חזרה לאנורקסיה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לאנורקסיה ?
    חסויה
    14/09/2011

היי אני בת שמונה עשרה וחצי סבלתי ארבע שנים מאנורקסיה ואני יכולה לומר כיום שהמצב השתפר ואפילו יכלתי לומר שהחלמתי אבל התגייסתי לצבא מה שהעמיד אותי במבחן עצמי וגרם לי להבין שלא רק שלא הצלחתי להחלים אלא שאני מרגישה שאני חוזרת אחורה.
    לא אכלתי את הכמויות שאני צריכה, ובמקביל למאמץ פיזי הורדתי באוכל במהלך הטירונות והתחלתי לפחד מלאכול, החרדה גברה ובלילות אחדים בכיתי ואני אפילו לא יודעת ממה, זה כל כך מוכר לי התחושות האלה מפעם, מצב רוח משתנים ובעיקר מדוכדכים, חולשה ועצבנות.
    מה אוכל לעשות?... אני לא רוצה לחזור למחלה אבל למה פתאום זה מחרפן אותי מחדש, לבור הזה של האנורקסיה אני לא רוצה לחזור סבלתי מספיק אבל זה כאילו קורה לי באופן אוטומטי ואני מפחדת, אני מתאהבת ברזון הזה שוב פעם, אני מתמכרת ולהיגמל שוב זה קשה אני יודעת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לאנורקסיה ?

הוספת תגובה

• חזרה לאנורקסיה ? - תגובה

מיכל לברטוב
    14/09/2011

היי דנה,
    נשמע שבאמת מתחיל לקרות שינוי שלילי. את ערה לכך מאוד וזו נקודה חשובה ביותר. אנורקסיה היא הםרעה עקשנית ומתעתעת, ולכן כשהיא מתחילה להרים את ראשה המכוער חשוב לטפל. האם התגברת על המצב בעזרת טיפול לפני הצבא? את נשמעת נבונה ובוגרת, וחשוב שתתחברי לצד הזה, את כבר יודעת לאן ההתחלה הזו יכולה לקחת אותך. גם בצבא ניתן לקבל עזרה. הרבה בריאות יקירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו