לא מכירה את עצמי יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מכירה את עצמי יותר
    מישהי
    13/09/2011

היי, אני בת 24, 1.73. 7 שנים סבלתי מאנורקסיה (כולל 2 אשפוזים ב- תה"ש ואשפוז אחד באסף הרופא), בשנה האחרונה שמרתי על משקל יציב פחות או יותר של - BMI 19 אך ממש לא הקפדתי על אכילה מסודרת. בחודש- חודש וחצי האחרון אני עדה להתקפות של בולמוסים ושל אכילה של נשנושים סתם בצורה לא מבוקרת... בעקבות כך עליתי במשקל (נשקלתי לפני שבועיים- 63 מאז בטוח עליתי אך אני חוששת להישקל שוב), הגברתי את הספורט בצורה אובססיבית אך האכילה שלי לא משתנה.... כ"כ רוצה לרדת במשקל ולהיות שוב: 56 קילו.... כתבתי משהו:
    "אני לא מצליחה לתפקד.... אני כל יום נופלת מחדש.... אני לא מצליחה ללמוד, לעבוד.. רק מסתגרת בבית ואוכלת את עצמי מבפנים... רגע של שקט, נחת, הקלה והופ שוב פותחת את הפה הגדול שלי וטוחנת פחמימות... שמנה וחזירה הייתי ושמנה וחזירה אשאר... כ"כ מתגעגעת לגופי שהיה בעבר.. מתגעגעת לכוח הרצון שלי ולסירוב שלי לאכול, שונאת אוכל! זה קורץ לי, מפתה אותי וברגע שאני מתפתה ומאפשרת לו לחדור לגופי הוא מכרסם אותי מבפנים, תוקף אותי, נדבק לכל אבריי ולא מרפה.... מתפללת כל יום להיות חזקה ולהצליח מחדש, אני מרגישה כ"כ חלשה ומתוסכלת כ"כ רוצה שיהיה לי קל לא לאכול, להגיד לא לפחמימות, לא לרצות לחפש כל יום לאכול לחם או בייגלה או משהו ג'אנקי אחר שנמצא במטבח... שונאת את עצמי, שונאת את גופי.. אנא, אלוהים החזר לי את גופי הרזה בחזרה........................."
    סליחה על ה-"חפירה" פשוט הייתי חייבת לפרוק קצת..
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מכירה את עצמי יותר

הוספת תגובה

• לא מכירה את עצמי יותר - תגובה

מיכל לברטוב
    13/09/2011

יקירה,
    הפסיקי להלקות את עצמך. את עוברת תהליך שנערות/ נשים רבות עוברות בהמשך לאנורקסיה. גם bmi19 הוא נמוך מאוד כידוע, ואינני יודעת מה זה גבה ממך ועד כמה היתה שם החלמה. גוף במשקל נמוך זועק למזון וזו קרקע מאוד פוריה לבולמוסים. הגיע הזמן לחזור לטיפול. אין סיבה לסבול כך לבד. אם היו לך תעצומות נפש להגיע למשקל שאינו מסכן אותך, אני בטוחה שתצליחי להתגבר על הבולמוסים עם קצת עזרה והכלה. הרבה בריאות:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו