שיקום הגוף מבולמיה-הפיך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום הגוף מבולמיה-הפיך?
    דנה
    04/09/2011

שלום, אני בת 18 והתחלתי להקיא באופן קבוע לפני חודשיים בערך...
    כמובן שבהתחלה זה עבד- הייתי אוכלת ברמה של אכילה כפייתית ואז הולכת להקיא ונשארת באותו משקל ואפילו מרזה...
    אבל אחכ התחילו הנפיחויות בבטן ואפילו דלקת גרון...
    החלטתי להפסיק וכדי לרזות (ויש מה להוריד-כי לפני כן הייתי אוכלת בלי להקיא)עליי לאכול נכון ולהוציא אנרגיה בספורט ולא בדחיפת אצבע...
    כמובן שאף אחד מקרוביי לא יודע על כך ולכן לא אושפזתי.
    מבחינת הגוף אני עדיין מרגישה נפיחות והעניין מלווה גם בגזים לא נעימים שבנוסף כואבים ושלשולים\עצירויות וגם כאבים בקיבה לעתים...
    רציתי לשאול אם יש מזונות מומלצים לשיקום הגוף מהקאות כאלה
    יש לציין שאני שותה הרבה מים במהלך היום ויודעת בדיוק מה לאכול כדי לרזות....
    הכוונה היא מזונות מיוחדים או תוספי תזונה או פרוביוטיקה שיכולים להחזיר את מערכת העיכול למסלול התקין, ואם בכלל העניין הפיך...

תודה רבה ויום טוב, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום הגוף מבולמיה-הפיך?

הוספת תגובה

• שיקום הגוף מבולמיה-הפיך? - תגובה

מיכל לברטוב
    04/09/2011

היי דנה,
    כל הכבוד על הנחישות. את בהחלט צודקת, הקאות זו שיטה שמחירה הרס הגוף והנפש. מכיוון שאת מדברת על חודשיים של הקאות, רב הסיכויים שהכל בסדר ודברים יתאזנו בעצמם. הייתי מאוד ממליצה להעזר בדיאטנית על מנת לרדת בצורה בריאה, והיא אף יכולה לעזור בעניין הרגישות במערכת העיכול. בהצלחה יקירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו