מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מקווה גם
אפרת25/08/2011גם אני מקווה ותודה על המילים החמות וההסברים
ואם באמת יש פגיעה לטווח רחוק אולי כדאי להיעזר בויטמינים? (כמו ויטמין K2 של סולגאר שמתאים לנשים עם בריחת סידן למשל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה גם - תגובה
מיכל לברטוב25/08/2011לצערי תוספים למיניהם לא עוזרים הרבה , כיוון שבתת משקל ובנוכחות מעט מידי שומן במזון הם אינם נספגים. יחד עם זאת אפשר בהחלט לבצע בדיקות מקיפות דרך רופא המשפחה ולראות מה ניתן לעשות. עליה למשקל מינימום תקין ומחזור סדיר יפתרו את אלה כאמור. אם היא רוצה טיפול אפילו באופן אמביוולנטי, זה הזמן. אשמח לעדכון משמח:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בגוףאפרת23/08/2011
אחותי בת 23 לאחרונה שיתפה אותי שמגיל 21 בערך, יש לה הפרעות אכילה, היא אומרת שהיא פשוט נמנעת מאוכל לרוב, היא כן תאכל משהו קטן פה ושם לדבריה. אני בהלם שלא שמתי לב כי היא אמנם רזתה אבל היא לא נראית רזה באופן קיצוני
דברתי איתה והיא הסכימה לנסות ללכת לפסיכולוג בתור התחלה, האם זה התחלה טובה או שצריך עוד משהו?
דבר נוסף רציתי לדעת על הנזק שיכול להגרם לה? מעבר להפסקת מחזור, הבנתי שגם העצמות יכולות להפגע ולגרום לבעיות של בריחת סידן, זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בגוף - תגובה
מיכל לברטוב23/08/2011היי אפרת. הפרעת אכילה זה דבר מאוד מתעתע ולצערינו ניתן להסתיר אותו שנים. טוב שאחותך פנתה ושתפה אותך. הייתי ממליצה לפנות למרפאה להפרעות אכילה כדי שיראה אותה צוות רב מקצועי שמומחה לתחום הזה. אם זה מפחיד אותה גם פסיכולוג שמומחה בתחום ,אפשרי. הפרעות אכילה יכולות לגרם לנזקים רבים, אך העקרון הוא שטיפול טוב לרב ממזער נזקים, ולכן הזמן הוא הערך החשוב במשוואה כרגע. המון הצלחה ובריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
אפרת24/08/2011אני מבינה ואחפש מרפאה ואקח אותה או לפחות אנסה
תודה רבה
אבל רק כדי קצת להבין יותר אפשר באמת לדעת קצת יותר על פגיעות לאורך טווח? פוריות או בריחת סידן? זה יכול לפגוע בה בעתיד גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו - תגובה
מיכל לברטוב24/08/2011היי אפרת
כשאין מחזור הגוף מתנהג כגוף בבלות, ולכן יש בריחת סידן ופגיעה בעצמות. ברגע שהמשקל תקין והמחזור סדיר הגוף חוזר לקדמותו מלבד הפגיעה שכבר קרתה. אך לא תמיד ישנה פגיעה לא הפיכה. כשהפרעת אכילה נמשכת שנים תתכן גם פגיעה במערכת העיכול, בעור ובשיער וכאמור בעצמות. פגיעה בפריון היא בדרך כלל הפיכה, אך גם זה עניין אישי. אני מקווה שכל אלו לא יהיו חלק מחייה של אחותך ובקרוב היא תתחיל דרך בריאה יותר. בהצלחה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)