מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ביוץ מבלי לדעת את גודל הזקיקלירון14/02/2016
פרופ' שלום
אני לאחר הזרעה ומועד הביוץ כבר עבר לפי בדיקות הדם אך במעקב זקיקים כנראה שהייתי לפני ביוץ והזקיק לפי שנאמר לא ברור והממצא היה 20*22 מ"מ ממצא צלול.
אטיך אניט יכולה לדעת מה היה גודל הזקיק שבייץ לפי ממצא זה?
בדיקות הדם הראו בוודאות שאני אחריי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ביוץ מבלי לדעת את גודל הזקיק - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2016לא נהוג לעשות הזרעה לאחר ביוץ בלי לוודא מתי היה בדיוק ואי אפשר לדעת גודל זקיק מדוייק אלא שהיה סביב 20 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לא הבנתי אותך
לירון14/02/2016פרופ' בידר שלום
לפי בדיקות הדם בהפרש של יומיים היה ביוץ
לא הבנתי אותך האם הכוונה שלך שמה שנאמר במעקב זקיקים נצפה ממצא צלול 20*22 זה שהזקיק שבייץ היה 20 מ"מ?
זה עוד לא קרה לי בחיים פעם ראשונה שלפני ביוץ לא הבנתי גודל זקיק בכלל הפיוריגון עשה לי בלגן בבדיקות לעומת ביוץ טבעי לא זריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לא הבנתי אותך - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2016כדי לדעת מתי הביוץ , אי אפשר לדעת אם עושים בדיקות לאחר ביוץ.
יש צורך במעקב אולטרה סאונד ודם לפני הביוץ על מנת לעשות מערב נכון..
בדיקה אחת, סתמית, שמראה שהיה ביוץ לא אומר מתי היה וכמה ימים עברו מהביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צטרוטייד פוגע בהתעבות הריריתסלעית14/02/2016
שלום,
עברתי עכשיו טיפול ivf, במהלכו נטלתי ויטמין E, L אריגנין וויאגרה וגינלית לצורך עיבוי הרירית.
בימים הראשונים לנטילת התוספים היה נראה שהרירית מתעבית יפה. אלם ברגע שהתחלתי לקחת צטרוטייד לפי ההוראות נראה שהרירית הפסיקה להתעבות ויום לפני הזרקת האוביטרל עובייה היה רק 5.5 מ"מ. ( הואביטרל הוזרק בשבת ולכן אני לא יודעת את עובי הרירית ביום ההזרקה)
היום לפני השאיבה מדדו את עובי הרירית ועובייה היה 5מ"מ.
רציתי לשאל:
1. האם צטרוטייד פוגע בתהליך ההתעבות של הרירית?
2. האם רצוי לבצע החזרת עוברים עם רירית בעובי שכזה?
3. במידה וצטרוטייד פוגע בעיבוי הרירית, מה ניתן לעשות על מנת לטפל בכך?
תודה רבה,
סלעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
סלעית14/02/2016יחד עם האוביטרל אמרו לי להזריק גם שתי זריקות דקאפפטיל.
הייתי שמחה לדעת מה המטרה שלהם.
תודה רבה,
סלעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צטרוטייד פוגע בהתעבות הרירית - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2016צטרוטיד לא פוגע בגדילת הרירית כמו שכל התרופות שציינת לא גורמות להתעבות הרירית.
אם הרירית לא גדלה עקב גרידה שעברת אז הדבר היחיד שאולי ישנה משהוא זה אם תעשי "ערוגות" בהיסטרוסקופיה.
ואם זה גם לא יעזור והרירית לא תלת שכבתית אלא יש אי סדירות זו בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בטא ראשונה לאחר החזרה אנא דעתכםבייבי בא14/02/2016
שלום רב
החזרת שני מוקפאים 29.1.
מאז תמיכת גסטון מדי יום, שני אסטרופם ביום ופרגניל מדי שלושה ימים, סהכ שלוש פעמים לאחר ההחזרה כאשר הפעם האחרונה ב 4.2
היום 14.2 בבדיקות:
בטא 1712 (כן כן..)
אסטרדיול 1459
פרוגסטרון 80.
מה דעתכם? אפשר להתחיל להתרגש קצת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בטא ראשונה לאחר החזרה אנא דעתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016מתקבל הרושם שמדובר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי, הלוואי!! זה אחרי
אני14/02/2016כמעט שנתיים של טיפולים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, מקפיצה עוד שאלה בבקשה
אני14/02/2016שאלה נוספת- האם זה בטא של אחד או שניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה, מקפיצה עוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור דוד בידר שלום-לגבי בדיקות הריון באופן פרטישרה14/02/2016
שלום וברכה,
בעלי ואנוכי שוקלים להגיע אליך לבדיקות הריון באופן פרטי,
קיבלנו על כך המלצות.
חשוב לנו להדגיש שאנחנו אורתודוקסים, והפלה מבחינתו הינה ייהרג ובל ייעבור.
אזי נכון לנו לעבור בדיקות המראות מצב העובר, וכיצד ניתן להצילו.כמו ניתוח קיסרי וכ"ו.
כפרופסור האם קיימת התחשבות במגזר אורתודוקסי המתנגד לביצוע הפלה?
בברכת שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור דוד בידר שלום-לגבי בדיקות הריון באופן פרטי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2016החלטה על הפלה היא רק בהסכמת ולבקשת האישה ההרה ולא תלויה במה שהרופא
ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם הרבה דם לאחר ניסיון הריוןשרית14/02/2016
אני בת 34. בתקופת הביוץ האחרונה שלי התחלנו אני ובעלי לנסות להיכנס להריון. במהלך השבועיים מאז הייתי קצת חלשה, היו לי צרבות והתקררות ולעתים כאבים בבטן. שלשום קיבלתי מחזור. זה היה מחזור כואב במיוחד וירדו לי כמויות גדולות של דם וקרישי דם גדולים שאיני זוכרת זה שנים. היום (לאחר יומיים וחצי) זה נחלש ואני מרגישה יותר טוב. האם יש קשר בין המחזור הקשה לבין ניסיון ההריון? האם בביוץ הקרוב עוד שבועיים נוכל לנסות שוב או שצריך לחכות / לפנות לבירור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור עם הרבה דם לאחר ניסיון הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016עליכם להתנהל בהמשך כרגיל ולנסות להרות,אין ליחס לדמם המוגבר פרשנות מיוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מתרומת ביצית ותסמינים שנעלמואיילה13/02/2016
שלום רב , ביום25.1 - החזרה עוברים טריים מתרומת ביצית, ביום 7.2 -בטא 320, ביום 9.2 - בטא 660. הרופא אמר לי לעשות אולטראסאונד ביום 22.2 השאלה שלי היא .. במשך התקופה הרגשתי עייפות , גודש בחזה ומידי פעם דקירות בבטן. מהיום, אני לא מרגישה כלום ( מלבד שהחזה שלי קצת כואב).. האם יכול להיות שההיריון לא תקין ? התמיכה -3 אנדומטרין, 1 אסטופן, 3 פרוגינובה ו- 2 זריקות פרוגסטרון 500 . האם אני צריכה להיות מוטרדת שאני לא עייפה ולא מרגישה בבטן כלום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון מתרומת ביצית ותסמינים שנעלמו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016בעוד יום יומיים ניתן לזהות באולטרסאונד קיומו של שק היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מתרומת ביצית ותסמינים שנעלמו
איילה14/02/2016תודה רבה.
הבדיקה נקבעה לי רק לשבוע הבא ביום שני.
האם סימנים שנעלמו (למעט כבא בחזה) - בשלב כ"כ מוקדם יכולים להעיד על היריון לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ראשון מתרומת ביצית
איילה14/02/2016תודה רבה.
הבדיקה נקבעה לי רק לשבוע הבא ביום שני.
האם סימנים שנעלמו (למעט כבא בחזה) - בשלב כ"כ מוקדם יכולים להעיד על היריון לא תקין.
איזה שבוע אני ? ממתי אפשר לראות שק היריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון מתרומת ביצית ותסמינים שנעלמו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שקיפות עורפית ושאולה חשובהשרון13/02/2016
קיבלתי תשובה בשקיפות עורפית היה שקיפות 1.4 מ"מ הרופא אמר שזה מעולה, וכן ראה עצם אף בדק לב וכלי דם הכל מעולה.הסתכלות על גולגולת וגפיים הכל במראה תקין . שאלתי האם בדיקת הדם מחר יכולה לשנות תוצאות?? ואם אני בוחרת במודעת לעשות סקירה מוקדמת ומאוחרת וזהו מבלי להיכנס לבדיקות מיותרת שמעוררות מתח מיותר האם זה אפשרי ? תודה
תוצאות בדיקת שקיפות עורפית ושאולה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016לבדיקה המשולבת יש ערך רב לניבוי פרוגנוסטי של תסמונת גנטית לכן לא הייתי מוותר עליה,לעיתים רחוקות בדיקת הדם עלולה להביע תוצאה חריגה המחייבת התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר בן 3 ימים אחרי החזרה..........אני13/02/2016
היי
החזירו לי היום עובר אחרי 3 ימים 8-10 תאים
מה קורה לו ברחם? האם הוא נשאר במקום בו שמו אותו?
מאז הצהרים יש לי תחושה של משהו יוצא מהנרתיק האם זה הקרינון או סתם תחושה
עובר יכול לצאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצההההה
אני14/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובר בן 3 ימים אחרי החזרה.......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016סתם תחושה,לא ניתן לחוש ביציאת עובר מהרחם בשלב זה של התפתחותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הזרעה כפולה לאחר שימוש בקרינוןלירון13/02/2016
פרוופ' שלום
הזרעה ב-9.2
הזרעה נוספת ב-11.2
היום התחלתי טיפול עם קרינון בבוקר ובערב הרגשתי כאבים בשחלות ודימום בניגוב. ממה הדימום והאם זה אומר שאין הריון ? או שהיה נסיון להפרייה שנכשלה או שהקרינון גרם לפציעה נבצוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לאחר הזרעה כפולה לאחר שימוש בקרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016בהלט תיתכן הכתמה דמית לאחר הזרעה תוך רחמית,אולם אם הדמם יתגבר פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי דימום
לירון14/02/2016פרופ' שלום
הדימום הבהיר הפסק והיה פעם אחת בניגוב לאחר כאב חד מהשחלות האם זה בסדר וזה לא משהו שעלול להכשיל הפרייה והשרשה במידה ויש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016לא יכשיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ורירית נמכה האם דיקור עוזר?לירון13/02/2016
פרופ' שלום
לפני 4 שנים כאשר חשבתי על הריון ראשון רירית היתה 10 מ"מ
נכנסתי להריון 4 חודשים רצופים כל ההריונות לא התפתחו הרירית מאז ב5.5 מ"מ ל-7 מ"מ
הריון 5 עבר בשלום עם רירית 6.5
חודש שעבר הריון כימי רירית עכשיו 5.5
האם עקב הריונות כימיים הרירית נחלשה כי היא היתה 10 לפני כל ההריונות?
בקופות חולים מכבי טבעי אומרים שדיקור סיני עוזר לעיבוי הרירית האם זה נכון?
ההריונות לא התפתחו עקב בעיית קרישה הריון 5 טופלתי עם קלקסן והכל היה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני נסיוני צמחי מרפא סיניים עוזרים
א14/02/2016דיקור לפי ניסיוני לא עוזר.
שמעתי על רפלקסולוגיה - אבל רפלקסולוג שמטפל בעניני פוריות ולא כל רפלקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפני נסיוני צמחי מרפא סיניים עוזרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016אם הרית באורח ספונטני למרות התנודות בעובי רירית הרחם הריונות שמרביתם הסתיימו בלידה, במקומך לא הייתי עושה כלום ומאפשר לרירית הרחם להתאושש באורח עצמוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת נטילת פיורגוןקרן13/02/2016
שלום,
התחלתי להזריק פיורגון ביום השני למחזור. ביום השישי והשביעי היו לי דימומים מלווים בכאבי מחזור קלים. דבר זה לא קרה לי בטיפולים הקודמים. בד"כ המחזור מסתיים לאחר 6 ימים. על מה זה עשוי להעיד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום בעת נטילת פיורגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016אם הדמם ימשך עוד יומיים שלושה הייתי שוקל לבצע בדיקת אולטרסאונד מקדימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
קרן14/02/2016תודה. אכן אעשה. אבל על מה זה יכול להעיד? האם כדאי להפסיק את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרע לפני הזרעה נתונים לאחר השבחהלירון13/02/2016
פרופסור שלום
ביום שלישי היתה לי הזרעה והזרע תקין לחלוטין בהשבחת זרע נאמר שהיתה השבחה מצויינת 70 מליון נפח זרימה היה משהו כמו 4 .
ביום רביעי ניסיתי לבד
ביום חמישי הזרעה נוספת הפעם רק 12 מליון ונפח זרימה 1.5
הביוץ כנראה התרחש היום ההזרעה השנייה לפי בדיקות.
האם ניתן להרות לפי ההשבחה השנייה שהיתה פחות טובה מהשנייה ? אציין שזה תקין לחלוטין בבדיקות שנעשווגם בדיקת הלוספירם תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבחת זרע לפני הזרעה נתונים לאחר השבחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2016בהחלט ישנו סיכוי טוב להרות גם בנתוני ההשבחה השנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תזמון החזרת קפואים בביוץ טבעילוני12/02/2016
שלום,
ביום רביעי שעבר עשיתי מעקב זקיקים לקראת החזרת עוברים מוקפאים במחזור טבעי. האסטרדיול הראה 1750 והפרוג' קטן מ- 0.8 , הרירית היתה 11.6 והיה זקיק 23 מ"מ בממוצע. ביום שאחרי , כלומר בחמישי בבוקר במעקב, הרירית ירדה ל 9.3 והזקיק היה 25 מ"מ בממוצע, האסטרדיול ירד ל- 1220 והפרוגסטרון הראה 3.3. קיבלתי הנחיה לקחת קרינון ושההחזרה תהיה ביום ראשון ב 21:30 בערב. העוברים הוקפאו ביום השלישי, כך שלמיטב הבנתי צריכים להיות מוחזרים ביום השלישי לביוץ. זה לא מאוחר להחזרה לדעתך, שהרי אם הביוץ היה למיטב הבנתי בעיצומו בחמישי בבוקר אז חשבתי שההחזרה תהיה מקסימום עד בוקר יום ראשון...מה דעתך? אשמח לתגובתך, אני לא שקטה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי תזמון החזרת קפואים בביוץ טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016ההחזרה בוצעה במועד הראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה באסטרודיאול לאחר ביוץ ומעקב זקיקיםלירון12/02/2016
פרופ' שלום
לפני 3 ימים אסטורודיאול 1190
פרוגסטרון:0.9
LH 8.7
אתמול
אסטרודיאול 455
פרוגסטרון 2.6
LH 23
מעקב זקיקים נצפה ממצא צלול: 20*22 מ"מ
האם היה ביוץ?
מה זה ממצא צלול 20*22 מ"מ אציין שלא היה באף בדיקה החודש מבנה ציסטי במעקב זקיקים הרופא אמר לי שכנראה זה הזקיק לפני ביוץ האם הגיוני ואיך אפשר להבין כאן מה גודל הזקיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה באסטרודיאול לאחר ביוץ ומעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016כנראה שהצדק עם הרופא שלך ובפועל הביוץ התרחש למחרת הבדיקה האחרונה,בכל מקרה ניתן לבצע 7 ימים לאחר הביוץ בדיקה לפרוגסטרון שתאשר שבייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי ביוץ והזרעה
לירון13/02/2016פרופ' אשכנזי תודה על תשובתך
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
הבדיקות דם השניות הראו כבר ירידה אבל המבנה הצלול שנצפה לא נעלמו זה היה בשעה 8:00 בבוקר.
האמת הרגשתי כאבי ביחוץ בשעב 15:00 וההזרעה הייתה ב-17:00 האם זה הגיוני שהבדיקות דם היו בירידה בבוקר והייתי מס' שעות לפני ביוץ לכן עדיין לא נעלם הממצא הצלול שככל הנראה זה היה הזקיק? לכן הרופא רצה הזרעה כפולה
האם כאשר יש ביוץ הזקיק יכול לשנות צורתו במעקב הזקיקים ואז זה לא ברור לבודק וזה מוגדר כממצא צלול כגון 20*22 מ"מ ועם כן מה מס' גודל הזקיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי אודה לתגובתך
לירון14/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי אודה לתגובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לאחר הזרעה צריך לנוח או להתנהג כרגיל?לירון12/02/2016
פרופ' שלום
לאחר הזרעה האם אפשר לצאת לטיולי שטח ולהתנהג כרגיל או שצאיך לנוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם לאחר הזרעה צריך לנוח או להתנהג כרגיל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016להתנהג כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)