מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות כברמאיה27/07/2011
כבר כמה שנים אני באנורקסיה(בערך 6)היום אני בת 19 אני מאוד אוהבת ילדים,ורוצה להביא לעולם לפחות 3 ילדים,אבל שמעתי באיזה אתר שמישהי שהייתי אנורקסית כמה שנים טובות הביאה לעולם ילד אחד אוטיסט וילד אחד עם שיתוק מוחין אני נורא מפחדת,וביינתים לארוצה לחשוב על החלמה,אני עכשיו נחשבת בתת משקל (1.60 על 36)אני באמת לא יוכל להביא ילדים לעולם?זה מאוחר מדי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב28/07/2011נשמע שהכמיהה שלך להביא ילדים לעולם מהווה גורם חיובי ובריא בחייך, אבל שהאנורקסיה מאיימת "לשדוד" אותו ממך, ולא מאפשרת לך לחשוב על החלמה אפילו נוכח החשש מהמחירים שהמחלה הזו גובה ממך.
זה נכון שאנורקסיה יוצרת נזקים גופניים, כדי לדעת מה הנזקים שמחלה זו גרמה לך צריך להיבדק. החדשות הטובות הן שרבים מהנזקים האלו הפיכים, ואני מכיר לא מעט נשים שהשאירו את המחלה הזו מאחוריהן והביאו ילדים בריאים לעולם. דבר נוסף שחשוב לזכור, זה שהמחירים של המחלה לא מתחילים ומסתיימים בגוף: גם אם ניתן מבחינה פיזית להביא תינוק, כאשר האם סובלת מהפרעת אכילה פעילה, הסיכוי שהיא תהיה פנויה ומסוגלת להעניק לתינוק טיפול הולם וראוי הוא נמוך. לכן אין לך סיבה לחשוב שלא תוכלי להביא ילדים לעולם, או שמאוחר מדי, אבל אם אלו התוכניות שלך, חשוב שתשקלי ברצינות איך את מתחילה לעשות צעדים לכיוון החלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)