מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מופעל עלי לחץ לעשות בדיקת מי שפירתמי03/02/2016
ואני נגד הבדיקה, לא יכולה לקחת סיכון על עובר אחרי מלא טיפולים.
אם הבדיקות סבירות ואני בת 40 למה לפי הרופא אני בסיכון גבוה ורק מי שפיר יעזור?
קודם כל מדובר בהוצאה מטורפת , שנית אני לא שלמה איתה. יש ילדים רבים שנולדו ל בני 40 בלי שום תסמונת . אם כל הבדיקות תקינות האם עדין המומלץ הוא מי שפיר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מופעל עלי לחץ לעשות בדיקת מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2016גילך המתקדם מהווה עילה מספקת להמלצה לביצוע הבדיקה וזאת מעבר לרקע הפריוני שלך המהווה גורם נוסף,הבדיקה האמינה ביותר לסטטוס הגנטי של העובר הינה בדיקת מי שפיר יחד עם צ׳יפ גנטי,אי ביצוע הבדיקה בנסיבות הריימות מטיל את האחריות השילוחית עלייך,היות והרופא סיפק לך את המידע הרילוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם הבדיקת דם
אני04/02/2016שאפשר לעשות במקום המי שפיר, כמו מטרניטי 21 וכיוב'..?
לבדוק גם את האופציה הזו במקרה של הריון עם תאומים (אם לא רוצים לעשות מי שפיר הכוונה)??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה עם הבדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2016כמובן שזו החלטה שלך,אם אינך רוצה לבצע בדיקת מי שפיר זו ברירת המחדל האפשרית,על כל החסרונות שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור02/02/2016
פרופ' שלום. החזירו לי שלושה בלסטוציסטים, בת 40. בטא עלתה יפה, בבדיקה ביום שישי
נצפה עובר עם דופק. נבדקתי היום שוב אחרי כאבים שחזרו ודימום טרי שהחל בפעם השלישית והפעם נצפו שני שקים. אחד עם דופק והשני לא ברור, הרופא במיון ראה עובר אבל לא בטוח דופק. ספק המטומה?
לדבריו עדין מוקדם ויתכן כי יופיע דופק בהמשך לעובר השני . לא בטוח.
מניסיונך האם אפשרי? יש לי דימום ממש כמו ווסת. מדי פעם נרגע, אני משתדלת להיות במנוחה, אך ברגע שקמה מהמיטה ומתחילה קצת פעילות שגרתית הדימום בליווי כאבים
בצידי הבטן התחתונה מופיעים. הריון זה חשוב ויקר לנו מאוד.. אני עוברת ימים לא קלים,
החזרת שלושת העוברים בני חמישה ימים הייתה בתאריך 5.1.16 לציין אני עם תמיכה של אנדומטרין, אסטרופם ודופסטון. החל מיום ראשון האחרון תוספת של זריקת פרוגרסטרון 500 ריטארד כל יומיים. האם יש תקווה לבשורות טובות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2016בשלב זה הטיפול מצוין ונקווה שהדמם יפסק ויודגמו שני שקי היריון עם עוברים עם דופק,ללא ספק שהתקופה רגישה,אולם קיים סיכוי טוב שתעברי את המשבר בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי או להספיד?ירדן02/02/2016
שבוע 6 (6+3), הריון אחרי IVF, יש שק הריון בגודל יפה אך אין שק חלמון ואין עובר.
הרופא שעשה לי את האולטרסאונד חושב שבאתי מוקדם, לדעת הרופא שלי 99% שזה הריון לא תקין, אך אמר שאעשה שוב בדיקת אולטרסאונד ליתר ביטחון.
אני ממש שבורה!
אני בת 41 וזה הריון ראשון שלי, אחרי שנה ושלושה חודשים של טיפולים (כולל הזרעות ללא הורמונים).
האם היו מקרים שבהם לא נצפה שק חלמון ועובר בשבוע שישי? האם יש עוד תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סיכוי או להספיד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2016לטעמי הצדק הוא עם הרופא המטפל שלך,אם כי ביקורת נוספת בעוד מספר ימים לא תזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות - אודה מאוד לתשובה
ירדן03/02/2016לאחר שלא הייתי רגועה היום פניתי למיון נשים שבמרכז בריאות האישה. לא זאת בלבד שהיא ראתה שני שקי הריון (אם כי אחד מהם קטן וסביר שלא תקין), בשק שנצפה אתמול היא גם ראתה שק חלמון בבירור. גם אני ראיתי אותו.
אני בשבוע 6.3, כאמור אחרי IVF.
עשיתי היום גם בטא. אין לי עדיין תוצאה.
לאור הממצאים החדשים ובמידה והבטא תקינה, האם יש סיכוי להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף להתפתחות יש לי גם תוצאת בטא
ירדן03/02/2016שלום,
לפי בדיקת הבטא שביצעתי היום נראה שהבטא עולה.
יצא לי היום בטא 19940.
לפני שישה ימים הבטא הייתה 8982.
האם לאור כך שמצאו היום (לראשונה) שק חלמון ולאור העובדה שהבטא עולה יש סיכוי שיימצא גם עובר ודופק?
אודה מאוד לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת נטילת גלולות בתחילת הפרוטוקולסלעית02/02/2016
שלום פרופסור אשכנזי,
אני עוברת כעת טיפול ivf שהתחיל בשבוע של נטילת גלולות יסמין שהתחילה ביום השני למחזור.
שלושה ימים לאחר הפסקת הגלולות (ביום שישי) עשיתי בדיקות דם ואולטראסאונד והתקבלו התוצאות הבאות:
אסטרדיול - פחות מ-100
פרוגסטרון - 1.3
רירית סדורה בעובי 4 מ"מ
נצפו מספר זקיקים קטנים בשתי השחלות
הונחיתי להתחיל להזריק 375 יחידות מנופור ולקחת ויטמין E 600 יחידות ו4- פעמים ביום וויאגרה וגינאלית 50. עקב בעיית רירית דקה
היום (יום שלישי) ביצעתי שוב בדיקות דם ואולטראסאונד והתוצאות היו
אסטרדיול - פחות מ-100
פרוגסטרון - 0.9
רירית סדורה בעובי 7 מ"מ
נצפו מספר זקיקים קטנים בשתי השחלות.
בעקבות התוצאות הונחיתי להמשיך בנטילת התרופות אך להגדיל את מינון המנופור ל-450 יחידות.
רציתי לשאול
1. האם העובדה שביום שישי הייתה רירית של 4 מ"מ היא בגלל שהרירית הקודמת לא הספקיה להתפרק עקב נטילת הגלולות? אם כן, האם זה מהווה בעיה?
2. מתי הזקיקים צפויים להתחיל לגדול?
תודה רבה,
סלעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת נטילת גלולות בתחילת הפרוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2016בשחב זה עדיין הינך בשלב ראשוני של התגובה השחלתית,העלאת המינון נכונה,ובהחלט הנתונים בשלב זה מתחילתו מתנהגים לפי הציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת . בשבוע 10.5 התחיל לי היום הפרשה חומה בהירה לדאוג.?יהלי02/02/2016
האם זה דורש להגיע למיון? מה הסיבה להפרשה כזו בשבוע כזה? תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואגת . בשבוע 10.5 התחיל לי היום הפרשה חומה בהירה לדאוג.? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2016עלייך לבצע ביקורת אולטרסאונד,במרבית המקרים להפרשה הזו אין כל משמעות קלינית והיא על רקע מקומי במוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע בעייתירונית02/02/2016
בשתי בדיקות שבעלי עשה לאחרונה נמצא ריכוז של 9 מיליון זרעים ומורפולוגיה של 1%. בהלוספרם נמצא כי אחוז השברים בדנא הוא 18.5%. לפני שלושה חודשים נכנסתי להריון טבעי שנפל בשבוע 6 בעצמו - היה שק ללא עובר. אני בת 36 ובעלי בן 40, בבית 2 ילדים מהריונות ספונטאניים ומהירים. האם מומלץ לנסות טבעי עוד מספר חודשים או ללכת לטיפולים? האם קיים סיכון מוגבר להפלה בשל בעיה בתקינות הזרע? אבקש גם לדעת איך אחוז השברים הוא רק 18 ואילו המורפולוגיה 1%? לא אמורה להיות קורלציה בין השניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרע בעייתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2016במקומך הייתי שוקל את האופציה הטיפולית.באשר לבדיקצ ההלוסרם שנמצאת בטווח התקין,לא חייבת חהיות קורילציה אבסולוטית בין המורפולוגיה המבנית של תא הזרע למצב השברים ב-DNA של תאי הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ושאלה נוספת
רונית02/02/2016במצב זה - מה היית ממליץ לעשות? הזרעות/ הפריות? האם לדעתך יש סיכוי להזרעות על בסיס טבעי? אלו בדיקות מומלץ כי אעשה? המחזור שלי סדיר יחסית ומגיע כל 32, 33 יום. להריון האחרון נכנסתי בחודש השני של הניסיונות עם ערכות ביוץ שקניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה המהירה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2016הייתי בהחלט מנסה בשלב ראשון 2-3 מחזורי טיפול עם השראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות ושתי שאלות אחרונות
רונית03/02/2016למה הכוונה השראת ביוץ - לטיפול עם הורמונים? אלו בדיקות אני אצטרך לעשות לפני התחלת טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובות ושתי שאלות אחרונות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/02/2016אכן בדיקות עם הורמונים-ישנם בדיקות שגרתיות שיש לבצע כולל פרופיל הורמונלי ביום ה3-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה IVF- ביצית אחתמיטל02/02/2016
שלום,
אני בת 37, אחרי שלושה סבבי IVF בהם נשאבה רק ביצית אחת וכמעט לא היו זקיקים. אין תגובה להורמונים. הFSH תקין- 8. אני תוהה האם יש מה לעשות..אם בכלל כדאי במצב הזה להמשיך בIVF או לעשות הזרעות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מועד בדיקת ביתית אחרי החזרהדנה02/02/2016
שלום רב,
מחזור אחרון 8/1/16
הזרקת אוביטרל 19/1/16
שאיבה 21/1/16
החזרה 24/1/16
מתי אוכל לעשות בדיקה בבית שתהיה אמינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועד בדיקת ביתית אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2016ב-8-9 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני02/02/2016
שלום לרופאים
אני בת 43 בטיפולי ivf בדר״כ דימום הוסת שלי היה
5ימים אבל לאחרונה הוא 3ימים דימום בינוני ואז נחלש
האם זה מעיד על משהו?ועל מה ?
בגילי נכון להחזיר מוקפא עם הורמונים או טבעי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2016לדימום אין משמעות.
החזרת עובר במחזור תחליפי עדיף בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
אני02/02/2016למה הכוונה מחזור תחליפי ???עם הורמונים או טבעי?
והאם תוכל להסביר מדוע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2016שאלת אותי שתי שאלות:
1. לצורת הדימום אין משמעות וזה לא מעיד על משהוא.
2.אמרתי להחזיר במחזורים הורמונים שנקרא מחזור תחליפי, על ידי כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני 123402/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהבייבי בא01/02/2016
שלום,
ביום ו הוחזרו שני עוברים מקפאים בני 48 שעות.
היום אחהצ החל גירוד סביב הפה, שמקדים אצלי התפרצות הרפס באזור הפה. מרחתי מעט זובירקס.
1. האם מותר?האם הוירוס או נמשחה עלולים חחילה לסכן השרשה או את העובר?
2. מאוחר יותר היה דימום קל מאד שחלף - מהאף.. האם לדאוג?אציין כי בדיקות לפני ivf שבוצעו בקיץ היו כולן תקינות..
אודה מאד לתשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2016מותר למרוח.
לגבי דימום מהאף , זה בדרך כלל חולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאני01/02/2016
הזרעה קודמת עם אוביטרל מחזור טבעי לא הצליח ומחזור הקדים
הפעם לפי הספירה מתחילת הדימןם
יום 11 פרוגסטרון פחות מ 0.8
Estridol 181
Lh 5.6
מספר זקיקים קטנים.
עובי רירית 5
בדר"כ מאוד סדירה ויש זקיקים וערכים גבוהים יותר של אסתרידול ופרוגסטרון בשלב זה.
לא מרגישה כל כך טוב
האם מה שהיה באמת מחזור או מה קרה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2016עדיין לא התחילו תהליכי ביוץ ובדיקות הדם מתאימות להתחלת המחזור החודשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המשמעות "פרוגסטרון פחות מ 0.8"
אני01/02/2016במחזורים קודמים אפילו ביום השלישי היה ערך גבוה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המשמעות "פרוגסטרון פחות מ 0.8" - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2016חשוב שיהיה ערך נמוך היות ורק בביוץ ערכי הפרוגסטרון עולים.
כך שכל בדיקה נמוכה היא טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאני01/02/2016
שלום,
סיימתי לקחת גלולות אחרי 14 יום בגלל ציסטה. התחלתי מייד בטיפול הורמונלי במנופור לפני הפרייה.
האם יהיה דימום? ואם כן, להתעלם ממנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2016צריך להגיע דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דימום
אני02/02/2016ולהתעלם ממנו? זה ישפיע על הגדילה של הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2016להתעלם.
לא ישפיע על הזקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית ואוביטרלאיילה01/02/2016
שלום רב,
ביום 22.1. - קבלתי זריקת אובטירל לתמיכה.
ביום 25.1. - היתה לי החזרה של עוברים טריים מתרומת ביצית.
ביום 25.1. (יום ההחזרה) - קבלתי זריקת אוביטרל לתמיכה.
אני לוקחת 3 אנדומטרין, אסטופם, ופעמים בשבוע מקבלת זריקת פרוגסטרון (500).
היום, אנחנו בדיוק שבוע לאחר זריקת האוביטרל - האם שאריות אוביטרל יכולות להישאר ולהשפיע על בדיקת הריון ביתית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית ואוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2016לא תשפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית, אוביטרל ובדיקת היריון
איילה02/02/2016שלום רב,
בהמשך להודעה מעלה,
הרופא אמר לי שאני צריכה לעושת בדיקת היריון לאחר 11 יום.
היום, אנחנו 8 ימים לאחר זריקת האוביטרל - עשיתי בדיקת הריון ביתית, והתשובה היתה שלילית, האם זה אומר שאני לא בהיריון או שיש להמתין לבדיקת שאעשה לביום ה- 11 (כפי שהרופא הנחה אותי).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית, אוביטרל ובדיקת היריון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2016עשית מוקדם את בדיקת ההריון.
אפשר לעשות בעוד שלושה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית ואוביטרלאיילה01/02/2016
שלום רב,
היום, אנחנו בדיוק שבוע לאחר זריקת האוביטרל - האם שאריות אוביטרל יכולות להישאר ולהשפיע על בדיקת הריון ביתית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית ואוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2016האפשרות קיימת,יש להמתין עוד 5 ימים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר תקין או לא?חסויה.01/02/2016
צהרים טובים פרופ אשכנזי.
אני ובעלי עושים פונדקאות עם תרומת ביצית.
החזירו לפונדקאית עובר 1 והאמבריולוגית רשמה:
Embryo was 10 Equal saised sellce and10% tragmantantion
מה זה אומר? ומה הסיכוי להריון?
הרירית היתה 8.8 ואמרו שבכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר תקין או לא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2016עובר תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)