מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרים שלא מיתרפאיםענבל15/10/2008
ליפני כחודש עברתי ניתוח פלסטי של הרמה והגדלה התפרים לא מיתאחים והם ניפתחים הרופא אמר לי שזה קורה אחד ל....... אני כבר מיואשת זה קרה למישהי ? היתי רוצה לדעת אם יש טיפול שאני לא יודעת או שהניתוח פשוט לא הצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
טל15/10/2008שלום ענבל לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט (כי פה עדיין לא קיבלתי תשובה מהמוחים....) במקרה שממשיכה "דליפה" זה אומר שכנראה הגוף דוחה את השתלים. הפתרון: הוצאה של השתלים וכעבור 3 חודשים בערך מחזירים אותם שוב וזה אמור לפתור את הבעיה. השארתי לך את המיל שלי בהודעה הקודמת..... אצל מי עברת את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל היי זאת ענבל
ענבל15/10/2008שלחתי לך במייל את הטל שלי אם את מעונינת ליצור איתי קשר אודה לך מיפני שאני כבר מיואשת מהניתוח חשבתי שזה ישנה לי תחיים לטובה מיסתבר שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבל
טל17/10/2008היי אני ממש מתנצלת... נתתי לך מייל שאינו פעיל ואני לא זוכרת את הסיסמא... כתבי למייל הזה: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבל
ד``ר רן טליסמן17/10/2008פעירה קלה (פחות מ 4 סמ) של חתכים בניתוח פלסטי בחזה מסוג הרמה באישה בריאה לא מעשנת עומד בין 1% 0.5% מהמנותחות. כמובן שבמעשנות, סכרת וכדו' האחוזים משתנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל- את לא עונה- מקווה שהכל בסדר
טל04/11/2008ענבל- את לא עונה, מקווה שהכל בסדר אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יפעת14/12/2008כן יקירתי זה קורה עברתי לפני 5 חודשים הרמה והגדלה והתפרים ניפתחו קלות סביב העטרות והמקום דלקתי כבר בפעם הרביעית אין ספק שיש בי אכזבה קשה אך לא אכנע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שעברתיליאל14/10/2008
היי רציתי לשאול אותך ד"ר שתי שאלות. עברתי ניתוח אף לפני שלושה חודשים ועדין יש לי נפיחות באף תוך כמה זמן זה יעבור? אולי צריך לעשות זריקות להורדת הנפיחות או משהו? והאם מותר לעשות עגיל באף (נזם) או שלא מומלץ עדין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף הנפוח של ליאל
ד''ר יוסף טמאן16/10/2008זה עדיין אפשרי לאחר 3 חודשים אבל רצוי שתבדקי אצל המנתח שלך.
לגבי נזם ממליץ לדחות עד לאחר ריפוי מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתתפות הקופה בניתוח מתיחת יריכייםאיציק14/10/2008
ל"דר טמאן שלום לפני 5 שנים הייתי במשקל של 120 קילו עשיתי דיאטה ורזיתי מאוד יפה נשארו כמובן עודפי עור בגב בבטן במותניים וביריכיים הפנימיות הגעתי לרופא בכיר ועשיתי ניתוח בודי ליפט עלה לי הרבה כסף לקחתי הלוואות עבדתי יותר הפכתי עולמות ובסוף ביצעתי את הניתוח .. הכל מתוח וחזק ויפה אחח לא עשיתי את הניתוח הפנימי ביריכיים לא נשאר לי כסף לזה אני מאוד צעיר ואני מאוד מתוסכל מהמראה של זה ושלא נדבר שבקיץ זה מפריע לי מאוד זה מגרד ושורף ואני ספורטאי וזה מקביל אותי מאוד כמו כן ברמה הפסיכולוגית אני נעשתי מאוד עצוב ואני לא מרגיש חופשי הייתי אצל פסיכולוג והתביישתי לספר לו את הבעיה האמיתית.. אני עובד ומשלם מליאן תשלומים ואין באפשרותי עכשיו להשיג כסף לניתוח הזה שכאמור להבדיל מהניתוח שעשיתי הוא מפריע לי לא רק ברמה אסתטית אלא גם בעיה רפואית-פסיכולוגית מה עלי לעשות? האם אני יכול לפנות לקופה והם יעזרו לי? לאן בדיוק לפנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים פוסט- בריאטריים
ד''ר יוסף טמאן16/10/2008במקרה של עודפים גדולים הקופה המבטחת נושאת במימון מלכתחילה.
באם יש מצב בירכיים שגורם להפרעה תפקודית קשה מלווה בדלקות עור, יש סיכוי טוב שיממנו גם את הניתוח הזה.
פנה לכירורג פלסטי באיזור מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומןנעה13/10/2008
אני בת 48, משקל תקין אבל עם כרס קטנה, שאותה אני מאוד רוצה להוריד. 2 כירורגים פלסטיים אמרו לי ששאיבת שומן לא אפשרית עבורי (מטעמי גיל/גמישות עור, וצלקות מניתוחים קיסריים). לאור זאת אני מעוניינת לנסות את אחד הטיפולים : SmartLipo / Ultrashap / BellaContour אפילו בידיעה שיש כאן אלמנט של "הימור" האם זה יצליח. ההתלבטות היא במי מהם לבחור ? מה שמצליח לבלבל אותי זה השוני הניכר בין תהליכי הטיפול, אף על פי שלכאורה שלושתם פועלים על מנגנון פיזיולוגי דומה. למשל: Ultrashap אומרים שצריך להמתין לפחות שבועיים בין טיפול לטיפול, ואילו BellaContour אומרים שרצוי לטפל בתדירות של פעמיים בשבוע. גם מספר הטיפולים שונה באופן משמעותי. האם תוכלו להאיר את עיני לגבי ההבדלים בין הטיפולים, ומה נראה כיום יותר בשל / מצליח ? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן
ליאת14/10/2008נועה שלום אני ניסיתי את שלושת השיטות. הטיפולים בבלהקונטור ובאולטראשייפ לא שינו דבר ולא השתנה כלום (עשיתי בבטן). בבלהקונטור עשיתי 7 טיפולים ואחרי שלא היה שום שינוי הם טענו שזה בגלל האלטרוקסין שאני לוקחת (לטיפול בבלוטת התריס). באולטראשייפ לא היו מסוגלים להסביר מדוע זה לא עובד. בסמרטליפו יש שינוי יפה למדי המרקם של העור מאד השתנה, היו לי כיווצוצים וקמטוטים, ונפח הבטן קטן יותר. אני עדיין בתהליך שינוי ומחכה לתוצאה הסופית. אגב אני עשיתי אצל דר' רונן גלזינגר. בהצלחה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית שתלטל12/10/2008
שלום, לפני כשבוע עברתי ניתוח להגדלת חזה ושאיבת שומן מהיריכיים. 8 ימים לאחר הניתוח החל שד אחד להפריש נוזל הנראה כמוגלה עם מעט דם, מדובר בכמות מאוד גדולה של מוגלה..... הייתי אצל הרופא, הוא תפר שוב את המקום ונתן לי שוב אנטיביוטיקה. לשאלתי האם ייתכן והגוף דוחה את השתל הוא ענה שהוא מאוד מקווה שלא.... בינתיים,מאז תפר שוב את המקום,עברו כ- 12 שעות והמקום עדיין מפריש את החומר הזה. יש לי מס' שאלות: 1. האם זוהי תופעה מוכרת? האם בעצם כך הגוף אמור להגיב כשהוא מחלים? 2. האם יתכן והגוף דוחה שתל רק בשד אחד (335), בשד שני-בו אין בעיות יש 305 ) בגלל הגודל? 3. מה הפתרון לדחית שתל? האם שימוש בסוג אחר של שתל (כרגע השתל הוא מסוג סבין) יכול לעזור,או שאאלץ להוציא את השתלים ולהישאר עם החזה הקודם....? לתשובתכם אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ענבל15/10/2008לליאל היי אני קראתי את הבעיה שלך עם הניתוח גם אני עוברת את מה שאת עוברת היתי מאוד רוצה ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
ענבל15/10/2008לטל היתקוונתי עם הדחיית שתל לא ליאל סורי טעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבל
טל15/10/2008את מוזמנת ליצור אתי קשר במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים שלום
טל17/10/2008מדוע טרם קיבלתי תשובה בעוד שלכולם כבר ענו...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ד``ר רן טליסמן17/10/2008אין תהליך של דחיית שתל השתלים תמיד נשארים כגוף זר הם לא חלק מהגוף החי שנקלט כמו שמשתילים כיליה וכדו' כנראה שלא ירדת לסוף דעתו של הרופא שלך
יש מקרים שבהם הגוף יוצר תגובת יתר לשתל שנקראית קפסולה אבל לפי התיאור שלך אין לך
כנראה שיש לך מצב שבו מסיבה כלשהיא יש פעירה מסויימת של החתך ואכן ניסיון סגירה תוך טיפול אנטיוביוטי זה הטיפול המקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טליסמן
טל18/10/2008קודם כל תודה. מאז עברו מס ימים,האנטיביוטיקה כנראה לא עזרה כי ההפרשה לא פסקה,. הרופא החליט לשים לי נקז (מאז,וכבר 3 ימים שאני עם נקז...(מאז יום חמישי) . מה הסיבה לכך שהתפרים לא מתאחים? האם נקז זה אכן הפתרון? האם הוצאה והחזרת השתלים שוב יתן מענה? אני ממש מודאגת ולא מבינה למה הגוף מגיב ככה... כבר לא כואב ולא כבד... רק ממשיך לדלוף ורק משד אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ד``ר רן טליסמן19/10/2008טל שלום
נראה שמטפלים בך על פי הסטנדרט המקובל ז"א להוריד את כמות ההפרשה על מנת שלא יהיה לחץ על התפרים ושהפצע יסגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טליסמן - תודה רבה
טל19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסימטריהיונית12/10/2008
שלום! יש לי חזה אסימטרי וטובולרי.הייתי ביעוץ אצל רופא שאמר שצריך אצלי הרמה ובשד הימני שתל של 250. השאלה שלי היא האם חובה לעבור גם הרמה או האם זה אפציונלי מבחינתי. האם יש לך נסיון עם ניתוחים כאלה? בנוסף גלשתי באתר וקראתי על הקולאידים והתמונות ממש הבהילו אותי הייתי רוצה לדעת איך ניתן לדעת אם אני בסיכון שיקרה לי דבר כזה? תודה רבה.. נאמר לי שיכול להיות שהניתוח יתבצע בשניש לבים ז"א 2 ניתוחים..האם החזה לא יראה בצורה מוזרה אחרי רק ניתוח 1? הרופא גם אמר שאפשרי שהוא צריך להכניס מכשיר מתכתין אני חושבת שהוא קרא לזה מותחן מה זה אומר? תודה שהקדשתם מזמנכם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השדיים של יונית
ד''ר יוסף טמאן16/10/2008תיקון מצב כמו שלך דורש מיומנות ונסיון רב.
ניתוח מתקן מסוג זה נחשב מהקשים והמסובכים בכירורגיה פלסטית קוסמטית.
ישנן גישות שונות איך לטפל וכל מנתח יש לו את הניסיון שלו ובכמה שלבים לבצעו.
לגבי צלקות, יכולות להיות גם עבות ונפוחות וזה חלק מהסיכונים שאת לוקחת על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת שדייםעדינה חורש11/10/2008
זקוקה להמלצה: מנתח הטוב ביותר ( הומלצו לי דר' טמאן או דר' יצחק ומאייר)???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות
ד''ר יוסף טמאן11/10/2008צר לי אך למעט בעיות מיוחדות, לא נוכל להמליץ על רופאים מנתחים ובודאי לא על עצמנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהענבל דהן10/10/2008
עברתי הגדלתחזה לפני חודשייםמעלמתחת לשריר ולמעטה מעל השריר גודל 375 וחברהשלי 330 גודל היא עשתה את הניתוח לפני שנתיים אבל החזה שלה נראה יותר גדול משלי איך זה יכול להיות
ד``ר רן טליסמן11/10/2008אין קשר ישיר חד חד ערכי בין הגודל של השתל לצורת החזה
יש מצבים שבהם מראה החזה עם שתל של 280 יראה דומה לחזה עם שתלים של 380
המראה הסופי הוא תוצאה של כמות וצורת השד המקורי ומבנה והיקף בית החזה ואי אפשר להשוות בפשטות שני גדלים על שתי נשים שונות ולומר זה לא אותו הדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
ד``ר רן טליסמן11/10/2008אין קשר ישיר חד חד ערכי בין הגודל של השתל לצורת החזה
יש מצבים שבהם מראה החזה עם שתל של 280 יראה דומה לחזה עם שתלים של 380
המראה הסופי הוא תוצאה של כמות וצורת השד המקורי ומבנה והיקף בית החזה ואי אפשר להשוות בפשטות שני גדלים על שתי נשים שונות ולומר זה לא אותו הדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשני הד"ר- טליסמן וטמאןמאי10/10/2008
מכיוון שאינני יודעת לאן לפנות רציתי לשאול אתכם הרופאים, אשר נמצאים בתחום הזה, שאלה שאני מאמינה שנוגעת לבטח לעוד כמה אנשים.. אז ככה, קבעתי יעוץ לגבי שאיבת שומן באחד המכונים הידועים בארץ והמליצו לי (שלא נאמר "הכריחו") אותי לעבור טיפול אחר שלטענתם יניב תוצאות יותר טובות,עם פחות כאבים וללא הרדמה כללית. אני, בתור לקוחה שלא מבינה דבר בניתוחים, הסכמתי מתוך הנחה שהם כנראה מבינים יותר ממני בנושא הזה. על כן החלטתי ללכת על הטיפול שהם הציעו..כעבור כמה שבועות התברר לי כי ההחלטה לא היתה נכונה כלל ועתה איבדתי את כספי שחסכתי במשך כל הצבא ושהיה בעצם מיועד להטיפול שרציתי מלכתחילה (אותו אחד שהם טענו שלא כדאי לעשות- אלוהים יודע מה הסיבה לזה..). ועתה לשאלה - מי בעצם האחראי לכשלון הזה??? כשאני מגיעה למכון שאמור לתת לי מענה אמיתי וכנה.. מהי רמת האחריות שלהם כשהם אומרים לי "אל תדאגי התוצאות יהיו מעבר למצופה"..מה אני אמורה לעשות עכשיו?יש מקום לתבוע אותם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
ד``ר רן טליסמן10/10/2008ראשית הייתי ממליץ לפנות לסמכות הרפואית האחראית על/במקום ולמצות את המחלוקת עד תום.
שנית, במידה ואין כל סמכות אחראית רפואית שמלבנת בכובד ראש את הנושא ואת עומדת מול חברה/עסק מסחרי ומדובר במחלוקת על טיפול רפואי יש לפנות בתלונה לנציב הציבור במשרד הבריאות.
דווחי לנו על ההתפתחויות, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי -מה שם המכון ?
הילי10/10/2008למאי -את חייבת לכתוב את שם המכון כדי שנדע לא להתקרב אליהם====שכולם ידעו לא ללכת למכונים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבטיחה לכתוב את שם המכון אבל
מאי11/10/2008כמו שהד"ר אמר אני מעדיפה קודם לנסות לגשר על המחלוקות עם המכון שטיפל בי לפני שאני כותבת את שמו. היה ואני לא אקבל את היחס הראוי אני אשמח לפרסם את שמו של מכון שלא עומד במילתו. לכל מי שרוצה להתעדכן שייכנס לפורום מידי פעם - אני אעדכן על כל התפתחות שתהיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףשולי08/10/2008
בתי הבכורה רוצה לעבור ניתוח אף. היא בת 15 ויש לה אף קצת נשרי, אבל אני קצת מוטרדת מעניין הגיל שלה. האם זה גיל מוקדם מדי לעבור ניתוח כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה
ד``ר רן טליסמן08/10/2008בדרך כלל בנות לא משתנה להם האף אחרי גיל 15 כך שתיאורטית זה בסדר כמובן צריך להתייחס להתפתחות הכללית (לגבי אותן בנות שהן בנות חמש עשרה אך איחרו להתפתח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אף
חנה15/10/2008אין לך מה לדאוג בכלל. אני עברתי ניתוח אף בגיל 15 וחצי כי לא הייתי מוכנה להשאר עם האף שלי שהיה מאוד לא יפה, וההורים תמכו בי והתוצאה היתה ממש יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חזהאופירה06/10/2008
שלום. שאלתי היא... לפני 8 חודשים עברתי מעקף קיבה וירדתי 27 קילו. רוב המשקל ירד מאזור הפנים והחזה, מה שאומר שכמעט ולא נישאר כלום... אני רוצה לעשות הגדלת חזה אבל מפחדת בגלל אנמיה שיש לי המוגלובין שלי הוא 9.5 והפריטין 3... אני מחכה לתור להמטולוג כבר חודשיים.... האם כדאי או יותר נכון האם אפשר לעשות ניתוח עם רמות כאלה של הדם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה וניתוח
ד''ר יוסף טמאן11/10/20089.5 גרם אחוז המוגלובין נחשבת אנמיה קלה בהתחשב שהערך הנורמלי הןא 12-13 .
סביר להניח שחלקה נובע מבעית תת ספיגה בעקבות הניתוח שעברת.
כאשר ניגשים לניתוח שני דברים יש לשקול במצבך. רמת הדימום ורמת החימצון בהרדמה.
קרוב לודאי שלא צריכה להתעורר בעיה היות ובהגדלת שדים הדימום הוא זניח לרוב.
אבל מנתחים ומרדימים ישאלו בצדק, מדוע לא לשפר את רמת ההמוגלובין ואז לבצע ניתוח קוסמטי.
ואני מסכים לכך.
תתחילי לטפל ועם רמת המוגלובין 10+ תלכי לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעשות הגדלת חזה.
אוקסנה17/10/2008אני בת 25 אני רוצה מאוד לעשות הגדלה אבל יש לי פחד נוראי כי אני שומעת מחברות שלא כדאיי ואני רואה איך הם סובלות מהניתוח הזה. שאלה ? מהגדלת חזה יכול להיות שרטן שד? האם מומלץ לעשות ניתוח כזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ?
דפנה21/10/2008נראה לי שאף ניתוח לא מומלץ, השאלה כמה זה מפריע לך וכמה את רוצה את זה. אני יכולה להעיד רק על עצמי, שאני מרגישה רע עם הגוף שלי כמו שהוא, כמו מחלה. בשביל זה שווה לי לקחת סיכונים. אם זה היה משהו שהייתי יכולה להסתדר איתו, אין ספק שהייתי מעדיפה להימנע מניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלה קונטורגלינה06/10/2008
שלום לכם עשיתי טיפול הצערת היקפים בבלה קונטור - בהדסה ירדתי בטיפול בבטן - 9 ס"מ זה טוב לי אבל שאלתי האם ידוי לכם אם תוצאות ישארו לי הרבה זמן תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מנוס מתחזוקה שוטפת
שושי15/10/2008אין מנוס מתחזוקה שוטפת. אני ניסיתי הרזיה ואולטרהסאונד כמוך ואני יודעת שאמשיך לשמור על תזונה נכונה וכושר, ועדיין כדי "להדר תוצאות, אקנח ב טיפולים כמו שניסית. וחוזר וסובב כי לנו הנשים יש משא של יופי לשאת בגאון, והשגים אילו נקנים בעמל (וממון) רב. חג שמח שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועותאנונימית04/10/2008
שלום לכולם. הורדתי 23 ק"ג ואכן יש שיפור במראה שלי אבל הזרועות שלי מלאות צלוליט ושומן עד כדי שינוי בגוון, חצי רוחב של הזרועות הוא בצבע הגוף, והחצי השני של הרוחב הוא בהיר יותר. הזרועות מכוסות בקווי שומן. מראה מכוער ביותר, האם הפתרון היחיד הוא שאיבת שומן בזרועות? למרות שהשלתי ממשקלי הזרועות נותרו כשהיו, אשמח לעצות..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונימית
ד``ר רן טליסמן04/10/2008המפתח לפתרון הנו איכות העור, אם בעל פוטנציאל התכווצות - ניתן לשאוב ולשפר באם לא - אזי רק ניתוח יכול להואיל (החסרון של ניתוח הנה העובדה שנשארת צלקת די ארוכה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימית05/10/2008למה הכוונה ניתוח אם לא לשאיבת שומן..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הד"ר רן - אףמיה03/10/2008
ד"ר רן שלום, שאלתי אותך פעם על ניתוח אף חלקי רציתי להקטין מעובי האף שלי, ותשובתך הייתה שניתן לעשות את זה וגם בהרדמה מקומית , יש לי כמה שאלות: 1. מהו זמן ההחלמה 2. מה אורך הניתוח 3. האם עשית ניתוחים מהסוג הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
ד``ר רן טליסמן04/10/2008זמן החלמה בממוצע שבוע
זמן הניתוח - תלוי לחלוטין במה מתוכנן לביצוע ומה מצב האף לפני הניתוח (פעם ראשונה מול שניה וכדו')
לשאלה השלישית - רבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיייבת ניתוח בפופיקליטל02/10/2008
שלום ד"ר . אני חייבת עצה שלך שהייתי בת שנה עברתי ניותוח בפופיק בגלל שנולדתי עם פופיק בולט למדי ואמרו שאני חייבת לעבור ניתוח . היום אני בת 12 ויש לי פופיק מאוווווד מכווער ! הוא עם מלא עור רפוי ובתוך הפופיק הכול גבעות כאלה ויש לי פופיק גדול , זה לא שבר !!! !!! !!! !!! !!! !!! אני שקלתי על ניתוח לשיני הטבור ולשפץ אותו למשהו יותר יפה מזה אבל אני מאוד מפחדת מהתגובה של ההורים שלי . חברות שלי הולכות עם בטן בחוץ וראוים להם את הפופיק ואני מקנאה אני לא הולכת לבריכות ולים כי אני מתביישת! חשבתי לעשות ניתוח פלסטי שם לשפץ אותו כמו שאמרתי לפנני ! מה לעשות ? תודה מראש פופיק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מכוווער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל והפופיק
ד''ר יוסף טמאן02/10/2008תיקון טבור בולט אפשרי מאד אך זה מחייב פגישת יעוץ בנוכחות ההורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופפפיק מכוווער
ליטל03/10/2008אין לי עכשיו טבור בולט היה לי שהייתי קטנה אבל עכשיו הוא מכוער אבל אני מפחדת מהתגובה של ההורים שלי , וחיייבת ביעווץ עם הורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)