מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לעזרהסימה03/07/2011
אני אם לילדה בת 19.50 בולימית . היא ע ברה מספר אישפוזים אך כעת שוב במצב קשה.
אינני יודעת לאן לפנות לקבלת עזרה. באזור ירושלים.
מי שיכול לעזור אודה מאוד.
נואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אני06/07/2011זה מאוד תלוי אם הבת שלך מוכנה לקבל עזרה. כיוון שהיא מעל גיל 18 אין צו או אשפוז בכפייה ולכן היא צריכה לרצות לקבל עזרה.
אם היא רוצה אז יש כל מני מסגרות. אני יודעת שיש אשפוז מלא בהדסה עין כרם.
אני לא יודעת אם בכל הקופות יש מרפאות להפרעות אכילה. אבל את בהחלט יכולה לברר עם הרופאת משפחה שלה. היא בטוח יודעת יותר טוב ממני ותפנה אותך לאן שצריך. בקופות מה שכן בטוח יש דיטאניות ונראה לי גם אפילו דיטאניות שמתמחות בהפרעות אכילה.
מכייון שאני לא יודעת איזה קופה את אז אני לא יכולה להגיד לך אם יש או אין מרפאות להפרעות אכילה.
מה שכן אני שמה לך קישור למרפאה להפרעות אכילה (מרפאה ולא אשפוז) בהדסה עין כרם
בהצלחה. מקווה שעזרתי קצת.
הקישור לא מופיע אז תכנסי פשוט לאתר של הדסה עין כרם באינטרנט ותכנסי לקטגוריה של מרפאות ומכונים ושם יהיה כתוב בין היתר מרפאה להפרעות אכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לעזרה - תגובה
עדי מילר06/07/2011שלום סימה
קיימת מרפאה להפרעות אכילה בהדסה עין כרם, המרפאה כולל אישפוז מלא ואישפוז יום לפי הצורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)