ילדה עם הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה עם הפרעת אכילה
    מיכל
    03/07/2011

שלום רב. בתי בת ה-10 הייתה מאושפזת בשניידרבמשך חודשיים שןחררה לפני כחודש. הטיפול הצליח חלקי עקב קשיים גדולים בניתוק מהבית ולכן שוחררה. אני מחפשת דיאטנית באזור הצפון שמתמחת בהפרעות אכילה אצל ילדים כי כרגע ההמלצה לאשפזה בשיבא ואני ממש לא רוצה להגיע לשם. היא צריכה לעלות במשקל ולכן אנחנו צריכים מעקב ובניית תפריט.
    תודה רבה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה עם הפרעת אכילה

הוספת תגובה

• שלום

אני
    06/07/2011

היי אני ממש לא מומחית ואת לא צריכה להתייחס לדעה שלי ..
    אם היא במשקל מאוד נמוך אולי באמת עדיך אשפוז.. המחלקה שם מאוד נחמדה(אני עצמי לא טופלתי שם אבל הייתי בביקור) ואפילו אחרי האשפוז ימצאו לה מעקב בחוץ..
    יש גם בשיבא מרפאה להפרעות אכילה שהוא לא מצריך אשפוז אלא רק מעקב ויש גם אשפוז יום.. באיזה אזור בצפון את גרה? בגרך כלל בקופות חולים או בבתי חולים המקומיים או הקרובים אליך יש מרפאות המטפלות בהפרעות אכילה. מרפאות כוללות גם ייעוץ דיטאני וגם פסיכולוגי שזה עדיף כי מטפלים בשני הצדדים של המחלה פיזי ונפשי.

שוב אני מצטערת אם אני נשמעת מתנשאת או כזאת שיודעת הכל.. אני בהחלט לא מומחית

אני מקווה שיהיה טוב בקרוב.
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה עם הפרעת אכילה - תגובה

עדי מילר
    06/07/2011

שלום מיכל

כיום בכול קופ"ח חולים יש דיאטניות המתמחות בהפרעות אכילה ולכן אני מציעה לך לפנות לרופא הילדים של ביתך ולבקש ממנו הפניה לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה.
    כמו כן, איני יכולה להתעלם מההמלצה לאשפוז בתל השומר, חשוב שתדעי שביתך נמצאת בתקופה קריטית מבחינת הגדילה שלה ועל כן לאור העבודה שאשפוז מהווה מסגרת אינטנסיבית, מכילה ומחזיקה , איני הייתי שוללת זאת... בהמשך כמובן אפשר לעבור לטיפול בקהילה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו