מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סינוס מרג'ינלי ודימום מאסיבי בסוף ההריון...מיקה12/02/2016
שלום
רציתי לדעת בבקשה מה משמעות המונח "סינוס מרגינלי" שגרם לדימום בשיליה נמוכה.
1. האם זה משהו שקיים בכל שיליה אבל בשל הקרבה לפתח דימם או שזה מבנה חריג של שיליה?
2. האם זה משהו שבא ונעלם או נשאר קבוע והסיכון בו תלוי רק לפי מקום השיליה?
3. האם מקורו בעובר או באם?
4. האם זה מונח שונה מ vasa previa משום שנראה לי שהרופאים ערבבו שני דברים והדבר קריטי לקביעה אם לידה וגינלית זה סיכון חיים. ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סינוס מרג'ינלי ודימום מאסיבי בסוף ההריון... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2016מדובר בניקוז הורידי של הדם השוטף את סיסי השליה בצד האמהי,שלעיתים חלקו המצוי בשולי השיליה נקרע וגורם לדמם,בעוד שבואזה פרוויה מדובר בואזה פרביה כלי דם המצוי על הקרומים שעוטפים את העובר מצוי קדימה לראש העובר, כך שבעת ששק מי השפיר פוקע עלול להיגרם קרע של כלי הדם כלי דם זה ונגרם דימום,ומאחר שמדובר בכלי דם המובילים ובאים מחבל הטבור שמספק דם לעובר הדבר עלול לגרום נזק לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך שאלת המשך
מיקה13/02/2016תודה על המענה
אם מדובר בדימום כתוצאה מסינוס מרגינלי-האם זה דבר שנעלם או שנשאר קיים ועלול לדמם שוב כתלות במיקום השיליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך שאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016בהחלא יתכן דמם נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 - דופק עוברי איטי... האם יש סיכוי להמשך הריון תקין?אורחת12/02/2016
שלום,
אני אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא.
חמישי שעבר שבוע 6+5 נצפה דופק ועובר תקין.
אתמול (עקב דימום שהיה ונפסק אחרי גסטון) ביצעתי בדיקה נוספת
והדופק של העובר היה מעט איטי והגודל קטן מהגודל המתאים לשבוע 7+5
נאמר לי לחזור על הבדיקה שוב בעוד שבוע.
האם יש באמת סיכוי לצאת מהסיפור הזה בשלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 7 - דופק עוברי איטי... האם יש סיכוי להמשך הריון תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016לחא ספק פער גדילה בשלב כזה של היריון יחד עם דופק איטי הינם סמנים המבטאים חשש לתקינותו של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת FSH ו-AMH, אשמח לתשובה...סקרנית12/02/2016
פרופ' בידר בוקר טוב
מה ההבדל בין בדיקת FSH ו-AMH?
בפרופיל הורמונלי נהוג לעשות רק FSH ו-AMH זו בדיקה שניתן לעשות אותה רק באופן פרטי.
באיזה מצב שולחים לבדיקת AMH ומה מלמדות התוצאות שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת FSH ו-AMH, אשמח לתשובה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2016AMH הוא פפטיד המיוצר ברמה הגבוהה ביותר על ידי זקיקים פריאנטראליים ראשוניים וזקיקים אנטראליים זעירים שאינם ניתנים לצפייה בבדיקת על-שמע, עד לקוטר של כ-4.0 מ"מ, כאשר ייצור זה פוחת בהדרגה עם גידול הזקיקים, ופוסק לחלוטין בזקיק שגודלו מעל 8 מ"מ. לכן רמות AMG יחסית קבועות, באופן שניתן למדוד אותן בכל יום לאורך המחזור החודשי, שכן הזקיקים הגדולים אינם תורמים לרמות ההורמון. כמו כן אין השפעה לנטילת גלולות למניעת הריון על רמות AMH בדם. רמת AMH בדם נמצאת במִתאם חיובי עם מספר הזקיקים המתפתחים בשחלה. ניתן אם כך להשתמש ברמות הורמון זה כסמן אמין בהערכת הרזרבה השחלתית, במסגרת הערכות של מידת פריון האישה.
הורמון זה אמין יותר בניבוי הרזרבה השחלתית של האישה,ויכול להקדים במספר שנים עליה צפויה בהורמון ה-FSH בעקבות ירידה ברזרבה השחלתית של האישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי פרדניזון לאחר טיפוללירון12/02/2016
פרופ' שלום
לאחר טיפול צפריון הרופא נתן לי קרינון לתמיכה ופרדניזון 5 מ"ג
אני מפחדת שהרוקח טעה מה זה פרדניזון בהריון לא רשום בעלות שזה קשור להריון אלא לדלקות
אציין כי יש לי קרישיות יתר אני עם קלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לגבי פרדניזון לאחר טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016לעיתים גם בטיפולי הפריה נעשה שימוש בפרדניזון,את הסיבה הרופא צריך להסביר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי פרנדניזון
לירון13/02/2016פרופ' שלום
לפי מה שאתהה אומר שלעיתים גם בטיפולי הפרייה נותנים פרנדניזון וזה אסטרואידים מה התפקיד שלהם לאחר הפרייה ? האם זה קשור בחיזוק הגוף שלא עדחה קליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי פרנדניזון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016אכן מדובר בסטרואידים הניתנים בטיפולי ההפריה כמו למשל במצב שמבצעים הנצת עובר,או מסיבות אמיונולוגיות שונות, באשר לרקע של המתן במקרה שלך-עלייך לשאול את הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי פרנדניזון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2016אין לפרדינזון שום תועלת אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ומועד בדיקת הריון לבדיקת רמת בטאלירון12/02/2016
פרופ' שלום
לאחר הזרעה כפולה שהשנייה הייתה אתמול וגם אתמול הזרקתי אוביטרל אחרון מתי צריך לעשות בדיקת דם לבדוק רמת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל ומועד בדיקת הריון לבדיקת רמת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2016בעוד 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועדי טילת אסטרופם לאחר החזרהבייבי בא12/02/2016
הי
מקבלת שני אסטרם ביום. שבועיים לאחר החזרת מוקפאים. התבקשתי להעלות לשלוש. בהתווית השימוש כתוב כי מומלץ לקחת בזמנים קבועים ואני עושה כן.
השאלה - האם חובה לנטול כל שמונה שעות בדיוק, או שאפשר להקפיד על זמנים קבועים אך בטווח שעות שונה דוגמה -לקחת למשל בשעה שש, בשתיים ואז בערך בתשע וחצי? אני לפעמים מאד עייפה יחוששת שארדם ואשכח לקחת את התרופה בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועדי טילת אסטרופם לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2016בטווח שעות.
לא חייב קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מומלצות לאר ארבעה סבבים ?רינת11/02/2016
יש לי שאלה לרופאים . לצערי הטיפול האחרון שהוא ניסיון מס 4 כבר נכשל . אני בת שלושים ועד עכשיו לא עברתי שום בדיקה של צילום רחם או היסטרוסקופיה . אני מטופלת באלישע בבגלל בעיית זרע . תמיד יש עוברים אך הפעם לא ברור לי למה לא נקלטתי עד עכשיו . בהריון הראשון בגיל 25 נקלטתי בivf ראשון . ובהריון שני שהסתיים בלידה שקטה נקלטתי בivf שלישי . הפעם חזרתי לטיפולים וכבר אחרי ארבעה סבבים וטרם נקלטתי . אשמח לדעת מה מומלץ לעשות או איזה בדיקות כדי לבצע ??
מהן סיכויי הקליטה בכול סבב כשמוחזרים שני עוברים טריים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לעצמי
רינת12/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות מומלצות לאר ארבעה סבבים ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016לאור הרקע שלך הסיכוי מצוין,בכל מקרה מתבקשת בדיקה של היסטרוסקופיה,כולל בירור קרישיות דם לאור הלידה השקטה שהיתה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה והשרשה מתי מתרחש לאחר ביוץ?לירון11/02/2016
פרופ' שלום
מתי לאחר ביוץ מתרחשת הפרייה ומתי ההשרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה והשרשה מתי מתרחש לאחר ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2016אפשר לקחת רק לא בבת אחת .
תקחי שעתיים מהכדורים שאת לוקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ענית על שאלה אחרת
לירון12/02/2016פרופ' בידר שלום
שאלתי הייתה מתי לאחרביוץ מתרחשת הפרייה ומתי יש השרשה כאשר יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ענית על שאלה אחרת - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2016הפריה מתרחשת ביום הביוץ ואחרי 5 ימים ישנה השרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון ביום 4 למחזור שאינה תקינהלי11/02/2016
שלום רב,
אנחנו לא מצליחים להיכנס להריון בשנה האחרונה ונשלחתי לבצע בדיקות הורמונליות, שאותם ביצעתי ביום ה 4 למחזור. כל התוצאות תקינות, מלבד פרוגסטרון שיצא 3.3. מאז עשיתי שני סבבים עם איקקלומין שלא צלחו. לפי מה שקראתי רשום כי זה יכול להעיד על יכולת נמוכה להיכנס להריון. האם זה נכון? מה זה אומר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת פרוגסטרון ביום 4 למחזור שאינה תקינה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2016יש טווח לרמת ההורמון ונראה לי שזה בטווח.
בכל אופן זה לא סיבה שאת לא מצליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הודעה
אלה12/02/2016תודה רבה על התגובה.
זה לא בטווח.
הטווח בימים 3-5 למחזור הוא עד 1.5.
והטווח של ימי הביוץ הוא 3-6.
וביום 21 זה מעל 10.
עדין זה לא משפיע לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הודעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2016בשביל מה איקכלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלה13/02/2016אני לא מבייצת עצמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2016תעברי לזריקות של ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון שבוע חמישי עזרה דחופהענת11/02/2016
היום הייתי אצל רופא בדיקה בטא 24 שבוע חמש פלוס עשה לי בדיקה וגינלי ואמר לי שלא רואה שק הריון ואמר שרואה אולי מיומה הפנה אותי לבית חולים האם בשבוע חמש רואים שק הריון ?ולמה וגינלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
ענת11/02/2016הייתי במיון בדקו לי בטא 65 ואין מיומה יש לי מה לדאוג שלא רואים שק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2016הבטא נמוך ולכן לא יראו כלום.
צריך להמשיך לעקוב אחרי הבטא ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם באמצע טיפול מעוניינת לדעת אם הם תקינותשיר11/02/2016
שלום רציתי לדעת אם הבדיקות תקינות אני באמצע ivf ביום ה 9 למחזור עד עכשיו לקחתי גונל ומלפני יומיים מנופור היום בבוקר עשיתי בדיקות ויצא
E2-2951
פרוגרסטרון 1.2
תודה מראש
אני שואלת כי אני אחרי 7 מחזורי ivf ולא זכור לי שראיתי אסטרדיול כזה גבוהה לפני ... הכי גבוהה שהיה עד עכשיו זה 1184* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
שיר11/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם באמצע טיפול מעוניינת לדעת אם הם תקינות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2016נראה בסדר רק שלא ציינת זקיקים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה9 זריקים
שיר15/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה9 זריקים - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2016אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מתרומת ביצית - ופעילויות יומיומיותאיילה11/02/2016
שלום רב,
בשעה טובה, בטא חיובית ואני בהיריון מתרומת ביצית (בטא 1 - 13 יום אחרי ההחזרה 320, בטא 2 - 15 יום אחרי ההחזרה - 660).
ברקע - בת 40, אנדומטריוזיס קשה, הדבקויות קשות באגן ונוזל בחצוצרה וניתוח ASSURE., רירית שבקושי מגיעה ל- 6.4 וגם לא סדירה.
אני רק בהתחלה - שבוע 4 +
השאלה שלי הינה - האם לאור המצב הרפואי שלי שמתואר לעיל, אני צריכה להיות יותר זהירה ? להימנע מספורט, הליכות מרובות, טיסות לחו"ל, עומס בעבודה וכו'..
אודה להתייחסותכם...
מדובר בהיריון יקר, אחרי שנתיים וחצי של ניסיונות מתרומת ביצית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מתרומת ביצית - ופעילויות יומיומיות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2016מציע לך להיכנס לאתר lbivfclinic ושם יש כתבה שלי על העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מתרומת ביצית ופעילות יומיומית
איילה11/02/2016שלום רב,
קראתי את הכתבה שלך (ועוד מספר כתבות)..אבל לא כ"כ הבנתי את התשובה בהתייחס למצב הרפואי שלי...
הבנתי כי לאחר החזרת עוברים יש להיות בתנועה (לא פעילות ספורטיבית מאומצת), לא להרים משקל יותר מ- 1-2 ק"ג ולשתות הרבה.
השאלה שלי - האם אני, לאור המצב הרפואי שלי - אנדומטריוזיס קשה, הדבקויות, ניתוח ESSURE' ורירית שלא היתה מזהירה - יכולה להמשיך להתנהל רגיל (פעילות מאוזנת, אוכל מסודר ושתייה מרובה), או שעלי להיות יותר במנוחה ולא לעומס, ריצות, טיולים וכו'...
אודה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מתרומת ביצית ופעילות יומיומית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2016להתנהג כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי DHEA עם כדורים לדלקת בקיבהאנונימית11/02/2016
האם יש בעיה לקחת כדורי DHEA במקביל לכדורי נקסיום או לנטון עקב דלקת בקיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אנונימית11/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
אנונימית11/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית11/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
אנונימית12/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לקבל תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016איני סבור שיש בעיה בנטילת תוסף מזון זה ודלקת בקיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית13/02/2016תודה על המענה
האם כדורי DHEA הינם תוסף תזונה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית14/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באולטרסאונד גילו ציסטה לאחר הפלהשירה11/02/2016
הרופא שלח אותי לאולטרסאונד על מנת לבדוק שהכל תקין שלא נשארו שאריות אז הכל תקין נבדקתי גם בהיסטרוסקופיה לא נשארו שאריות הכל טוב. אך באולטרסאונד גילו ציסטה צלולה בגודל 35 ממ , אני ארבע שבועות לאחר ההפלה עם הציטוטק ואני צריכה לקבל ווסת מרגישה כל רגע... הציסטה כנראה מפרישה הורמונים... לפני כשבוע הe2 היה 920 והוא היום ירד ל870 הפרוגסטרון היה 14 וירד ל11.5.. האם הסבב הקרוב יכשל בגלל זה??????אפשר לקחת אולי משהו???הגבתי פה להודעות שבעבר התכתבנו אך לא השבת לי אני בת 25 אחרי הפלה שבה הוחזרו עוברים עם שק הריון ללא עובר
, בעיה בזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2016עלייך להמתין בסבלנות לקבלת המחזור ואז יש סיכוי שהכול התאפס מחדש,לא לעשות כלום עד לקבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באולטרסאונד גילו ציסטה לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2016יש להמתין בסבלנות עד להתאפסות התהליך בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזי אטו פרופ' בידרלירון11/02/2016
פרופ' שלום
לפני יומיים עשיתי בדיקת מעקב זק'יקים ויצא נצפה ממצא צלול לא סדיר בממדים 21*21 מ"מ נאמר לי שזה כנראה התחלת תהליך ביוץ
בדיקות דם הראו שבכלל ביוץ יהיה תוך 48 שעות.
הבדיקות היו:
E2- 1190
PROGESTERONE- 0.9
LH 8.7
באותו היום הרופא עשיתי הזרעה אך הרופא ביקשר לעישות מעקב זקיקים יום חמישי למקרה של עוד הזרעה ושוב התוצאה :מבנה צלול בגודל 20*22 ולא היה עוד ביוץ
רירית הייתה 6.9 לפני יומיים היום 5.5
האם אפשר להסביר מה קורה? כל המעקב זקיקים לא מובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי אטו פרופ' בידר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2016יתכן והמבנה הצלול הנו מבנה ציסטי ולא זקיק טרום ביוצי-אם רמת הפרוגסטרון בבדיקה השנייה נמוכה הרי שיש סיכוי שטרם התרחש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה דחופה לפרופ' אשכנזי
לירון11/02/2016פרופ' אשכנזי שלום
טיפול פיוריגון 50
קיבלתי תוצאת בדיקות דם מהיום.
E2 455
PROGESTRONE 2.6
LH 23.2
מעקב זקיקים: מבנה צלול 20*22 מ"מ
להזכירך הזרקתי יומיים אוביטרל השאלה עם הבדיקות אמינות
לא מבינה היה ביוץ ואיפה הזקיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה דחופה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2016?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)