מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת ולא יודעת מאיפה מתחיליםעדי03/12/2008
שלום רב, בת 27 אני כבר שנים חולמת על הגדלת חזה ובמשך הזמן נוספו לי עוד כמה חלומות לגבי הרמת עפעפיים ,שאיבת שומן בלייזר ופילנג בינוני אני רק לא מוצאת את האומץ להתחיל או שלא ברור לי איך אני עושה את זה ועל מי לסמוך אני לא יודעת למה אבל אני ממש מחכה ליום הגדול הזה שאהיה אחרי הכל בכל קרה אני אשמח לבל הכוונה איך לעשות את זה מה שגם אני גרה באילת ונראה לי מפחיד מה יהיה אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ד``ר רן טליסמן04/12/2008ממליץ להתחיל לקרוא חומר על הנושא להגיע לפגישה עם רופא מומחה לכירורגיה פלסטית ולהמשיך משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בהגדלה נוספתחגית03/12/2008
אני אחרי 5 לידות קיסרי, בכולם ומעוניינת לשלב מתיחת בטן עם הגדלת חזה אני עם 375CC כיום כבר כ-4 שנים ורוצה מאוד להחליף ל 900CC-1000CC בזמן הנקה אני עם חזיה 38 E וכיום לאחר הנקה אני עם 38 C רחבת כתפיים עם הרבה מקום לעוד שאלתי היא אתה מבצע השתלות בגדלים אלו ואם אפשר לשלב את שני הניתוחים יחד? אם כן אשמח לקבוע פגישה חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית
ד``ר רן טליסמן04/12/2008ראשית מומלץ להתייעץ עם מי שערך את הניתוח הראשון
שנית לגבי הגדלה עם שתל שכזה מומלץ להבין את ההשלכות של שתל ענק ביחס לרקמה הטבעית לאורך זמן מול אלטרנטיבה של הרמה עם שתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת-תזונהנועה01/12/2008
אני בת 26 גובהי 1.65 ושוקלת 44 ק''ג, אני מודעת למצבי השדוף ,אני רזה מאוד, לא יזיקו לי עוד 6 ק"ג (אני אפילו אשמח)אך אני לא נראית כמו שלד או אנורקסית. אני בריאה בד"כ, לא אוכלת הרבה (לא מתוך בחירה או הרעבה עצמית) אבל משתדלת לאכול דברים בריאים בד"כ וגם משמינים (אני חיה על שוקולד ורוגלך),הייתי פריקית של אירובי עד לפני מס' חודשים. עברתי איזו טראומה לפני מס' שנים ואיבדתי בסביבות 6 ק''ג ומאז המשקל נשאר כמו שהוא עכשיו. שאלתי היא האם אני יכולה להיות מועמדת לניתוח הגדלת חזה למרות המשקל ולמרות שאני שטוחה כמו קרש גיהוץ? אני ממש לא בונה על דאבל די, האם שתל קטן ,במידה ואפשרי, יכול להוות בעיה בהמשך מבחינת תופעות כמו קפלים או מצב אחר שבו השתל נראה ישות נפרדת מהחזה (או מהמשטח במקרה שלי)?או דברים מביכים אחרים? בתודה מראש, נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד``ר רן טליסמן02/12/2008רק מומחה לאחר בדיקה מקיפה יוכל לתת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהמאי29/11/2008
אני בת 22 לאחרונה ירדתי במשקל ונוצרו לי מעין שקעים מתחת לעיניים..לא כל כך רואים את זה אבל אני מרגישה שזה משפיע על כל אזור העיניים..מוזר שדווקא כשהייתי קצת יותר מלאה אז המראה של העיניים היה הרבה יותר קורן... מדוע זה היה כך? והאם יש דרך להחזיר את החיוניות שהיתה בפנים לפני הדיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
ד``ר רן טליסמן29/11/2008לעיתים ה"קרינה" שאת מדברת עליה מקורה באיכות העור סביב ודיאטה חריפה משנה את איכות העור וזה אכן משתקף. לא תמיד יש פיתרון אך בחינה מדוקדקת של המראה בתמונות מלפני ואחרי השינוי יכולה לרמז על אפשרות פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת גודל של השתליםשרון28/11/2008
לאור העובדה כי בחירת גודל השתלים נעשית על ידי מדידת חזייה עם שתלים מעליה, כיצד ניתן לוודא כי גודל השתל שבחרתי הנו המתאים ביותר?אילו שיקולים יש לקחת בחשבון? האם קיימים הבדלים משמעותיים בין שתל 300 CC לבין 330 CC? עד כמה ההבדל בגודל משמעותי בשתלים נמוכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד``ר רן טליסמן29/11/2008בחירת גודל של שתלים הנו נושא למאמר מקצועי עד פרק בספר על כל הפרמטרים שמשוכללים בתוך הבחירה של גודל שתל נכון. הכנסת שתל לחזייה והחלטה על פי זה בלבד זוהי אחת השיטות הפחות מדוייקות לחיזוי מה ישנה השתל והיא משמשת רק לניסיון הערכה כללית של המועמדת לגבי עצם השינוי והיקפו הכללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןמאי28/11/2008
האם ניתן להגיע לתוצאות טובות בשאיבת שומן באזור המותניים? כי אמרו לי שהאזור הזה לא מתאים לשאיבת שומן.האם זה נכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
ד``ר רן טליסמן29/11/2008במקרים רבים אפשר להגיע לתוצאות מאוד יפות באיזור המותניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטליה27/11/2008
שלום רב, ביתי בת ה-13 סובלת מעודף משקל גדול. רציתי לדעת האם בגילה היא יכולה לעבור שאיבת שומן? אם לא, באיזה גיל הכי מוקדם אפשר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת של טליה
ד''ר יוסף טמאן27/11/2008ניתוח שאיבת שומן איננו מיועד לשמנים/שמנות ואיננו מהוה תחליף לדיאטה מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהכרמית24/11/2008
ערב טוב ביום חמישי אני עוברת ניתוח להגדלת חזה בע"ה אני 1.78 אחרי 2 לידות ואני מתלבטת בין שני גדלים 365 CC או 395 CC. מה הייתם ממליצים? אני בדילמה רצינית אשמח למענ המהיר. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה גודל לך
אלכס25/11/2008את ממש טיפשה. איך אפשר להגיד לך גודל בלי לראות שדיים. תעבירי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
לי25/11/2008זה תלוי..יש לך חזה או ביכלל לא?מה המשקל שלך?אם את מלאה וללא חזה בכלל תלכי על 395 ואם יש לך קצת חזה אל תעשי גדול מידי אני 168 שוקלת 54 ועשיתי 335 עגול ואני מרוצה מהגודל..אני חושבת שהוא בול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי
כרמית26/11/2008תודה רבה לי. אני 1.78 יש לי חזה אז נראה לי שלבסוף אני ילך על 365 ויש לי מבנה גוף לא רחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה..אצל מי עושה?
לי26/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תמיר גבריאל, מכירה?
כרמית26/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
ד``ר רן טליסמן27/11/2008הגודל שיומלץ לך על ידי הרופא שאת בחרת בו הוא הגודל הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסימטריה כתוצאה מניתוח!אפרת23/11/2008
הסיפור שלי הוא כזה.... אני נמצאת כרגע כ-3 וחצי חודשים לאחר ניתוח הרמת חזה+שתל. כבר מהשבוע השלישי ראיתי שיש אסימטריה בין השדיים... הבנתי שהצורה עדיין לא סופית, אך ככל שעברו השבועות האסימטריה רק הלכה וגדלה, כך שהיום 3 וחצי חודשים לאחר הניתוח, אני מבינה שצורת השד היא כמעט סופית ולכן סבורה ביותר שהאסימטריה תישאר. מצב זה גורם לי עוגמת נפש רבה, שכן במקום להיות מרוצה מתוצאות הניתוח אני מאוכזבת. בכל ביקור אני פונה אל המנתח בבקשה לתיקון האסימטריה, אך הוא טוען שהאסימטריה לא משמעותית. לפי דעתי (ודעות אחרים) קיימת אסימטריה די משמעותית שאפילו בולטת לעיתים בבגדים. (אציין שלפני הניתוח השד השני, שעכשיו קטן יותר, היה גדול יותר, והוכנסו שתלים זהים בגודלם). האם במצב זה אני ראויה לתיקון? ומה עליי לעשות כאשר המנתח אינו מוכן לתקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוכזבת
ד``ר רן טליסמן27/11/2008ראשית שיחה גלוייה עם המנתח זה השלב הראשון באם לא מסתדר בקשי ממנו להפנות אותך לקולגה שלו באם לא מסתדר פני לכל אחד מהמומחים לכירורגיה פלסטית לייעוץ אישי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןאפרת22/11/2008
אני בחורה די רזה כאשר רוב השומן קיים אצלי באיזור הבטן והמתניים (מה שמקנה מראה לא פרופורציוני לגוף). חשוב לציין שאני מתעמלת באופן קבוע כבר מספר שנים במטרה לצמצם את איזור הבטן..אבל שום ספורט או דיאטה שעשיתי לא עזרו :/ ברצוני לעשות שאיבת שומן מהבטן והמותניים והשאלות שלי הן: האם לאחר השאיבה עלולים להווצר עודדפי עור? או שמסירים גם עודפי עור במהלך הניתוח? האם אפשר "להעביר" את השומן שנשאב לאזורים אחרים בגוף כגון החזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאוכזבת
ד''ר יוסף טמאן27/11/2008מאוכזבת ממה? זאת לא הבנתי.
נתחיל מהסוף.
העברת שומן בכמויות גדולות מאיזור אחד לשני, כולל שדיים, דינה להכשל ואף לגרום לסיבוכים קשים.
לגבי השאלה בפתיח, זה דורש בדיקה ולא ניתן לקבוע כאן ,באם יהיו עודפי עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהאפרת22/11/2008
פני ירח זהו מבנה פנים עגול ושמן עם סנטר כפול. האם ניתן להסיר בלייזר את השומן בלחיים ובסנטר?, יש לציין שהגוף רזה ודיאטה לא יכולה לעזור תודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת ופני ירח
ד''ר יוסף טמאן27/11/2008אין לי נסיון רב בהסרת שומן עם "ליזר"
יש מין דבר כזה אך יעילותו מוטלת בספק ולא היתי ממליץ לך להפקיר את הפנים לזה.
יש דרכים אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אחרי ניתוח הגדלת חזהשני20/11/2008
אני בדיוק חודש אחרי הגדלת חזה רציתי לדעת מתי אפשר להיות בלי חזיה ומתי אני יכולה להיות עם חזיה אחרת ולא עם חזיית הספורט? תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן27/11/2008לרוב אפשר לחזור
לחזיה רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים/מצחרחל19/11/2008
יש לי מס שאלות: מתיחת פנים ובעיקר נתוח לטשטוש הקמטים באיזור המצח באמצעות מתיחה, לעיתים מלווה בנסיגת קו השיער ואולי גם לנשירת שיער מהקרקפת: 1. האם יש דרך למנוע את זה? 2. האם השיער שנשר יצמח שוב? 3. למה זה קורה? במידה ואין ביכולתכם לענות לי בהרחבה בפורום הזה, אני אשמח לקבל גם תשובה וגם הפניה אולי לספרות מקצועית ....אני ממש צריכה מידע בנושא והעניין אקוטי בברכה רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ד``ר רן טליסמן27/11/2008ניתן לבצע את הניתוח בצורה אנדוסקופית ואז התופעות הללו כמעט ולא קיימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרבניי17/11/2008
אני מטופל ברמיקייד כשנתים מזה שלושה חודשים אני מזיע בצד ימין של הגוף בצורה סימטרית רופאים שהתיעצתי איתם לא מכירים תופעה זו למי עלי לפנות בברכה בני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
שולי18/11/2008בהמשך לשאלה הקודמת, גם אני מטופלת בהזעת יתר, ורציתי לשאול כמה אמור לקחת טיפול שכזה בממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר היכן?
ד''ר יוסף טמאן19/11/2008וגם איזה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההזעה של בני
ד''ר יוסף טמאן19/11/2008אני עוסק בהזעת יתר מוקדית בלבד.
הסיבות ךהזעת יתר מפושטת יכולות להיות מגוונות ומחייבות בדיקות על ידי רופא פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הגדלת חזהמור17/11/2008
שלום ,אני בת 17 ואני מעוניינת לעשות הגדלת חזה .. , אך יש לי כמה שאלות : 1.האם הגיל מתאים ?,אני כבר שנה רואה שהשדיים לא התפתחו לי יותר וזה מפריע לי.. 2.הוריי גרושים ,האם אצטרך את חתימת שניהם בשביל לעבור את הניתוח ? 3.אם שדיי ממש קטנים וגם צורתם די קטנה זה יגביל את גודל השתל שארצה להכניס ? תודה רבה ויום טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 17
ד''ר יוסף טמאן19/11/2008לגבי כל השאלות התשובות הן כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פלסטי
צהלה20/11/2008הייתי רוצה לתת המלצה חמה מאד לגבי רופא שניתח אותי .צירו עימי קשר באימל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המייל שלך?
נועה01/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)