מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון חוץ רחמי ותרומת ביצית --איילה18/02/2016
שלום רב,
בת 40.
25.1. - החזרה 2 עוברים טריים מתרומת ביצית.
7.2 - בטא 1 - 320
9.2 - בטא 2 - 660
ביום 25.2 - יש לי בדיקת אולטרסאונד.
תמיכה - 3 פרוגינובה, 1 אסטופם, 3 אנדומטרין, 2 זריקות פרוגסטרון 500 בשבוע.
לפעמים אני מרגישה דקירות בצד ימין התחתון (אולי שחלה/חצוצרה), האם זה אינדיקציה להיריון חוץ רחמי. לא מדובר בכאבי תופת, אלא לעיתים דקירות קטנות. אין לי דימום.
ברקע - אנדומטריוזיס, הידבקויות קשות באגן, ניתוח ESSURE בחצוצרה אחת, וצריבת פתח חצוצרה שניה (ניתוח ESSURE וצריבת פתח חצוצרה נעשו בעקבות נוזל בחצוצרות).
האם אני צריכה להיות מוטרדת שיש לי היריון חוץ רחמי?
האם ללכת דחוף לעשות בדיקת אולטראסאונד היום ?
איזה שבוע אני ?
מהם התסמינים של היריון חוץ רחמי?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון חוץ רחמי ותרומת ביצית
איילה18/02/2016בהמשך להודעה הקודמת - חשוב לי לציין כי הדקירות שמופיעות לי מיד פעם הן מגיעות פעמיים ביום, שלוש ולכמה דקות, לא יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היריון חוץ רחמי ותרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2016איני סבור שלאור הנתונים שהעלית שמדובר בהיריון חוץ רחמי, יחד אם זאת כבר בשלב זה ניתן יהיה לזהות את מיקומו של שק ההיריון בבדיקת אולטרסאונד-אם את כל כך מוטרדת אולי שווה לבצע את הביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות ניתוח?................................מירב18/02/2016
שלום רב, אובחנתי כ PCO עם כל התסמינים הנלווים
קראתי באתרים שאפשר לפתור את הבעיה באמצעות ניתוח .
האם ניתוח (צריבה של הזקיקים) מומלץ ויכול לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליציסטיות ניתוח?................................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2016אם מטרתך הנה להרות הרי שעדיף בשלב ראשון לנסות טיפול שמרני מקובל במצב זה, במידה ואינך חפצה להרות טיפול בגלולה למניעת היריון הנו פתרון בהחלט עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשרי להחליף תמיכת קרינון באנדרומטין בשבוע 14 עקב הפרשות??תמי18/02/2016
נגמר לי הקרינון שנטלתי מתחילת ההריון נותר לי אנדרומטין זה אותו הדבר??
כמה לקחת?
אני נוטלת עדיין תמיכה כי מופיעות לי הפרשות חומות לאחר הפסקת תמיכה
עפ"י הוראת רופא שיש לי תור אליו רק בעוד חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אפשרי להחליף תמיכת קרינון באנדרומטין בשבוע 14 עקב הפרשות?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2016אין בעיה להחליף בין שני התכשירים,בכל מקרה בשלב כל כך מתקדם של ההיריון בכלל אין כל טעם בתמיכה ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה מול הפה הפנימי. מה זה אומר?נועה17/02/2016
שלום.
אני בשבוע 7 לאחר ivf. ישנם דימומים ורודים חלשים מידי פעם.
2 בדיקות בטא העידו על הריון.
היום באולטרסאונד דופק שבוע 7 - ראו המטומה מול הפה הפנימי בגודל 7X12 מ"מ.
נתבקשתי לקבוע תור לאולטרסאונד נוסף בשבוע הבא.
הריון תקין יש דופק, א.ב.ל- מה ההשלכות של ההמטומה הזאת? מה אומר המיקום שלה (מול הפה הפנימי? זה בשליה או ברירית? קראתי קצת באינטרנט והבנתי שייש הבדל).
ומה עליי לעשות? לנוח? לשתות הרבה?
כל פעם שאני בעבודה יש לי את הדימומים החלשים האלה... האם זה קשור למאמץ בעבודה? זו עבודה פרונטלית עם קהל. המאמץ זה חלק מהעבודה גם מבלי שאני שמה לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המטומה מול הפה הפנימי. מה זה אומר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2016בשלב זה של ההיריון העובדה שההמטומה קרובה לפי הפנימי של צוואר הרחם היא לטובת העניין היות והיא עשויה להתנקז בקלות, ובכלל ההמטומה בס"ה כדי קטנה ולכן סיכוייה להשפיע על גורל ההיריון אינם גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמיש המיטה
נועה18/02/2016אוקיי תודה.
האם מותר לקיים יחסי מין במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשמיש המיטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2016לא רצוי בשלב זה עד להיעלמותה של ההמטומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר התייעצות לגבי הריונות כושלייםלירון17/02/2016
פרופ' בידר שלום
יש ל י 3 שאלות אודה לך עם תתיחס ל-3 השאלות
בעבר 4 הריונות כימים ספונטנים ללא טיפול ואחד תקין לאחר שהזרקתי קלקסן
לאחר הזרעה מס' 3 ממתינה עוד שבוע לבדיקת הריון. הזרעה מס' 2 הריון כימי.
עכשיו 6 ימים לאחר ההזרעה שלפי הבנתי זהו שלב ההשרשה שוב כאבי בטן תחתונה חזקים כמו חודש שעבר אין ספק שלדתי מדובר שוב בהריון .
כל כל 6 ההריונות מדובר באותו סוג תחושה וכאב ביום ה-6 לאחר ביוץ ולעתים נמשך .
אני לא צריכה לחכות 14 יום כדי לדעת עם יש הריון או לא ברור לי לפי התחושה ותגובת הגוף .
מה עושים עם זה שוב הריון כימי ?כי הכאבים האלה זה לא טוב.
הרירית בבדיקת רחם פולשנית תק'ינה יפה ותלת שכבתית אך כל הזמן בזמן הביות היא 6-6.5 מ"מ. בהריון התקין רירית היתה 7מ"מ
האם יכול להיות שיש כשל בהשרשה עקב רירית נמוכהויכול להיות שהביצית כן תקינה? (קריוטיפ תקין)
מה עושים עם שוב הריון כימי?
האם למרות שכל ההריונות יש אותה תחושת כאב ובדיוק אותה תגובה עם הביצית תקינה זה כן יהיה הריון תקין במידה ויהיה הריון שבטוח שכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר התייעצות לגבי הריונות כושליים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2016אם היה לך הריון תקין בהזרקת קלקסן אז את מריכה לעשות אותו הדבר כמו בהריון שהצלחת.
לא נראה לי שהבעיה בהשרשה אלא הבעיה בהחזקת ההריון ומלבד קלקסן אין משהוא אחר ולך זה מתאים לאור תוצאת העבר.
גם עניין הגיל משחק תפקיד בהצלחה.
מה שנותר זה ללכת לפי הדרך בא הצלחת להשיג הריון תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לגבי החזקת הריון
לירון18/02/2016פרופ' בידר תודה רבה על המענה , יש לי עוד שאלה אודה לך עם תענה לי
אני תארתי לעצמי שמדובר בהחזקת ההריון האם הבנתי נכון שאתה מדבר על רירית נמוכה ואז בשלב ההשרשה ההריון לא מתפתח כתוצאה מזה? עם כן מה הטיפול?
אני בת 39.5 העניין9 שאני נקלטת אין בעייה לעבור להפרייה עקב הגיל השאלה מה עושים בעניין עם התכוונת שמדובר ברירית נמוכה שהיא 6 מ"מ ? נותנים תמיכה כגון : פרוגינובה לעבות הרירית
האם הפרייה תעזור ? מה הטיפול ? שוב הבעייה לא6 להיכנס להריון
אודה לך עם תדריך אותוי מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר שכחתי מלציין ...
לירון18/02/2016פרופ' בידר,
שכחתי לציין ותסביר איך יכול להיות הריון תקין בהזרעה עם רירית 5.5 ? לא מובן הרופא .
אטני לא רופא וברור שסיכויי להחזיק הריון תקין עם כזאת נמוך ביותר
בבדיקה פולשנית הרירית תקינה כנראה נחלשה מהריונות חוזרים שהיו כושלים לפני כן הייתה 10 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר שכחתי מלציין ... - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2016אם לא היו פעולות בתוך הרחם כמו גרידה, אז רירית נמוכה גם תיתן הריון.
הבעיה אצלך זה הגיל וכנראה גם גורמי קרישה שגורמים להפלות ולא רירית הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר תגובה לגבי קרישה
לירון18/02/2016פרופסור בידר שלום
לגבי גורמי קרישה אכן מטולפת בקלקסן האם זה לא מספיק להצלחת הריון? בעבר זה הביא להריון תקין
האם עקב הגיל מה הסבירות להשגת הריון תקין באמצעות IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר תגובה לגבי קרישה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/02/2016יש סיכויים סבירים להריון תקין תחת קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליארטן פוריות והריוןדנה17/02/2016
שלום,
האם הימצאות ליד מקום די סגור שעשו בו שימוש בפוליארטן יכול לפגוע בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ימים אחרי השימוש
דנה17/02/2016הכוונה, האם הימצאות כמה ימים אחרי שהשתמשו בפוליארטן במקום סגור )חןמר לבידוד( יכול להזיק לפוריות? להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה18/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליארטן פוריות והריון - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2016לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הריון כימי והשרשהדנה17/02/2016
רציתי לדעת כאשר מחזירים עוברים, בעצם זה אחרי הפרייה, ומקווים שתהיה השרשה.
1. האם הריון כימי זה כאשר לא התבצעה השרשה?
2. האם תמיד אחרי החזרה במידה ואין השרשה
א. הבטא תהיה נמוכה בהתחלה בגלל ההפריה שהייתה, ואז מחכים שתתאפס (לבד או עם עזרה)
ב. או שיכול להיות מקרה שדי מיד הבטא תהיה שלילית (כלומר קטן מ 3)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על הריון כימי והשרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016הריון כימי פירושו שהיתה השרשה.
רק כשיד השרשה הבטא הופך לחיובי ואם אין השרשה הבטא תמיד שלילי.
הריון כימי הוא הריון שהייתה השרשה ואחרי מספר ימים העובר שהשתרש לא ממשיך להתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
דנה17/02/2016אם כך, למה תמיכה של אסטרופם אחרי החזרה לא יכולה לעזור ב"שמירת" ההשרשה?
כאשר יוצאת מנק הנחה שאחרי השאיבה האסטרודיל ירד לי, ולא הייתי עם תמיכה של אסטרופם.
שבועיים אחכ גיליתי שהאסטרודיל מאוד נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2016להליך השרשה תקין צדדים רבים ,בין היתר הליך הורמונלי תקין,סטטוס גנטי תקין של העובר, רירית רחם הולמת ומתאימה, ספיקת דם מתאימה באזור ההשרשה,וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ אשכנזי
דנה18/02/2016אשמח לקבל הבהרה כתבת לי שכדי שיהיה השרשה תקין צריך
בין היתר הליך הורמונלי תקין,...., רירית רחם הולמת ומתאימה....
1. נאמר לי לפני השאיבה שהרירית תקינה, האם ייתכן שהרירית "הופכת להיות גרועה " אחרי השאיבה?
2. האם העובדה שהפרוגסטרון ביום שלקחתי אוביטרל (פרוטיקול ארוך) לפני השאיבה היה 4.7 גם יכול להרע לתהליך ההרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2016היה לך מספיק אסטרוגן בגלל הגירוי השחלתי ,אך ירידת האסטרוגן היא בגלל שלא נקלט הריון ולא להיפך, כלומר, שמתן האסטרוגן יתקן המצב ויגרום להריון, זה לא עובד ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה של פרוגסטרון ותופעות נלוות.לימור17/02/2016
אני אחרי החזרת עובר מתרומת ביצית בטא ראשון 7.2 58 בטא 9.2 96 בטא 11.2 173 הוחלט ע"י הרופא שלי להפסיק תמיכה היות ויש פרוגסטרון 60.4 בריון לא תקין או הריון מחוץ לרחם. ב 14.2 בטא הייתה 534 פרוגסטרון 5.4 באותו ערב הוחזרתי לטיפול ההורמונלי... למחרת ב 15.2החל דימום קל נבדקתי במיון הבטא עלתה 813 ובאולט נצפה חשד לשק הריון בתוך הרחם. הדימום ממשיך קל בלי גושים עד אתמול בערב מלווה בכאבי מחזור חזקים כיום יש דימום קל וכאבי מחזור חלשים יותר. האם יתכן שהדימום נובע מהפסקת הפרוגסטרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת תמיכה של פרוגסטרון ותופעות נלוות. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2016בחלט קיימת אשפרות שהפסת התמיכה ההורמונלית תרמה להופעת הדמם, היות והבסיס הטיפולי בתרומת ביציות הנו טיפול הורמונלי תחליפי הניתן עד לשלב מאוחר של ההיריון ,בגלל העדר תמיכה אחרת ממקור שחלתי(גופיף צהוב)במצבים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה לאחר החזרת עוברים ובטא חיוביתאני17/02/2016
בוקר טוב,
לאחר החזרת עוברים ובטא חיובית.
נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג, עפ"י הנחיית רופאי.
לפני ההחזרה נטלתי גם כדור B12 בו יש חומצה פולית 400 .
1. האם להמשיך ליטול את כדור ה B12 שלי, או לעבור לכזה שאין בו תוספת חומצה
פולית?
2. האם ניתן לקחת תוסף ויטמין D? הערך אצלי מעט נמוך.
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה לאחר החזרת עוברים ובטא חיובית - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016להמשיך את שני הכדורים אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתמיכת הפרוגסטרון לאחר החזרהאני17/02/2016
שלום רב,
לאחר החזרת עוברים מוקפאים, ולאושרי הרבה - בטא חיובי שאף הכפילה עצמה כעבור יומיים.
מקבלת לתמיכה גסטון מדי יום.
קראתי כאן מאחד הרופאים את הטענה שהזריקות פחות אפקטיביות מתמיכה וגינלית.
רמת הפרוגסטרון ביום ה 16 להחזרה היתה 80, ואילו ביום ה 18 היתה 100.
האמנם כדאי לשנות תמיכה ולעבור לנרות? או שנראה שמה שאני מקבלת הוא טוב אצלי??
תודה רבה לכם על עבודתכם ותרומתכם הרבה בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לתמיכת הפרוגסטרון לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016אצלך זה כבר לא משנה.
יכולה לעבור לנרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ראשון עם עובר באיכות גבוהה הריון ושאלה חשובה לגבי זהספיר17/02/2016
שלום, בתחילת גיל 41 אחרי טיפול הראשון יש הריון בטא 210 מעובר בדרגת איכות 1 שאלתי, האם ניתן להסיק מהצלחה בטיפול ראשון שהביצית עדין במצב טוב למרות הגיל?
האם יהיו פחות בעיות לעובר בהמשך? כי אומרים שהבעיות נוצרות מביצית לא תקינה?
ואם ארצה ילד נוסף בגיל 42 תיתכן ירידה באיכות הרזרבה השחלתית לאחר לידה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF ראשון עם עובר באיכות גבוהה הריון ושאלה חשובה לגבי זה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016ברור שההיריון מביצית טובה.
ככל שהגיל גבוה יותר כך פחות טובות הביציות.
רק כשתעברי טיפול בגיל 42 תראי מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך, פורום מצוין טוב שקיים
ספיר17/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבת מאוד מפרופסור לברן דודשני17/02/2016
מניסיון אישי לברן רופא שלא פנוי ולא זמין עבור המטפלת אומנם הוא יחסית נחמד אבל המזכירה שלו ממש לא נעימה ותוקפנית .
בנוסף אומרים שלברן מקצועי אבל מצד שני הוא מחפש רק כסף כי בטיפול ivf הראשון שהיה לי איתו במשך בדיקות האולתרסאונד התכנאית אמרה לי כל יום שיש לי פוליפ ברחם ולברן גם בדק אותי וטען שזה לא בטוח פוליפ (למרות שאני לא מאמינה לו) הוא העדיף לעשות לי החזרת הוברים במצב כזה שיש לי פוליפ ברחם במקום לעצור את הטיפולים ולעשות לי היסטרוקופיה -רק לאחר חודש הוא עשה לי את ההיסטרוקופיה וכמובן היה פוליפ.
המחירים שלו מטורפים וגם לא הוגנים כי לאחר ששילמתי לו על פגישת יעוץ לפני ivf שני הוא אמר לי לבוא לאולטרסאונד ביום אחר כי הייתי במחזור והוא ביקש רק עבור האולטרסאונד עוד 500 שח למרות שזה היה חלק מפגישת היעוץ
אני מאוד כעוסה עליו ועל השירות שהוא נותן ):
הוא ניצל את חוסר האונים שלי והרצון הרב להביא ילדים לעולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה על המזכירה
לירון17/02/2016שלום לך
נכון מדובר בתופעה יוצאת דופן ולא מובן איך היא עובדת שם היא לא נותנת לדבר עם הרופא ומחלקת הוראות מה לעשות.
הוא אדם נחמד ולבבי ומדהים בזכותו הפכתי להיות אמא בתוך 9 חודשים מרגע שפגשתי אותו.
הוא מקשיב וכנראה צריך לדבר איתו אישית.
מדובר במזכירה לא נחמדה בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני שלוש הצלחה של הרופא
לירון17/02/2016שני שלום
את צריכה לבקש את הביבר מדובר באדם קשוב ונחמד.
אחותי לאחר שנתיים של טיפולים נקלטה אצלו בתאומים תוך 3 שבועות.
ואניט הגעתי אליו עקב הפלות חוזרות לאחר שנה וחצי של עוגמת נפש אצל רופאים תוך 14 יום מרגע שפגשתי אותו הייתי בהריון תקין.
פשוט לדבר איתו אני זוכרת שהוא נתן לי בהריון הקודם את מס' המנוי וכל בעייה התקשרתי אלעו והוא חזר אליי.
לגבי המזכירה יש לו עוד מזכירה שהיא מדהימה ולבבית ביותר פשוט תדברי איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת מאוד מפרופסור לברן דוד - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016זה לא המקום בפורום הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף הוא איש מקסים מקסים
בר17/02/2016וגם קשוב אין עוררין על כך והצלחות יש לו כמו כל רופא
המזכירה בעייתי
אכן רופא לבבי אבל מה שחשוב זאת התוצאה הסופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה לקייב לצורך תרומת ביציתidin16/02/2016
שלום
האם ביצוע תהליך של תרומת ביצית והחזרת עוברים בחו"ל, מגדיל את הסיכויים להריון בהשוואה לשליחת הזרע הקפוא לחו"ל, הפריה עם ביצית מתורמת בחו"ל והחזרה בארץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לקייב לצורך תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2016העוברים הטריים שאנחנו מביאים מקייב נותנים אחוזי הריונות טובים כמו במקרה של נסיעה והחזרה שמה.
מי שמציע לך לנסוע לא יודע איך להביא , כמונו , עוברים טריים לארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים,הזרעות ועכשיו זריקות..שאלה..נתלי16/02/2016
שלום,
לאחר טיפולים עם כדורים ללא הצלחה התחלתי הזרקות פיוריגון,בהתחלה שבוע הזרקתי מינון 50 ואז עלה ל4 ימים ל75.
ביצעתי אולטראסאונד ביום ראשון לפני יומיים:
פרוגסטן קטן מ2
LH 11.60
ואסטרידול 913
זקיקים נמצאו קטנים בשתי השחלות ובשחלה ימין 4 זקיקים מובילים, אחד בגודל 17,שניים בגודל 12 ואחד בגודל 10 ועובי רירית 9.
אתמול הייתי אצל הרופא ,בדק אותי ואמר לי שאני ממש לקראת ביוץ,לקיים יחסי מין אתמול בערב ולהזריק אוביטרל אתמול ב22.00 בלילה.
יחסי מין לא הצלחנו לקיים מפאת לוחות הזמנים של העבודה והזרקתי כמובן ונאמר לי שההזרעה תתבצע מחר בבוקר.
רציתי לדעת
א. האם אי קיום יחסי מין אתמול עלולים להשפיע לרעה?כמובן שהיום נבצע.
ב. האם תזמון ההזרעה הוא טוב?
אודה לדעתך ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים,הזרעות ועכשיו זריקות..שאלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2016אי קיום יחסים לא ישפיע לרעה, הרופא פשוט רצה לכסות מצב של ביוץ לפני הזרעה.
מועד ההזרעה נראה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ והזרעה....
נתלי16/02/2016תודה על המענה המהיר :)
לפי הבנתי אוביטרל מביא את הביוץ לאחר 36 שעות.
יכול לקרות שהביוץ יקרה לפניי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ והזרעה.... - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016לרוב קורה אחרי אוביטרל אך יכול להיות גם קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה.....
נתלי17/02/2016היי,
יום לאחר ההזרקה,אתמול..היה יחסי מין והיום בבוקר הייתה השבחה והזרעה.
סה״כ התזמונים הם בסדר לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעה..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2016בהחלט בטווח הזמן הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד תחילת התמיכה .שירה16/02/2016
שלום. האם ההמלצה היא להתחיל תמיכת נרות מייד לאחר השאיבה או רק לאחר ההחזרה ?
בנוסף, מתי מחליטים על תמיכה דווקא בזריקות ולא בנרות ?
תודה על המענה ועל פועלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד תחילת התמיכה . - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2016התמיכה לאחר השאיבה.
זריקות לא כל כך יעילות ועדיף תמיכה לנרתיק.
יש שממליצים על זריקות וזה נותן תחושה טובה למטופלת שהטיפול ״רציני״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
שירה17/02/2016במקום בו אני מטופלת מתחילים תמיכה רק אירי החזרה. ז״א יומיים או שלושה אחרי השאיבה. האם זה בעייתי ? האם יכול לסכל את הטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016בכל מקום בעולם מתחילים לפני החזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאלישע חיפה
שירה17/02/2016ההוראה היא להתחיל רק אחרי ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאלישע חיפה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016החזרה אפשרית אחרי החזרה תלוי באיזה פרוטוקול היה הטיפול.
ברוב המקומות מתחילים לפני החזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)