מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקל בלי לחזור להפרעת אכילהמיכל06/05/2007
שלום קרן עמית,
אני בת 26 ולפני כמה שנים, בזמן השירות הצבאי סבלתי מהפרעת אכילה, לא אנורקסיה כי לא הורדתי מספיק משקל בשביל זה, אבל קרוב. הצלחתי לצאת מזה לבד אבל המחשבות על אוכל ומשקל תמיד מלוות אותי, כל פעם שאני עולה קצת במשקל אני נכנסת ללחץ, מפסיקה לאכול ולפעמים גם מקיאה, עד שאני חוזרת למשקל הרגיל. לאחרונה העליתי קצת משקל ומצד אחד אני רוצה להוריד אותו אבל מצד שני אני פוחדת לעבור את הגבול ולהגיע שוב לסחרור הרגיל. אנשים מסביב אומרים לי שאני לא צריכה לרדת אבל אני מרגישה שמנה, בגלל ההיסטוריה שלי קשה לי לדעת מי צודק, אני או הם. יש לך עצה איך אוכל להוריד משקל בצורה מאוזנת בלי להגרר לקיצוניות ואיך בכלל לדעת מתי אני מספיק רזה? בדר"כ אני נמצאת בתת משקל לפי ה-BMI ועכשיו עברתי למשקל נורמלי, האם באמת חובה להיות במשקל כזה, זה נראה לי מוגזם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
קרן עמית06/05/2007מיכל שלום. אתחיל מהסוף , מבחינה בריאותית חייבים להיות ב-BMI תקין. אני ממליצה לך בחום לא להסתפק ב"טיפים" של פורומים, ולגשת לטפל בעצמך. ממליצה לך לגשת לאבחון במרפאה להפרעות אכילה, שבוללת צוות רב מקצועי , ושם ימליצו על תוכית טיפול. במסגרת כזו תוכלי לקבל טיפול אצל דיאטנית שתוכל לתת מענה לשאלות שהיצגת, ובמידת הצורך ישנם גם מטפלים- פסיכולוגים וכו'. בהצלחה קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)