מבקשת עזרה והמלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה והמלצה
    מירי
    19/09/2011

אני סובלת מהפרעות אכילה במשך למעלה מ10 שנים ומטופלת על ידי פסיכיאטר במכבי במשך שנים רבות. לאחרונה אני מרגישה שהטיפול נתקע ומיצה את עצמו ושהפרעות התגברו ומחפשת פסיכיאטר אחר.
    אשמח לקבל המלצה על פסיכיאטר המתמחה בהפרעות אכילה מטעם מכבי
    זה דחוף לי מאוד
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה והמלצה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    20/09/2011

במכבי, כמו בכל קופת חולים, יש צוותים המטפלים בהפרעות אכילה. כדאי לבחון את האפשרות לקבל הפנייה לטיפול מערכתי בצוות כזה, לא רק על ידי פסיכיאטר אלא גם על ידי פסיכולוג/ית ודיאטנ/ית. איני יודע אם עד עכשיו טופלת רק אצל פסיכיאטר, ללא טיפול תזונתי במקביל, אבל אם זה המצב מאד מומלץ לשקול שינוי מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין אשמח לקבל המלצה על פסיכיאטר

מירי
    20/09/2011

כיוון שאני מקבלת טיפול תרופתי ואני צריכה מישהו שיעשה מעקב אחרי בנושא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין אשמח לקבל המלצה על פסיכיאטר - תגובה

עדי מילר
    20/09/2011

שלום

למיטב ידיעתי ישנם מספר פסיכיאטרים במכבי המתמחים בהפרעות אכילה, מידע לגביהם את יכולה לקבל דרך הזימון תורים של מכבי.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו