אחוזי שומן לקבלת המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן לקבלת המחזור
    ים
    24/07/2011

יש לי שאלה קצת מסובכת

לפני כחצי שנה, עליתי ממשקל 36 למשקל 42 אבל תוך כדי אכילה של בעיקר פחמימות ולא בעזרת שומנים, ע"י תפריט של הדיאטנית, כי לא הסכמתי להכניס לגוף יותר מ5% שומן של גבינות וכו

ואז ירדתי שוב ל37, ועכשיו עליתי ל39 בעזרת תפריט שבו יש גבינות שמנות כמו גבינת קוטג 9% ו2 פרוסות גבנ"צ 28%

רציתי לשאול , אם הם היו סבורים כי אקבל מחזור(אחרי שנתיים בלי) במשקל 42, וכשהגעתי אליו פעם שעברה ההפרשות החלו רק במשקל 41 בערך, ייתכן ועכשיו שאני אוכלת את הגבינות שמנות אקבל מחזור לפני המשקל יעד שלי? כי יש לי הפרשות הרבה יותר חריפות ואני שוקלת רק 39-39.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן לקבלת המחזור

הוספת תגובה

• זה פשוט קצת מלחיץ... אפשר תשובה?

ים
    27/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוזי שומן לקבלת המחזור - תגובה

עדי מילר
    28/07/2011

שלום ים

ממה שאת מתארת מתחדד הפער בין הרצון להחלים ולקבל מחזור והצעדים שאת עושה לעבר מטרה זו כמו הוספת גבינות המכילות אחוזי שומן גבוהים יותר ממה שהנך רגילה לאכול לבין הקושי לעשות צעדים אלו עקב החשש מלעלות במשקל אפילו ק"ג בודדים...
    כיוון שאני מבינה מדבריך שאת מטופלת אצל דיאטנית אני ממליצה לך לשתף אותה כדי שתוכלו יחדיו לבדוק איך אפשר לחזק את החלקים הבריאים הקיימים בך ולמגר את הקולות של הפרעת האכילה המאיימים עליך מעליה במשקל.
    באופן כללי, כאשר הגוף מוזן ומשקל הגוף חוזר לטווח הנורמה הפרשת הורמוני המין מתנרמלת ובעקבות כך המחזור חוזר.

בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטופלת

ים
    28/07/2011

אני אכן מטופלת אך לא יודעים את משקלי האמיתי(סיפור ארוך ומסובך)... לכן אני שואלת אם ייתכן שבמשקל נמוך יותר, בעזרת האחוזי השומן הגבוהים(ההפרשות וכאבי החזה) אני אקבל מחזור לעומת מה שנאמר לי כמשקל יעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    02/08/2011

מעבר לתשובה המדויקת שקיבלת מעדי, ובתשובה לשאלתך הנוספת, חשוב לומר זאת: אם את נמצאת בטיפול, על מנת שהטיפול הזה יועיל לך חשוב שתשתפי את מטפלייך במה שבאמת מתרחש. זה כולל את החששות שלך, את המצוקות שלך, ו...גם את המשקל האמיתי שלך. בסופו של דבר, תהליך טיפולי לא נועד להביא אותך למשקל מסוים או לקבלת מחזור, אלא למצב של בריאות ואיזון. כל עוד הפרעת האכילה מובילה להתנהגויות של הסתרה וטשטוש תמונת המצב האמיתית, את מתרחקת מיעדייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו