שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מישהי
    05/10/2011

אני אספר בקצרה.. עד לפני שנה בערך שקלתי 78.6 קילו.. עד שלקחתי את עצמי ביידיים ובמשך שנה יחד עם פעילות גופנית וארוחות מסודרות הצלחתי לרדת 22 קילו

לפני חצי שנה בערך הכרתי בחור.. ובעקבות זה התחלתי להזניח את האימונים וכמעט לא הולכת לחדר כושר.. באוכל אני דיי בסדר למרות שלפעמים יש לי נפילות פה ושם שאני אוכלת טיפונת יותר

יש לציין שאני בחורה שנשקלת באופן יומי.. כל בוקר.. כשאני חוזרת מהעבודה.. ולפני השינה

לפני כחודש התחלתי להרגיש שאני משמינה למרות שזה לא ממש ככה.. ומאז כמעט באופן שבועי ויומי קורה שאני מקיאה אחרי כל ארוחה

אני רוצה לצאת מההרגשה הדפוקה הזאת.. כי אני יודעת שאני לא שמנה

אבל אני מפחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

מיכל לברטוב
    05/10/2011

היי,
    טוב שכתבת. ניכר כי את בחורה נבונה שמבינה שמשהו רע מתחולל. עברת שינוי מאוד משמעותי בגופך, והפחד לאבד את זה מביא אותך להתנהגיוײַות אכילה מסוכנות. אינני יודעת אם משקלך כרגע תקין או נמוך מידי, כיוון שלא ציינת מה גובהך. כמובן שהקאה יזומה היא חלק מהפרעת אכילה כמו גם 3! שקילות ליום. ממליצה לך מאוד להגיע לטיפול אצל דיאטנית של הפרעות אכילה ואולי גם טיפול נפשי. המדרון הוא חלקלק וחשוב מאוד לתפוס את ההפרעה בעודה ראשונית שלא תשתרש ותשבש את חייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו