מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזו משחרה טובה יותר? לצלקות?עדי09/05/2009
מדרמה או קלוקוט? אני אחרי ניתוח לב משלבת ביום יריעות סיליקון שאכן הורידו לי את נפיחות הצלקת במקומות מסויימים אבל לא טשטשו אותה
וקלוקוט בערב
אמרו לי שיש משחת מדרמה
השאלה אם להחליפה בקלוקוט???? מה יותר מטשטש מנסיונך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009שלום עדי
אין הבדל משמעותי בין המשחות שציינת.יריעת הסיליקון יעילה יותר ובודאי שאין צורך להשתמש בקלוקוט שגם היא מכילה סיליקון.אם הצלקת עדיין בולטת אפשר לשקול הזרקת סטירואידים.
חשוב יותר לשמור על רציפות של הטיפול ולהיות במעקב של מנתח פלסטי או רופא עור המנוסים בטיפול בצלקות .
אל תצפי לטשטוש מלא של הצלקת.צלקות אינן נעלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתיסמין08/05/2009
שלום רב,
אני בחורה בת 23 ואני ממש לא מרוצה מאיך שאני נראית.
הגוף יפה כי גנטית אני רזה אך הפנים שלי ממש לא מוצאות חן בעייני.
הייתי רוצה להרגיש טוב מאיך שהפנים שלי נראות. אינני רוצה להיות בר רפאלי אבל אני רוצה להרגיש בנוח אם מישהו שולף מצלמה - שאני אדע שאני מספיק יפה בשביל לא לפחד להצטלם!
האם יש ניתוח כוללני כזה או שבדרך כלל הרופאים לא מתעסקים עם מצבים כאלה שרוצים לשפר כמה דברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים
פרופ` אלדד זילברשטיין09/05/2009תמי שלום,
ישנם ניתוחים/פעולות שונות לשינוי צורת הפנים או מרקם העור. אך לפני שתפני לייעוץ אצל פלסטיקאי נסי להגדיר לעצמך מה היית רוצה לשנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגישה קצת אחרת...
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009בוקר טוב תמי
אנחנו חיים בעידן שמקדש את היופי אבל כפי שכבר אמר המחזאי האנגלי הנודע וויליאם שייקספיר : " היופי הוא בעיני המתבונן".
כתבת שאת לא מרוצה מאיך שאת נראית וקראת לעצמך מיואשת כבר בגיל 23 ולמרות שאינך רוצה להיות בר רפאלי בחרת לציין דוקא את שמה של אחת מיפהפיות הרגע הנוכחי.אכן קשה לעמוד מול מתקפת יופי שכזו.בינינו ושאף אחד לא ישמע - אני יותר מעונין לשמוע מה יש לבר לאמר ופחות בהקף החזה שלה.
תמי,יכולתי למלא את הדף ברשימה ארוכה ובלתי נגמרת של טיפולים וניתוחים שישנו את פניך אבל אולי לא את חייך.היום הרי כבר מבצעים השתלות פנים לשחזור אחרי פציעות איומות וכדרכה של הכירורגיה הפלסטית מהשחזור אל השיפור , אחרי שנתגבר על כמה מחסומים טכניים ומוסריים נתחיל להחליף פנים בגלל היופי הרצוי בלבד.
כבד קצת אבל עם מסקנה ברורה - אל תצאי לשוק עם רשימת קניות.בדקי את עצמך ועם עצמך מדוע את כל כך רוצה שינוי כולל במראה פניך ואם אינך מוצאת תשובה פני לייעוץ מקצועי , לא אצל מנתח פלסטי אלא אצל בעל מקצוע שיעזור לך להבין את עצמך.רק אחר כך פני אלי או אל אחד מהקולגות שלי ונשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את דבריך ו..
יסמין10/05/2009רציתי לומר תודה גדולה על הכנות ועל הזמן שהקדשת בתשובתך המעמיקה..
אקח את דבריך לתשומת לבי..תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףגלעד07/05/2009
שלום רב ,
עברתי ניתוח אף לפני כשבוע, האף עדיין נפוח .
הסיבה שעשיתי את ניתוח האף היה בעיקרון טיפ האף שלי היה יחסית גדול , היום שבוע אחרי הניתוח אני רואה שהוא לא ישתנה יחסית ( רואים הבדל אבל הוא בולט עדיין והאף רחב..
השאלה היא אם ככל הנראה אני רואה שהטיפ עדיין גדול בגלל הנפיחות, או שלמרות הנפיחות הרופא המנתח לא עשה כנראה עד הסוף את הטיפ? כי הוא בולט לדעתי.
שאלה נוספת, איך אפשר להבדיל בין סחוס לנפיחות ?
אשמח לתשובה ממכם,
גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי ניתוח אף
ד''ר יעקב זיילר08/05/2009בוקר טוב גלעד
כפי שכתבת " האף עדין נפוח".לא תוכל בשלב כל כך מוקדם להעריך את ההבדל בין סחוס לנפיחות ובודאי שלא את תוצאת הניתוח.המתן בסבלנות רבה , אפילו מספר חודשים עד שהעור העבה של קצה האף "יתלבש" מחדש על השלד הסחוסי שמתחתיו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אך..
גלעד09/05/2009מצב הטיפ הכי מדהיג אותי, עשיתי את הניתוח במיוחד לקבל צורה שונה בטיפ ולהקטין אותו .
יכול להיות שהסחוס מתחת לבצקת הוא במבנה שהרופא עשה במהלך הניתוח , וכל שאר הנפיחות והבצקת גורמת לצורה עגולה ומנופחת כמו שהייתה בערך לפני הניתוח ?
אני פשוט לא מבין איך הנפיחות והבצקת יכולה לעבור כאשר הטיפ יחסית גדול..
תודה רבה גלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצה האף
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009גלעד
כאן תצטרך בהחלט להיות מאוד סבלני ולהמתין כשלושה חודשים עד לסיום התהליך.יתר על כן - אצל גברים עור קצה האף עוד יותר עבה ושמנוני והתהליך יכול להיות אפילו ארוך עוד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה רבה לך על התשובה ,אך
גלעד09/05/2009אך אני מבין שאני צריך לראות שינו משמעותיי בערך כ -3-4 שבועות אחרי הניתוח, הבנתי ש85%-90% מהנפיחות והבצקת אמורה להיספג בתקופה הזאת, אני צודק? כי עכשיו אני בכלל לא רואה שינוי בטיפ, זאת הבעיה שלי.
אם אני יוכל לבוא אליך לייעוץ בעוד כ-3 שבועות חודש?
תודה רבה ד"ר.
גלעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009גלעד
קצב ההחלמה אינו מדע מדויק והמספרים שציינת אינם משמעותיים אלא כהכוונה כללית .
המשך במעקב רגיל אצל המנתח שלך.אין צורך לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך שוב :) שבוע טוב
גלעד09/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אוזנייםגלעד07/05/2009
שלום רב,
עברתי ניתוח אוזניים לפני כ-שבוע , הורידו לי את התחבושת אתמול , האוזניים טיפה נפוחות אך החלק העליון לא ממש קרוב לאוזן?
יש סיכוי שזה הישתפר ? אם כן תוך כמה זמן בערך
הרופא אמר לי שזה בגלל הבצקת והנפיחות, שהחלק העליון לא יכול עדיין לחזור למצב הרצוי בגלל בצקת , כשהיא תספג החלק העליון יצמד לאוזן.
אני נמצא בהרגשה לא טובה והרגשה שלי שכל הזמן מאשמים את הבצקת והנפיחות , ויכול להיות שהניתוח לא יצא טוב , או שהסחוס היתגבר על התפרים וחזר טיפה ולמצב הקודם.
אשמח אם תוכל לתת את דעתך, היא חשובה לי מאוד
תודה רבה ,
אלכס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי הצמדת אפרכסות
ד''ר יעקב זיילר08/05/2009שוב בוקר טוב גלעד
כל מה שאתה רואה בשלב כה מוקדם הוא חלק טבעי של תהליך ההחלמה.הרקמות עוברות " טראומה" במהלך הניתוח וחלק מהביטוי לכך הוא הבצקת , כלומר צבירת נוזל האמור להיספג ולהעלם.כמו במקרה של האף לא תוכל להעריך את התוצאה אלא בעוד מספר חודשים.
החששות מובנים אבל הסבלנות לרוב משתלמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך
גלעד09/05/2009תודה רבה ד"ר זיילר על התשובה .
אני הבנתי מהעוזרת של הרופא שבגלל שיש בצקת בין האוזן לראש , היא לא נותנת לחלק העליון של האוזן להצמד כמו שצריך לראש , ולכן האוזן עדיין בולט יחסית, כשהבצקת תספג האוזן תצמד לראש, אני שואל אותך כרופא מומחה .. לפי הספר זה מעשי ?
תודה רבה לך על התמיכה והסבלנות,
גלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מהראש
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009שלום גלעד
יתכן שהיא צודקת.בכל מקרה כל שניתן כרגע לעשות הוא להמתין.
מרבית המנתחים ממליצים על חבישת בנדנה גמישה במשך מספר שבועות כדי לקבע את האפרכסות במיקומן החדש.יתכן שזה יעזור להצמיד אותן קצת יותר ממה שנראה לך כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלעד09/05/2009תודה רבה על התשובה,
הרופא אמר לי לשים בלילה למשך שבועיים גומיה כזאת של טנסאים, אתה מתכוון שכדאי ללכת איתה גם ביום?
תודה רבה לך על העזרה והסבלנות שוב,
גלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנדנה
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009שלום גלעד
אני ממליץ לחבוש את הבנדנה גם במשך היום אם כי ניתן לעשות הפסקה מדי פעם.החבישה בלילה חשובה יותר כדי למנוע מהאפרכסות להמתח ע"י הכרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר זיילר תודה רבה לך
גלעד09/05/2009על התשובות הברורות והמהירות.
שבוע טוב שיהיה לך.
גלעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה לאחר הרמה+הגדלהאפרת07/05/2009
לפני כ-8 חודשים עברתי ניתוח הרמת חזה+הגדלה מעל השריר (שתל עגול 250cc).
בזמן האחרון שמתי לב שהחזה שוב התחיל "להתדלדל" ואני שוב מרגישה עודפי עור
במיוחד באיזור הפיטמה, בשד הימני. אציין שלא עשיתי דיאטות או משהוונשארתי באותו משקל. מה עושים במקרה כזה?
ואיך זה שנוצרו שוב עודפי עור בחזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחה חוזרת
ד''ר נמרוד פרידמן07/05/2009היי גלית,
גם הניתוח המוצלח ביותר לא יכול למנוע את התרופפות העור.
הניתוח לא יכול לשנות את איכות הרקמות ובמידה והעור שלך נמתח בקלות, הרי שצניחה חוזרת תתרחש מוקדם יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל עברו רק 8 חודשים
אפרת07/05/2009אבל עברו רק 8 חודשים...זה לא אמור להחזיק קצת יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - ניתוח אףמיכל06/05/2009
שלום,
עברתי ניתוח אף לפני חודשיים. האם כניסה להריון לאחר ניתוח אף יכולה להשפיע על צורת האף?
האם יש צורך בזמן המתנה מסויים לפני הכניסה להריון?
אם כן, כמה זמן יש להמתין?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ניתוח אף
פרופ` אלדד זילברשטיין07/05/2009מיכל שלום,
אם את מרוצה מהתוצאה שהתקבלה אין סיבה לחשוש שהריון יהרוס זאת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוחרונית06/05/2009
שלום למומחה ולכולם, אני שבועיים לאחר ניתוח הגדלת חזה מתחת לשריר ומרגישה עייפות רבה בערב, כך אני נרדמת כבר בשבע בערב, מתעוררת אחרי שעה ושוב מרגישה רדומה, האם זה נורמלי שכתוצאה מהניתוח הגוף עדיין בשלבי התאוששות, או שבגלל חוסר פעילות גופנית לה אני בימים רגילים מורגלת?
תודה על התייחסות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן06/05/2009היי רווית,
לאחר כשבועיים את אמורה להרגיש בריאה לחלוטין.
פני למנתח שלך להתייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול להצערת פניםצילה05/05/2009
אני מעוניינת לעבור טיפול כלשהו להצערת פנים, אך שלא יהיה כירורגי. איזה טיפולים מוצעים היום בשוק? והאם רופאים פרטיים מבצעים אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצערת פנים
ד''ר נמרוד פרידמן05/05/2009היי נורית,
הטיפולים האפשריים הם הזרקות מילוי בשיטת REALIFTIC, בוטוקס, פיליניג או מזוטרפיה.
המילוי מאפשר לקבל את התוצאה הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מעט טיפולים
מיקי12/05/2009כמו שנאמר פה יש מיזותרפיה, מילוי קמטים, בוטוקס .. יש גם טריניטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- kelocoteyb04/05/2009
לפני שבועיים הוצאנו את שלושת התפרים מחתך בן 3 ס"מ מעל הגבה של בני בן שנתיים וחצי. החתך מחלים יפה. האם מומלץ לשים KELOCOTE באזור זה, בגיל זה על מנת להקטין הצלקת ככל האפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת צלקת היפרטרופית
פרופ` אלדד זילברשטיין04/05/2009לאמא / אבא שלום,
ישנה עבודת חקר אחת שהראתה שצלקות שטופלו באופן מניעתי ע"י קלוקוט נתנו תוצאות טובות יותר מאשר צלקות שלא טופלו. זה נכון כנראה לגבי אזורים או אנשים שיש להם נטייה לצלקת היפרטרופית או קלואידית. הפנים הם אזור שלרב מחלים יפה גם ללא טיפול מיוחד. מריחת קלוקוט בודאי לא תזיק. חשוב לא לחשוף את אזור הצלקת לשמש. ניתן לפנות לפלסטיקאי לבדיקה ע"מ שיתרשם אם מתחילה צלקת היפרטרופית הדורשת טיפול נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניים בולטותהילה03/05/2009
שלום רב
יש לי תינוקת בת 4 חודשים יש לה אוזניים בולטות , האם ניתן בגיל כזה להשפיע על הגנטיקה ע"י הצמדת האוזניים בלילה לדוגמא ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פתאום?!?!?!?
אמא של...03/05/2009השתגעת? זה גובל בהתעללות
אז יהיו לה אוזניים בולטות, אז מה
לבעלי יש אוזניים בולטות ולבן שלנו יש אוזניים בולטות והוא חמוד ומקסים
מקסימום אם כשהיא תהיה גדולה היא לא תהיה מרוצה, קחי אותה לכללית אסתטיקה שתעשה ניתוח הצמדה כמו שצריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאמא של....
הילה03/05/2009למה התעללות ???
ביתי הגדולה גם עם אוזניים בולטות והיא כבר סובלת מהצקות של ילדים , אם יש משהו שאפשר לעשות בגיל צעיר כדי למזער את הבליטה ואולי אף למנוע ניתוח בעתיד נראה לי הרבה יותר שכול ונבון !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים אי אפשר להלחם בגנטיקה
אמא של...03/05/2009כמו הסיניות (או היפניות?) שהיו עוטפים להם את הרגליים בגיל צעיר כדי שלא תהיה להן כפות רגליים גדולות בגיל מבוגר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא כללית אסטטיקה
אריאלה04/05/2009זה מכון כמו אריאל ופרופורציה ומכניסים כאן פרסומות סמויות בשירשור.
צריך ללכת לרופא לפי בחיר ולא איזה מכון מפוקפק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מפוקפקים
מאיה05/05/2009המקומות שציינת הם מכונות הגונים ובסדר גמור.
אני אישית עשיתי את ניתוח הצמדת האוזניים שלי אמנם זה לא היה בגיל ארבעה חודשים אבל עדיין שינה אותי לטובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לה מכונים-תשובה
אריאלה06/05/2009זה לא משנה איזה מכון
כולם גופים ממוסחרים 100%
כך שגם עם הרופא ככה ככה בסדר ואין לאף אחד רופאים מהשורה הטובה
"היועצת" תטחן אותך עד שתשלמי.
אין מצב שמשהו יגיד שם למשל - כדאי לוותר על הניתוח -אין צןרך
הבנת?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצמדת אוזניים
פרופ` אלדד זילברשטיין03/05/2009לא ניתן לשנות את ה"גנטיקה". כשתינוק נולד ניתן לחבוש את האוזניים עם סד מתאים ע"מ לתת להם צורה נורמלית יותר וצמודה יותר במידה והן מאוד בולטות ובלי כפל שנקרא "אנטיהליקס". האפשרות יעילה בגיל מספר ימים ועד חודש. בגיל הזה לתינוק/ת יש עדיין הרבה אסטרוגנים מהאם ואז הסחוס ניתן עדיין לשינוי ועיצוב. לכל המודאגים - זה לא כואב. בגיל 4 חודשים זה כבר מאוחר מדי ולא יעזוור. ניתוח לפני גיל ביה"ס יעזור וימנא עלבונות מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
ד``ר רן טליסמן10/05/2009תינוק שנולד עם אוזניים בולטות וזאת רק במצבים מסויימים (לידיעתך יש מספר גורמים שונים המייצרים אוזן בולטת) ניתן רק בשבועות הראשונים בלבד על ידי תבנית מיוחדת "להשכיב" את האוזן ועל פי ניסיוני זה עובד במצבים שונים לא רע בכלל, אבל, בכל מקרה בארבעה חודשים זה כבר לא יעיל. על הגנטיקה בכל מקרה עדיין אין דרך להשפיע
בהצלחה בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזן בולטת
sara11/05/2009אני כבר 10 שנים שמה על האוזניים שלי דבק מהיר יום יום וזאת טעות איומה האוזניים שלי כבר לא כמו פעם אם אני יום אחד לא שמה הן כבר בולטות יותר ולא יכולה להיחסף ומישהו יראה אותי אני כבר בורחת מכולם ולא יכולה לעשות ניתוח בקרוב מסיבות אישיות אני כבר עייפה אני רוצה לשאול אחד הרופאים אם אני אשים הדבק שמשתמשים בו להדהקת פצעים האם זה ידביק את האוזניים ליותר זמן והאם אני יכולה להסיר אותו מתישהו עד הזמן שאני יכולה בו לעשות ניתוח .רופא אחד ראה אותי ואמר שהבשר מאחורי האוזניים צריך כחודש עד שיחזור טבעי כמו שהיה לפני הדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקת אוזניים
פרופ` אלדד זילברשטיין11/05/2009שרה שלום,
הדבקת האוזניים בדבק כלשהו אינה פתרון פרט תינוקות עד גיל חודש. בינתיים נראה ששיער ארוך פזור הוא פתרון פשוט יותר להסתרת האוזניים הבולטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
ד''ר יעקב זיילר11/05/2009שרה היקרה
יתכן בהחלט שאת גורמת לעצמך נזק משימוש ממושך כל כך בדבק, כפי שכבר אמר לך הרופא שבדק אותך.
התסכול שלך מהאפרכסות הבולטות מובן אבל דרך הטיפול שלך בבעיה יוצרת בעיה חדשה.נראה שהכל נובע מאותן "סיבות אישיות" .נסי אולי לעקוף אותן או למצוא פתרון הגיוני לבעייתך ואל תמשיכי בטיפול שאינו טיפול ואינו מועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הצמדת אוזנייםיוסי01/05/2009
שבת שלום.
קראתי במספר אתרים לגבי ההחלמה שאחרי הניתוח, בחלקם כתוב תחבושת במשך כשבוע ימים ואף יותר, ואילו בחלקם כתוב כתוב שהתחבושת יורדת כעבור יום..
ממה נוצר הבדל זה?
ולשם מה החבישה?
האם הורדת החבישה טרם הזמן עלולה להשפיע?
האם חובשים את האוזניים בצורה מיוחדת, או פשוט חבישה רגילה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אזניים
ד''ר נמרוד פרידמן01/05/2009קיימות גישות שונות לחבישה.
אלה מאמינים בחבישה לזמן ארוך יותר, עושים זאת בכדי להגן על האוזן מחבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין30/04/2009
אני מעוניינת לעבור תהליך שממלא את אזור הלחיים ויש לי שתי שאלות:
1.אם אני מחליטה על מילוי לחיים באמצעות שומן עצמי אז מה קורה ללחיים במידה ואני מתחילה לעשות ספורט או מתחילה לאכול בצורה מוקפדת?האם השומן פוחת מהאזור?
2.השאלה השניה היא אם אני מחליטה לעשות את התהליך עם חומרים כמו חומצה היאלורונית , האם החומר הזה מושפע מדיאטות או שהוא נשאר קבוע באזור שאליו הוא הוחדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי לחיים
ד''ר נמרוד פרידמן01/05/2009היי תמי,
השומן שמוזרק לפנים יגיב לשינויים במשקל בהתאם לתגובה של האזור ממנו הוא נלקח.
לכן צפוי שנפחו יפחת אם תהיה ירידה במשקל.
מילוי בחומר טבעי כמו ח. היאלורונית או קולגן (אבולנס) לא יושפע מדיאטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן ברשותך..
יסמין02/05/2009את החומרים האלה צריך לחדש כל זמן מסויים או שהם קבועים?והאם החומרים האלה לא יראו טבעיים כמו השומן עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי
ד''ר נמרוד פרידמן03/05/2009אני ממליץ להשתמש רק בחומרים טבעיים אשר נספגים מאחר והסיכוי לסיבוכים הוא קטן מאוד.
התוצאה תראה טבעית כמו בהזרקת שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור- קראתי 5 פעמים ולא הבנתי
אריאלה03/05/2009באמת לא הבנתי במיוחד לגבי השומן.
למה לא לענות בצורה ברורה ולענין?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פקטוסאני רק שאלה29/04/2009
עברתי לפני חודשיים ניתוח לתיקון פקטוס בשיטת החדרת המוט(NUSS)
עישנתי כבד לפני הניתוח והשאלה שלי היא האם יש בעיה אם אני אמשיך לעשן ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון תמיד מזיק
פרופ` אלדד זילברשטיין30/04/2009עישון מזיק לכל ניתוח. ספציפית לניתוח Pectus excavatum מעשנים בד"כ משתעלים הרבה וזה כמובן לא עוזר. מציע שתתיעץ עם המנתח/ת שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמות לחייםדרור28/04/2009
שלום רציתי לדעת למה יש לי עצם לחיים אחת רחבה מצד אחד ובצד שני עצם לחיים יוצר צרה..
וככה 2 צידי הפנים שלי נראות שונות אחת מהשניה? ומה עושים עם שזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה בפנים
פרופ` אלדד זילברשטיין28/04/2009דרור שלום,
אתייחס כאן לשתי הבעיות שהצגת בהודעה הנוכחית ובהודעה הקודמת בעניין השפה כיון שכנראה שתיהן קשורות אחת בשניה. ישנם מספר מצבים שגורמים לאסימטריה בפנים. חלקם מולדים - מום מולד במבנה הפנים כגון Hemifacial microzomia או מומים נרכשים כגון - מחלת רומברג. לעתים מצב של שיתוק או שיתוק חלקי של עצב הפנים עלול לתת תופעות דומות בעיקר בשפה. על מנת לאבחן במדוייק יש צורך בבדיקה יסודית שלך יתכן גם צילומי CT. אם מדובר במצבים שהזכרתי הטיפול יכול להיעשות בבי"ח ציבורי ללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל..
דרור28/04/2009כן אבל מהו הטיפול הנדרש? ואם זה מום מולד אין דרך לתקן את המום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה בפנים
פרופ` אלדד זילברשטיין28/04/2009את סוג הטיפול ניתן יהיהלהתאים לך רק לאחר בדיקה: ייתכן השתלת שומן או הזרקת קולגן או הכנסת שתל מדפור או סיליקון לאזור הלחי. זה תלוי מאוד במידת החסר מיקומו וסוג הרקמה החסר או השונה - עצם או רקמה רכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה עליונה..דרור28/04/2009
שלום השפה העליונה שלי קצת מוזרה... צד אחד שלה עבה וצד אחד פחות עבה...
מה מקור הבעיה ? כיצד ניתן לפתור אותה ? ומהו עלות הטיפול ?..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה בפנים
פרופ` אלדד זילברשטיין28/04/2009ראה התיחסות בהודעה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)