תפריט לעלייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לעלייה
    ים
    06/07/2011

הביאו לי תרפיט לעלייה ובהתחלה עליתי, ואז הייתה תקופה שקיצצתי המון ועשיתי ספורט ומן הסתם ירדתי בחזרה למשקל ההתחלתי
    ועכשיו אני לא מצליחה לעלות עם התרפיט שהביאו לי. אני שותה 2.5 ליטרים לפני כל פגישה שלי עם הדיאטנית וכל כך שורף לי, נמאס לי מזה. הם אמרו לי שאם אני ארד(הם לא יודעים את משקלי האמיתי) הם יאשפזו אותי.

אני לא יכולה לתת לזה לקרות ולכן אני באמת רוצה לעלות לבד בבית, אבל לא יודעת למה התפריט שהביאו לי (ועכשיו הוסיפו המון המון, כ600 קל' לתפריט שהיה לי בהתחלה לעלייה) אני לא מצליחה לעלות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לעלייה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    07/07/2011

נשמע שמצד אחד חשוב לך לעשות צעדים נגד הבעיה שאת סובלת ממנה (כדי לעלות במשקל, להימנע מאשפוז, ואולי גם חשוב לך להפסיק להסתיר ולשקר), אבל מצד שני קשה לך ואת נגררת להתנהגויות שמזינות את הבעיה במקום אותך (הסתרה, צמצום, ספורט, הרצון לעשות את הדברים לבד ולא מתוך עמדה של שיתוף פעולה).
    הפער הזה בין הרצון להבריא לבין הקושי לעשות צעדים לכיוון זה (בעיקר מתוך חשש לעלות במשקל) מאפיין בעיות בתחום האכילה, ואפשר להבין את הקושי שלך. למרבה המזל את לא מתמודדת עם הבעיה לבד, והמלצתי החמה היא לשתף את מטפלייך באופן ישיר במה שבאמת קורה, כדי שתוכלו יחד לחזק את החלקים הבריאים שלך ולמנוע התדרדרות והחמרה במצב. זה אולי לא יהיה נעים ברגע הראשון, אבל בטווח הארוך זה בוודאות יהיה יותר יעיל מאשר להמשיך להתנהל טיפול בזמן שהאמת על מצבך ידועה רק לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו