מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בשבוע 12 הרופא ביקש שאחזור לקחת תמיכה עקב....גל06/02/2016
הפרשות חומות שהופיעו בניגוב, שאלתי היא האם פורגסטרון גבוה מאוד בהריון מזיק לעובר? כי מבדיקות שעשיתי התברר שהפורגסטרון גבוה ובכל זאת נוטלת תמיכה שזה הדבר היחיד שמפסיק הפרשות. עשיתי אולטרסאונד הכל בסדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשבוע 12 הרופא ביקש שאחזור לקחת תמיכה עקב.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף תמיכה האם יש כזה דבר?דנה06/02/2016
שלום, עשיתי שאיבה ב 21.1 והחזרה ב 24.1.
לא הסתדרתי עם תמיכה דרך הנרתיק
ולקחתי כדורים דרך הפה אוטרוגסטן 400 בוקר, 400 צהריים ו 400 לילה
אתמול עשיתי בדיקת דם.
E2 =91 , beta =5 ופרוגסטרון היה כתוב מעל 190.
ברור לי שגם אם יש הריון כלשהו זה לא תקין.
השאלה שלי, האם העודף של הפרוגסטרון בתמיכה יכל לגרום לאי הצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עודף תמיכה האם יש כזה דבר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא מגיע והקשר של זה לניתוח לפרוסקופיהמור06/02/2016
לרופאים שלום,
ב-24/1/16 עברתי ניתוח להסרת חצוצרה שמאלית בשל הידרוספילנקיס, סביב התאריך הזה (24-26 לחודש) הייתי אמורה לקבל מחזור (המחזורים שלי סדירים) אבל משום מה עוד לא קיבלתי, האם זה מושפע מהניתוח? אני צריכה להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור שלא מגיע והקשר של זה לניתוח לפרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016האפשרות של שיבוש בגלל הסטרס הניתוחי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל לאחר החזרה אוד לתשובתכםבייבי בא06/02/2016
שלום
החזרת מוקפאים ביום ו שעבר. מקבלת לתמיכה גסטון מגי יום, 2 אסטרופם ופרגניל מדי 3 ימים. הזריקה הראשונה היתה ביום ההחזרה. מאז שתיים נוספות, האחרונה ביום ה.
שאלה עד מתי צריך לקבל את הפרגניל? כמה פעמים אחרי החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרגניל לאחר החזרה אוד לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016לא צריך בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- פליז התייחסות מהבנות שמבינותאני06/02/2016
הי
אשמח לחוות דעת של המומחיות !
מחזור שני של טיפול איקקלומין יום 12 למחזור ביצעתי אולטראסאונד והראה - צד אחד 2 זקיקים (16.5,17) וצד שני זקיק 13 רירית 7.7 מ״מ בבדיקת דם אסטרדיול 650 ופרוגסטרון 2> שאלה: מתי צפוי ביוץ? יתכן לפני יום ראשון בבוקר? מתי מומלץ להזריק אוביטרל? מתי יחסים? מפחדת לפספס תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק הפרופסורים יכולים לענות לך על זה
לירון06/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים
אני06/02/2016נראה לי שהם נחים היום ...(שבת ??)
השאלה אם גם אנחנו צריכים לנוח ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה דחופה- פליז התייחסות מהבנות שמבינות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016לטעמי יש להזריק את האוביטרל יומיים לאחר הבדיקה(הזרעות,קיום יחסים ביומיים העוקבים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל העובר - שאלת המשךנטע05/02/2016
שלום רב. בתאריך 3.1.16 עברתי שאיבת ביציות. היום באולטרסאונד נמצא שק הריון עם עובר בגודל 6 מ"מ.
כמו כן נצפה דופק.
אינני יודעת (עדיין) לחשב באיזה שבוע אני...
רציתי לשאול האם גודל העובר תקין לשלב זה?
תודה רבה, נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גודל העובר - שאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016הרושם הוא שהכות תקין הינך בשבוע 6+
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהרינת05/02/2016
שלום רב
אני סובלת מכאב ראש כרוני כתוצאה מתאונה ומושתלת אלקטרודה.
אשמח לחוות דעת יש לי רופא שאני מאוד אוהבת אבל היום לראשונה מזה בערך שנה יצאתי ממנו חסרת שקט ומעורערת .
אני תמיד מקבל לאחר כשבוע מההחזרה עוד הרבה לפני הבטא . בתחילת הסבב הזה הרופא החליט לתת לי גסטון 2 יח' ביום .
היום הוא החליט לשנות לי ולהחזיר אותי לאטרוגסטן 4 יח' ליום .
אני מרגישה שהשינו של הפרוטקול הוא כתוצאה מהפחד של הרופא שלי מהכאב הראש של י
כי יצאתי היום מההרדמה כאובייה מבחינת כאב הראש .
האם ההית חושש לתת בגלל זה גסטון בגלל כאב ראש?
והאים אתה ההיתה נותן תמיכה אחרת בגלל שאני מקבלת תמיד לפני ?( יש לצין שבעבר קרינון גרם לי לגרד נוראי לכן לא מקבלת אותו )
יש לי פחד לקבל שוב לפני בא לי פעם אחת להתרגש כמו כל הנשים ביום הבטא גם אם שללי אבל העיקר להגיע לבטא ולא לקבל לפני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016אינני בטוח שהסיבה להפסקת הגסטון הוא על הרקע שהעלית,יש מקום בהחלט לתשאל את הרופא לסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם נמוך בהריון וחוסר התפתחותמיקה05/02/2016
שלום
בשבוע 30 אושפזתי עקב דימום מאד מאסיבי (ירידה של המוגלובין מ - 11 ל - 9). נאמר לי שהסיבה היא שיליה שמאד קרובה לפתח ונמוכה (לא מוגדרת כשילית פתח). קיבלתי מהרופא פרסולט 3 פעמים ביום כדי לעצור את הצירים התכופים (שלטענת הרופאים הובילו לדימום).
מאז, בכל מעקב אצל הרופא מתגלה בעיה במשקל העוברית. מאחוזון 25 היא ירדה לאחוזון 9 ובדיקה נוספת בשבוע 33 נראה שאין שיפור. בשבוע הבא יש בדיקה נוספת לפני שיוחלט האם ליילד אותי לפני הזמן בגלל האטה בהתפתחות שלה.
יש לציין שמתחילת ההריון עליתי רק 3 קילו בינתיים... אף אחד לא יודע לומר אם יש קשר.
היום פתאום התחלתי לקרוא על הנושא של לחץ דם. הלחץ דם שלי תמיד היה נמוך אבל עכשין עם הפרסולט והעובדה שאני בשמירת הריון הוא מגיע למצבים של 74/45.
אני יודעת שזה מאד נמוך וקראתי שזה יכול להוביל לבעיה באספקה של מזון וחמצן לעובר.
האם זה נכון??? אני רוצה להפסיק את הפרסולט כי אני פוחדת שזו הסיבה הלא ידועה לחוסר ההתפתחות שלה.
לפני שבוע רופא סקירה בדק שיש זרימת דם תקינה מהשיליה - האם זה שולל את התיאוריה שלי או שעדיין היא הגיונית כי לחץ הדם יורד בשעות מסוימות של היום ואז היא לא מקבלת מה שהיא צריכה?
אשמח לתשובה כי אני מאד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיקה
לירון06/02/2016מיקה שלום
אותו לי היה בהריון קודם דימום מסיבי עקב שלייה נמוכה לא הוגדרה כפתח ודווקא בהריון בסיכון נתנו לי פרסולט בכדי שלא יהיה צירים שזה מה שמביא לפעילות רחמית ואז מתחיל דימום.
הפרסולט עצר לי את הדימום ולא היו צירים עד שבוע 37 ואז ילדתי בקיסרי עקב דימום שחזר.
גם הילדה שלי לא גדלה משבוע 32 וזה למעשה התגלה בלידה וכל הזמן אמרתי זאת הרגשתי שהבטן פשוט לא גודלת יותר וזה ככל הנראה קשור לדימום. ולמיקום השלייה.
ממליצה לך להיות מאוד עירנית לגבי דימום בשבועות האלה אני כבר בשבועות האלה הייתי תחת השגחה של הריון בסיכון גבוה.
בגלל הפרסולט קיבלתי מתנה 5 שבועות משבוע 32 עד 37* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לירון
מיקה06/02/2016תודה על המענה.
הייתי שמחה לשמוע ממך... לחוצה מאד.
אפשר את המייל שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחץ דם נמוך בהריון וחוסר התפתחות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2016לחץ הדם הנמוך אינו הרקע לבעיה שלך,הטיפול התרופתי בהחלט יכול להיות גורם שמפחית את לחץ הדם,בכל מקרה ראוי שהמקרה ידון מול כל הנתונים והבדיקות שעשית על מנת להכריע על אופן ניהול המשך ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
מיקה06/02/20161. האם הכוונה שהלחץ הדם הנמוך הוא לא הסיבה להאטת הגדילה?
2. האם מקום השיליה יכול להיות הגורם לכך, למרות שהזרימות תקינות?
3. בהנחה שהאטת הגדילה נמשכת האם המחשבה היא בד"כ ליילד ב 37 או כבר עכשיו בשבוע 34?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר
מיקה07/02/2016לאחר שהפסקתי את הפרסולט, לחץ הדם במנוחה נמדד 83/52 ואני רוב הזמן במנוחה בגלל השמירה. אני רק מנסה להבין האם ללחץ דם נמוך יש השלכה על גדילת העובר כפי שקראתי. ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית ותרומת ביציתאיילה05/02/2016
שלום רב,
ביום 22.1. - זריקת אובטירל לתמיכה.
ביום 25.1. - החזרת 2 עוברים טריים מתרומת ביצית.
ביום 25.1. (יום ההחזרה) - זריקת אוביטרל נוספת לתמיכה.
תמיכה - 3 אנדומטרין, 3 פרוגינובה, 1 אסטופם, ופעמים בשבוע מקבלת זריקת פרוגסטרון (500).
הרופא אמר לי לעשות בדיקת הריון - 12 יום לאחר ההחזרה,
היום, 5.2, 11 יום לאחר ההחזרה, עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצאו לי שני קווים, האחד חזק והשני בהיר
האם יכול להיות שאני בהיריון למרות שעשיתי את בדיקת ההיריון לפני הזמן ? או שאולי זה שאריות אוביטרל ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית ותרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2016גם היות צריכה להיות בדיקת דם להריון חיובית ויתכן ואת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית ותרומת ביצית
איילה05/02/2016אז יכול להיות שאני בהיריון (אפילו שהיו שני פסים אבל אחד היה חלש ) וזה לא בגלל האוביטרל ?
אני מנסה למעלה משנה מתרומת ביצית ולא מצליחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה-בדירת הריון ותרומת ביצי
איילה05/02/2016אז יכול להיות שאני בהיריון (אפילו שהיו שני פסים אבל אחד היה חלש ) וזה לא בגלל האוביטרל ?
אני מנסה למעלה משנה מתרומת ביצית ולא מצליחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית ותרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2016זה לא מהאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לפרופ' בידר זקיק לא תקין?לירון05/02/2016
פרופ' בידר שלום
בהמשך לשאלותיי לגבי ירידה באסטרודיאל עם פיוריגון 50 האם יכול להיות שהזקיק שגוגל לא תקין? ואז יתפתח שוב הריון עקב זקיק לא תקין?
האם פיוריגון לא בשבילי למרות שהיה לי הריון חודש שעבר? איך יכול להיות שאסטרודיל חודש שעבר בתוך 4 ימים לאחר ירידה קפץ משמעותית הניב 4 זקיקים שאחד מהם הייתה הפרייה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לפרופ' בידר זקיק לא תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2016הכל יתכן בגורמי ביוץ ,ויכול להיות אם טעות בבדיקה.
בכל אופן כאשר מטפלים בזריקות האסטרוגן תמיד צריך להיות בעליה אחרת סיכויים להריון תקין יורדים הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עם איזה גודל מחט מזריקים פרגניל לישבן?בובי04/02/2016
כזריקה לישבן ):
איזה גודל מחט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם איזה גודל מחט מזריקים פרגניל לישבן? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2016מחט דקה כמו בזריקות גונל או פיוריגון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור בידר לגבי הריון אחרי טיפולי הפריה ארוכיםשרון04/02/2016
שלום פרופסור בידר,
אני אחרי 4 שנות טיפולים בהריון! נשלחתי מתחילת ההריון לבדיקות כל שבוע התבקשתי לעשות אולטרסאונד לראות גדילה ודופק ! . אני כבר בשבוע 11 והרופא מתייחס להריון בסיכון ואומר שזה בגלל שנות הטיפולים הארוכות!!!!
מה הקשר?..יש חשש שלעובר תהיה בעיה בגלל שלא הצלחתי שנים ????
זה אומר משהו על הביצית?.
מייאוש כבר חשבתי על קבלת תרומת ביצית אבל היה לי עובר מצטיין באיכותו והרופא אמר שזה סימן שהביציות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור בידר לגבי הריון אחרי טיפולי הפריה ארוכים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2016הרופא שלך דואג לך עקב הריון שהופיע אחר זמן רב.
בעיקרון את צריכה לעבור את כל המעקב כמו כל אישה אחרת בהריון.
את לא בסיכון יתר מכל אישה אחרת.
יש יחידות למעקב אחרי נשים בסיכון גבוה, כמו תאומים, יצר לחץ דם, סכרת ועוד.
אין לך משהוא אופייני לסיכון יתר, מלבד הדאגה של הרופא המטפל, ואין בזה שום פסול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביוץ טבעי ללא הורמוניםלוני04/02/2016
שלום,
קיבלתי מחזור לפני חמישה ימים, זהו מחזור שלאחר הפלה במסגרת טיפולים.
עשיתי היום אולטרסאונד כדי לוודא שאין ציסטות והטכנאית כתבה שיש זקיק בשחלה השמאלית בגודל 15.5 מ"מ ועובי הרירית 4 מ"מ. האם זה זקיק בדרך לביוץ, שהרי הוא די גדול ליום חמישי למחזור.... האם זה אומר שהביוץ עשוי להקדים כל כך? כי על פי מיטב הבנתי הביוץ שלי בין ימים 11-13, האם יש ביוצים שמקדימים ליום 7 או 8 למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה לחדוד
לוני04/02/2016לפני 13 יום עשיתי אולטרסאונד לוודא שהרחם התרוקנה מתוכן ההפלה ובאולטרסאונד הטכנאית כתבה וציסטה או גופיף צהוב בגודל של 23 מ"מ באותה שחלה שמאלית, אז אולי זה ציסטה שהתכווצה או שזה בטוח זקיק בדרך לביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה לחדוד - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2016הזקיק או הציסטה , כנראה שארית הגופיף הצהוב .
אין לזה חשיבות.
על מנת לדעת בודאות מה הוא הזקיק, יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור אשכנזידידי04/02/2016
שלום ,
מבצעת כעת פרוטוקול ארוך . ביום ה-21 לאחר המחזור רק בייצתי
( בדרך כלל מבייצת מוקדם יותר אך חל שיבוש באורך המחזורים שלי בעקבות פרוטוקול ארוך קודם ) ו
הרופא הורה להתחיל מייד בזריקות של דקא . האם זה תקין הבנתי שאמורים להתחיל זריקות שבוע לאחר הביוץ ????
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2016אם את בדיכוי מתאים בהשפעת הטיפול הקודם ניתן להמשיך את הדיכוי לאלתר עם דקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סחרחורת היא אחת מתופעות הליווי של דקפפטילע פ04/02/2016
שלום
אתמול התחלתי לקבל 0.5 מג' דקפפטיל ( זריקה ראשונה),
והיום מהבוקר אני סובלת מסחרחורות,
אם זה קשור לזריקה? האם זה טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם סחרחורת היא אחת מתופעות הליווי של דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2016הסחרחורת אפשרית בעקבות התגובה ההורמונאלית שהדקפפטיל מעורר בשלב ראשון הקרוי flare up,המצבטא בעליה בהורמונים בשלב ראשון העלולים להשפיע ולגרום לתחושה שחווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ע פ05/02/2016תודה רבה
הרגעתה אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)