ה"א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ה"א
    חסוי
    28/07/2011

אני אוכלת כל יום בין 500 ל 300 קלוריות ביום , ירדתי משהוא כמו 10 קילו ונכון לעכשיו אני שוקלת 43.8 על 1.56 . אני לא מרגישה שהגוף שלי כ''כ השתנה .
    אני נלחצת לאכול במסעדה לעיני כולם ומרגישה לא הכי בנוח שאומרים לי לבוא לאכול או שמביאים לי אוכל .
    אני ככה כבר 3 שנים בערך והיו ימים שהייתי צורכת גם 100 - 200 קלוריות ופחות .

איך יש לי אפשרות לדעת אם יש לי הפרעת אכילה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ה"א

הוספת תגובה

• כש

ים
    29/07/2011

כשבן אדם אוכל כל כך מעט בכוונה מכוונת לירידה במשקל, ובנוסף מרגיש לא בנוח לאכול ליד אנשים, ובכלל, מתעסק בצורה אובססיבית באוכל- יש לו הפרעות אכילה

את בנוסף לכל גם נמצאת בתת משקל, כך שכן.. יש הפרעות אכילה ברורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    02/08/2011

קודם כל, הנתונים התזונתיים והמשקליים וההתנהגותיים שאת מתארת בהחלט מעידים על בעיה שחשוב לברר לעומק. אני מתאר לעצמי שמעבר לצמצום התזונתי שאת מתארת יש השפעות רבות למצב הזה (במיוחד משום שנמשך כבר זמן רב). כדי לאבחן אם אכן מדובר בהפרעת אכילה וכדי למצוא טיפול ועזרה מתאימים, צריך לפנות לרופא משפחה, פסיכיאטר או פסיכולוג. חשוב שתעשי זאת בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

מיכל לברטוב
    09/08/2011

היי,
    אכילתך מצוצמצמת מאוד! אין כל אפשרות לאכל כך לאורך זמן מבלי להזיק לעצמך. כמוכן ההתנהגות סביב האכילה אינה בריאה, ומשקלך נמוך מידי.ניכר מהודעתך שקיים סבל סביב העניין וגם אני ממליצה לפנות בהקדם לפנות למרפאה להפרעות אכילה לצורך אבחון וטיפול מתאים. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

mosha
    09/08/2011

לדעתי אפשר לאכול בכיף רק חשוב במינון נכון לא לאכול כמויות בלי סוף....להמעיט כך אני עושה...בהצלחה יקירתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו