מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה צבע זה?מעיין21/11/2013
שבתמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה צבע זה? - תגובה
רונן פלג21/11/2013חום שוקולד בהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתבלטת.ספיר18/11/2013
הייי
מתלבטת קצת בין מסכות ואשמח לעצה.
יש לי שיער יבש מאוד וגלי פגום מאוד.
איזו מסכה הכי הכי מומלצ ת מבין
הקרסטס הסדרה הכתומה שייסדו ופול מיטשל הסדרה השחורה?
כמו כן אשמח לעצה בנוגע לאמפולה טובה וחזקה שיש בה הרבה קרטין.
אוהבת את המראה שהשיער מצופה ומבריק.
כמו כן אני צריכה דברים שמתאימים לשיקום שיער.
ועוד שאלה
אני מעוניינת להוריד את התוספות שיער שלי של גרייטלנס בעוד כחודשיים.
קצת חוששת מהשיטה של הפלאייר לבד כי יש תחושה שהשיער קצת נתלש.
האם יש מסיר מומלץ שלא גורם נזק לשיער שמתאים לתוספות הגרייטלנס?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבלטת. - תגובה
רונן פלג18/11/2013לפי דברייך השיער במצב מאוד פגום אז עדיף לתת לו פוש עם החלקת קראטין משקמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה תהליך כימי
ספיר18/11/2013ואם אני לא מעוניינת בשום תהליך כימי על השיער שלי?
כמו כן בעקבות החלקת קרטין השיער שלי במצב הזה!
אז אשמח אם תענה על השאלות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה תהליך כימי - תגובה
רונן פלג19/11/2013אל תכלילי כי יש המון סוגי החלקות שמתיימרות להיות קראטין והן לא!!!!!!
לעיניינך
1-סידרה טיפולית לשיער יבש של חברה מובילה ומקצועית(לוריאל'וולה'שיסיידו'מונטיבלו)
2-יש טיפול שיקומי שניתן לבצע אחת לחודש במספרה(חשוב לבצע אותו לפי הוראות יצרן)
3-להקפיד להסתפר אפילו קצת אחת ל-3 חודשים ע"מ ליצור תחלופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה תהליך כימי - תגובה
רוני חתוכה20/11/2013שלום רב
לא בעקבות הקראטין השיער שלך כזה...אל לך להאשים את החומר...החומר הינו ביד היוצר ולא הגיע לשיערך לבד...מישהו שם לך את החומר בוודאות אני יכול להגיד לך שאת אינך יודעת אפילו מה הוא שם לך בשיער כך שבעל המקצוע חייב לעבוד עם חומרים איכותיים ובפועל ישנם המון חומרים זולים שמתיימרים לעשות טוב לשיער אך בפועל גם חייבים להתאימם לסוג השיער...מקווה שהבנת היום שיעור מאלף...בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבלטת. - תגובה
רוני חתוכה20/11/2013שלום רב
ממליץ ביותר על שיסיידו המסיכה המרוכזת...חזקה יותר מקרסטס ולשיקום שיער...כדאי ביותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרוני- החלקה יפנית לאחר צרפתיתאא17/11/2013
שלום רב,
עשיתי לפני 3 חודשים החלקה צרפתית בפוני בלבד, השיער היה ממש חלק רק אם הייתי מייבש אותו עם הפן..אם אני נותן לו להתייבש לבד לאחר מקלחת הוא קצת גלי..ועכשיו עשיתי שוב פעם, לא ממש מרוצה מהתוצאה כי הפוני לא חלק ממש..רציתי לדעת מתי אני יכול לעשות החלקה יפנית? כמה זמן אני צריך לחכות...הארוך של הפוני שלי בערך 10 ס"מ, השיער לא מלא ממש..תודה רבה..ואיזה סוג החלקה יתאים למצב הזה ומהי בערך העלות ליפנית? כמה זמן זה מחזיק ההחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרוני- החלקה יפנית לאחר צרפתית - תגובה
רוני חתוכה17/11/2013שלום רב
אם אורך הפוני שלך 10 ס''מ חייב להיות אורך של 4 חודשים מן הפעם האחרונה שעשית החלקה ולאחר מכן ניתן לתקן את השיער שלא צלחה החלקה בו ללא כל בעיה...
תגיע לייעוץ לא מחייב ואסביר לך במקום הכל לתוצאה מושלמת...בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער אחרי החלקת שיסיידוטל16/11/2013
עשיתי החלקת שיסיידו לפני חצי שנה. עכשיו בא לי ממש לצבוע את השיער.
השיער שלי כרגע בצבע חום כהה-שוקולדי, אני רוצה להבהיר אותו מעט לצבע קרמל.
אני לא מעוניינת להשתמש בחימצון או בהבהרה כלשהיא, אלא רק לקנות צבע יחסית בהיר ולקוות שיבהיר לי מעט.
את הצביעה אני עושה לבד בבית, לא סומכת על ספרים יותר מדיי מאחר והספר שעשה לי את ההחלקה דיי הרס לי את השיער, רבתי איתו ממש ומאז אני לא חוזרת אליו.
לכן אני גם לא יכולה להתייעץ איתו ופונה אליכם.
יכולה לצבוע את השיער אחרי החלקת שיסיידו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער אחרי החלקת שיסיידו - תגובה
לאחר החלקה ניתן לצבוע את השיער לאחר כשבועיים...אך אם לא צבעת הרבה זמן מומלץ לבצע את ההחלקה קודם ורק לאחר מכן לצבוע...אם עשית צבע נניח לפני חודש אז קודם כל לצבוע ורק לאחר מכן את טיפול ההחלקה...
בברכה
רוני חתוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהניקול15/11/2013
יש לי שיער גלי/ מתולתל ודק.
יש לי כמה בעיות איתו
1. הוא מגיע לאורך מסויים ונעצר, ואני מאוד רוצה שיער ארוך.
2. נסיתי את כל החומרים האפשריים והוא לא מסתדר לי, הוא מקורזל מלא קצוות שקופצות כמו חשמל סטאטי
אני כבר לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
יש מוצרים בשם לייבל מ. שהם מוצרים שיקומיים אורגניים מיוחדים ...כמו כן מוצרי שיסיידו הינם מוצרים מעולים לטיפול השיער פגום ולמי שמעוניינת להאריך את שיערה...בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת סילק סטרייט בחיפהענת14/11/2013
האם מישהו/י מכיר/ה מספרה באזור חיפה שעושה החלקות של אינדולה/סילק סטרייט ויכול/ה להמליץ עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת סילק סטרייט בחיפה - תגובה
רונן פלג14/11/2013תתקשרי לחברת גידעון קוסמטיקס שהם היבואנים של אינדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה לי שיער חום כהה צבוע,ובמספרהקלי13/11/2013
רציתי לעבור לבהיר ואכן הצבע שהתקבל היה בהיר יותר.האם עשו לי ניקוי פיגמנט?? שילמתי בערך 250 שח, והספרטען שלא עשיתי הבהרה.נדמה לי שערבבו שם מס' חומרים..
עד כמה ניקוי פיגמנט הורס תשיער ואיך לשקם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי שיער חום כהה צבוע,ובמספרה - תגובה
רונן פלג14/11/2013שמפו +מסכה+קונדישינר לשיער פגום ויבש עדיף של חברה מוכרת ושנמכר במפרות בלבד כי החומרים יותר מקצועיים +יש טיפולי שיקום שניתן לבצע במספרה אחת לחודש כמו CPR או טיפולי אמפולה להזנה עמוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותספיר13/11/2013
היי לפניי כשנה וחצי כאשר היה לי שיער תלתלים ארוך מאוד מאוד ובריא מאוד עברתי החלקת קארטין ולפניה הספר גם עשה פתיחת תלתלים ומעליה החלקה.השיער לאט לאט התייבש מאוד וכעבור חצי שנה פשוט התקצץ כולו לחצי.במהירות רצתי למספרה ועשיתי תספורת קצרה באופן משמעותי אך עדיין נשארו שאריות מההחלקה. מכיוון שלא יכלתי לראות את עצמי עם שיער קצר עשיתי תוספות שיער של גרייטלנס 50 במספר. השאלה שלי היא מה הנזק שהתוספות שלמגרייטלנס יכולות לגרום לי? האם עוד כארהענ חודשים שאוריד אותם היעשר יתקצץ עוד ויתלש? האם עדיף להוריד ולשקם את השיערה ללא תוספות שיער? האם אתה חושב שהשיער שלי יגדל מתישהו? כמו כן אני משתמשת בשמפו ומסכה של קרסטס שמה אמפולה פעם בשבועיים שמה על השיער קרם נגד חום ושמה בערב תרסיס של קרסטס לחיזוק סיב השיערה האם זה עוזר או הכל זה בולשיט אחד גדול והשיער ימשיך להיקרע ולהיתקצץ? מתנצלת על האורך פשוט אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
רוני חתוכה13/11/2013שלום רב
תהליך ההחלקה שעברת כנראה מלכתחילה אינו היה תקין ועכול להיות מהמון גורמים שונים...כגון: החומר שהתאימו לך וכו'..
תוספות שיער של גרייטלנגס הן מעולות!!! אך גם חשוב לדעת לחבר אותן כראוי ולמעשה אם הכל תקין הן ישמרו לך על השיער הקיים ובלי שום קשר את מטפלת כראוי בשיערך...קצת אורך רוח ושיערך ישוב לקדמותו ולפעם הבאה בחרי בעל מקצוע שמבין את תחום ההחלקות לשיקום ולמראה הנכון עבורך ספציפית...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי שום מושג עזרההטיאנה12/11/2013
צבעתי לפני כחודש תשיער לשחור כחול והשיער הקודם היה חום בלונד אבל הצבע השחור כחול דוהה זה אמור לקראות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי שום מושג עזרהה - תגובה
רוני חתוכה13/11/2013שלום רב
נכון מאוד צבע דוהה אבל ככל שתצבעי יותר הצבע יהיה יותר חזק ולא ידהה למעשה הכחלחל בצבע תמיד ידהה אבל השחור יישאר תמיד...ככה זה...עם הזמן הצבע השחור לא יזוז...ויתקבע!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבדל בין מכונת התיספורת פנסוניקדניאל10/11/2013
מה הבדל בין מכונת התיספורת פנסוניק ER-160 לבין פנסוניק ER1611
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבדל בין מכונת התיספורת פנסוניק - תגובה
רונן פלג11/11/2013לדעתי היבואן כי המפרט דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות מפוצלים מתחילת השיערמר06/11/2013
הי,לאחר צביעות רבות יש לי המון שיער שרוף ונקודות לבנות בסוף השיערות,הבעיה היא שזה מתחיל מלמעלה ,כמה צריך להסתפר כדי שזה יסתדר? טיב השיער שלי חלק אבל זה גורם לשיער להיות יבש ונפוח,אני משתמשת במסיכה של לוריאל האם אחרי שאסתפר אראה שינוי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצוות מפוצלים-
נינה06/11/2013חובה עלייך להסתפר כי שיש קצוות מפוצלים ...הפיצול מטפס לאורך כל השערה ואז השיער כולו שרוף וישבר לך ויחתך... ברור שאחרי שתסתפרי יהיה שינוי לטובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעררותי03/11/2013
יש לי שיער גולש וחלק אני בת 30 תמיד השיער היה דליל בשנים האחרונות חלה הידלדלות בקדמת המצח הבדיקות דם תקינות האם יש טעם להיסתפר האם זה יעזור פשוט חבל לספר ושזה לא יעזור מה אתה מציע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בקשה
רותי05/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער - תגובה
רונן פלג06/11/2013תספורת תמיד זה טוב אפילו ברמת הריענון של הקצוות אך לדבי הנשירה או הדלילות שאת מדברת עליה זה נשמע לי כמו נסיגה כלשהי והייתי ממליץ לגשת לרופא עור שמתמחה בקרקפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לעשות?שירן02/11/2013
שלום, הייתי עושה במשך שנים החלקה יפנית ואז לאחר מכן עושה גוונים.לפני שנתיים הפסקתי עם ההחלקות אבל המשכתי לעשות גוונים על שערי הטבעי..השיער שלי בין ישר לגלי , מלא ומאוד מתנפח בחלקו התחתון (כמו צורת משולש)... כבר כמה חודשים שאני צובעת רק את השורש כדי שעם הזמן אוכל לחזור ולעשות יוקו. האם יש טיפול או החלקה שאוכל כרגע לעשות במצבו של השיער? האם קיים טיפול שניתן לעשות כל פעם בשורש ולא כמו קרטין לעשות כל פעם על כל השיער? אני מפחדת לעשות טיפול שיראה טוב תחילה ולאחר תקופה השיער יהיה יותר גרוע ממה שהוא כרגע...
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ניתן לעשות? - תגובה
רונן פלג04/11/2013טיפול קראטין לא גורע מאיכות השיערה הוא רק מעלה אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ניתן לעשות? - תגובה
רוני חתוכה12/11/2013שלום רב
טיפול קראטין אכן טיפול טוב אך ישנו טיפול שנקרא ''ריבונדינג'' שניתן לבצע אותו גם על גוונים אך חשוב להבין את מצב שיערך כדי לקבל החלקה יפנית מושלמת במידה וניתן...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על החלקת שיערטלי31/10/2013
שלום
אני רוצה לשאול לגבי ההבדל בין החלקת שיער משי CHI- לבין החלקה יפנית יוקו והחלקת במבוק.
האם שלושתן נחשבות להחלקה יפנית ? מי מביניהן הכי פחות מסוכנת ? האם ניתן לעשות אותן בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על החלקת שיער - תגובה
רונן פלג01/11/2013החלקה יפנית אמיתית היא יוקו או שיסיידו כל השאר הן החלקות קרמיות שנותנות אפקט דומה אך לא עובדות באותו אופן של החדרת חומרי טיפוח ושיקום לתוך השיערה כבר בזמן התהליך אלא מתמקדות ביישור בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על החלקת שיער - תגובה
החלקה יפנית טובות הן יוקו שיסיידו וריבונדינג שהן למעשה מביאות לתוצאה הטובה הבטוחה והמושלמת ביותר...
ניתן לבצע זאת גם לנשים בהריון אך מומלץ לא לפני הלידה חודשיים...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית לא חלקה מאודצביה31/10/2013
היי. הייתי אצל ספר במסגרת סבב הבדיקות שלי (כן אני חוששת מאוד מהחלקות)
וביקשתי ממנו המלצה להחלקה אבל לא חלק לגמרי אלא במראה טבעי. הוא ראה את השיער שלי (תלתלים פתוחים יחסית נפוח לא צבוע) והציע החלקה יפנית אבל להוציא את החומר קצת לפני ואז הוא לא יהיה ישר ממש. האם זה ייתכן, או שהוא "מכר לי לוקש"?
חשוב לי לדעת שזה הגיוני ובאמת אפשר לבצע זאת.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית לא חלקה מאוד - תגובה
רונן פלג04/11/2013ניתן לעשות החלקה קלה/פתיחת תלתלים ולאו דווקא יפנית וגם לחסוך עלויות בצורה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. האם פתיחת תלתלים תח
צביה05/11/2013האם פתיחת תלתלים תחליק את השיער?
מה דעתך על החלקה צרפתית? שמעתי שצרפתית יותר עדינה כי עוברים על השיער פחות עם מחליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. האם פתיחת תלתלים תח - תגובה
רונן פלג06/11/2013צרפתית זוהי החלקה יפנית /קרמית ובגלל שהיא של חברת לוריאל שהיא מצרפת אז היא נקראת צרפתית !!!!אך לעומת זאת יש ללוריאל פתיחת תלתלים ללא מחליק שנקראת "אקסטנסו" והיא יכולה לתת לך תשובה מעולה לבקשתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן תודה.ידוע לך מי עושה החלק כזו?
צביה11/11/2013הייתי במספרה ושאלתי אותה עליה ואז הציעו לי גם לעשות החלקה שלטענתם נקראת- החלקה טבעית גם מצרפת החלקת חימר-ז׳אן דה פריז/פרל. מכיר אותה? אם כן אשמח לדעה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן תודה.ידוע לך מי עושה החלק כזו? - תגובה
רונן פלג11/11/2013למיטב ידיעתי היא נותנת אפקט חלק כמו יפנית וזה לא הרצון שלך נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא. האמת שהיא אמרה לי שזאת החלקה
צביה11/11/2013שאצטרך לעבור עם פן מדי פפעם כדי שתיראה טוב אחרי מקלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן תודה.ידוע לך מי עושה החלק כזו? - תגובה
רוני חתוכה12/11/2013למראה הטיבעי ניתן לבצע את הריבונדינג שנותנת תוצאה מאוד טיבעית כמו הקראטין ולצמיתות...נשמח להזמין אותך לייעוץ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי שלי
nogacohen01107/11/2013היי צביה
גם אני חפשתי החלקה שלא תהיה חלקה מדי (חלק קרשים כזה) ועשיתי גם מחקר וכך הגעתי לספר בשם ויטל. אני כבר שלוש שנים מחליקה אצלו את השיער ואני מאוד מרוצה, המדהים הוא שאפילו חברותי לא יכלו להבחין שאני מחליקה את השיער הן חשבו שאני עדיין עושה פנים, אז אם יש מישהו שיכול ליעץ לך אני בטוחה שהוא יכול, והמספרה שלו נמצאת בתל אביב. ( לא יודעת אם מותר לפרט עוד מבחינת הפורום)
אז שיהיה בהצלחה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית לא חלקה מאוד - תגובה
החלקה יפנית צריך לדעת לעשות ולבצע כראוי כשיודעים ''לבשל'' זאת כראוי צריכים להיות מאוד מיומנים בשביל להגיע לתוצאות נכונות עבורך והכי חשוב גם סוג השיער שאת מגיעה איתו בכדי לתת לך את הייעוץ הנכון והטיפול הנכון...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברת גאן דה פרל
אתי17/08/2014מעונינת לקבל מידע מי משווק את גאן דה פרל טלפון כתובת או מי מייצג תחברה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברת גאן דה פרל - תגובה
רוני חתוכה17/08/2014שלום רב
אנו בעלי המקצוע לא מוכרים החלקות, וחברה זו אינה משווקת בארץ ובטח ללא אישור משרד הבריאות למיטב ידיעתי.
ובטח שלא ההחלקה תעשה את העבודה לבדה, אלא בעל מקצוע שיודע לאבחן כראוי ,וידע לבצע החלקה או כל דבר אחר מאין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברת גאן דה פרל - תגובה - תגובה
רונן פלג21/08/2014למיטב ידיעתי היא מכילה פורמלין וזאת הסיבה שהיא לא מאושרת עי משרד הבריאות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקר?
דנה29/08/2014מי אמר שהיא לא מאושרת על ידי משרד הבריאות? או שיש בה פורמלין? אתם בכלל מכירים את ההחלקה הזו שאתם כותבים כאלה דברים? אפשר להיכנס לאתר של החברה ולקרוא על ההחלקה שנחשבת להחלקה טבעית שמבוססת על חימר. וכתוב בדיוק איזה חומרים יש בה ואיזה לא. זה שאתם לא משתמשים בה לא אומר שצריך לשקר ולהחפיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקר? - תגובה
רונן פלג29/08/2014תיכנסי לאתר של משרד הבריאות אגף התמרוקים ותיראי שהיא לא מאושרת!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה גלית
נועה06/10/2015שלום,
רציתי לדעת האם קיימת החלקה שעושה את השיער גלי חלק ?
השיער שלי כרגע הוא גלי נפוח ואינני רוצה שער חלק...
אשמח אם תענו(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה גלית - תגובה
רוני חתוכה07/10/2015שלום רב
החלקת ריבונדינג X היא החלקה שניתן ליצור ממנה כל טקסטורת שיער שתבקשי והיחידה כזאת.
מוזמנת לייעוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי.. יש לי שיער בדיוק כמו שלך ו...
מזל25/07/2016גלי טיפה נפוח. ספרית אחת בשם מירי מירושלים עשתה לי החלקת קראטין וממש אהבתי את התוצאה. יצא לי לאורך שלי 350 ובמספרות הציעו לי 1000 ועוד זה לא לצמיתות. קצת מוגזמים המחירים למרות שזה שעה פלוס עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)