טיפול בבולימיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבולימיה
    לי
    03/07/2011

שלום,
    אני בת 21, משקל תקין, רקדנית. בעבר סבלתי מאנורקסיה, יצאתי מזה איכשהו אבל עכשיו אני סובלת מהפרעה אחרת...בד"כ כשאני מעט עייפה, אני מאבדת שליטה עצמית, מאביסה את עצמי, ולאחר מכן "מתרוקנת" בדרכים שונות (בעיקר הרבה ספורט וחומרים משלשלים).
    אין לי כסף לטיפול פסיכולוגי. מה אפשר לעשות??? נמאס לי...ההפרעות האלה הורסות לי את החיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בבולימיה

הוספת תגובה

• היי לי

אני
    06/07/2011

היי אולי תבדקי דרך הקופה שלך? אני יודעת שדרך הקופה זה מסובסד ..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בבולימיה - תגובה

עדי מילר
    06/07/2011

שלום

לא כל טיפול עולה כסף, יש מגוון אפשרויות טיפול במרפאות ציבוריות וקופות חולים. כצעד ראשון אני ממליצה לך לשתף את רופא המשפחה שלך ולבקש ממנו הפניה לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה, אני בטוחה שהיא כבר תוכל לסייע לך למצוא את הטיפול המתאים עבורך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לי

בולימית לשעבר
    06/07/2011

ליבי אלייך-חשוב שתביני שעשית עכשיו את הצעד הראשון. אני לא יודעת איך רופא המשפחה שלך ואם נח לך איתו/איתה לפעמים בקופות המזכירות יותר מבינות-או האחיות-יש עזרה פסיכולוגית או או טיפול וסיוע להפרעות אכילה -אל תתייאשי-יש לך גוף אחד-אין לו תחליף חשוב שתביני שאת לאט לאט הורסת מערכות שיניים, רירית הקיבה, משתפשף הגרון ומיצי הקיבה, השיניים השיער והציפורניים. זו תמונה גדולה של שנאה עצמית את יכולה לצאת מזה. אל תוותרי-שוב-עשית צעד ראשון אל תישברי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

בתאל
    09/07/2011

גם לי קורה אותו הדבר בדיוק.כשאני עייפה וגמורה..במקום ללכת לישון אני ממשיכה ללתפקד וזה מוביל אותי להפרעת אכילה..אם זה אכילה ריגשית ...וכ'ו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו