מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין A כמה יחב"ל מומלץ ביום?ךליחךילךלחי26/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תשובה
בועז שוורץ30/07/2008שלום
לא לעבור את ה- 10.000 יחב"ל - עדיף שהמקור הוא בטא קרוטן, אלא במצבים ייחודיים המצריכים את זה.
אפשר לצרוך בין 2500-5000 יחב"ל
אם מעשנים לא צורכים ויטמין A או בטא קרוטן
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפורום הזה פעילק23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תשובה
בועז שוורץ23/07/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת
אט25/07/2008לא ניראה לי. אני מנסה לשלוח חומר כבר זמן מה(בקשר לקו אנזים 10),וכלום לא עולה. יש לי תחושה שחלק מהאנשים נחסמו. את התגובות ניתן להעביר במקומות אחרים. מה כל כך קשה בלכוון אנשים למקורות מדעיים,מחקרים וכ"ו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ30/07/2008שלום
חומרים מקצועיים אפשר למצוע למכביר ב -PUBMED.COM יש לכתוב את החומר המעניין והתמיכה הספציפית בגוף ומנוע החיפש הזה ימצא לכם המון חומר.
לעיניננו: חומר על קיו 10 יש למכביר, גם חיובי וגם כזה שמראה שאיננו מניב תוצאות מדהימות.
אני בחרתי להתמקב בחישיבות נטילת קיו 10 במקביל לנטילת סטטינים(התרופות המקובלות להורדת כולסטרול) ומחקרים על כך יש הרבה
תוכל למצוא את המחקר באתר: WWW.AJCONLINE.ORG
המחקר פורסם העיתון הקרדיולוגיים האמריקאי בשנת 2006.: Amjcard.2006.12.063
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פורום פעיל
ליאורה29/07/2008בועז שלום, אם הפורום פעיל, היכן התשובות לפניות שונות של גולשים, כגון בנושא בירה שחורה (22.7) ובנושא היכן פורסמו הוכחות (28.7)? ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים והחלמה של העורלולי23/07/2008
שלום, שמתי לב שבשנה האחרונה העור שלי מתקשה להחלים מהר. למשל- שריטה שהחתול שלי שרט אותי ברגל לפני כמה חודשים עדיין קיימת כפס אדום בולט. ושריטה רצינית על היד, הפכה לממש צלקת אדומה. זאת בניגוד לעור הפנים (חמסה), שם הכל עובר מהר יותר. חשבתי שאולי הדבר קשור לחוסר בויטמין מסוים, אשר קשור לאיחוי של העור ומזרז החלמה שלו. מה דעתך ומה ניתן לעשות? (כרגע מה שאני לוקחת הוא חומצה פולית ואבץ) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ? :(
לולי26/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב- למה לא עונים לי?
לולי31/07/2008???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ31/07/2008היי לולי
אני מציע לך לקחת אחד משני המוצריםהבאים: פקנוגנול 1-2 מ"ג לכל ק"ג גוף. או תמצית זרעי ענבים 100 מ"ג. 2 התוספים עשירים בחומרים ששמם ביופלבנואידים הממחזקי כלי דם ומקטינים את הביכוי לפציעות.
תמשיכי לצרוך את האבץ
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה מהם עדיף והאם
לולי02/08/2008ניתן לצרוך בזמן הריון? האם יכולה לצרוך בעת נסיון להכנס להריון? האם יש תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לולי07/08/2008שוב את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממממ יחס?
לולי08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לקבל חוות דעתדן23/07/2008
אני בן 43 ו אני כבר חודש בדיאטה של 500 600 קלוריות ביום והורדתי כבר 12 ק"ג עבר חודש ועכשיו אני מתחיל להרגיש קצת חולשה התחלתי לקחת מולטי ויטמין של solgar 2000 על דעת עצמי . בעוד שבועיים אני מסיים את הדיאטה ורציתי לדעת למשך כמה זמן צריך לקחת את הויטמינים ? רציתי לומר שהתפריט שלי הוא שני פירות מיום{ אפרסק ותפוח } שני פרוסות לחם קל +כף קוט"ג 5 אחוז.או פרוסת פסטרמה וכמובן שאני אוכל הרבה ירקות = גמבה. פלפפון ירוק .עגבניה . בצל ירוק .בצל יבש . כרוב .חסה גזר . לימון סחוט. אולי בעצם לא צריך ליטול ויטמינים? רציתי לציין שאני עושה הליכה 3 פעמים בשבוע כול פעם 8 קילומטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ23/07/2008שלום
אני די מזועזע מהדיאטה, קיצונית חסרת מרכיבים תזונתיים חשובים כמו: פחמימות ושומנים כמו גם ויטמינים, אין זה פלא שהתחושות הן כאלו. לדעתי ישנה ממש סכנה לבריאות במצב הזה,
אם כבר מולטי עדיף מולטי ויטמין של חברת GRAMSE מגיע בנוזל ונותן אנרגיות (ספורטאים אולימפיים מוינגייט צורכים אותו.
לגבי המולטי של סולגאר : המלצה 1X2 טבליות : בוקר וצהרים.
יש לעלות במיידית לדיאטה מעל 1200 קלוריות ליום.
בריאות שלימה ובזהירות
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת ישערme23/07/2008
אילו ויטמינים ניתן לרכוש ללא מרשם רופא,לטיפול בנשירת שיער?[כאשר תזונה מאוזנת יותר לא מתאפשרת] כמו כן,חוסר באילו ויטמינים יש במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ30/07/2008לרוב בנשירת שיער יש מחסור בויטמיני B, אבץ, יתכן אף ברזל ועוד.
כל מקרה לגופו.
באם מחפשים פתרון קל -לא תמיד הכי יעיל: ישנן פורמולותך מוכנות כמו: רוטס, פורקפיל וכו'
שווה לבדוק האם יש מחסור במשק הברזל, אם כן פלורדיקס תוף נוזלי יעשה את העבודה.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפוזיה של ויטמינים דרך הוריד - האיהודה22/07/2008
האם אפשרי כיצד? לגרמזה מולטיויטמין נוזלי שהינני שוקל לתיתו לאימי (יתכן ובעז זוכר דיברנו לפני שבועיים) השאלה/בעיה העומדת מולי כעת היא האם ניתן לתת מולטי זה כמו אינפוזיה הניתנת לוריד ביד או שיש צורך בלבצע זאת דרך וריד גדול היום דיברתי עם רופאה של אימי (קשישה לאחר ניתוח מעי דק בעקבות סיבוב מעיים סביב עצמם) לטענתו איננו מכיר אפשרות של מתן ויטמינים ע"י אינפוזיה לוריד ביד כאינפוזיה שהיא מקבלת כעת הם אכן חושבים לחברה לוריד ראשי לצרכי הזנה היה ולא יצליחו למנוע את השלשול עקב השלשול למעשה איננה סופגת כמעט דבר וע"כ אם לא יצליחו למנוע השלשול יבצעו ניתוח ההזנה - הינני מעונין מאד להמנע מניתוח זה מהניתוח הנ"ל יוצאים מונשמים ומזנים ע"י זונדה וע"כ לא ניתן לת שום דבר דרך הפה - גם לא מיים! אשמח לשמוע לעצות למניעת השלשול ובעיקר חשוב לי לדעת אם ניתן לתת מולטיויטמינים ומירלים דרך הוריד שבכף היד (מהזונדה הרי איננה מעכלת) - הרופאים מוכנים לשתף פעולה!! תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בועז אודה לתשובתך
יהודה24/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ30/07/2008שלום יהודה
המולטי ויטמין של גרמזה יכול להינטל ע"י זונדה אבל הוא לא מתאים לאינפוזיה, בשביל זה יש שקיות הזנה הבניות מולקולרית בצורה הנוחה והבטוחה ביותר.
מי שאני מכיר ומתמחה בזה הינו ד"ר דיין מתל אביב מוטב שתתייעץ איתו :03-6496888
יום טוב ובהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון.עמי22/07/2008
אילו תוספי מזון מומלצים לבחור בן 23 בריא בדרך כלל, אם בכלל. עוד שאלה, באוקטובר אני מתחיל ללמוד, ורציתי לדעת אילו תוספי מזון מומלצים לחידוד המחשבה וכו'... תודה רבה על תשובתכם
בועז שוורץ23/07/2008אריק שלום
2 דברים שרצויים בלי לדעת יותר מדי פרטים אליך, במיוחד לאור תחילת הלימודים בקרוב
1. מולטי ויטמין בנוזל - של פלורדיקס - נספג בצורה מושלמת וממריץ ומחזק.
2. אומגה 3 של חברת GRAMSE , תורם לבריאות ותפקוד המוח.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן פורסמו ההוכחות
ליאורה28/07/2008שלום למומחה, היכן ניתן לעיין בהוכחות, אם ישנן כאלה, ליעילותם של התוספים שציינת? אלי
בועז שוורץ30/07/2008אלי היקר שלום
זמני קצוב ומוגבל, לא אני זה שצריך לספק את המחקרים, בזמנך החופשי היכנס לאתי חיפוש ומצא חומר ויש הרבה. באם אתה מתעניין ברכיב מסויים ומוכן למקד אותי אוכל לעזור לך.
יש ספר שלם ונהדר שכתב ד"ר אודי בר הנקרא המדריך הישראלי לתוספי תזונה, שם תמצא המון חומר על כל מרכיב ומרכיב.
ככלל כמעט כל רכיב נחקר כך שיש תיעודים על יעילותם של המרכיבים. מדד נוסף הוא מבחן התוצאה, למשל: תוסף התזונה לטיפול במקרה אנמיה על רקע של מחסור בברזל הנקראף"פלורדיקס" נמצא בארץ למעלה מ-25 שנה ומוכיח יעילות( ואם לא היו מחקרים אליו האם זה היה אומר משהו לגבי יעילות המוצר), אומנם יש מחקרים אבל ממש אין שני למבחן התוצאה.
כל טו, הרבה בריאות
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמקד עפ"י הצעתך
ליאורה30/07/2008בועז שלום רב, קראתי את ספרו של אודי בר( וכן מידע רב המצוי באינטרנט), אך שאלותי מופנות אליך ביחס לדברים שאתה - ולא הוא - כותב, ונראה לי בהחלט נכון והוגן לבקש ולצפות לתשובתך בנסיבות אלה. מתוך הבנה והערכה לזמנך היקר (אגב גם זמני יקר), אתמקד בהתאם להצעתך ברכיב אחד: קיו 10. אבקשך לציין 2-3 מחקרים/מאמרים עדכניים על יעילותו (אם הוכחה) במניעת מחלה או מצב רפואי בעייתי כלשהם, באופן שאוכל לגלוש אליהם מבלי לחפש מחט בערימת שחת. דהיינו, אנא ציין שמות מחברי המאמרים, כתבי העת ותאריכי פרסומם. בתודה ובהערכה, ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממורל המסיעת חידוד הזכרון והמחשבה
איציק ברדה24/07/2008שלום לך
בנוסף למולטי ויטמין לחברת GNC ישנה פורמולה בשם ממורל המשלבת בין צמחים ויטמינים ואומגה 3 לחידוד הזכרון.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ30/07/2008ככלל צריך לדעת קצת יותר על מצבך הבריאותי ואורח חייך כדי להתאים לך מוצר, אבל בכל זאת הייתי ממציע לך לקראת תחילת הלימודים להתחיל לקחת מולטי ויטמין בנוזל של פלורדיקס ואומגה 3 בנוזל (מאוד מרוכז) של חברת GRAMSE דבר שיתרום בריכוז ותפקודים קוגנטיביים.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה שלושעמי22/07/2008
האם מומלץ לאדם בריא בן 21 ליטול 2 כמוסות של אומגה שלוש בכל בוקר? אם כן במה כמוסות אלו תורמות? תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב.
עמי22/07/2008הכמוסות הן של חברת אלספה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר ששכחתי.
עמי22/07/2008האם הכמוסות מכילות יוד? מכיוון שאני סובל מG6PD .
בועז שוורץ30/07/2008שלום עמי
את כמות הכמוסות המומלצות יש לקבוע לפי איכות וריכוז המוצר.
איך יודעים? ישנם שני חומרים שמספרים לנו על טיב וריכוז המוצר : EPA, DHA לאדם בריא צריך להגיע בסיכום של 2 חומצות שומן אלו לכמות של 800-1000 מ"ג לרוב זה יהיה רוכוז של 2-3 כמוסות
אומגה 3 חשוב לתפקוד הלב וכלי הדם, חשוב לתפקודים קוגנטיבים ולמניעת דלקות בגוף, מטפל מצויין ברמות גבוהות של טריגליצרידים.
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראטין ושריפת שומן עודף....אבישי22/07/2008
שלום לא מזמן שמעתי על הקראטין ועל התכונות חיוביות שלו בסיוע לספורטאים לפתח ולהגדיל את מסת השריר ולסייע בהגדלת פרקי הזמן של האימון אני מתאמן מספר חודשים בשילוב של דיאטה ומעוניין לסלק מספר "עודפים" מסביב לגופי ( 1.78 שוקל כיום כ-83 ק"ג) סה"כ לא שמן ומתחיל לראות תוצאות לאחר שילוב של פעילות אירובית ומעט משקולות.הייתי מעוניין לשלב לקיחת קראטין+שילוב של חלבון ושאלתי היא האם תוספים אלו יעניקו לי יותר אנרגיה באימונים שיסיעו להפחתת אחוז השומן או שנטילת החלבונים והקראטין אמנם יגדילו את מסת השריר והמשקל ,ואיתם גם יגדילו את אחוז השומן.... בקיצור איך מצמצמים את אחוז השומן ומקטינים את הצמיגים העודפים במינימום זמן.... ?! תודה
בועז שוורץ30/07/2008שלום אבישי
לדעתי הינך מתכוון לקרניטין ולא קריאטין. קרניטין יכול לנייד שומנים בצורה טובה מחוץ לגוף כמו גם אומגה 3.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לטיפול בחוסר יכולת לשבתאבי22/07/2008
וללמוד באופן רציץ , בוצורה שקטה , ותרופה לטיפול בבעיית זיכרון לטווח הארוך והקצר
בועז שוורץ30/07/2008הייתי מעדיף שיעבור אבחון מדוייק ע"י איש מקצוע.
בכל זאת ממליץ על צריכת אומגה 3 נוזלית של חברת GRAMSE בגלל מינון גבוה אותו אני מחפש.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויטמין Bיאיר20/07/2008
שלום ענית לי על B קומלקס קניתי B קומפלקס (סולגאר) megasorb 50 בצורת הקו-אנזימים !!! מה המיוחד בו ? הוא טוב ? יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
יאיר23/07/2008שלום האם יש קשר לנטילת תרופות ????? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו על שאלתי ###
יאיר25/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
alexander28/07/2008שלום. תפנה למחלקת ההדרכה של חברת סולגאר! אלכסנדר דגן N.D [email protected]
בועז שוורץ30/07/2008שלום יאיר
המוצר שקנית הוא מצויין, ככלל ויטמיני B קשורים לתפקוד מע' העתבים בגוף, כמו גם להפיכת מזון לאנרגיה.
אנשים הנמצאים בסטרס פזיולוגי או נפשי נמצאים לרוב במחסור של ויטמיני B לכן במצבים כאלו יש ליטול המוצר.
B קומפלקס בצורה לבחרת היא צורה זמינה יותר לגוף לכן ספיגתה טובה יותר ואפקטיביות טובה יותר.
אין הגבלה עם תרופות - ההיפך ישנן הרבה תרופות(לסוכרת למשל) אשר שוחקות את רמת ויטמיני B.
צורת לקיחה: 1 טבליה עם ארוחת בוקר או צהרים.
וכן השתן הצהוב הוא נורמלי , B2 בעל גן הצובע את השתן בצהוב. לא להיבהל.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לקבל חוות דעת ?דן20/07/2008
אני בן 43 ו אני כבר חודש בדיאטה של 500 600 קלוריות ביום והורדתי כבר 12 ק"ג עבר חודש ועכשיו אני מתחיל להרגיש קצת חולשה התחלתי לקחת מולטי ויטמין של solgar 2000 על דעת עצמי . בעוד שבועיים אני מסיים את הדיאטה ורציתי לדעת למשך כמה זמן צריך לקחת את הויטמינים ? רציתי לומר שהתפריט שלי הוא שני פירות מיום{ אפרסק ותפוח } שני פרוסות לחם קל +כף קוט"ג 5 אחוז.או פרוסת פסטרמה וכמובן שאני אוכל הרבה ירקות = גמבה. פלפפון ירוק .עגבניה . בצל ירוק .בצל יבש . כרוב .חסה גזר . לימון סחוט. אולי בעצם לא צריך ליטול ויטמינים? רציתי לציין שאני עושה הליכה 3 פעמים בשבוע כול פעם 8 קילומטר
בועז שוורץ30/07/2008תפריט לא מאוזן מחסר מריכים תזונתיים כגון : שומנים וחלבונים
לא ממליץ, אין זה פלא שאתה עייף ותשוש
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמוני תוספותסמדר20/07/2008
שלום, אני לוקחת אומגה 3 ופרוביוטיק פמינה וכמו כן מעונינת להתחיל עם ויטמין B וויטמין C. אשמח לדעת את הקשרים בין התוספות לעיל - אם צריך זמן פוגה בין אחד למשנהו ואת היחס לגבי תזמון הארוחות והתוספות - לפני/אחרי ארוחות. כל אחד אומר משהו אחר ודי התבלבלתי. המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שובה
בועז שוורץ23/07/2008היי
ההמלצה על B+C 1 ביום אחרי ארוחת בוקר או צהרים.
אומגה 3 אחרי ארוחת צהרים או ערב
פרוביוטיקה 1-2 ביום חצי שעה לפני הארוחה.
המלצה חמה על אומגה 3 נוזלית של חברת GRAMSE פשוט כפית אחת שווה לף 3-6 כמוסות.
עוד המלצה על מוצר שנקרא מגה פרוביוטיק- מוצר מדהים של חברה אמריקאית שזכתה לייצרן השנה בתחום הפרוביוטיקה בארה"ב. מוצר מרוכז במיוחד.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת 2עדנה19/07/2008
איזה מאכלים מורידים סוכר בסכרת סוג 2?
בועז שוורץ30/07/2008שלום
פחמימות לבנות -ריקות, הכל, כמובן מתוקים באשר הם.
פירות מקצצים קצת
שומנים רווים
בשר אדום
אלכוהול
גבינות שמנות
מצמצמים מלח
ועוד ועוד
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה .דני19/07/2008
התחלתי דיאטה כסחנית . התחלתי לקחת מולטי ויטמין 2000 .אמרו לי שני כדורים ביום האם כדור אחד זה מספיק?
בועז שוורץ30/07/2008לא אוהב דיאטות כאלו
לעצם שאלתך - עדיף 2 ביום . בוקר וצהרים
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)