מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ה"אחסוי28/07/2011
אני אוכלת כל יום בין 500 ל 300 קלוריות ביום , ירדתי משהוא כמו 10 קילו ונכון לעכשיו אני שוקלת 43.8 על 1.56 . אני לא מרגישה שהגוף שלי כ''כ השתנה .
אני נלחצת לאכול במסעדה לעיני כולם ומרגישה לא הכי בנוח שאומרים לי לבוא לאכול או שמביאים לי אוכל .
אני ככה כבר 3 שנים בערך והיו ימים שהייתי צורכת גם 100 - 200 קלוריות ופחות .
איך יש לי אפשרות לדעת אם יש לי הפרעת אכילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כש
ים29/07/2011כשבן אדם אוכל כל כך מעט בכוונה מכוונת לירידה במשקל, ובנוסף מרגיש לא בנוח לאכול ליד אנשים, ובכלל, מתעסק בצורה אובססיבית באוכל- יש לו הפרעות אכילה
את בנוסף לכל גם נמצאת בתת משקל, כך שכן.. יש הפרעות אכילה ברורות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירן רוגב02/08/2011קודם כל, הנתונים התזונתיים והמשקליים וההתנהגותיים שאת מתארת בהחלט מעידים על בעיה שחשוב לברר לעומק. אני מתאר לעצמי שמעבר לצמצום התזונתי שאת מתארת יש השפעות רבות למצב הזה (במיוחד משום שנמשך כבר זמן רב). כדי לאבחן אם אכן מדובר בהפרעת אכילה וכדי למצוא טיפול ועזרה מתאימים, צריך לפנות לרופא משפחה, פסיכיאטר או פסיכולוג. חשוב שתעשי זאת בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
מיכל לברטוב09/08/2011היי,
אכילתך מצוצמצמת מאוד! אין כל אפשרות לאכל כך לאורך זמן מבלי להזיק לעצמך. כמוכן ההתנהגות סביב האכילה אינה בריאה, ומשקלך נמוך מידי.ניכר מהודעתך שקיים סבל סביב העניין וגם אני ממליצה לפנות בהקדם לפנות למרפאה להפרעות אכילה לצורך אבחון וטיפול מתאים. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
mosha09/08/2011לדעתי אפשר לאכול בכיף רק חשוב במינון נכון לא לאכול כמויות בלי סוף....להמעיט כך אני עושה...בהצלחה יקירתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)