מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית בולמיהענבל25/07/2011
שלום קוראים לי ענבל ואני בת 21 . אני בולמית כבר 6 שנים והגעתי לשלב שאני מאוד רוצה לטפל בזה עוד כמה ימים יש לי תור בהדסה לטיפול בבעיה . אך אני חושבת שטיפול פסיכולגי לא יעזור כי זה הרבה מאוד זמן וגם מכיוון שהייתי בטיפול פסיכולגי בעבר בהקשר אחר . אני חושבת שעדיף אישפוז אולי תוכל לעזור לי בהתלבטות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב28/07/2011שלום ענבל. הבחירה לעשות צעדים כדי לטפל בבעיה שלך היא בחירה מצוינת. טיפול מתאים בהפרעות אכילה צריך לכלול גם התייחסות תזונתית וגם טיפול נפשי כזה או אחר. זה נכון שזה לוקח זמן, אבל אני לא שמעתי על פתרונות קסם שגורמים לבעיות כאלו (במיוחד כאלו שנמשכות כבר שנים) להיעלם בן לילה. אני מבין שזה שהיית בעבר בטיפול גורם לך לרצות להימנע מכך, אבל צריך לקחת בחשבון שלפעמים מה שלא קורה בטיפול אחד קורה באחר.
לגבי אשפוז: במצבים מסוימים זו יכולה להיות אופציה מתאימה, הוא לא פתרון ארוך טווח. הניסיון מראה שמי שמתאשפזת ולאחר האשפוז לא ממשיכה להיות בטיפול לאורך זמן, חוזרת בדרך כלל למצב הקודם.
בהדסה יש אנשי מקצוע מצוינים, המלצתי לשתף אותם בהתלבטויותיך ובמטרותייך, ולשמוע מה המלצותיהם הטיפוליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)