מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אותה יעילותל.02/05/2008
שלום רב, האם יש הוכחות ברורות לכך שיעילותם של ויטמינים המתקבלים מתוספי תזונה דומה, אם בכלל, ליעילותם של ויטמינים המתקבלים מהמזון? תודה ושבת שלום. ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
מני03/05/2008שבת שלום.תוספי המזון כשמם כן הם : תוספי מזון ולא תחליפי מזון.
רוב הויטמינים,המינרלים, חומצות השומן מתקבלים מהמזון.
תוספת ויטמינים במינון מוגבר באה לענות על צורך כלשהו (לדוגמה אם יש B12 נמוך אז נותנים B12
במינון גבוה מאוד למשך 3 חודשים כדי להשלים את החסר).
קרא טוב את השורה הבאה: פרט למולטי ויטמין ששימושו הוא יום יומי אין לצרוך תוספי מזון במינונים
גבוהים מהקצובה היומית ללא מעקב של רופא/נטורופת לתקופה שעולה על כמה חודשים).
שמעתי על מקרה של אדם שהרגיש חולשה. אותו אדם עשה בדיקת דם לברזל ויצא שרמת הברזל שלו
הייתה 90 שזוהי רמה סבירה בהחלט.האדם קרא ברשת שברזל חשוב למי שסובל מחולשה והלך לרכוש ברזל במינון 36 מ"ג.את הברזל הוא לקח וכיון שהרגיש יותר טוב המשיך עם הנטילה לשנתיים.
בתום השנתיים הגיע לבצע בדיקות מעבדה שיגרתיות וערך הברזל בבדיקת הדם היה 290 שזהו מצב ממש מסוכן שנקרא עודף ברזל.עודף ברזל הורס את התאים,מסוכן ועלול לגרום לנזק בלתי הפיך!
תוספת מולטי ויטמין מאוזן למי שתזונתו לא מאוזנת יכולה בהחלט להוסיף לאיכות החיים.יחד עם זאת גם בתכשיר כזה מומלץ לעשות "יום מנוחה" אחד בשבוע.
-הכותב אינו רופא והדברים נרשמו מידע אישי-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
איציק ברדה04/05/2008שלום לך
ויטמינים הם ויטמינים הם עובדים בעקרון של מפתח ומנעול ברגע שהגוף מזהה אותם הוא משתמש בהם לצרכיו ולא משנה אם זה ממזון או מתוספים.
הבעיה העיקרית היא שהיום המזון דל בויטמינים וזאת כתוצאה מריסוסים והתערבות האדם בטבע ובסביבה, כך שהויטמינים במזון הם מועטים ובתהליך הבישול לפעמים נעלמים לגמרי.(במזון אורגני יש כמות ויטמינים גדולה יותר).
אם התזונה שלך מכילה את כל אבות המזון ממקור אורגני יתכן ואת לא צריכה תוספים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pycnogenolמלי יו01/05/2008
שלום רב!
הומלץ לי בחום רב על תוסף המזון הנ'ל
לטובת עור הפנים והרגשה כללית
כמו כן הבנתי שהוא עוזר במחלות אוטואימוניות כמו פיברומילגיה?
אודה על הבהרה והאם יש לקחת אותו עם תוסף נוסף כלשהו או לא
האם יש הפנייה לטווח גילאים מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תשובה
בועז שוורץ02/05/2008היי
פקנוגנול נחשב לאנטי וקסידנט זק במיוחד. כאחד כזה הוא מאט תהליכי פגיעה בגוף כגון פגיעה בעור וכמו כן יש לו יכולת אנטי דלקתית בלתי מבוטלת היכולה לתמוך במחלות אוטואימוניות כמון פיברומאלגיה.
אשר למחלה אני ממליץ בחום על צריכת אומגה 3, עדיפות על אומגה 3 נוזלית של חברת GRAMSE הודותך לריכוז גבוה במיוחד המצויי במוצר- המצה כפית אחת ביום עם האוכל.
באם את חובה עייפות גדולה, יש לי ניסיון מצויין עם המולטי ויטמין של פלורדיקס( שימי לב צבע האריזה של הקרטון-צהוב/כתום) 1-2 כפות ביום תלוי במצבך - המוצר יתרום לאנרגיה מחודשת.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מלי יו07/05/2008תודה על תשובתך אשר הוסיפה לי עוד המלצות
אומגה 3 אני לוקחת ובכל זאת חווה גם עייפות בהחלט אנסה את הויטמין עליו המלצת
בהערכה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומילגיה - מאמרים חדשים !!!
גבי בן סימון07/05/2008
שלום לך
מאמרים חדשים מעידים כי יש קשר בין פיברומילגיה לטפילים ( פרזיטים ) בגוף.
לכן לאט לאט מתחילים להבין שזו היא מחלה טפילית.
לכן כול חולה אמור להגיע עם בדיקות דם מקיפות לנטורופט כדי שיוכל לאבחן את גורם המחלה.
בקשר לפיקנוגנול הוא תוסף מעולה אבל לא יעיל כול כך במחלה זו.
מקוה שהייתי לך לעזר
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ נטרופטי
מלי יו07/05/2008תודה על ההמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה3אורית29/04/2008
בועז / איציק, שלום רב,
אני אמא לשלושה ילדים מקסימים- 5 , 3 ו-שבועיים....
הבת הגדולה שלי לא אוכלת טוב לטעמי.
היא לא נוגעת בפחמימות מלבד לחם, ומאכלי הבשר היחידים שהיא תכניס לפה הם- שניצל (הום מייד) מטוגן או מוצרי עוף "על האש". וזה לא משהו שמוגש מידי יום בארוחות בגן או בבית...
אז אני לא באה לפתור את הבעיה, אך קראתי רבות על נפלאות אומגה3 כתוסף, אולם בכל כתבה מצוין שהוא מומלץ לילדים עם בעיות קשב וכו'.
אני מתפתה מאוד לתת אותו לביתי, למרות שאין לה כל בעיה שכזו, אלא רק במטרה להעשיר את התפריט שלה.
מה דעתכם? האם כדאי?
האם יש מוצר מומלץ? היום אני רואה שיש על המדפים וריאציות שונות של צורת ההגשה של אומגה3- שוקולד, כמוסות , סוכריות...
האם תמליצו על מוצר אחר לגמרי ?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ02/05/2008אורית שלום
תחילה , המצב שאת מתארת עם בתך אינו היסטרי לגבי התזונה, ביחס לילדים הוא סביר.
אני ממליץ על שני מוצרים המתאימים בעיקר לבתך הגדולה.
1. קינדר ויטל של חברת GRAMSE מולטי ויטמין העשיר בויטמינים, סידן החשוב לעצם ועור בריא וצמחי מרפא המפשרים את התיאבון( אפשר לקבל דוגמיות מהחברה היות והמוצר מגיע בצורת סירופ) פני דרך האתר GRAMSE.COM .
2. ישנה היום המלצה די גורפת בכל הקשור האומגה 3 היות וההסבר הוא כי איננו מקבלים אומגה 3 מהתזונה בניגוד לאומגה 6 אותו אנו מקבלים בלי בעיה וכך נוצר חוסר איזון מובהק בין 2 חומצות השומן החשובות הללו. אני ממליץ על אומגה 3 נוזלית של חברת ערשצדק, היות והוא מתאים לכל המשפחה הוא מגיע כשמן נייטרלי לחלוטין בטעמו, אפשר לשם אותו על סלט או לחם או לתת אותו בכפית- לכם המבוגרים בין חצי כפית עד 1 כפית ביום. לילדה 2 מ"ל ביום.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין E בהריוןפחחאו29/04/2008
שלום,
ראיתי שבצריכת אומגה 3 בהריון בכמות מעל 3 גרם מומלץ לקחת ויטמין E בכמות של 200 יב"ל- האם זה בסדר בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ02/05/2008שלום
תחילה אליי לציין כי את מדברת על מינונים שלדעתי גבוהים מדי לאישה בהריון.
את חייבת לעשות סדר בהגדרות של מזה אומגה 3: זהו הסכון של EPA+DHA שתי החומצות שומן הפעילות והחשובות בשמן הדגים. אכן ויטמין E חשוב כדי למנוע חמצון בגוף בכלל וחמצון של שמן הדגים המכיל אומגה 3 בפרט.
תוכלי למצוא את השילוב הבא בשמן האומגה 3 של חברת GRAMSE המגיע במינון גבוה ומתאים לכל המשפחה.
מינון מומלץ : 1/2-1 כפית ביום יחד או אחרי הארוחה
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי ויטמין של GNCדרור28/04/2008
ראיתי באתר של חברת GNC העולמית שיש להם מוצר שנקרא
MEGA NEN
PERFORMANCE AND VITALITY
PROGRAM
לא הצלחתי למצוא את המוצר בבתי הממכר
האם הוא נמכר בארץ ( אגב הוא גם לא מופיע באתר שלהם בארץ )
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MEGA NEN
איציק ברדה29/04/2008שלום לך
בישראל ניתן להשיג את המוצר MEGA NEN המכיל בתוכו גם צמחים ממריצים כמו הגינסנג ועוד.
בארה"ב ישנם פרמולות נוספות של המוצר המגיעות עם התויות רפואיות ואנו לא יכולים לייבא אותם לארץ (משרד הבריאות לא מאשר מוצרים עם התויות רפואיות )
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאבאקארין27/04/2008
שלום לכם
אני לוקחת גאבא 500 מ"ג פעמיים ביום. הכמוסה כוללת ויטמין B6 מ"ג2
שמעתי שהתוסף גאבא מומלץ עם ניאצינאמיד ואינוזיטול.
האם ויטמין B6 מכיל זאת? אם כן המינון 2 מ"ג מספיק ?
אם לא האם יש תוספים אלו בנפרד ובכלל, מומלץ לקחת אותם עם גאבא זה נכון?
תודה רבה קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאבה
איציק ברדה28/04/2008שלום לך
ויטמין B6 מכיל רק B6 ניאצינאמיד הוא ויטמין אשר נקרא B3 ואינוזיטול גם עומד בפני עצמו.
התוספים האלה נמכרים בנפרד וניתן לצרוך אותם בשלוב של גאבה.
ניתן לרכוש ויטמין B קומפלקס המכיל את כל ויטמיני הB ולשלב אותו עם גאבה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איציק
קארין02/05/2008שלום איציק
מהם המינונים הממומלצים, מצאתי פורמולה אחת שמשלבת ביחד:
גאבא 200 מ"ג + ניאצנמיד 400 מ"ג +אינוזיטול 1200 מ"ג.
האם המינונים סבירים?
היום אני נוטלת 500 בבוקר ו500 בערב, אפשרי/רצוי שלב לגאבא ניאצנמיד ואינוזיטול
בנפרד? אם כן מהו המינון המומלץ?
תודה תודה קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשני25/04/2008
ממתי רצוי לקחת תכשירי ברזל בהריון ואלו עוד תוספים ממולצים בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ27/04/2008שלום
אני ממליץ על צריכת פלורדיקס - תוסף ברזל בנוזל עדין ללא תופעות לוואי , כבר בתחילת ההריון 10 מ"ל פעם אחת ביום.
בהמשך ההריון ממליץ(כמובן לפי בדיקות דם) לעבור לפי הצורך ל- 10- מ"ל פעמיים ביום.
המוצר עשיר בויטמיני B,C התומכים באנרגיה ובספיגת הברזל.
את המוצר יש לשמור במקרר מרגע פתיחתו.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן צהוב כתוצאה מלקיחת ויטמיניםניר25/04/2008
אני נוטל קומפלקס ויטמין B יחד עם אומגה 3. מאז שהתחלתי ליטול את הויטמינים השתן שלי הפך לצהוב חזק וזה לא בגלל חוסר שתיה או נוזלים. אשמח לדעת אם יש קשר והאם זה דבר מוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ27/04/2008שלום
התופעה מוכרת "הודות" לB קומפלקס המכיל B2 הגורם לציעת השתן בצהוב.
אגב המלצה חמה על צריכת אומגה 3 נוזלית של חברת GRAMSE הודות למינונים גבוהים הנמצאים במוצר. לא הרבה יודעים אך דרושים מינונים גבוהים של אומגה 3 לשמירה על מע' הגוף כגון: לב, כלי דם, המוח וכו' : 1-2 גרם אומגה 3 נזקקים לכך לפי מכון הלב האמריקאי.
המוצר הנוזלי מכיל 1.75 גרם אומגה 3 כמות השוות ערך - 3-6 כמוסות מהמוצרים המקובלים.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות התוספיםא.24/04/2008
שלום רב, הדיאטנית טוענת שאין מחקרים המוכיחים את יעילותם של תוספי התזונה. האם טענתה מקובלת עליך? ואם לאו, אנא הבא לידיעתי מספר מחקרים, שפורסמו לאחרונה, המפריכים את טענתה. תודה וחג שמח. א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעילות תוספי מזון
גבי בן סימון07/05/2008
שלום לך
1. הדיאטנית שלך עדין לא נטורופטית מוסמכת או ברת הסמכה בכלל לדבר על תוספי מזון.
2. מה הידע שלה על תוספי מזון.( האם ברמה של נטורופט מוסמך ? )
3. כול המחולת בעולם הם כתוצאה של חוסר בויטמינים , מנרלים וחומצות אמינו שאינן מגיעות אלנו מהאוכל באופן מספיק. ( ראי דוגמה חוסר של ויטמין B-1 בדייסת רמדיה מה גרם לתינוקות הללו )
4. עדין לא ראיתי עד היום מחקר על ויטמינים שנעשה בידי נטורופט מוסמך. אולי אז הייתי מאמין לאותו מחקר.
5. תראי איפה יש תוצאות ריפוי יותר טובות ומוצלחות בנטורופתיה או ברפואה קונווציונאלית?
מקוה שהייתי לך לעזר
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3תגלית24/04/2008
אני בחורה בת 23.
בריאה טפו טפו טפו
מעונינת לקחת אומגה 3.
הבעיה היא שאני לא מסוגלת לבלוע כדורים.
האם קיים משהו שהוא ללעיסה או למציצה והוא טוב למבוגרים?
ראיתי שיש משהו שנקרא תרי אומגה קידס שזה לילדים ואני לא בטוחה שה טוב גם למבוגרים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ27/04/2008היי תגלית
יש לעי את התשובה האולטימטיבית בשבילך
חברת GRAMSE משווקת מוצר בשם אומגה 3 נוזלי. המוצר בא בשמן- נייטרלי לגמרי בטעמו. אפשר לשלב את שמן האומגה 3 בסלט או למרוח על לחם , הרוב פשוט שותים כפית אחת ליום.
המוצר מרוכז איכותי ועם ויטמין E הידוע כנוגד חמצון חשוב ביותר.
אין צורך לקחת מוצרים שנועדו לילדים , זה פשוט לא מתאים.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב וויטמינים ותוספיםטל23/04/2008
שלום,
אני בולעת כל יום כמוסה שמן בוראז, B קומפלקס , מגנזיום.
רציתי לשאול מתי מומלץ לבלוע כל אחד מהם במהלך היום?
האם אפשר לבלוע אותם ביחד? האם ישנם סוגי מזון מגבילים/סותרים אותם?
בועז שוורץ27/04/2008היי
את המגנזיום עדיף על קיבה ריקה : בבוקר או בערב.
את ויטמיני ה-B אפשר יחד עם השמן בורג'.
ממליץ בחום על צריכת כלורופיל משקה -של חברת GRAMSE. תוך בהרחקת פסולת מהגוף, תומך בכבד, מעלה רמות אנרגיה ועירנות, משפר פעילות מע' העיכול
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמניםטל23/04/2008
שלום,
היתה לי השמנה כתוצאה מפעילות הורמונלית לקויה.
אני לא מאוזנת ב-100 % אך הורדתי את רוב המשקל העודף.
העור שלי עכשיו מקומט, רפוי, מצולק... ויבש מאד. למרות הירידה האיטית והתפריט המאוזן.
לדעתי היובש גבר גם בגלל שינויים מזג אויר, חימום כל החורף, מקלחות במים חמים...
אני מלחחת אותו מבחוץ אבל חשבתי לקחת גם בתוסף תזונה שמשפיע על העור. בנוסף לשמנים אלו יש השפעה על המע' ההורמונלית.
1. מה עדיף והאם יש הבדל בין שמן נר הלילה לשמן הזיפן (בורז') מאחר ושניהם אומגה 6?
2. האם יש הבדל אם לוקחים מקסאפא / אומגה קומפלקס (הכדורים המשולבים של אומגה 3 -6-9) או כל חומצת שומן לחוד?
תודה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ23/04/2008היי
אני בעדמ אומגה 3 לבד, מכוון שאומגה 6 אנו מקבלי דרך התזונה כמו גם אומגה 9 , כך שמה שצריך באמת כתוסף הוא אומגה 3. אני ממליץ על הנוזלי של חברת GRAMSE הרעיון מינון גבוהה בלקיחה אחת, כלומר כל כפית שוות ערך ל: 3-6 כמוסות במוצר יש מלבד אומגה 3 גם ויטמין E הנחשב נוגד חמצון חשוב.
מינון 1 כפית ביום אחרי ארוחת ערב. חשוב : מרגע הפתיחה לשמור במקרר שלא יתחמצן.
חג שמח
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף המזון גאבאירון23/04/2008
האם ניתן ליטול את תוסף המזון גאבא לאורך שנים רבות ללא נזק/התמכרות/תלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאבה
איציק ברדה23/04/2008שלום לך
כמו שכבר טענתי בעבר תוספי התזונה הם בעלי חומרים פעילים אני ממליץ כל תקופה מסוימת בהתאם לאדם ולצרכיו לעשות הפסקה בכדי לא ליצור תלות במוצר.אפילו שהמוצר טבעי.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידן ומגנזיוםטל22/04/2008
שלום,
מה ההבדל בין סידן לסידן סיטראט ומה עדיף?
כנ"ל לגני מגנזיום
תודה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן ציטראט
הצורה המולקולרית של סידן ציטראט שונה מסידן קרבונט ממחקרים שנעשו נראה שהצורה של סידן ציטראט נספגת טוב יותר בגוף האדם כמו כן אינה גורמת לאבנים בכליות וזאת בניגוד לצורה של סידן מסוג קרבונט .(אבן גיר פשוטה)
ישנו סידן בשם סידן CCM שהוא סידן ציטרט בתוספת חומצה מאלית מתפוחי עץ המגבירה את ספיגת הסידן בגוף נית להשיג אותו גם בשם קלצימט 800
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשלגן והפרעות בקצב לבניצן22/04/2008
אני על אשלגן מספר חודשים, ואף אחד לא אמר לי שאשלגן גורם להפרעות בקצב לב. הרופאה שלי שמה לב שלא עשיתי שום בדיקות (דם) מאז שהתחלתי לקחת את האשלגן ואמרה לי לעשות בדיקות מיידית.
כבר הרבה זמן שאני מרגישה מדי פעם בהפרעה בקצב לב, פתאום הלב שלי מחסיר פעימה, אבל לא קישרתי עד שהרופאה אמרה לי שאשלגן גורם לזה.
האם זה מסוכן?
אני יכולה לקבל דום לב? ככה סתם, מכלום?
היה נחמד אם היו עונים לי, אני בת 17, ואני די לבד בעניין, ולא יודעת מה לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשלגן
מדוע את צורכת אשלגן?
האם ישנה סיבה רפואית לכך?
תוספי התזונה הם חומרים פעילים ולכן מומלץ להיועץ אם נטרופת דיטאן או רופא המבין בתחום ליפני שנוטלים תוספי תזונה ו כאשר מופיע הפרעה בתפקוד היומי.
בנתיים עד ליעוץ אישי הייתי ממליץ לך להפסיק ולא להשתמש במוצר
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)