מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יוסף טמאןמיה05/09/2008
שלום דוקטור איך ניתן לטפל בשכבה העבה המכסה את האף מאחר וניתוח לא יעזור? מראה אסתיטי לא יפה שמעתי שיש לך ניסיון רב עם הנושא. ומאיזה גיל ניתן לטפל בבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכבה עבה
ד''ר יוסף טמאן05/09/2008השאלה לא כל כך ברורה.
נסי לפרט קצת ועדיף לשלוח תמונה מקורבת במייל לאתר שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועות שמנותלילוש04/09/2008
שלום!!! אני בסה"כ מרוצה מהגוף שלי (נמצאת במשקל תקין) הבעיה מאז ומתמיד הם הזרועות שלי!! הם נורא שמנות וזה מטריד אותי ברמות.... יש מה לעשות??? תודה מראש ויום מקסים לכל הפורום :) לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על השאלה שלי?!?!
לילוש14/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילוש
ד''ר יוסף טמאן14/09/2008סליחה על העיכוב.
לגבי שאלתך.
אינני מכיר את מבנה הגוף שלך אך נניח שמה שחורג זה עובי הזרועות.
הדרך היחידה לטפל בזה היא באמצעות שאיבת שומן היקפית.
אבל, עליה וקוץ בה.
במקרים מסויימים לאחר השאיבה יכול להווצר מצב של בצקת קבועה באמות.
זאת עקב הפרעה בהחזר של הלימפה.
זאת צריך לקחת בחשבון ולכן מנתחים פלסטיים לא כל כך אוהבים לטפל בבעיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! ועוד שאלה...
לילוש15/09/2008שמעתי על "המסת שומן בלייזר", אתה יכול להסביר לי מה זה אומר ומה הסיכונים? תודה!! יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
לילוש17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש וחצי אחרי ניתוחליאל29/08/2008
עברתי ניתוח אף לפני חודש וחצי ועדין האף נפוח מתי תרד כל הנפיחות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
ד``ר רן טליסמן29/08/2008חודש וחצי לאחר ניתוח עדיין צפוייה נפיחות זה נורמלי כל הנפיחות כולה תלוי בסוג הניתוח (פתוח סגור מורכב או פשוט) לעיתים עוברת שנה עד שהכל נעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור עבהמיה29/08/2008
שלום דוקטור, איך ניתן לטפל בעור עבה על האף? הבנתי שניתוח לא נותן תוצאה מרשימה? אז מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
ד``ר רן טליסמן29/08/2008בעיה קשה - אין פתרון מלא ניתן להקטין את עובי הרקמה בצורה מוגבלת בלבד
לגבי ניתוח אף רצוי להגדיר טוב טוב מה מתכוונים להשיג בנוכחות העור העבה ואז בהחלט ניתן להנות מהתוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור עבה- המשך
אלי31/08/2008אז איך מקטינים את עובי השכבה שמעל לאף? ואם זה לא ניתוח אז מאיזה גיל ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאתי27/08/2008
לפני כחודש וחצי התחלתי להשתמש בגלולות למניעת הריון (גינרה), שבעקבותן החזה גדל בצורה משמעותית וכאשר אני נוגעת בשדיים אני מרגישה כאבים. האם אני עדיין יכולה לעשות ניתוח להגדלת חזה או שאני חייבת קודם להפסיק להשתמש בגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה וגלולות
ד''ר יוסף טמאן29/08/2008אין שום מניעה מלבצע הגדלת חזה וליטול גלולות נגד הריון במקביל.
הסיכוי לתסחיפי ריאות הוא זניח ביותר.
אבל, כפי שאת מתארת יש אצלך מצב חדש בהשפעת הגלולות.
תמתיני קצת עד שהמצב יתיצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר טמאן אתה אלוף !!!!s27/08/2008
ראיתי הודעה של בחורה ששאלה מה זה רינופימה ואז נכנסתי לאתר שלך וראיתי את האדם
ששיפרת לו ברמות כאלה שאתה גאון של אמא (:
מבריק גם הניתוחים להגדלת סנטר ו אתה טוב !
תמשיך ככה להיות .
שאלה:האדון הזה שהייתה לו את בעיית הרינופימה ,
התיקון שעשית הוא תמידי או זמני ?
כל טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר טמאן מכל המחמאות אין תשובה ? (:
s28/08/2008מחכה לתשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לצמיתות?
ד" יוסף טמאן28/08/2008אפשר לומר שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר טמאן
s29/08/2008אפשר לומר זה קצת מפחיד כי זו לא תשובה חד משמעית אבל תודה דר טמאן. אגב אתה חתיך הורס חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר טליסמן htr או שתל סילקוןמשה24/08/2008
שלום ד"ר טליסמן אני מעוניין לשנות את המראה בלסתות בגלל אי סמטירה, הפתרון שהוצע לי זה htr מה ההבדל בין שתל סילקון קשיח לhtr ? האם ניתן לעצב htr, כמו שתל סילקון כלומר להתאים אותו בדיוק לעצמות פניי?. תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד``ר רן טליסמן24/08/2008כל השתלים הם מוכנים בגדלים שונים אפשר מעט לעצב אותם מקומית על ידי חיתוך או שיוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שתליםדבש24/08/2008
שלום רב !! אני עומדת ביפני ניתוח להגדלת חזה. בפגישת היעוץ המנתח המליץ לי על שתל עגול בפרופיל גבוה על מנת שיקנה לי מראה מלא גם בחלק העליון של החזה. הבנתי ששתל זה הוא ארוך וצר יותר ביחס לשתל עגול בינוני\נמוך. חלק הגוף העליון שלי(כתפיים,בית החזה) קצת רחב ואין לי מותניים צרות(אני רזה אבל זהו מבנה גופי) ושאלתי היא ,מיבחינה אסתטית,האים לא כדי להכניס שתל שיהיה רחב בבסיס ונמוך יותר? תודה מראש !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד``ר רן טליסמן24/08/2008רק מי שיבדוק אותך בדקדקנות יכול לענות במקצועיות על שאלה שכזו בדרך כלל רצוי לסמוך על דעת המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי שינוי זוים אוזניים.אני23/08/2008
יש לי אוזניים בולטות והייתי מעוניין לשנות את זויתם, כך שיהיו בזוית יותר מקבילה לראש. האם זה אפשרי? כמה עלול לעלות ניתוח כזה? והיכן ואם מי ניתן לברר פרטים נוספים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמדת אוזניים
ד''ר יוסף טמאן24/08/2008ניתוח זה שכיח ויחסית פשוט למנותח/ת.
דורש בדיקה מקדימה והסברים.
כל מנתח פלסטי אשר לו נסיון בניתוחי אוזניים יוכל לבצע זאת.
לגבי מחירים- אין "מחירון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה על סמרטליפו smartlipoאבי23/08/2008
ברצוני לשתף את כולם בחוויה שנקראת המסת שומן בלייזר פרוצדורה יחסית מהירה ולא כואבת בהרדמה מקומית עברתי לפני כשלושה שבועות אבל ממש לא מרוצה זה ממש לא טיפל טוב באזור שטופל מאוד מאוכזב לפי המנתח לי זה אמור להשתפר אבל לפי מה שאני רואה אין מצב אז תחשבו פעמיים לפני שאתם בןחרים בסוג הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
מעיין23/08/2008שמעתי שרואים תוצאות אחרי 3 חודשים, זה נאמר לך? ואם אפשר לכתוב כמה זה עלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמרטליפו
רבקה24/08/2008אני עשיתי טיפול ולי נאמר במפורש שתוצאות ראשונות יהיו לאחר שלושה שבועות ותוצאות סופיות לאחר חודשיים שלושה. אצלי יש תוצאות מצוינות, כדאי שתחזור לרופא שלך ותשמע הסברים ברורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת עור בבטןמעיין23/08/2008
ירדתי בהיקפים לאחר ספורט ותזונה נכונה ממידה 42 למידה 38. נשאר לי מעט שומן בבטן התחתונה ובמותניים אבל יותר מפריע לי העור העודף בבטן התחתונ. אני עדיין לא ילדתי הגיל שלי הוא 36 ואני רוצה למתוח רק את העור באיזור זה (ללא מתיחת בטן כלומר השריר). האם גם במתיחת עור נשארת צלקת גדולה ובולטת? אני בעלת עור כהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן תחתונה
ד''ר יוסף טמאן24/08/2008מתיחת בטן תחתונה אפשרית בהרבה מקרים .
באם אנם כך , נותרת עדיין צלקת רוחבית מעל שער הערוה.
היא קצרה במעט מזו שמתבצעת במתיחת בטן מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטיםשגית23/08/2008
האם מילוי קמטים מוגבל מגיל מסוים? האם הוא לא מומלץ מתחת לגיל מסוים? אני בת 45...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים
ד''ר יוסף טמאן24/08/2008לא תמיד זה קשור לגיל.
אלא למצב העור.
בהחלט בגיל 45 זה אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב העור
שגית26/08/2008תודה, אבל מהי כוונתך בדיוק ב"מצב העור"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב העור
ד''ר יוסף טמאן29/08/2008הכוונה היא באם העור עם קמטים?,באם דק על המידה?, באם פגוע משמש,? באם יש בו פצעים
ועוד מספר דברים שנקבעים בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 46 והרופא מזריק לי כבר 5
הילי03/09/2008שנים חומרי מילוי (חומצה היאלורונית ) ואני נטולת קמטים לחלוטין !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון קרוע ודולףחנה22/08/2008
מה קורה כאשר שתלי סיליקון היו בגוף זמן רב שהם דולפים, קרועים . האם החומר גורם לבניית רקמות לא בריאות בשד? האם החומר רעיל? כאשר מוציאים את השתל הקרוע, איך ניתן להבטיח שעדיין לא נשאר עוד קצת ? האם עלי לבצע מהיום בדיקות מסוימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון דולף
ד" יוסף טמאן23/08/2008לא רוב אין עם זה בעיה מיוחדת. אבל במקרים נדירים נוצרות סיליקומטות, גושים מקומיים או הגדלת בלוטות לימפה בבתי השחי. אין בזה סכנה מיוחדת. חשוב שבאם השתל קרוע והסיליקון דלף, שהמנתח יוציא את כל השרידים בצורה קפדנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח מתיחת בטן- הבטן גדלההגר22/08/2008
שלום רב אני אאחרי ניתוח בטן מתיחת בטן מה 5 חודשים לצ?ערי מפעם לפעם הבטן משמינה ושוב אני עם כרס כאילו כלום לא קרה. האם ניתן שוב לעשות ניתוח בטן? האם יכול להיות שהתפרים נפתחו? האם יש מצבים כאלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח בטן
ד" יוסף טמאן23/08/2008על מנת לקבוע יש לדעת מה עשה המנתח. במידה והמנתח רק מתח את הבטן ולא הידק את השרירים- לרוב זו התוצאה. יש גם סיבות נוספות. דורש בדיקה ועיון בדוח ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הבטן גדלה
הגר23/08/2008מתח שרירים הידק שירירים ועדין תפחה הבטן, האם יתכן שהתפרים הופרדו? האם ניתן לעשות ניתוח חדש אם אכן הידק שרירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטן של הגר
ד''ר יוסף טמאן24/08/2008לא אוכל להוסיף על מה שאמרתי
עייני שוב בתשובה הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לצלקת..מנדל21/08/2008
שלום, עברתי ניתוח קוסמטי כלשהו לפני כחודשיים, ונשארה לי צלקת בולטת באזור שנותחתי בו, רציתי לדעת האם ישנה משחה בריאותית שתוכל להעלים את הצלקת, או למזער אותה, ולהפוך אותה לפחות בולטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד" יוסף טמאן23/08/2008היכן הצלקת בגוף? מהו סוג הצלקת? האם מדובר בקלואיד? חשוב לדעת. שנית דיון לגבי איכות צלקות מקיימים רק שנה לאחר הניתוח. ראשית תבדקי. אין משחות פלא למרות שיש טוענים שקלוקוט או מדרמה יכולות להועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)