זרק תקין ,בדיקות הורמונליות תקינות,בדיקת רחם פולשנית תקינה.
האם הסיכוי בהפרייה,תהיה גבוהה יותר מאשר בהזרעה?
לכן לא הבנתי למה רשמת פונדקאות כאשר מעלום לא היו לי הריונות כימיים בהפרייה כנראה הם היו בגלל שלא הייתי עם קלקסן והייתי בת 34* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר לא הריונות כימיים מ-IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר29/02/2016אוקי
הפריה זה הרבה יותר טוב ונראה מה יקרה בהפריות ואחר כך נתקשר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי מה מותר ומה אסור אחרי החזרהשיר24/02/2016
אני שבוע ויום אחרי החזרת 3 עוברים טריים ואני חייבת לעשות צבע לשיער רציתי לדעת אם זה מזיק או אם זה מסוכן כרגע לעשות צבע תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
שיר24/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בינתיים, עד שהרופאים יענו..
אני24/02/2016הי,
מניסיון שלי, ועל סמך שאלות שלי ושל אחרות בפורום זה -
מומלץ להשתמש בצבע ללא אמוניה ("שטיפה", בקיצור) , המאושר ע"י משרד הבריאות, ורצוי כזה שמיוצר בארה"ב או באירופה, שם התקנים מחמירים.
בכל מקרה, לא צבע המיוצר בסין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
שיר24/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף, יש לגרנייה ויש ללוריאל, מיוצר
אני24/02/2016בארה"ב ואירופה, אישית ניסיתי את זה של גרנייה, OLIA, והוא לא רע בכלל.. לא מחזיק זמן רב כמו צבע עם אמוניה, אבל - היי, מחיר פעוט בדרך אל האמהות!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בכיף, יש לגרנייה ויש ללוריאל, מיוצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016קיבלת מחברותייך המלצות מצוינות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)