מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבחוןטל03/11/2008
האם זה נכון שמי שמגדילה שדיים, מסתכנת בכך שאם חלילה יהיה לה סרטן שד יהיה קשה יותר לאבחן אותו בבדיקת מישוש או אולטרסאונד בגלל התותב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד``ר רן טליסמן04/11/2008דווקא יש מספר מאמרים שמראים בדיוק ההפך שהגילוי קל יותר ואף נעשה מוקדם יותר בגלל התותב שמשמש כפלטפורמה שמקלה על מישוש הגוש החשוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחה ואיחוי שריר הפלטיזמהדלית03/11/2008
שלום רב,
רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הניתוח שעושים בארץ, כידוע לי, רק במרפאת התאומים ואם יש המלצות או הסתייגויות. לפי מה שאני רואה ומבינה, זה ממש מתאים לי חשוב לי לשמוע תגובות...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית
ד``ר רן טליסמן03/11/2008אני מציע לך לא להתפתות לפרסומות כגון "היחיד בישראל" "רק היום" וכדומה
יש בישראל כמאה מומחים לכירורגיה פלסטית ואסתטית שעברו הכשרה מפרכת על מנת לשרת אותך ואחרים/ות בצורה הטובה הבטוחה היעילה והמוכחת ביותר
עשי לעצמך טוב ולפני כל החלטה התייעצי עם מומחה בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאי03/11/2008
היי, השאלה שלי היא כזאת: אני בת 22 ושוקלת 54 על גובה של 1.63 בד"כ לא אוכלת מסודר ומרבה לאכול דברי מתיקה אבל כבר כמה שנים שהמשקל נשאר אותו דבר. אז בעקרון אני רזה בכל חלקי הגוף למעט אזור המותניים. רציתי לדעת אם אני אעשה שאיבת שומן במותניים אבל אחר כך אמשיך לאכול כרגיל אחרי השאיבה אז האם אני אעלה במותניים בחזרה למה שהייתי לפני הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שאילתית
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008שומן שנשאב ממקום מסויים לא מתחדש זאת מהסיבה שמספר תאי השומן הוא די קבוע.
באם תשמיני בעתיד, שזה יהיה שוה והומוגני במידה והשאיבה בוצעה כהלכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאי03/11/2008
היי, השאלה שלי היא כזאת: אני בת 22 ושוקלת 54 על גובה של 1.63 בד"כ לא אוכלת מסודר ומרבה לאכול דברי מתיקה אבל כבר כמה שנים שהמשקל נשאר אותו דבר. אז בעקרון אני רזה בכל חלקי הגוף למעט אזור המותניים. רציתי לדעת אם אני אעשה שאיבת שומן במותניים אבל אחר כך אמשיך לאכול כרגיל אחרי השאיבה אז האם אני אעלה במותניים בחזרה למה שהייתי לפני הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת על כמות ההודעות- היתה בעיה..
מאי03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה בבקששה!אלודי02/11/2008
שלום רציית להגיד שנתחת שלי לא סימטרי יענו פעם לא הייתי שמה לב אבל עכשיו כשהיסתכלתי על התחת שלי במראה ריאתי שאחד יותר גדול מהשני יענו כשאני יושבת אני רואה כמו בלוטה אשכרה חלק אחד של התחת יותר גדול ולמטה זה ממש בולט ורואים שזה עקום מזה ומה אני יכולה לעושת ניתוח משו?? בבקשה תענו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון*
אלודי02/11/2008תחת*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדנה02/11/2008
היי :) אם יש לי עגי באף ומעל השפה ואני רוצה לבצע ניתוח אף, מה קורה אני צריכה להוריד א שני העגילים ? או רק באף? ונגיד שצריך להוריד [אני מאמינה שכן] אז לא יהיה לי את החור של העגיל יותר? אם אני ארצה אנ אצטרך לעשות מחדש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה והעגילים
ד''ר יוסף טמאן02/11/2008רצוי מאד להסיר לקראת הניתוח . עלולה להופיע כויה.
זה שבאף תצטרכי לותר עליו עד להחלמה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבור ד"ר טמאן וד"ר טליסמן שלום רבעדי01/11/2008
שלום רב ההודעה קצת דחופה לי כי אני בדרך לפגישת יעוץ עם ד"ר ריסין ורציתי לדעת האם הקולגה שלכם מומלץ אני בכל זאת הולכת להפקיד את גופי בידו ורוצה להיות בטוחה אודה על תשובתכם הכנה בברכה עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בננות יקרות......
עדי02/11/2008במידה ומישהי שמעה על ד"ר ריסין טובות או רעות מבקשת תשובות כנות ולא מתחזות מטעמים כאלה ואחרים, אודה לכן אני לפני ניתוח וככל הנראה הוא יהיה שיבצע אני אחליט אחרי הפגישה איתו אבל אם מישהי שמעה משהו בבקשה בבקשה תשתפו אותי. אני אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה לי????
עדי03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ד``ר רן טליסמן03/11/2008לידיעתך דר' ריסין הינו חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית
על מנת להתקבל כחבר היה על דר 'ריסין לעבור מסלול מחייב דבר המדבר בעד עצמו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהרינת01/11/2008
אני חצי שנה לאחר הגדלת חזה פעמיים קרה מצב שהתהפך לי השתל והחזרתי אותו לבד למקומו בעצמי רציתי לדעת אם זה נורמלי או שיש לי סיבה לדאגה? (מאז רזיתי אמרו לי שאולי יש לזה קשר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתל המתהפך של רינת
ד''ר יוסף טמאן02/11/2008במידה ומדובר בשתל עגול, אין בעיה מיוחדת היות והשתל סימטרי.
למען האמת זו איננה תופעה שצרכה להתקיים והיא נובעת מכך שהמנתח עשה את "הכיס" בו מונח השתל ברוחב לב.
באם הושתלו לך שתלים הקרויים אנטומיים, זו יכולה להיות בעיה מטרידה הדורשת תיקון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים לחולת סכרתרחל01/11/2008
שלום! אני בת 55, חולה בסכרת מסוג2 ומטופלת באינסולין. לנטוס, פעם ביום ואינסולין קצר טווח שלוש פעמים ביום. אני מבקשת לדעת אם אוכל לעבור ניתוח מתיחת פנים. אם כן מה הסיכונים והמגבלות עבורי. תודה רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים לחולת סכרת
ד''ר יוסף טמאן02/11/2008זה לא בילתי אפשרי, אבל דורש הכנה לפני , במהלך הניתוח ולאחריו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל31/10/2008
אני יודעת שאני רוצה לעשות עיבוי שפתיים בניתוח ...לכן אשאל : מאיזה גיל אוכל לעשותו ? ..השפה העליונה שלי ממש צרה ונמאס לי להזריק חומצה הילרונית כל חצי שנה.יודעת שהניתוח מיועד למבוגרות.(אני בת 28)האם יש בניתוח זה סיכונים ממשיים?ומהם תופעות הלוואי תודה לך !!!( אני מקווה שאת עושה ניתוחים לשפתיים במרפאתך ואם כן מה טווח המחירים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בניתוח
ד''ר יוסף טמאן31/10/2008יש שיטה כזאת אך היא מיושנת ולא רצוי לישם אותה כי זה מותיר צלקת בצורה זו או אחרת בשולי השפתיים.
עם חומרי מילוי השיטה נזנחה לחלוטין.
אני מבין שנמאס לך להזריק חומרים נספגים.
ולכן ,חושבני שהשתלת שומן עצמי לשפתיים תהיה אופציה שכדאי לשקול אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת שומן עצמי מסוכנת מאוד
נרדית02/11/2008קראתי הרבה חומר מקצועי בארה"ב וכתוב שם ששומן עצמי מתנפח ללא שליטה וזה יכול להיות ממש קטלני -אז ממש לא ממליצים על שומן עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלהמירב31/10/2008
שלום רב, אני כחודש וחצי לאחר הגדלת חזה 260 סי סי. גובהי 168 משקל 49. התוצאה יצאה יפה אולם נראה לי שהחזה לא גדול כמו שהייתי רוצה. הדבר מסב לי תחושה של אכזבה. מה אני יכולה לעשות? האם במצב כזה של אי שביעות רצון מקובל לדרוש ניתוח מתקן? כמו כן רציתי לדעת תוך כמה זמן מביצוע ניתוח ניתן להכנס להריון באופן בטוח ואם לאחר לידה אני לא אניק האם החזה יפגע פחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב לאחר הגדלה
ד''ר יוסף טמאן31/10/2008אין ספק שבמהלך נחודשים הקרובים השדיים יקבלו נפח וזאת בעקבות התרחבות הריקמהץ
זה לוקח קצת זמן ועליך לגלות סבלנות.
לגבי הנקה.
במידה והניתוח התבצע דרך קפל השד לא תהיה בעית הנקה והנקה לא מאד ממושכת לא צריכה לפגום ממש בשד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושבוע טוב
מירב02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיחושים לאחר הגדלת שדייםגלי29/10/2008
לפני כ-9 חודשים עברתי ניתוח להגדלים שדיים (שתלים גדולים 500/650) כעקרון אני יותר ממרוצה מהמראה אלא שצד אחד שקט וצד שני (הגדול) די מציק. אני חשה דקירות כמעט תמיד והפטמה די רגישה,בולטת ואדמדמה. האם זה נורמאלי, לחכות? או לגשת לבדיקה? גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות - שינויי תחושה
ד''ר יוסף טמאן30/10/2008התופעה מוכרת, אך ברוב המקרים תוך 12-18 חודשים הכל חוזר לנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיים רזותיסמין29/10/2008
אני בת 24 יש לי לחיים רזות אני מעוניינת לעבור הזרקת שומן עצמי בלחיים רציתי האים אפשר לעשות בגיל כזה ?אייך ההחלמה? האים נשאר סימנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שומן עצמי
ד''ר יוסף טמאן30/10/2008בעקרון זה מאד אפשרי אך פרטים תוכלי לקבל רק מהרופא הבודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בפניםירון29/10/2008
שלום רב, אני בחור בן 20 וחצי. בשנות נעוריי הופיעו לי פצעי בגרות פה ושם, ומידי פעם הייתי מפוצץ אותם. לצערי נוצרו בפניי צלקות עקב כך שלא חלפו כבר מס' שנים. האם יש משהו שניתן לעשות כדי להעלים הצלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
ד''ר יוסף טמאן30/10/2008זו בעיה לא פשוטה.
הטיפולים המקובלים:
קילוף כימי או מכני
ליזר דו תחמוצת הפחמן
מילוי נקודתי עם חומרים שונים.
ניתן להשיג שיפור אך כמידת הציפיות עלולה להיות גם מידת האכזבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנהאלינה28/10/2008
ד"ר טמאן שלום, ביצעתי הגדלה לפני שנה. אני לא מרוצה. השתל גדול מאוד ומגושם - 365. ברצוני לדעת אם אני מקטינה ל 240, האם השד ייראה סמרטוט?. האםיש חשיבות זמן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השדיים של אינה
ד''ר יוסף טמאן28/10/2008עליך לדעת ששתל גדול עובד כמו מותחן.
מרחיב את רקמת שד וכמובן את העור.
אבל זה לא מוחלט.
החלפה לשתל קטן יותר דורשת בדיקה רצינית על מנת לא להשאר עם עודפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)