מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות קטנותאבי16/11/2008
האם ניתן להזריק לצלקות קטנות מעט סטירואידים מבלי שיהיה שקע? באם לא אפשר לנסות ואח"כ לבצע מילוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
ד``ר רן טליסמן16/11/2008כן אפשר לנסות מינון מינימלי ולהמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהשרון16/11/2008
אני כחודש וחצי לאחר הגדלת חזה מתחת לשריר, לפני הניתוח הייתה לי א-סימטריה קלה ולכן המשתלים שנבחרו היו 350 ו 375. כיום, השדיים שווים בגודלם אך הצורה שונה- השד בו הוכנס 375CC הוא עגול יותר ובצורתו פחות טבעי, מאשר השד של ה 350CC. עם בגד ים או עם מחשוף שד אחד הרבה יותר דומיננטי מהשני - עגול ומסתיים לא בסוף הקפל אלא הרבה יותר גבוה...(אני מקווה שהבהרתי את הכוונה). 1 האם צורתם עדיין צפויה להשתנות או שאשאר עם שדיים עם צורה לא זהה.....? 2 האם יתכן וההבדל נובע מהגודל השונה של המשתלים או מהמיקום שם הוצבו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השדיים של שרון
ד''ר יוסף טמאן16/11/2008להערכתי ומתוך נסיון לא קטן בניתוחי שדיים, הפרש של 25 סמק בין השתלים הוא זניח ובלתי מורגש בסופו של דבר לאחר הגדלה.
אך כל מנתח והשיקולים שלו.
לגבי האסימטריה הסיפור יכול להיות שונה.
יתכן והכנת "הכיסים" לצורך החדרת התותבות היתה לא מדוייקת וכי "כיס"אחד גבוה מהשני.
אני אומר זאת בהסתייגות רבה, כי לא בדקתיך.
במידה וכך היה, יהיה צורך בתיקון בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול אצל מי נותחת?
נועה01/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת תשובה כנה ועזרהמנותחת12/11/2008
לפני חצי שנה עברתי ניתוח מתיחת בטן. בבדיקה לאחר חודש נאמר לי ע"י הרופא שעליי לעבור ניתוח נוסף לתיקון שכן העור רפוי בבטן תחתונה, זה מפריע לי. מאחר ובניתוח הראשון הגעתי לסכנת חיים סביב רשלנות אולי, סירבתי לעבור ניתוח נוסף. אני מתוסכלת מזה ששילמתי מיטב כספי, סבלתי נואשות ולא הגעתי לתוצאה הנכונה. מה לעשות? הלכתי לייעוץ אצל רופא נוסף שלא ממש ייעץ לי ואז הבנתי שיש משהו כמו אחוות רופאים שגם אם רואים פשלה, לא מגיבים, הוא אמר שהניתוח בסדר גמור, למרות שהמנתח שלי הודה שצריך לתקן. אין לי כוונה לתת למנתח לנתח אותי שוב, אני פוחדת מזה פחד מוות ולא סומכת עליו. וגם אין לי כסף לשלם עבור ניתוח נוסף. הניתוח הזה היה הגשמת חלום שחסכתי עבורו במשך שנים..... מה אתה מציע לי לעשות? בבקשה תשובתך הכנה. תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנותחת
ד``ר רן טליסמן13/11/2008כנות ופתיחות הם תמיד התחלה טובה
אני ממליץ כי תקבעי פגישה עם הרופא המנתח שלך ותשוחחו בפתיחות על כל מה שמפריע לך ובמידה ולא תתקדמי חזרי שוב לפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפזרות שתל סיליקוןאורית 111/11/2008
ברצוני לדעת מהם הסיכונים כאשר מתברר שסיליקון מהחזה דולף למקומות אחרים בגוף למשל לאיזור בית השחי ומתפזר שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית 1
ד``ר רן טליסמן13/11/2008הסיליקון בשנים האחרונות הוא צמיגי ולכן גם אם יש קרע זה לא ממש דולף ומתפזר לעומת זאת שתל ישן הסיליקון בתוכו נוזלי ויכול בהחלט לדלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתחים פלסטים בבתי חולים ממשלתיםטלי10/11/2008
קיבלתי אישור מקופת חולים לעשות ניתוח הקטנת חזה בבית חולים ממשלתי . אני מחפשת מנתחים מעולים בתחום שעושים זאת בבתי חולים ולא רק במרפאות פרטיות.אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים מעולים
ד''ר יוסף טמאן13/11/2008אני מניח שקיבלת אישור לניתוח בבית חולים ציבורי, לאו דוקא ממשלתי.
בבית חולים ציבורי כל רופא, לאחר שהוטל עליו על מנהל המחלקה, יוכל לבצע בך ניתוח.
אינך יכולה לבחור מנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מתקןאפרת10/11/2008
ד"ר שלום, לפני כחודשיים עברתי הרמת חזה+הגדלה (260cc מעל השריר). החזה נראה לי קטן מידיי. האם ולאחר כמה זמן ניתן להחליף לשתל גדול יותר? האם החלפת השתל נעשית בקו האורכי מהפיטמה (כמו שמבוצע בהרמה)? או בקפל התת שדי? האם מחיר של "תיקון" עולה כמו הגדלת חזה רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
אפרת12/11/2008כמו כן, הפטמות נראות רחבות מידיי ביחס לגודל השד. האם ניתן גם להקטין את הפטמות ולאחר כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקס
ד``ר רן טליסמן13/11/2008אין קשר ניתן להקטין עטרה בכל עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקס
ד``ר רן טליסמן13/11/2008מומלץ להמתין לפחות ששה חודשים לפני החלפת שתלים במצב של גודל לא מספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הקטנת חזהאור09/11/2008
ברצוני לעבור ניתוח הקטנת חזה ואני מודאגת וזאת משום שבביקור אצל כירורג נאמר לי שתופעות ה-PMS מהם אני סובלת שבעיקר גורמות לי לכאבים עזים בחזה, נפיחות וגודש ניכרים יכולים להחמיר כתוצאה מהניתוח. ושאלתי האם זה נכון שניתוח הקטנה יכול להגביר את הכאבים? ואם כן האם יש דרך להפחית בתופעות הנ"ל? שאלה נוספת כיוון שאני בדיאטה ומעוניינת להשיל מספר לא קטן של ק"ג האם יכולה להיות לכך השפעה על מראה החזה לאחר הניתוח? ושאלה אחרונה האם ניתן לבצע ניתוח הקטנת חזה ביחד עם פיליניג בינוני לפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור- שאלות
ד''ר יוסף טמאן13/11/2008להלן התשובות.
1. ניתוח הקטנה לא אמור להחמיר כאבים
2. עדיף להגיע לניתוח במשקל אופטימלי.
3. התשובה -כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה- מנסיוני
שולי16/11/2008היי אור,
מנסיוני, אחרי ניתוח הגדלת חזה שעברתי כאבי המחזור לא החמירו לי בכלל, ולא הכאבים שתמיד היו לי בחזה. לגבי הירידה במשקל- גם לי אמרו מראש שעדאי לי לעשות את הניתוח כשאני במשקל האידיאלי שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח באףטל06/11/2008
שלום שמי עידן כיום אני בן 20 בגיל 15 שברתי תאף והוא התפתח ונהיה עקום טיפה ובליטה קטנה באמצע. כיום יש לי אפשרות לבצע ניתוח אף בבית חולים ציבורי בלינסון בחינם אך השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לשלם למרפאה פרטית שאני מתאר לעצמי שזה יותר מסודר הרופאים יותר מחוייבים לתוצאה? והאם הרופאים במרפה פרטית יותר עם ניסיון מאשר בית חולים ציבורי שאני מפחד לעשות שם? והאם נשאר צלקת או משהו בסגנון אחרי ניתוח אף? האם כדאי לי לעשות בחינם בבית חולים ציבורי או שעדיף לוותר מה הניסיון של רופאים בבית חולים ציבורי בכללי ומול מרפאה פרטית תודה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
s07/11/2008לקופת חולים או רופא פרטי. עדיף לך לא לחשוב על החינם כי אף זה לא צעצוע, תחפש רופא מומחה וטוב,המלצות עליו,תיפגש עם מנותחים שלו, יקר או לא זה תלוי ברופא ! אז במקום שיזמינו אותך הרופאים פה באתר אליהם ליעוץ כי אתה בפורום הזה תתחיל לחפש. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאף של עידן
ד''ר יוסף טמאן07/11/2008במידה וקיימת בעיה של נשימה אפית, מסיבה זו או אחרות הקופות יממנו את הניתוח --------סיבה רפואית. אצל רופא אאג
הן אינן מאשרות תיקונים קוסמטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הגדלת חזהטלי05/11/2008
אני חצי שנה לאחר הגדלת חזה מעל השריר 350 C מזה כשבועיים אני מרגישה כובד בשד שמאל, כאב שבא לידי ביטוי כאשר אני מתכופפת אני מרגישה מעין זרמים עד לראש!!! וזה רק בצד השמאלי. אני מרגישה אי נוחות שמקרינה גם לבית שחי. חשבתי בהתחלה שזה מלחץ של חזיה חדשה שקניתי. אך אני משערת שזה תופעה של השתלים. האם התופעה מוכרת? קשה לי לתאר את התחושה: מעין מחנק, כובד, מתחת לשתל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008את כותבת בכותרת כאבים אך בהמשך ההגדרות משתנות קצת.
תשובה מוסמכת יותר דורשת בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףחנה05/11/2008
אני בת 22 ורוצה לעבור ניתוח אף כי יש לי עצם קצת בולטת שדי מפריעה לי. אנשים אומרים לי שזה לא ממש בולט, אבל לי זה מפריע. האם יש מצב שלא יסכימו לנתח אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסכימו או לא יסכימו?
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008אני מניח שבאם יש מום קוסמטי באף שנראה על פניו, מנתח פלסטי לא יסרב לבקשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
דפנה10/11/2008אח"כ - עדכונים! גם אני עשיתי בפרופרציה - מאף 16 - לאף ממש ממש נורמאלי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך ללכת על רופא פרטי..כנסי
מאי11/11/2008בפרופורציה כשאת רוצה לקבוע תור לייעוץ מתקשרים אלייך כל הזמן ונותנים לך להרגיש הכי טוב שיש אבל אם לא תהיי מרוצה אחרי הניתוח את תתקלי בקשיים להשיג את האנשים הנכונים, יעבירו אותך מאחד לאחד ואת תמצאי את עצמך חסרת אונים מול מערכת מסחרית שלא נותנת מענה אמיתי.. וכל זה מניסיון..אבל את תראי את זה במו עינייך איך הם מנסים לעשות הכל שתסגרי על תאריך לניתוח.. בכל אופן שיהיה בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון -אסור להתקרב למכונים -הכל מסחר
הילי12/11/2008לא ללכת למכון -רק לרופא פרטי -זה מגעיל ברמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.. שווה לעשות הגדלת חזבטל04/11/2008
היי קוראים לי טל ויש לי חזה ממש קטן יחסית לגוף שלי הוא ניראה קטן.. זה לא שאני שמנה אוו משהו, אני נורמאלית כאילו אני מטר 65 אפילו יותר ואני שוקלת 59 בגלל שהייתי שוחה פעם<שירים> בקיצ' רציתי לדעת אם זה באמת נותן משהו ההגדלה כי אני לא מרגישה טוב עם החזה שלי אני רוצה להגדיל אבל אני מפחדת מהתוצאות שלא יצאו טובות כמו שאמרו פה שלמישהי הגוש התפצצץ אוו התהפך והאם זה יכול להיו מסכון? סורי על החפירה טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוה או לא שוה
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008הכל לפי הרגשה שלך .
ובאם יש לך שאלות ספציפיות- פני ליעוץ ראשוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים-הגדלת חזהטל04/11/2008
לפני 3 שבועות עברתי ניתוח הגדלת חזה (300 בצד ימין 335 בצד שמאל) לאחר כשבוע החלה דליפה בשד השמאלי,וחיברו לי נקז למשך כשבוע וחצי. מזה כמה ימים אני בלי הנקז, הרופא תפר שוב אך עדיין יש קצת הפקשות (2-3 טיפות בד"כ אחרי המקלחת)במהלך היום השד יבש. הרופא ציין כי שלח את ההפרשות לבדיקה ושלא מדובר בזיהום ובכל זאת הנחה אותי להמשיך ליטול אוגמנטין וציפרו כבר 3 שבועות רצופים. אבקש לדעת: 1. האם ייתכן והגוף לא קולט את השתל ואצטרך להוציאו? 2. האם לקיחת 2 סוגים של אנטיביוטיקה כ"כ הרבה זמן אכן יעילים? האם הגוף לא מפתח עמידות? אני מאוד מודאגת ולא רוצה לוותר על החזה החדש שלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה כרונית לאחר הגדלת חזה.
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008זוהי בעה אמיתית.
זה שהתרביות שליליות אינו אומר כלום.
מהסיבה שיש מעבר חידקים מבחוץ, מהעור לתוך השד. זהום יכול להופיע מחר.
מאידך, אינני חסיד גדול למתן בלתי מבוקר של אנטיביוטיקה לטווח רחב. כי במקום זהום חידקי
בודאות כמעט ברורה תופיע פיטריה- גם בנרתיק.
באם אין מחלת חום, או סימני זהום מקומיים ממש, היתי מפסיק כל טיפול אנטיביוטי ומטפל טיפול מקומי בלבד.
באם הפצע נפער ורואים אפילו קצה קטן של הסיליקון, לא לתפור בשום פנים ואופן ויש להוציאו
ולהכנס להמתנה.
רק באם הפצע יסגר מעצמו ותפסיק ההפרשה, תוכלי לנשום לרווחה ולומר לעצמך- כעת יש סיכוי טוב שזה מאחורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר טמאן שאלה נוספת....
טל06/11/2008תודה על תשובתך. מה זאת אומרת רואים קצה של סיליקון? של השתל? השתל הושם מעל השריר,והתפר הוא מתחת לחזה.... למה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה?
ד''ר יוסף טמאן06/11/2008באם חלילה זה יקרה, את תדעי ובודאי גם המנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מתקןמירב04/11/2008
שלום רב, האם נהוג לבצע ניתוח מתקן לפצייטית שאינה מרוצה כלל מהגודל? מהם הכללים הנוהגים בנוגע לבעיה זו. עד כמה שהבנתי בניתוח מתקן עלות חדר הניתוח והשתלים חלים על המנותחת? אם כן אחרי כמה זמן מיום הניתוח מומלץ לנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרוצה מהגודל
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008לא כל כך מקובל לבקש ממנתח שינתח שנית בגלל גודל לא מספק.
אבל זה בינך ובין הרופא המנתח.
ניתן להחליף בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בפנים לאחר אקנהגלי04/11/2008
הבן שלי (17) סיים לפני כמה חודשים טיפול של חצי שנה ברוקטאן. נותנרו לו 2 צלקות מכוערות , אחת בכל לחי. האם יש טיפול קוסמטי (אולי בלייזר, או אחר) שיחליק את הצלקות. יש סיכונים? ופחות או יותר מהן העלויות. אנא פרט לי, הנער די מתוסכל. תודה מראש גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות בפנים לאחר אקנה
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008באם המחלה לא פעילה יותר, רק שקעים וצלקות חיוורות, להמתין עוד מספר חודשים ולנסות
לטפל .
לייזר
שיוף מכני
קילוף
מילוי
זאת על פי המצב הנתון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפופה04/11/2008
עברתי הגדלה לפני שנה ולפני 5 חודשים גילו לי דלקת פרקים אני בת 35 האם יש קשר כי יש אומרים שיש קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה עם סיליקון ודלקת פרקים
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008אין קשר מובהק.
לא נמצאה הוכחה מדעית לכך, שבגדלת שדיים עם סיליקון יכולה לעודד דלקת פרקים.
אך תמיד יש אבל.
היות ומדובר בעקרון במחלה אוטואימונית באם יש מצב שאת מתארת , במידה והמחלה מתקדמת
לא נעצרת ולא בשליטה, הייתי ממליץ להוציא את השתלים למשך שנה. במידה ויש נסיגה משמעותית
במחלה, לא להחזיר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)