מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצהשני03/03/2013
שלום, קוראים לי שני ואני צריכה עזרה... בגיל צעיר מאוד התחילה לי נשירת שיער בגלל שסבלתי מסבוריאה, עד שכמעט ולא נשאר לי שיער בכלל. בנוסף היו לי בתקופות מסוימות חסרים תזונתיים וגם קצת בעיות רפואיות והשיער נהיה דק ושביר ...,היום בערך שנתיים אחרי הוא כבר הרבה יותר עבה וארוך אבל בפעם האחרונה שגזרתי אותו במספרה הייתה ממש מזמן ומאז גזרתי קצוות כמו שהסבירה לי מישהי... בעיקרון אני רוצה לגזור רק את הקצוות, ממש קצת אבל מהניסיון שלי תמיד גוזרים לי מלא. אני ממש רוצה להעזר במישהו שיגרום לו להראות יותר טוב וחי אבל ממש לא רוצה לחזור לשיער קצר שלקח לי הרבה זמן להאריך...יכול להיות שיש לי טראומה מספרים שנאלצו להתמודד עם השיער שלי שהיה דפוק רוב השנים והפעם זה אולי יהיה שונה אבל לא ממש בא לי לקחת את הסיכון כי לוקח לי המון זמן להאריך וכל ביקור כזה במספרה מכניס אותי לבאסה. איך אני יכולה גם לגזור קצוות וגם שישאר ארוך? ואיך אני בכלל יכולה לוודא שיעשו את מה שביקשתי? זה לא קורה אף פעם :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עצה - תגובה
רוני חתוכה03/03/2013שלום שני...
אני מזמין אותך לשקט נפשי ללא פגיעה באורכו של שיערך...
אשמח לראותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים והחלקהלילך02/03/2013
שלום לכם , שערי מתולתל ודק , בשנים האחרונות אני צובעת פסים..זה מטשטש הכי טוב את השיער הלבן..
אני מעונינת לעשות החלקה אבל שישאר מעט נפח.. איזה מהסוגים מומלצת
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אבישי אבן04/03/2013שלום. אשמח לעמוד לרשותך את מוזמנת אלינו למתן יעוץ וחוות דעת מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום שעראן01/03/2013
שלום שמעתי שיש כזה דבר שיקום שער במספרות ששמים איזה חומר ומסכות וזה משקם את השער למי שיש קצוות שרופים מי שעבר הבהרה או החלקה.. אני מבהירה את שערי כבר כמה שנים והקצוות במצב די לא טוב.. ואני לא מוכנה להסתפר בשום פנים ואופן! אני רוצה להאריך את השער אך השער לא גודל (כנראה בגלל הקצוות המפוצלים) שמעתי על חברת ALFAPORT MILANO שיש להם ערכה בשם MIDOLLA LI BAMBOO מה דעתכם עליה? הבנתי שמשתמשים בזה במספרות וזה שיקום מקצועי שאפשר לעשות גם כן בבית.. לא זול אז אני צריכה להתייעץ עם מישהו שמבין.. שווה לקנות אותה היא נחשבת לחברה מקצועית?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום שיער- תגובה
אבישי אבן02/03/2013אן שלום. שיערך אכן גודל מהשורש ונשבר בקצוות, כביכול ״מסתפר״ לבד... לגבי החומר שיקומי, המלצתי היא לא לנסות את זה בבית במיוחד במצב השיער שלך כרגע. אשמח לעזור בכל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אן03/03/2013למה לא? אין באפשרותי להוציא פי 2 רק כידי שספר יעשה זאת.. ברור לי שאצל ספר זה יהיה יותר מקצועי והתוצאות יהיו יותר מורגשות .. אך זה קצת בעייתי כרגע.. ערכה ביתית איזה חברה אתה ממליץ? החברה שרשמתי מקודם נחשבת לטובה? או שיש חברות אחרות שהיית ממליץ עליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבישי אבן04/03/2013אן שלום. הסיבה שאני חושש מלבצע פעולה שכזו ללא קישורים או ידע יכולה להיות הרסנית. מדובר בחומרים כימים חזקים ופעולת גיהוץ שמחייבת ידע מקצועי על מנת לשמור על השיער ובאמת לשקם אותו, ולכן שוב אני לא ממליץ על ערכה בייתית כזו או אחרת. בכל אופן אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבןציפי28/02/2013
שלום
יש לי שער לבן , אני צובעת בצבע שחור ולאחר שבועיים הצבע הלבן מופיע כך שאני נלאצת לצבוע כל שבועיים
אני משתמתש בצבע שחור+ חמצן
האם יש דרך להאריך את חיי הצבע כך שלא אצטרך לצבוע בתקיפות כל כך גבוהה?
האם יש צבע מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבישי אבן
אבישי אבן01/03/2013שלום ציפי. ככל שהצבע כהה יותר, כך גם הקונטרסט בולט יותר ולכן הלבן ״מבצבץ״ מהר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות חפיפהנטלי28/02/2013
יש לי שיער גלי עד המותן.
השאלה שלי היא לגבי תדירות החפיפה.
מהי מידת החפיפה המומלצת לשיער ארוך? שמעתי שחפיפה יומיומית עלולה לגרום לשיר להתייבש במיוחד בקצוות. האם זה נכון?
אני לא עושה ספורט או משהו שיגרום לי להזיע...ובד''כ ניחוח השמפו נשאר בשיערי כמה ימים.
באם אני אחפוף רק 3 פעמים בשבוע,
האם ישנה בעיה (לשם רענון) להרטיב את השיער ולשים רק מרכך ולעסות (בלי חפיפה אינטינסיבית)? או שגם מרכך עלול להזיק?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות חפיפה - תגובה
רוני חתוכה28/02/2013שלום רב..
עם שמפו ללא מלחים איכותי תוכלי לחפוף ללא הגבלה מה גם ששמפו זה מכיל ערכים קוסמטיים רבים לתיקון ושיקום לשיער בריא ויפה...באחריות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה? יפנית? אמריקאית? או בכלל לא?גלי26/02/2013
שלום,
ב6 השנים האחרונות עברתי 5 פתיחות תלתלים (מרווח של שנה בין פתיחה לפתיחה). 2 הפתיחות הראשונות יצאו נהדר, שיער לא חלק מקלות, גולש, רך, נראה טוב. מהפתיחה השלישית משהו התחיל להשתבש, השיער פתאום נראה יבש, כאילו מחושמל, נשבר בקלות עד למצב שנראה כאילו הוא קרוע, המצב החמיר עוד ועוד והשיער פשוט נראה מזעזע. את הפתיחה האחרונה עשיתי לפני שנה וברור לי שפתיחה נוספת אני לא עושה, זה פשוט כנראה מייבש את השיער שלי מפתיחה לפתיחה וזה פשוט הרס לי את השיער. הסתפרתי פעמיים בשנה החולפת גם כדי לעודד את הצמיחה ובעיקר להיפטר עד כמה שניתן מהגועל נפש שהיה לי על הראש, כמו כן השתמשתי במסיכה משקמת ושמפו מיוחד ללא מלחים. השיער היום כבר לא מגעיל כפי שהיה, חלק מהרכות והברק חזרו והתלתלים לאט לאט חוזרים (בעיקר בחלק הפנימי של השיער). עכשיו אני תוהה האם לעשות החלקה, כיוון שבכל זאת שיער חלק דורש מינימום עיצוב ומסתדר בלי בעיות. אבל אני חוששת, האם לאור ההיסטוריה שתיארתי מומלץ לי לבצע עוד פעולה כימית בשיער, ואם החלקה אז איזו בכלל? או שפשוט להניח לו ל ולתת לו לחזור לעצמו?
* השיער הטבעי שלי הוא דק, תלתלים בינוניים בערך.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה-- בכלל לא לעשות או לשקול
נינה26/02/2013על החלקה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדברת מניסיון?
גלי26/02/2013האם עשית החלקה והתאכזבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה? יפנית? אמריקאית? או בכלל לא? - תגובה
רוני חתוכה26/02/2013היי גלי...
לא ציינת באיזה חומר ביצעו אצלך פתיחה אך כמו שציינתי העבר זה לא רק החומר אלא גם האבחנה וזה הדבר החשוב ביותר בתחום זה במקרה שלך ממליץ לך להגיע לייעוץ לאבחנה נכונה להמשך הדרך תתיחסי לשיער בצורה נכונה...ואת כל השאר השאירי באמת לבעל מקצוע מנוסה שיודע לתקן וסדר את העניין...בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחותרותי26/02/2013
יש לי קשקשים די הרבה זמן מאז אני לא מישתמשת בקרם לחות רציתי לחזור להישתמש האם זה בסדר למרות הקשקשים והאם ניתן לספר פוני על שיער יבש בלי לחפוף אותו באותו שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות - תגובה
זאב לוין26/02/2013לגבי הקשקשים את צריכה שמפו
של SHAMOPILING של חברת WELLA SP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רותי27/02/2013מה זאת התשובהעכ תשימו לב לשאלות ששאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
זאב לוין27/02/2013סליחה את צודקת,לגבי הפוני את בהחלט יכולה לגזור אותו על שיער יבש.
אבל כול מעצב שיער עובד בשיטה משלו והוא יגזור את הפוני אך שנוח לו
את יכולה להשתמש בקרם לחות בלי שום בעיה אני רק ממליץ להשתמש בשמפוים
שצינתי אותם מקודם כדי שלא היו לך קשקשים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות - תגובה
רוני חתוכה28/02/2013שלום טליה
חשוב מאוד להשתמש בקרם לחות שנספג בשיער בדיוק כמו קרם לחות לפנים כך שלא תהיה לך בעיה כלל ואם את מתייחסת נכונה לשיערך לא יהיו לך קשקשים כמו כן השתמשי בשמפו איכותי גם ללא מלחים וגם נגד קשקשים ותהני משיער איכותי ויפה.
כמו כן מומלץ מאוד לספר פוני רק על שיער יבש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיעראלונה23/02/2013
יש פרסומים להחלקה טבעית שטוענים שאינה מכילה חומרים כימיים. האם היא מתאימה לכל סוגי השיער או רק לשיער צבוע ?
האם זה נכון שהיא עדיפה על החלקה יפנית ואין בה סכנה שהשיער יכול להשרף כתוצאה מהחלקה לא מקצועית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער - תגובה
רוני חתוכה25/02/2013שלום רב...
חשוב מאוד להסביר שהמילה ''כימית'' זאת לא פצצה גרעינית!!!
גם משחת שיניים זה כימי גם שמפו זה כימי וגם קרם לחות זה כימי ועוד...
החלקה זה כימי, אך המוצר קוסמטי שנועד לתקן שיער לא אסתטי כשהאבחנה היא נכונה!!!
החלקה יפנית הינה ההחלקה הטובה ביותר לשיער בריא יפה וחלק!!!
אין לה שום החלקה תחליפית אין החלקה טיבעית ואין ויש רק המון קשקושים, ואם ההחלקה לא מקצועית רק אז השיער יכול להישרף כתוצאה מפשלה שהספר עשה באבחנה.
לכן את לא קונה החלקה אלא הבחנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת קרטין בשיער דלילmarlena21/02/2013
שלום,
אני בעלת שיער לא ממש מלא, ואפילו דליל מאחור.
הציעו לי לעשות החלקת קרטין ואמרו לי שזה טיפול שמשקם את השיער ושלא יגרום לי לדילול נוסף בשיער.
מה נכון ומה לא נכון בהצעה שקיבלתי, בהתאם לנתוני השיער שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת קרטין בשיער דליל - תגובה
רוני חתוכה21/02/2013שלום רב...
אין בעיה לבצע החלקת קראטין בשיער שלך אך רצוי שתדעי שזה עניין זמני ומשתנה משיער לשיער אחת יחזיק לה חודשיים ואחת יחזיק לה 6 חודשים כך שחשוב מאוד להתאים את סוג ההחלקה לסוג השיער והכי חשוב שכדאי שזה יישאר לצמיתות אך אם אינך רוצה משהו קבוע תוכלי לעשות את הקראטין ואז תמיד להחליט להבא מה רצונך. בעיקרון אין בעיה לבצע את ההחלקה...בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער עבה בקצוותספיר20/02/2013
השיער שלי דק, אבל בסופו, בקצוות, הוא עבה (אני מרגישה זאת כשאני אוספת את השיער)
אין לי קצוות מפוצלים, ממה זה נגרם ומה אני יכולה לעשות כדי שהקצוות יהיו גם דקים כמו אמצע השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער עבה בקצוות - תגובה
רוני חתוכה20/02/2013שלום רב...
גזירה רכה בקצוות לתנועתיות וטיבעיות תביא אותך לתוצאה המושלמת אליה את שואפת להגיע ללא בעיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן נשירה וריח גופרית +בחורה בלחץץץץרביד19/02/2013
שלום רב,
לפני כחודשיים וחצי נכנעתי ליופי והתחלתי עם פנים על בסיס שבועי ,עד כה פנפנתי כשבע פעמים. שיערי הטבעי ארוך ובריא נוטה ליבש מתולתל/גלי.
השבוע חפפתי ובזמן החפיפה הרחתי ריח מסריח של גופרית ,די מהר ראיתי שנשר לי במהלך המקלחת שיער רב. נבהלתי בכיתי הסתרקתי וכשהעברתי את כפות ידי על השיער נותרתי המומה -קבוצות של שיער נשארו לי בין האצבעות הרגשתי חולה!!!!
אין לי מושג בגרוש בכל עולם השיער פן וכו" שאלתי את הבחורה שנהגה לעשות לי פן בבית והיא אמרה לי תבררי עם רופא אין לי מושג מה זה ויש לי 1000 לקוחות מרוצות (היא עושה רק פן בבית והיא בת 21 כך שניסיון רב מול מספרות אין לה)אני בריאה טפו טפו טפו ולא נוטלת כדורים כלל הברזל שלי מעולה.
מה אני עושה???? היום חפפתי שוב , ושוב אותו הדבר נשירה עצומה וריח גופרית
הקונוטציה היא של חולי! איך אני משקמת את השיער ואיך אני מחזירה לו את הברק והחיות שהיתה לו ,כמובן שאיבדתי את התלתול הטבעי שהיה לי.....
האם יש פה נזק בלתי הפיך ?
במהלך הפן תמיד הרחתי שרוף אך ייחסתי זאת לחום הפן ,היא נהגה להשתמש בפן מאאאאאד חזק . תמיד שרף לי שהתקרבה עם המכשיר לקרקפת/אוזניים.
ממתינה לתשובה ועם יד על הלב אני מאד מודאגת
אפילו בחתונה שלי לא נגעתי בשיער וכעת אני כ"כ כועסת על עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פן נשירה וריח גופרית +בחורה בלחץץץץ - תגובה
רוני חתוכה20/02/2013אין לי תשובה לתת לך מה הסיבה שלפתע יש לך ריח של גופרית בשיער...נושא שיקום השיער הינו קרוב לליבי כך שמקרה שלך מזמין אותך אישית לייעוץ ולאבחן מקרוב ולשאול את השאלות הנכונות על סמך מה שאני רואה והתנהגות שלך בשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רביד
נינה21/02/2013הי, קודם כל אני ממליצה לך להפסיק לעשות פן אצל הבחורה הזאת , נשמע שהיא לא מקצועית ולא יודעת לעשות פן נכון, לא אמור להיות ריח שרוף בזמן הפן ,הריח בגלל שהיא מצמידה את הפן לשיער!!! פן נכון עושים במרחק לפחות של ס"מ... ורצוי לשים מגן חום לפני הפן בשם-נקטר טרמיק של קרסטס... אם את מעוניינת בפן תלכי לספר מקצועי שיעשה לך את הפן מבלי לגרום לשיער נזק עדיף לשלם יותר שמישהו מקצועי יבצע את הפן מאשר אחת חובבנית שתגרום נזק לשיער ותשרוף את השיער! חשוב לטפל בשיער במסכה טובה כל חפיפה. ולשים לפחות פעם בחודש אמפולה לשיער יבש...שהשיער יראה טוב ובריא. ולגזור קצוות אחת לשלושה חודשים. אם תלכי לספר מקצועי. תטפחי את השיער במוצרים טובים ואיכותיים ותגזרי קצוות פעם בשלושה חודשים ס"מ לפחות.. לא יגרם לך שום נזק לשיער! והשיער יראה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע כהה מנסה להבהיר עי צבע אחראילנה19/02/2013
שלום,
תמיד צבעתי במספר 5.7 חום קפה של קולסטון ושורשים ב מעט 5 אך, שיניתי חברת צבעים, ומאז נעשה לי שיער כהה יותר שמאד לא מחמיא לי.
מנסה לצבוע לבד בבית אך הכהה ממשיך ולא רואה תוצאות.
ביאזה חברה אתה ממליץ לי להשתמש ואיזה חברה הצבע כהה יותר
קולסטאוןמספר 5.7 + 5 או להתשמש ב אינדולה 6 בסיס ו 6.3 גוון
איזה חמצן לשים וכמה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע כהה מנסה להבהיר עי צבע אחר - תגובה
לצערי לא תוכלי להבהיר את שיערך בצבע מאחר וצבע אינו מבהיר צבע את חייבת ללכת לספר טוב כדי לבצע ניקוי עדין של הצבע ורק אז יסתדר לך הגוון...בצבעים של סופרפארם המגוון הינו רחב והמספרים הקטלוגיים הינם משתנים מחברה לחברה כך שברור היה שזה יקרה לך ומחוסר ידע...לכן אם את משתמשת במוצר מסויים והוא טוב...תמיד תישארי איתו!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל שלא מסתדראני18/02/2013
השיער שלי לא מסתדר הוא מתולתל ומקרוזל.
איזה קרם אני יכולה להשתמש בשביל לסדר אותו שיראה נורמלי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל שלא מסתדר - תגובה
מגוון גדול ורחב של קרמים לשיער מתולתל קיים בשוק עיצוב השיער...
אני ממליץ לך על לייבל M ''קרל קרים'' שהינה חברה מדהימה אורגנית שמייצרת מוצרי שיער מחומרים טיבעיים בלבד ולתלתלים מ ד ה י מ י ם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מתולתל שלא מסתדר - תגובה
זאב לוין26/02/2013יש אפשרות שעל שיערך אפשרי לבצע סילסול או פתיחת תלתלים ולאחר מכן תוכלי להשתמש בכול סוגי קרמים לעיצוב תלתלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהמורן17/02/2013
היי,
קניתי אמפולות לשיער נגד נשירה של סרינה קיי.
השתמשתי בהתאם להוראות לאחר החפיפה וזה שרף לי מאוד בקרקפת
שרף כמו מנטה כזה
האם זה אמור להיות כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה - תגובה
רוני חתוכה17/02/2013שלום רב..
מנטה כמו מנטה אמור לתת תחושה מרעננת ואולי קצת מעקצצת בקרקפת ולמעשה מייצרת זרימת דם יותר טובה.
כך שאין לך מה לדאוג...זה תקין לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתמאי17/02/2013
כשעוברים החלקה יפנית קיימים סיכונים כמו נשירת שיער, התקרחות ושיער יבש?
גם אם עושים אצל ספר ממש איכותי? הוא יכול לטעות בהבחנת השיער?
יכול להיגרם נזק בלתי הפיך לשיער?
ולפי איזה פרמטרים מאחבנים את השיער להחלקה?
אם אני עושה החלקת שיער...אומרים שהשיער משתנה עם הזמן ובמיוחד אחרי לידה הוא יכול ממש להשתנות...יכול להיות שהוא יתחיל לנשור בצורה מסיבית בגלל ההחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
רוני חתוכה17/02/2013שלום רב..
נשירת שיער נובעת משינויים הורמונליים בלבד ואין קשר בין החלקה צבע גוונים וכו' לנשירה כלל וכלל.
אין פה שום קשר לספר איכותי או לא!!! אבחנה נכונה ובעל מקצוע שמבין בתחום יביא אותך לתוצאה הרצוייה כמובן שלעיתים יש פספוס כזה או אחר כי השיער עקשן החומר עדין טמפרטורה של גיהוץ נמוכה וכו' ובעל מקצוע טוב חייב כמו כן לקחת אחריות ולתקן את האיזור שלא הוחלק סופית ולהפוך את הכל למושלם.
פרמטרים הם מגוונים כגון: שיער צבוע טיבעי גוונים מחליקים למיניהם שיער דק שיער עבה שיער מובהר ועוד ועוד...
את מוזמנת לייעוץ בכדי להביא אותך לשיער בריא מבריק איכותי ובצורה נכונה ובטוחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאי17/02/2013הפספוסים שדיברת עליהם יכולים לגרום גם נזק לשיער? השיער יכול להגיב לרעה למרות איבחון הספר?
תודה על התגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)