מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור במחזור בגלל דקהפפטיל? אפשרי?שואלת09/02/2016
שלום,
היום אני אמורה לעשות בדיקת בטא לאחר החזרת שני עוברים ביום שישי לפני שבוע וחצי. טרם קיבלתי מחזור למרות שתמיד, בכל השלוש שנים שאני בטיפולי פוריות, המחזור הגיע עוד לפני יום הבדיקה (יום יומיים לפני). האם אפשר להיות אופטימיים או שזה קשור לכך שהביוץ לשאיבה בוצע באמצעות שלושה דקהפפטיל (מחשש לגירוי יתר)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור בגלל דקהפפטיל? אפשרי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2016כל האפשרויות קיימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעו תוצאות - האם תקין?
שואלת09/02/2016בדיקה 11 יום מהחזרת שני בלסטוציסטים:
E2 - 6128
פרוג - 187.6
Hcg - 447
האם אפשרי תאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה!
שואלת09/02/2016תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
שירה09/02/2016אפשר לדעת איזה תמיכה את לוקחת בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד עכשיו סינרל
שואלת09/02/2016אבל הרופא אמר לי להפסיק עם זה ושאין צורך בתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסינרל הוא במקום תמיכה של נרות
שירה09/02/2016ואסטרופם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, לפני זה הייתי מקבלת אנדומטרין
שואלת09/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, לפני זה הייתי מקבלת אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016מזל טוב את בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות אחרי החזרת עוברים - דחוףאבגד08/02/2016
ביום א' החזירו לי 4 עוברים. שאיבה היתה ביום חמישי. נעשתה פעולת הנצה.
בבית חולים בקשו ממני לקחת דוקסילין - כשהלכתי לקנות הרוקח לא הסכים למכור לי - אמר שלנשים שמתכננות הריון אסור לקחת דוקסיליןן כבר משלב התכנון. קניתי בינתיים במקום אחר, וכשקראתי את עלון לצרכן - ראיתי שכתוב במפורש אסור לנשים שמתכננות להריון להשתמש בתרופה זאת.
אז למה נותנים את התרופה הזאת אם יש בה סיכונים ועלולים להיות מומים?
אני מוטרדת בענין. בינתיים השתמשתי בתרופה וצריכה להמשיך להשתמש עוד יומיים. אפשר להפסיק את זה ולהסתפק במה שנלקח?
למה נותנים מה שעלול להזיק? אין תחלופה למשהו פחות מזיק?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות אחרי החזרת עוברים - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2016הדוקסילין ניתן לחמישה ימים, שני כדורים ליום והם לא מזיקים בשלב זה לשום דבר.
הרוקח שסרב לא מבין בעניין זה והיה צריך לתת לך את התרופה ואינו יכול להתנגד להוראות הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם שבוע לאחר החזרהחסויה.08/02/2016
שלום פרופ.
הפונדקאית שלי עם תרומת ביצית וזרע של בעלי.
שבוע אחרי החזרה עם עובר 1.
תוצאות פרוגסטרון 10 ואסטרדיול 153.
זה לא מבשר טובות נכון?
מה הסיכוי שיהיה הריון?
העובר היה טוב 10תאים והרירית טובה...
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם שבוע לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2016לא ברור לי ביצעת הבדיקות האלו.
נכון שהערכים לא הכי מבטיחים להריון אך פשוט תעשי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לסיכויים...........שריתוש08/02/2016
פרופסורים יקרים,
בת 26.
מאחוריי 2 שאיבות והיום עברתי החזרה חמישית.
בהחזרה הקודמת הבלסטוציסטים לא שרדו כמו שצריך את ההפשרה ולא הניבו הריון.
היום בהחזרה בלסטוציסט בדרגה bb הופשר 100 אחוז.
כמו כן, רירית יפה.
מה הסיכויים שלי להיכנס בסבב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לסיכויים........... - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2016הסיכויים מבחסטוציסטים כמו שאת מתארת הם לא גדולים.
היות ואין מידע למה גידלו והקפיאו בלסטוציסטים ואיך היו העוברים ביום 3 ,אז קשה לומר מה הסיכוי האמיתי.
בכל אופן כל זה לא משנה, אם החזירו סימן שהאמינו שיש לך סיכוי ונקווה שיעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה רק להבין........
שריתוש08/02/2016תודה על תשובתך המהירה.
אפשר לדעת למה הסיכוי לא גבוה? מפני שהעובר בדרגה bb?
דווקא הרופא אמר לי שהסיכויים גבוהים מפני שהוא שרד מאה אחוז.
אוף:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה רק להבין........ - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2016עניין הסיכויים הוא לא רלוונטי היות וכאשר מחזירים עובר כלשהוא ,לאחר הקפאה ,הוא יכול להיקלט או לא וזה די אינדיווידואלי. בסך הכל קפואים פחות טובים כי חלק לא שורדים הקפאה וחלק מה מופשרים לא יוצאים לגמרי תקינים.
לגבי בלסטוציסטים ,לא תמיד אפשר לקבוע טיב לפי מראה וכל החלוקות האלה הן במחלוקת.
לכן לא כדאי להתדיין ארוכות על סיכויים באופן כללי אך בגדול הסיכויים של העובר שציינת להיקלט הם פחות טובים מטרי.
גם כל רופא יגיד לך משהוא אחר.
היות ובכל מקרה נעשית החזרה אז נחכה בסבלנות לראות מה קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופש אחרי שאיבה או החזרת עובריםע פ08/02/2016
שלום
האם יש צורך לקחת חופש מעבודה אחרי השאיבה או החזרת העוברים? ואם כן, כמה ימים מומלץ לנוח?
*** העבודה שלי היא בישיבה רוב הזמן, ללא מאמץ פיזי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חופש אחרי שאיבה או החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016אין צורך רפואי לחופש מחלה אחרי השאיבה או ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע צריך להזריק הורמונים כשיש אותה תוצאה?לירון08/02/2016
פרופ' שלום
לפני הזרעה מס' 3 עם פיוריגון 50 מניב זקיק 1 שבשל לביוץ ביום ה-19 וזה בדיוק כמו בביוץ טבעי ללא הורמונים שמניב גם זקיק 1 שבשל לבעוץ ביום ה-19 למחזור.
ההגיון לא אומר שצריך הזרעה על בסיס טבעי ללא הורמונים כאשר יש ביוץ טבעי תקין ופיוריגון 50 נותן אותה תוצאה?
פיוריגון 75 מניב 3 זקיקים אך הרופא המטפל לא רוצה לתת סתם מינונים ללא צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדוע צריך להזריק הורמונים כשיש אותה תוצאה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016האיכות ההורמונאלית והשליטה על מועד הביוץ הינם אופטימאלים יותר בהליך הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להקפיא זרע במקפיא ביתינטלי08/02/2016
האם מותר להקפיא זרע במקפיא הביתי במזרק סטרילי זה כמה חודשים במקפיא. בתוך שקית שמור האם זה הורס את איכות הזרע או שהם מתים ??? אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מותר להקפיא זרע במקפיא ביתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016הזרע יהרס בתנאים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 1200 ביוםדנה08/02/2016
שלום, אני לוקחת אוטרגסטן 1200 ביום דרך הפה.
400 שלוש פעמים ביום.
קראתי שהתכשיר הזה יכול לגרום לבעיות באברי המין של העוברים.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
דנה08/02/2016כרגע הפרוגסטרון שלי בגלל התמיכה מעל 190
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוטרוגסטן 1200 ביום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016הדברים אמורים לתכשירים שהמרכיב הפרוגסטטיבי בעל מבנה דומה לטסטוסטרון-הורמון מין זכרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת, לא הבנתי את התשובה
דנה08/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלי ובדיקת amhנוני08/02/2016
תוצאות פרופיל הורמונלי וamh
גילי 34
Fsh 9.50
Progastron 2.23
Estradool 253
Lh 2.30
Dhea 4.18
Amh <0.10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות פרופיל הורמונלי ובדיקת amh - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016התשובה לא סבירה בעליל,יש לחזור על בדיקת ה-FSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
נוני09/02/2016לא הבנתי למה לא סבירה בעליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי את התשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2016לא קשור לאוטרוגסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן וצורך במתן שתן כל הזמן- בהריון שבוע 12sara08/02/2016
שלום , סובלת כבר יומיים מכאבי בטן וצורך במתן שתן תכוף וגם אחרי שאני מסיימת שתן נותר בי צורך לתת עוד טיפות ואז כאב בטן תחתונה ובצד ימין עשיתי בדיקת עובר הוא בסדר גדול ביומיים מהגיל שלו יש קשר? ממה זה נובע? ואיזה בדיקות לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן וצורך במתן שתן כל הזמן- בהריון שבוע 12 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016מדובר בדלקת בשלפוחית השתן-בצעי תרבית שתן וקבלי טיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת עוברים והריון מיחסים ספונטניים באותו ביוץלוני08/02/2016
שלום,
אם אישה מקיימת יחסים לא מוגנים לפני החזרת עוברים במחזור טבעי, האם יתכן שההריון יקלט מהיחסי אישות בלי קשר להחזרה שתתבצע שלושה ימים אחרי הביוץ, או שזה לא מתאפשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי החזרת עוברים והריון מיחסים ספונטניים באותו ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים במחזור טבעילוני07/02/2016
שלום,
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים במחזור טבעי, וההחזרה מתוכננת להיות שלושה ימים אחרי הביוץ. הבנתי שזה צריך להיות מדוייק, ורציתי לדעת מה קורה אם הביוץ יתרחש ביום רביעי או חמישי וההחזרה "תיפול" על שבת, האם הטיפול יופסק וידחה, או שינתנו תרופות וההחזרה תתבצע ביום ראשון? זאת פעם ראשונה שמחזירים לי במחזור טבעי ולכן אני שואלת, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים במחזור טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2016ניתן לתמרן את המועד עם זריקת אוביטרל שתכתיב את מועד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בידר שאלה לגבי גנטיקה במשפחה לתסמונת דאוןאורית07/02/2016
אימא שלי בגיל 21 ילד ילד עם תסמונת שהחליטה לגדל באהבה. שאר הילדים בריאים.
אני בת38 בהריון לפני בדיקת שקיפות עורפית ממש חוששת מהגנטיקה במשפחה ומהגיל
שאלתי האם הסיכון עולה? מה מעלה את הסיכון לתסמונת עפ"י הרפואה? אם מצב בריאותי תקין עוזר? ואם שאר הבדיקות יהיו טובות אפשר לעשות בדיקת דם במקום מי שפיר ?? עזור לי עם תשובה מפורטת בבקשה :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל 21 נולד עם תסמונת? אמרו לי הגיל
תמי08/02/2016הוא גורם מספר 1 ללידה עם מומים לא מאמינה לרופאים כבר......
גיל 21 נולד עם תסמונת? אמרו לי הגיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016עלייך לפנות לייעוץ גנטי בהיריון,בכל מקרה בגיל 38 מומלצת בדיקת מי שפיר לשלול אפשרות של תסמונת דאון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר שאלה לגבי גנטיקה במשפחה לתסמונת דאון - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2016זה לא עובר גנטית.
זה שנולד דאון לא אומר שגם לך זה יקרה או מגביר סיכון.
הסיכון היחיד הוא עניין הגיל.
ניתן לשלול בקלות תסמונת דאון אצלך אם תבצעי את מעקב ההריון המקובל שאותו מבצע כל רופא.
אפשר לעשות גם בדיקת דם במקום מי שפיר אם השקיפות העורפית תקינה ואם סקירת מערכות מוקדמת תקינה.
התסמונת לא קשורה לענייני בריאות כלשהן אלא נוצרת מחדש
אך הסיכויים שתלדי תסמונת דאון כמעט ולא קיימים אם המעקב והבדיקות תהינה תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר, תודות לך מרגיע ומעודד
אורית08/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו אנזים קיו 10 אחרי החזרת עוברים IVFאבגד07/02/2016
אני יום אחד אחרי החזרה. עד היום נטלתי קו אנזים קיו 10 מינון 400 מ"ג. האם מותר להמשיך להשתמש עד בדיקת ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קו אנזים קיו 10 אחרי החזרת עוברים IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2016בבחינת אם לא יעזור לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון של פרוגסטרוןדנה07/02/2016
האם מינון גבוה של פרוגסטרון - תמיכה יכול לגרום להריון מחוץ לרחם?.
בבדיקות שעשיתי הבטא נמוך אך מכפילה את עצמה אך הפרוגסטרון מעל 190* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינון של פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2016אינו מהווה גורם להיריון מחוץ לרחם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)