מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולטי ויטמין טבעישוג04/06/2008
איזה מומלץ ? יש מלא סוגים..
יש הבדלים ביניהם?
האם זה יכול להזיק?
והאם לאחר לקיחתו ניתן לוותר על מזון "איכותי"?
לא פירות לא ירקות וכו...
יש בו כל מה שצריך?
מה הסיבה לא לקחת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין
איציק ברדה04/06/2008שלום לך
אני ממליץ על מולטי ויטמין של חברת GNC לחברת GNC ישנם 8 סוגים שונים של מולטי ויטמינים היוצרים התאמה אישית לכל אדם ואדם.
בכל נקודת מכירה תוכל /י לקבל קטלוג ולהתאים לך את המולטי ויטמין בצורה אישית.
המולטי ויטמין לא באים במקום תזונה אלה משלימים את התזונה.
אם התזונה שלך מכילה את כל אבות המזון בצורה מאוזנת ואת/ה בריאים ולא צימחונים ולא מעשנים ולא חשופים לזהום סביבתי ולא נוטלי תרופות/גלולות ולא עושים פעילות גופנית או עושים פעילות גופנית אז אין צורך בתוספי תזונה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אוכלים מסודר,אבל לא אוכלים פירות
שוג04/06/2008שבהם הבנתי רוב הויטמינים.
אז צריך?
איך אפשר להתאים לצרכים שלך?
צריך לעשות בדיקת דם לויטמין A B וכו..?
כי לא נותנים בדיקות כאלה בדר"כ
אז איך מתאימים? לפי תזונה?
עם מי בודקים מה מתאים?
אגב זה טבעי לחלוטין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 בהריוןצליל03/06/2008
שלום, האם נשים בהריון יכולות לקחת אומגה 3 במידה ואינן אוכלות דגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ03/06/2008שלום
נשים בהחלט יכולות וצריכות לצרוך תוספי אומגה 3 לזמן ההריון בעיקר מחצי שני או טרימסטר שלישי.
אומגה 3 חשוב ביותר להתפתחות המוח אצל העובר כמו גם העינים שמכילות חומצת שומן הכרחית מתוך האומגה 3.
המלצה על המוצר הנוזלי של חברת GRAMSE היות והוא מרוכז ולא גורם לריפלוקס או טעם דג בפה.
מינון: 1/2 -1 כפית ביום
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לנתורופת
האיכפתית05/06/2008האם ניתן על ידי תוספי מזון להביא למצב של איזון גם לאדם שסובל מעליות וירידות קיצוניות במצבי הרוח. ונמצא כרגע בתקופה מאד לא פשוטה. מדובר בבחורה בשנות העשרים לחייה שעברה שי נוי קיצוני בחייה. איני יכולה לפרט כרגע יותר אשמח לקבל תשובה על שאלתי. נא לא לפרסם את האי מייל שלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאוד!!חסוי!!!!!!!!!01/06/2008
שלום אני בן 15 וחצי ואני מתאמן שנתיים בחדר כושר לפיתוח גוף... אפשר לציין שיש לי מבנה גוף מחוטב אני מטר 84 מפותח אבל לפעמים אחרי אימון חייבים לקחת חלבונים מין הסתם אז אני רציית לשאול אם אפשר לקחת תוסף מזון כי נמאס לי לאכול כבר טונה ביצים בשר וכאלה למרות שאני מגוון ולא תמיד יוצא לי לחזור הביתה לאכול אחרי אימון ואז כל ההתאמצות לא שווה בעצם ולדגעתי יותר עדיף לקחת תאבקה ישר אחרי אימון אז השאלה שלי אם כדאי לי לקנות אבקה מהמאמן שלי שדרך אגב מביא גם לבן שלו אבקת קורטאים למסת שריר ...אנא לענות לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים
איציק ברדה02/06/2008שלום לך
ראשית בגלל גילך הצעיר הייתי ממליץ לך להיועץ עם דיאטן/נית העוסקים בתחום הספורט,ישנם חלבונים באבקה היכולים לסייע לך לשמור על מסת שריר אתה צריך לעשות חישוב של משקל גוף כפול 0.9 כך תדע כמה חלבונים אתה צריך ביום.(זאת במידה ואתה בריא ואין לך בעית כליות)
לגבי האבקה מהמאמן בחדר כושר צריך לבדוק :שיש לה יבואן רשוםבארץ ובמשרד הבריאות,שיש למוצר תוקף ומדבקת רכיבים בעברית.
ממולץ חלבון מי גבינה איזולייט (אלה אם אתה רגיש למוצרי חלב).
הייתי ממליץ לך לבדוק בחנויות המוכרות חלבונים ליפני שאתה קונה מהמאמן.
(בגילך לא הייתי ממליץ על תוסף קראטין כמו שהמאמן נותן לבן שלו).
אבקת חלבון שאני ממליץ היא אבקת חלבון PM המשתחררת לאט ובכך משפרת את ספיגת החלבון בגוף.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאידית01/06/2008
שלום רב,
שמעתי שיש טענות בעד ונגד לקיחת תוספי מזון כל יום.
ברצוני לשמוע מה דעתכם? אני לא אוכלת נכון ובוודאי לא מקבלת את כל הויטמינים המומלצים, האם כדאי לי לקחת תוספי מזון או שעדיף בלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף כל יום
איציק ברדה02/06/2008שלום לך
התוספים באים להשלים את התזונה כך שאם התזונה שלך לא מאוזנת יש לתת לה השלמות,
ביום שאת אוכלת נכון אין צורך להוסיף ויטמינים כך שהשליטה בידיים שלך.
כמובן שאם את מעשנת או ו עושה פעילות גופנית את צריכה תוספים נוספים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3אבי29/05/2008
שלום ,
אתמול התחלתי לבלוע (כפית 1) של אומגה 3 של חברת GRAMSE כמו שהומלץ לי ע"י בועז. (לאחר ארוחה)
מאותו יום לקראת אחר הצהריים וממשיך עוד היום , אני סובל מכאבי בטן ושלשולים.
זה הדבר היחיד שהשתנה בתזונה שלי,כך שאני דיי בטוח שזה הגורם.
מה אני עושה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ30/05/2008אבי שלום
אנא בדוק את הדבר הבא : הפסק את השימוש במוצר, עד הקלה, המשך עוד מס' ימים לאחר העלמות התסמינים לחלוטין. לאחר מכן נסה להשתמש במוצר שנית, באם יש את תופעות הלוואי במע' העיכול אזי באמת הן נגרמו משימוש במוצר, אם לאו יכול להיות שסתם נפלת בתקופת וירוס או משהו דומה.
חובה לשמור את המוצר במקרר לאחר הפתיחה.
צרוך את המוצר על קיבה מלאה, לאחר או תןך כדי האוכל.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידן קרבונאט במולטי ויטמין GNCאורן27/05/2008
קניתי לפני מספר ימים מולטי ויטמין של GNC שמיועד במיוחד לבנות ולתחזק את העצם.
אני סובל מאוסטיאופומיה קלה ( הדלדלות העצם 15- 20%).
אני חסיד של GNC ואני יודע שהמוצרים שלהם איכותיים ועוברים הרבה בדיקות.
כמו כן התלהבתי שיש שחרור מושהה בכפסולה.
בעבר סבלתי מספר פעמים מאבנים בכליות ותוצאות הבדיקות של האבן שנפלטה הראה שזה
ממשקעי סידן.
כמו כן קראתי בפורום שלך שאתה ממליץ על סידן ציטראט ולא סידן קארבונאט (כמו גיר) שעלול לגרום לאבנים בכליות לאנשים רגישים.
מטריד אותי גם שיש מינון גבוה של ויטמין די (200%= D ( 800 IU מה שאומר ספיגה טובה יותר של הסידן.
מינון הקלציום קרבונאט במולטי ויטמין הוא 1000 מ"ג !!!
לפי החישוב שלי אני צורך ביום מוצרי חלב עם סידן ברמה ממוצעת של בין 400-700 מ"ג (ללא תוספים).
מה אתה מציע לי לאור כל מה שתארתי?
נ.ב
בינתיים אני לוקח את המולטי ויטמין יום כן יום לא ואפילו חשבתי שאולי כדאי לחתוך אותו לשניים , כלומר חצי כדור כל יום.
בתודהמראש......אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין
איציק ברדה27/05/2008שלום לך
אני לא מכיר מולטי ויטמין שיש בו 1000 מ"ג של סידן המולטי ויטמין עם המינון הגבוה ביותר של GNC הוא מולטי ויטמין לנשים שבשני טבליות יש 500 מ"ג של סידן שרובו סידן ציטראט מלאט.
צריך לקרוא היטב את הרכיבים אם הם לשני טבליות או לטבליה אחת.
כמו כן סידן בכמות של 1000 מ"ג בבת אחת קשה לו להיספג בגוף.
כך שאני ממליץ לך לקרוא שוב את הרכיבים ולבדוק כמה סידן יש בטבילה אחת(באנגלית בדר"כ רושמים את המינון היומי המומלץ ובעברית מצינים את הכמות לפי טבליה אחת).
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3אורן27/05/2008
אני חולה קרוהן וסובל מהמחלה כבר 20 שנה.
אני כרגע ברמיסיה ושאלתיהיא האם כדאי לשלב אומגה 3 מדגים
עם אומגה 2 משמן פשתן ביחסשל 1:3 (3 שמן דגים).
אני שואל את זה היות וידוע לי ששמן פשתן יותר קל לעיכול.
ד.א
כמוסות שמן הפשתן שברשותי מכילים בנוסף גם אומגה 6 וגם 9 .
שאלה נוספת , האם כדאי לקחת מינון גדול במקצת מאדם ממוצע בהתחשב בעובדה שלחולה קרוהן יש בעיות בספיגה?
כרגע אני נוטל 1 גרם שמן פשתן ושני גרם אומגה 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ28/05/2008אורן שלום
הטיפול הינו מורכב וצריך להיות מותאם למטופל ומצבו העכשווי בהתחשב בכל הסיבות והגורמים הנוספים, אך בכל זאת מס' המלצות:
1. שמן דגים הינו בעל יכולת אנטי דלקתית מוכחת ויעילה במצבים של מחלות מעיים דלקתיות. המלצה חמה על ליקוויד אומגה 3 של חברת GRAMSE. בגלל המינון הגבוהה של חומרים פעילים.
מינון מומלץ: 1 כפית X2 ביום עד לרגיעה ואז לעבור לכפית אחת ביום. אגב מינון של 2 כפיות שווה ערך ל:6-12 כמוסות ( כן נשמע מפחיד אך זה המינון אותו אתה צריך!!!).
2. משקה כלורופיל תומך בתפקודי המעיים ובהרחקת פסולת מהגוף, מעלה רמות אנרגיה והמוגלובין.
מניון: 1 כפית פעמיים ביום בכוס מים.
3. מגה פרוביוטיק: מוצר פרוביוטיקה מהמובילים בארץ מרוכז מאוד, מכיל מס' זני חיידקים הרב ביותר, בתוספת FOS מצע הגידול של החיידקים. 1X2 ביום.
כל מוצר או הנחיה נוספת חייבת לבוא במקביל לייעוץ מקצועי וסציפי שיותאם לך אישית.
כל טוב
בועז שוורץ.
נטורופת ותזונאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על ויטמיןרועי27/05/2008
שלום,
אני מעוניין לקבל המלצה על ויטמין מסויים המונע: עייפות, כבדות,חולשה וכו'.
אנא המלץ לי בבקשה על ויטמין שממריץ אותי במשך היום יום.
תודה, רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגה מן
חשוב לי לדעת את גילך. אך אם גילך הוא בין 25 ל50 אני ממליץ לך מולטי ויטמין לגברים בשם מגה מן של GNC המכיל מעבר להשלמה תזונתית מלאה גם צמחים הנותנים אנרגיה מחזקים את הגוף ואף מונעים נשירת שיער.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזוןהילה26/05/2008
אני בת 34 ובבדיקת דם אחרונה שעשיתי, נמצא המוגלובין נמוך + הכולסטרול הטוב נמוך מאד.
התחלתי לקחת ברזל + אומגה 3 ואני כבר מתחילה להרגיש יותר טוב.
השאלה שלי היא האם כשאני לוקחת ברזל אני חייבת לאכול? והאם ניתן לשתות את שתי הכמוסות יחד.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
אלכסנדר26/05/2008
הילה שלום.
אני אהיה ישיר ולעניין.
יעוץ מקצועי(מה שאת זקוקה לו),לא ניתן לקבל באופן ווירטואלי!!
מצאי לך איש או אשת מקצוע ותקחי על עצמך תוכנית מקצועית שתיתפר
במיוחד עבורך.
נטורופטים מקצועיים הם הבחירה הראשונה שהיתי ממליץ לך.
כל טוב
אלכסנדר דגן N.D
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ26/05/2008היי
חשוב לי להבין איזה ברזל את לוקחת, האם קונבנצינאלי או טבעי, איך שיהיה אני ממליץ על הפלורדיקס מוצר המגיע בסירופ המבוסס על בסיס פירות אורגנים וצמחי מרפא, ברזל זמין ונטול תופעות לוואי. לגבי הברזל שלך איך שיהיה עדיף לפצל ל-פעמיים ביום.
לגבי הכולסטרול. למצב של HDL נמוך הדבר הטוב ביותר היא פעילות ספורטיבית, אומגה 3 וניאציו - הוא וטמין B3 יכול לעזור.
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילובים
ניתן לקחת ברזל ביחד עם אומגה 3 (מומלץ להפריד ברזל מסידן )כמו כן שמן דגים ללא אוכל יכול לעשות הרגשה לא נעימה במערכת העיכול כך שמומלץ לנטול את השמן דגים עם אוכל.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי ויטמין לנשים של GNCחני25/05/2008
אני נוטלת 2 כמוסות ליום של מולטי ויטמין לנשים של GNC אני מתעניינת בעקבות הפרסומים שויטמינים כגון בטא קרוטן E ו- A עלולים להזיק, האם ניתן להמשיך ולצרוך 2 כמוסות ליום באופן קבע, האם להוריד ל-1 או שמידי פעם יש לעשות הפסקה מנטילת ויטמינים
בתודה חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין לנשים
איציק ברדה26/05/2008שלום לך
הכתבות שפורסמו פרסמו על רכיבים בודדים במינונים גבוהים כך שבמולטי ויטמין אין בעיה.
ללא קשר אני ממליץ לאחר שלושה חודשי שימוש לעשות הפסקה למשך שבוע או להשתמש באופן קבוע ללא הפסקה שישה ימים בשבוע.
לגבי האם לקחת שניי או אחד הכל תלוי בתזונה היומית שלך האם היא מרובה בפירות ירקות מוצרים המכילים סידן וכו במידה וכן מספיק טבליה אחת במידה ולא יש צורך בשתי טבליות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון למניעת שיעור יתרחיון דניאלה25/05/2008
אני בת שישים. יש לי שיעור יתר הורמונלי בפנים, אך לא במצב בלתי נסבל. אני עושה אפילציה, והקוסמטיקאית הציעה לי לקחת ויטמינים ושמנים למריחה על החזה , למניעת שיעור יתר. האם אפשר שויטמינים ישפיעו על שיעור היתר וימנעו אותו. והאם אפשר ששמן שנמרח על החזה יסייע , האמת היא שאני מאד סקפטית.
שאלה נוספת, אם אכן יש תוספים מעין אילו, על איזו תיאוריה זה מבוסס , אשמח לקבל תשובה או מראי מקום , אפשר גם באנגלית או בצרפתית .
בעיקר חשוב לי לדעת
א. שזה לא שרלטני.
ב. שאין לתרופות מסוג זה תופעות לוואי.
בברכה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
איציק ברדה26/05/2008שלום לך
בחלק מהמקרים הבעיה של שיעור יתר נובעת מהפרעה במאזן ההורמונלי ולכן לכן אני ממליץ לך לעבור הערכה רפואית מקיפה על יד רופא אנדוקרינולוג בטרם תיפני להסרת שיער עודף בשיטות שונות .וזאת על מנת לאתר הפרעות ברות טיפול רפואי ,כך גם ה תוצאות בעת הטיפול הקוסמטי עשויות להיות מוצלחות יותר.
הגדרה הרפואית המקובלת לשיעור יתר : הופעת שיער עודף בנשים בדרך כלל שיער שהוא כהה ונוקשה, באיזורים בהם בדרך כלל לא קיים או קיים שיעור בכמות דלילה (לדוגמא : פנים, חזה, שדים,גב תחתון וכ"ו.).
נשים הסובלות משיעור יתר והפונות לברור במסגרת המרפאה האנדוקרינית עוברות סידרה קצרה של בדיקות שונות כאשר המטרה היא להוכיח או לשלול את אחת האפשרויות הבאות :
1. הפרשה עודפת של אנדרוגנים מהשחלות או בלוטת יותרת הכליה.
אנדרוגנים: קבוצה גדולה של הורמונים כדוגמת טסטוסטרון המופרשים מבלוטת יותרת הכליה, שחלות בנשים ואשכים בגברים. העוברת מטבוליזים למרכיבים שונים ופועלת על קולטנים ספציפים. בנשים הורמונים אלה נמצאים בריכוז נמוך בהשוואה לגברים ,כאשר בגברים האנדרוגנים אחראים להתפתחות וקיום סמני מין משניים כגון שיעור גוף וקרקפת אופינים,מבנה גוף, קול ועוד.
אחת הסיבות השכיחות לשיעור יתר בנשים היא תסמונת השחלות הפוליציסטיות
(pcoׂ) : המתאפיינת על ידי חלק או כל הסמנים הבאים: שיעור המופיע עם הופעת המחזור החודשי והמתקדם לאיטו, השמנה, אי סדירות במחזור, אקנה, שחלות פוליציסטיות באולטראסאונד , ופרופיל הורמונלי יחודי בבדיקות מעבדה.
קיימות סיבות נוספות שמקורן בשחלות בבלוטת יותרת הכליה או בבלוטת יותרת המוח הגורמות להפרשה עודפת של אנדרוגנים אך קצרה כאן היריעה מלתארן.
2. רגישות יתר של זקיקי השער לערכים תקינים של אנדרוגנים בנשים.
3. תרופות או תכשירים הגורמים לשיעור .
4. שיעור יתר בנשים בגיל הבלות הנובע מירידה בהורמוני המין בנשים(אסטרוגנים) .
האבחון הנערך על ידי רופא אנדוקרינולוג הוא אבחון פשוט ולא מסובך מבחינת תוספי תזונה ניתן לתת תוספים היכולים לסייע באיזון המצב ההורמונלי לשם כך צריך איבחון מלא על איזה רקע הורמונלי מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון-חלבון\גלוטמין\קריאטין.יוחאי25/05/2008
שלום אני בן 1 , התחלתי להתאמן במכון כושר.
אני ממש רזה , וקשה לי לעלות במשקל!
חברים שלי המליצו לי על תוספי מזון כגון : אבקות חלבון , קיראטין גלוטמין וכל מיני !
אבל אני מפחד להשתמש בהם.. כימקלי מדי כזה..
ברצוני לדעת בבקשה אם אתה יכול להמליץ על דרך יותר טבעית על מנת שאוכל להתפתחת כמו שצריך??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים לספורטאים
איציק ברדה25/05/2008שלום לך
גילך לא היה ברור אך בכל אופן לגבי שאלתך על מנת לעלות במשקל אתה צריך תוספי קלוריות המוצר המוביל בתחום הוא מוצר בשם וויט גינר 1850 המכיל פחממות חלבונים וויטמינים .
בכל אופן אני ממליץ לך להתיעץ אם נטרופת או תזונאי באופן אישי על מנת לבנות לך תפריט המתאים לתוכנית האימונים שלך .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין אומגה 3 וכמוסות שמן פשתן.מרקו24/05/2008
מזה שנים אני נעזר בתוספי מזון שונים למרות סקרים השוללים את השימוש בהם.
כיום אני נעזר בכפסולה אחת ליום של אומגה 3 (1529 מג'). לאחרונה הציעו לי לשלב עם שמן פשתן, אחת ליום (1250 מג'). כלומר יום אומגה 3 ויום שמן פשתן.
שאלתי הראשונה היא: האם זה רצוי או אפקטיבי?
שאלתי השניה היא: מאחר ואני עברתי ארוע מוחי ורידי קל ללא נזקים בשנת 2004 ובמהלך בדיקות הדם אחרי הארוע נמצא "פקטור II הטרוזיגוטי" שפרושו שלגוף שלי יש יתר קושיות קרישה, הומלץ ליטול קומדין כדי להגיע ל- INR של 2-2.5. אני בודק פעם בשבוע את ה-INR. ידוע לי ששמן דגים ושמן פשתן הם בין היתר מדללי דם, אך מאחר ואני בודק מדי שבוע והתזונה שלי צימחית קבוע, האם רצוי להוסיף את שמן הפשתן?
כיום אני בן 79 עם בעיות קרדיולוגיות של 2 מסתמים ואחרי צנתורים. מיפוי לב אחרון תקין. בנוסף אני נוטל תרופות כימיות שונות ליתר לחץ דם ועוד.
אודה לך על התיחסות לשאלותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פשתן
איציק ברדה25/05/2008שלום לך
מיכיון שמצבך עכשיו טוב ,לא הייתי משנה את תוכנית מתן הויטמינים ותוספי התזונה שאתה לוקח והייתי נשאר על אומגה 3 משמן דגים ולא מחליף אותו לשמן פשתן.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצות של אקנהענת23/05/2008
שלום רב,
אני בת 36, הפסקתי לקחת גלולות לפני כ- 4 חודשים ומאז העור הפך לשומני עם פצעים
אני נוטלת B קומפלקס ואבץ אך אין שינוי.
האם יש תוספים נוספים שיכולים לשפר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
אלכסנדר27/05/2008
ענת שלום.
השינוי שחל בעורך הוא כניראה בגלל שהיפסקת לקחת את הגלולות.
גלולות יוצרות לאורך שנים מצב מלאכותי,אשר הרבה פעמים ניראה ומרגיש אידאלי( כולל
את התחושה של ביטחון). כאשר הגוף למען שימור המצב המלאכותי מדכא שיטתית כל
הזמן מערכות על מנת לשמר את ה"אידילייה" הזאת,היכולת האמיתית של מערכות אלה
ניפגעת(דם/לימפה, עיכול, שתן, עצבי/הורמונאלי).
ברגע שמפסיקים את "נשף המסכות",המערכת מתפקדת לבד,אלה מי?, המערכות השותפות
עברו שינוי שלא מאפשר להן לתפקד אופטימאלית, והתוצאה היא הפרעה נירחבת שהרבה
פעמים יש לה רק ביטוי(סימפטום) מצומצם.
מכיוון שמי שאצלך מוביל את המרד זו כניראה המערכת האנדוקרינית ובו זמנית מערכות
רגולציה וטיהור לא עובדות(דם,לימפה,כבד,שתן ,עיכול)כמו שמריך,הגוף עובר לעבוד עם
מערכות פחות יעילות(עור ונשימה).
אז מה שקורה לך לא מפתיע.
את צריכה זמן,יעוץ מקצועי, והכל יהיה בסדר.
רק טוב
אלכסנדר דגן N.D
ALEXANDER-D@BEZEQINT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי וימין לילדיםשרונה22/05/2008
אני מעוניינת לתת לילדים שלי מולטי ויטמין הם בנ 9-7 ו-
2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוה
בועז שוורץ22/05/2008היי שרונה
אני ממליץ בחום על מוצר שנקרא קינדר ויטל. מוצר המגיע בסירופ המבוסס על בסיס פירות אורגנים וצמחי מרפא. מכיל קשת רחבה של ויטמינים וכמו כן סידן החשוב לשלד בריא. המוצר של חברת GRAMSE /
המוצר משפר תיאבון למי שסובל מתיאבון ירוד. המוצר משפר תפקודי מע' העיכול ועוד.
לילדים הגדוךים 10 מ"ל פעם ביום לפני האוכל.
לילד הקטן 5 מ"ל פעם אחת ביום.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)