ה"א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ה"א
    חסוי
    24/08/2011

היי , אני רוצה ללכת לפסיכולוג המתמחה בהפרעת אכילה ואני יסביר למה ..
    אני מרעיבה את עצמי כבר 3 שנים ( אני אוכלת בין 200 - 500 קל' ביום )
    ואפילו יכולים להיות ימים כאלה שאני יבכה עם אני יחרוג טיפה ..
    אני לא בטוחה ב100% אם יש לי בעיה
    שמצריכה טיפול ואני מאוד אשמח לחוות דעת נוספת חוץ .
    אני 1.56 על משקל של 43.4 והאמת היא
    שאני לא מרגישה ככה ואני יודעת שזה תת משקל והמשקל יעד שלי הוא 42 ואני הייתי במשקל הזה והוא לא היה לי מספיק .. אני פשוט אבודה ..

אני מאוד אשמח עם תתנו לי תשובה בהקדם , תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ה"א

הוספת תגובה

• ה"א - תגובה

מיכל לברטוב
    24/08/2011

היי. טוב שאת פונה. נשמע שאת בהחלט בבעיה. אינני יודעת מה גילך והאם הוריך מעורבים.ממליצה בחום לפנות למרפאה להפרעות אכילה, שם יראה אותך צוות שלם ויראה מה הטיפול המתאים עבורך. כמובן שאכילה כל כך מועטה עם רדיפה לרזון ורגשות עזים סביב אלו, הם הפרעה המקשה ומעכירה את חייך. אל תוותרי על טיפול. בהצלחה יקירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהוא ..

חסוי
    24/08/2011

אני בת 14+ וההורים שלי יודעים , אני גורמת להם לחשוב שאני ב'דיאטה בריאה' שמבוססת על שקרים ..
    יש מקום שאני יכולה לפנות אליו בלי לערב הורים , כי אני מפחדת מהתגובה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהוא .. - תגובה

מיכל לברטוב
    24/08/2011

את מאוד צעירה! אל תפחדי. דברי עם אמך. אמרי לה שאת מבולבלת וחוששת וזקוקה לעזרה והכוונה. אין בכך כל רע. אני מאמינה שעם קצת תמיכה יהיה הרבה יותר קל, ואל תשכחי שבסופו של דבר מה שהכי חשוב להורה, זה האושר
    והבריאות של ילדיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהוא ...

חסוי
    24/08/2011

אני מפחדת שההורים שלי ירגישו בושה ואכזבה ..
    אין שום דרך שאני יכולה לבקש עזרה ולקבל אותה בלי לערב הורים ?
    כי אני בתוך זה כבר 3 שנים וככל שהזמן עובר זה מדרדר וניהיה יותר גרוע
    ( הדימוי גוף , האוכל , התקפי בכי , שינוי מצבי רוח חדים , המשקל יעד יורד עוד לפני שהגעתי למשקל יעד הקודם שלי .. ) ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהוא ... - תגובה

לירן רוגב
    25/08/2011

כמו שמיכל כתבה לך, יש חשיבות גדולה לתמיכה של אנשים קרובים במהלך התמודדות עם הפרעת אכילה. מעבר לזה, ההפרעה הזו מאופיינת (כמו שאת בעצמך כתבת) בכל כך הרבה שקרים והסתרות גם ככה, שהדבר באחרון שתהליך טיפולי צריך לעשות זה להכניס עוד הסתרות לחייך.
    ברמה המעשית, חשוב להבין שאסור לאיש מקצוע לקבל לטיפול נער/ה מתחת לגיל 18 בלי ידיעת ההורים. אבל גם מעל גיל 18, התמיכה והשקיפות חשובים.
    אני מבין את חששותייך מהתגובה של ההורים. נערות רבות במצבך מבטאות חשש דומה, אבל מניסיוני בדרך כלל הן מגלות שהחששות היו מוגזמים, והתגובה לשיתוף בבעיה נוטה להיות דאגה ורצון לעזור הרבה יותר מאשר בושה או אכזבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו