מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמונים והזרעהשחר27/01/2016
שלום,
בת 37, מנסה להרות דרך תרומת זרע.
עברתי שתי הזרעות על בסיס הורמונלי- ביום השלישי למחזור בוצע אולטרסאונד ובדיקת דם וביום זה התחלתי ליטול את ההורמונים(גונל).
כרגע לקראת הזרעה שלישית. השאלה היא האם חייבים לתת את ההורמונים מהיום השלישי? האם יש אפשרות מיום אחר...? (חוששת שלא אגיע בזמן לרופא, זה ייפול על סופ''ש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016ניתן ליטול את ההורמונים בין היום 3-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתדנה27/01/2016
האם מותר לקחת חומצה פולית גם בשעות הערב או שחייבים רק בבוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016ניתן לקחת גם בשעות הערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לפני החזרהבייבי בא27/01/2016
הי
אמורה לעבור החזרה של מוקפאים ביום שישי בבוקר. כמובן לא היתה שאיבה החודש
האם מותר לקיים הערב יחסים? האם עלול חלילה להיות מסוכן באופן כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016ניתן לקיים יחסים ללא כל חשש, אדרבא הדבר מצביע על סטטוס נפשי תקין לקראת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור אחרי נטילת אוטרוגסטן 200ציפי27/01/2016
שלום, הפסקתי טיפול של אסטרופם לפני הפשרת עוברים, וכדי להקטין את רירית הרחם שהתעבתה הרופא נתן לי אוטרוגסטן 200, כדור 1 בפה ל 5 ימים. לפני 9 ימים סיימתי לקחת ועדיין לא קיבלתי מחזור, למרות שנאמר לי שאחרי הסיום יומיים-שלושה יגיע המחזור.
יש לי כאבים,אפילו חזקים, אבל המחזור לא מגיע. האם יש סיבה לדאגה ? האם זה הגיוני ככ הרבה ימים להמתין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ל קבלת מחזור..
ציפי28/01/2016אשמח לקבל מענה, מלחיץ אותי הכאב ואי קבלת המחזור שכן אני מתכננת בעתיד הקרוב ניסיון של החזרת עוברים מוקפאים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מחזור אחרי נטילת אוטרוגסטן 200 - תגובה
פרופ` דוד בידר28/01/2016הדימום צריך להגיע בין 3- ל 7 ימים לאחר גמר לקיחת התרופה.
אם לא ,צריך לבצע בדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים טריים מתרומת ביציתאיילה27/01/2016
שלום רב,
עשיתי החזרה של עובר טרי מתרומת ביצית ביום 25.1.2016.
הטיפול החל ביום 9.1.2016 (יום שני למחזור) במסגרתו קבלתי כל יום 3 פרוגינובה ו-1 אסטופם ולאחר מספר ימים הוסיפו זריקות אורגלוטרן על מנת שלא יהיה ביוץ.
ביום 22.1.2016 - התבקשתי להפסיק את אורגלוטרן ולהזריק אוביטרל, וכן להוסיף 3 אנדומטרין ולהמשיך את הטיפול ב- 3 פרוגינובה ו-1 אסטופם..
ביום 23.1 - 24.1. - 3 פרוגינובה, 1 אסטופם, 3 אנדומטרין.
ביום ההחזרה - 25.1. - לאחר ההחזרה, הייתי צריכה להמשיך לקחת פרוגינובה, אסטופם ואנדומטרין וגם לקחת זריקת אוביטרל וזריקת פרוגסטרון.
ביום ההחזרה גם נמסר לי שאני יכולה לעשות בדיקות דם לאחר 11 יום.
השאלה שלי הינה - האם עצם העובדה שלקחתי אוביטרל גם 3 ימים לפני ההחזרה וגם ביום ההחזרה לא יכולה להשפיע על תוצאות בדיקת ההיריון ? האם יש לעשות את בדיקת ההיריון במועד מאוחר יותר לאור האוביטרל ?
אודה להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים טריים מתרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016לא סביר שערכי הביטה מזריקת אוביטרל ישתקפו לאחר 11 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתיתילתול27/01/2016
תודה על תגובתך...
השאלה אם בדיקת הריון ביתית תשובה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהמשך לשאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016במידה והיא יוצאת חיובית בהחלט היא אמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל הריון אחרי החזרת של בלסטוציסט בן חמישה ימים?פרופ` דוד בידר27/01/2016
אם עברתי החזרה ביום 3.1 של בלסטוציסט בן חמישה ימים. באיזה שבוע + כמה ימים בדיוק אני נמצאת היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לירון27/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חישוב גיל הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016שבוע 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהלירון27/01/2016
פרופ' שלום
האם ב- IVF כאשר איכות הזרע מצויינת זה משפר את הסיכויי ליותר הפריית עוברים תקינים לאחר השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2016לרוב לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםתילתול27/01/2016
מחר צריכה לבצע בדיקת דם לגילוי הריון לאחר החזרת עוברים . מחר זה יום 14 מההחזרה .
אפשר לעשות היום בדיקת הריון ביתית ?
ואם כן, איזה חברה אתה ממליץ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2016אם כבר הולכת מחר אז תתקשרי בסבלנות.
כל החברות לבדיקה ביתית הן טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
תילתול27/01/2016תוצאה של בדיקת הריון ביתית אמורה להראות תוצאה נכונה-תקינה ? או שאין מה להסתמך על זה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/01/2016מראה רק אם יש או אין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצות הרפס לפני החזרהאני27/01/2016
הי,
צריכה לעבור החזרה ביום ו.
הבוקר התפרץ הרפס באזור הפה, מטפלת בזובירקס מקומי.
האם יש מותר?
יש משהו אחר לעשות?
האם יפגע חלילה וחס, בהשרשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התפרצות הרפס לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2016מותר,לא יפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריותרינת27/01/2016
האם ארבע הפריות מתוך שמונה ביציות זה תקין ?
אני בת 30 ולאחר 11 יום של זריקות שכללו מנופור מולטידוז 300 יחידות ואורגלוטרן . נצפו ביום ראשון כעשרה זקיקים . אתמול עברתי שאיבה ונשאבו רק שמונה ביציות . היום הודיעו לי מהמעבדה שרק ארבע מתוך השמונה הצליחו לעבור הפרייה .
שאלות :
האם זו תוצאה טובה שמתוך ה8 ארבע הופרו .
מה מסביר את כמות ההפריה הנמוך.
מדוע מתוך 10 זקיקים יצאו רק שמונה ביציות ?
חשוב לי להדגיש שאני מטופלת ivf בגלל בעיות זרע ושתמיד מפרים בשיטת icsi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2016היחס בין מספר הזקיקים לבין מספר הביציות המתקבל בהפריה חוץ גופית אינו 1/1,שיעור הפריה של 50% בעת ביצוע הפריה עם בעיית זרע הינו בהחלט סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעודד לשמוע . תודה !
רינת27/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 5אורחת27/01/2016
אני כבר כמה ימים עם דימומים (אני בשבוע 5)
אני יודעת שזה שכיח אך אתמול בלילה הדימום ממש התגבר.
הבטא שלי גבוהה (עברה את ה1000)
האם יש משהו לבדוק?
או שחייב להמתין עד בדיקת דופק כדי לדעת אם תקין או לא?
אני נורא בלחץ ולא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת גם לציין...
אורחת27/01/2016שהדימום אינו מלווה בכאבים
ומדובר בהריון לאחר החזרת מוקפאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום שבוע 5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2016בשלב זה ניתן להראות שק/שקי היריון-יתכן שמדובר בהיריון רב עוברי-בכל מקרה רצוי לבצע בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים והנקהליאור26/01/2016
אני בת 25 ויש לי ילד שהבאתי בעזרת הזרעה..יש לי שחלות פוליצסטיות ולבעלי זרע מעט חלש ואחרי שנה וחצי שלא נקלטתי להריון עשינו הזרעה ונקלטתי בפעם הראשונה
לקראת ההזרעה לקחתי כדור על מנת לקבל מחזור ולאחר מכן זריקות פיורגון ואורביטרול(אם אני לא טועה בשם)
האם ניתן לעשות כרגע הזרעה נוספת תוך כדי שאני מניקה( יוצאת מנקודת הנחה שאני עושה את אותו טיפול בדיוק )?
הילד בן שנה והוא יונק פעמיים ביום
אם לא אפשרי לעשות הזרעה יחד עם ההנקה אז למה לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולים והנקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2016לר רצוי,החשיפה להורמונים העוברים בחלב מיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה?
ליאור27/01/2016מה זאת אומרת חשיפה מיותרת? זה מסוכן לתינוק? מה ההשפעה של זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הכוונה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016עליית ההורמונים בעקבות הטיפול ההורמונאלי להשראת ביוץ שאת אמורה לקבל מופרש בחלב ולכן השפעתו לא רצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שק הריון בשבוע החמישי להריוןירדן26/01/2016
שלום,
אני בשבוע החמישי להריון.
ממש לפני שבוע בדקתי בטא לראשונה (ביום ה-13 להחזרת שני עוברים) והיא יצאה 500. יומיים לאחר מכן הבטא יצאה 1544.
הרופא שלי אמר שאין צורך יותר לבדוק הכפלות ונתן לי הפנייה לאולטרסאונד לשם בדיקת שקי הריון.
הבדיקה הייתה היום (5 ימים בלבד לאחר בדיקת ההכפלה), נצפה שק, ולמרות שהרופא שעשה לי את האולטרסאונד אמר שבאתי מוקדם מידי לבדיקת שקים ושקשה לראות את תוצאות הבדיקה, כשהגעתי הביתה ראיתי שהוא רשם בסיכום שנצפה עובר אחד.
1. האם לדעתכם נרשם שנצפה עובר אחד מתוך הנחה שאם יש שק אחד אז יש עובר אחד או שזה אומר שאם הרופא כתב עובר אחד אז הוא בהכרח ראה עובר אחד?
2. נתבקשתי לחזור לבדיקה שוב בשבוע הבא. האם ייתכן מצב שלפתע יראו עוד שק או שאם ראו כעת שק אחד אז זה יישאר בהכרח שק אחד?
אודה לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
ירדן27/01/2016זה נורמלי שבשבוע כזה לא רואים עדיין שק חלמון ושלא נצפה קוטב עוברי (שהרי אם לא נצפה קוטב עוברי איך נרופא יכל לכתוב בסיכום "מספר עוברים: 1")?
בעצם נראה רק שק הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת שק הריון בשבוע החמישי להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/20161.שק אחד פירושו היריון יחידני
2.בעוד שבוע צפוי זיהוי של דופק עוברי, בהחלט קיימת אפשרות קטנה של הופעת שק היריון נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אך לא השבת לשאלה השנייה
ירדן27/01/2016שאלתי לגבי שק החלמון שטרם נצפה וגם לגבי הקוטב העוברי שלא נצפה.
כיצד ייתכן שהרופא רשם שיש עובר אחד אם לא נצפה קוטב עוברי?
האם זה הגיוני שאין עדיין שק חלמון בשבוע החמישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר ביוץאני26/01/2016
נכנסתי להריון באופן ספונטני והפלתי בשבוע 6 לאחר שחיכיתי למחזור אחד ישר נכנסתי שוב להריון ספונטני ושוב הפלה ספונטניות בשבוע 7. בבירור קרישיות יתר נמצאה תוצאה גבולית והומלץ שמרגע שק בהריון הבא אזריק קלקסן ולהימנע מאסטרוגנים.
מאז לא נכנסתי להריון .
ניסיתי הזרעה ובמעקב זקיקים על פי מחזור טבעי ראו שיש זקיק ואני מבייצת חודשיים ברציפות באותו יום של המחזור (פעם אחת מכל שחלה). אך ההזרעה לא הצליחה. לפני ההזרעה השניה ניתן אוביטרל בראשון כלום. יומיים לאחר האוביטרל לא הרגשתי טוב - PMS ברמות.
כעת נראה כי הרופאים חושבים לנסות לתת זריקות לעידוד הביוץ. מאחר ובעבר כן נכנסתי להריון ספונטני ויש ביוץ קבוע כל חודש שאלתי היא האם באמת הבעיה זה הביוץ והאם במקום זה אי אפשר להתמקד בחצי השני של החודש? איך יודעים האם הבעיה זה הביוץ או ההשתרשות? היו לי חודשיים שהרגשתי שכאילו נקלטתי אפילו באופן טבעי ואז היה ירידה בתסמינים לעיתים אף חלב מהשד ובסוף מחזור. ה PMS ממש עושה לי רע ואני כאילו ממש מרגישה שמגיע מחזור או הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2016בין היתר לאור שתי ההפלות הייתי ממליץ לבצע צילום רחם לשלול פגיעה אפשרית ברחם או בחצוצרות,באשר להמשך טיפול בהשראת ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות בהחלט מומלץ לאור הנתונים שהעלית,בכל מקרה ניתן לתת תמיכה הורמונאלית פרוגסטטיבית לאחר הביוץ בנוסף לטיפול בקליקסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם יצא תקין
אני27/01/2016נעשה הזרקה סלקטיבית לשחלה ימנית שגם היתה תקינה למרות שנראה כי יש הדבקות או משהו כנראה כתוצאה מניתוח לפרוסקופיה לפני 10 שנים בעקבות ציסטה דרמויד ותסביב. לאחר הצילום רחם כן הרגשתי הקלה קצת בתסמיני PMS לא יודעת אם קשור או לא או במקרה.
ברחם יש שרירן הנצפה באולטראסאונד שלפי רופא הנשים לא אמור להפריע. ובהיסטרסקופיה אבחנתית נאמר כי הרחם תקין.
בעבר היה הריון ספונטני ולידה (שבוע 40+) ספונטנית ללא קלקסן. ה PMS הגדול התחיל לאחר הלידה לפני כן זה לא היה נראה חריג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם יצא תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2016בנתונים הקיימים הייתי בהחלט שוקל לאחר ניסיון נוסף של טיפול שמרני לעבור לטיפול עם הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)