אכילת מוצרי חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת מוצרי חלב
    דפנה
    01/09/2011

שלום!
    אני בת 21, שוקלת בערך 48-49.. גובהי 166. התזונה שלי דיי מאוזנת ואני פעילה גם ספורטיבית.
    יש לי בעיה שאני פשוט מכורה לדברי חלב.. האכילה קצת מוזרה.. כמו שיש אנשים שאוכלים נוטלה בכפית ישר מהקופסא (או כל שוקולד/גלידה... לוקחים כפית ואוכלים מהקופסא)- ככה אני אוכלת גבינה לבנה או קוטג'.. אני כל יום אוכלת בסביבות הקופסא (250 גרם) של גבינה לבנה 5% או קוטג' 5%..יש ימים שאפילו גם וגם.. אני לא יודעת להסביר למה אבל אני מתחילה בכפית אחת ופשוט לא יכןלה לעזוב את הקופסא עד שלא אכלתי לפחות חצי ממנה וחצי שעה אחרי לבוא ולסיים את החצי השני. מעין בולמוס מוזר! יש לציין שחוץ מהאכילה המוזרה הזאתי אני אוכלת גם קצת גבינה בולגרית וצפתית. חלב אני לא שותה כי זה לא טעים לי. יש פה איזשהו סיכון בריאותי?
    תודה! ולילה טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילת מוצרי חלב

הוספת תגובה

• אכילת מוצרי חלב - תגובה

מיכל לברטוב
    01/09/2011

היי דפנה,
    הלואי על כולנו:-) אנשים מתקשים להגיע לקצובת הסידן הרצויה, ומה שאת מתארת נשמע מצויין. גם הכמויות לא מטרידות, זה בסדר גמור. כל עוד זה טעים ונעים אני לא רואה סיבה שתטרידי את מנוחתך בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו מזל!

דפנה
    01/09/2011

הרגעת אותי.. :) כי באמת שהייתי ממש בלחץ מזה..
    תודה רבה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו מזל! - תגובה

מיכל לברטוב
    02/09/2011

בשמחה:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילת מוצרי חלב - תגובה

עדי מילר
    02/09/2011

שלום דפנה

מבחינת סיכון בריאותי אני בהחלט מסכימה עם מיכל שאין לך ממה לחשוש מכמות מוצרי החלב שהינך נוהגת לאכול אך, איני יכולה להתעלם מנתוני המשקל הנמוך שציינת (מחישוב מהיר את נמצאת בתת משקל) לצד אופן האכילה שתיארת ("מעיין בולמוס מוזר") בהחלט יש מקום לבדיקה וייעוץ עם איש מקצוע.
    פעמים רבות תחושה של חוסר שליטה סביב האוכל או כמו שתיארת "מעין בולמוס" נובע מניסיון לצמצם קלוריות והתעסקות נוקשה ולא מותאמת במניעת מזון למטרת הרזיה. חשוב לי לציין שבולמוס מתבטא יותר בתחושה ובהרגשה סביב חוסר השליטה מול האכילה ופחות מתמקד בכמויות ו/או סוג האוכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו