בולימיה ועוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימיה ועוד...
    לירון
    23/01/2008

אני בת 35 ויש לי בולימיה. ניסיתי טיפול אבל לא התמדתי, קשה לי עם התמדה בכל דבר. עכשיו הופניתי דרך קופת חולים למכון אגם להפרעות אכילה. ואני מתלבטת אם זהוא הטיפול המתאים כי בנוסף לבולימיה אני סובלת גם מחוסר חשק לעשות דברים, לא נהנית כמעט מכלום, לא מצליחה ליצור זוגיות נורמאלית, התפרצויות זעם, מצבי רוח משתנים, קשה לי לעבוד כמו שצריך ועוד כל מיני בעיות ריגשיות. האם טיפול בבולימיה במכון כזה הוא מענה גם לשאר הבעיות או שבגלל הבולימיה יש לי את כל ההפרעות האחרות. כי אני מכירה בולימיות שהתחתנו ולא מוזנחות בלבוש. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימיה ועוד...

הוספת תגובה

• ללירון

ד''ר סיגל אלון
    23/01/2008

שלום לירון. כצעד ראשון פני למכון אגם כפי שהומלץ לך בקופ"ח. עברי שם את האבחון. הם מנוסים בטיפול בהפרעות אכילה ואני מניחה שהם ידעו לומר לך אם את מתאימה לטיפול שם או שאת צריכה טיפול במסגרת אחרת. בהצלחה. דר' אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולימיה ועוד המשך

לירון
    23/01/2008

אוקיי הבנתי שאני צריכה טיפול באגם, אבל שאלתי הייתה אם כל התופעות שהזכרתי: ההזנחה, המצב רוח וכו' הם תוצאה של המחלה, או שהם לא קשורים לבולימיה והם עוד הפרעות נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו