אימאלה בולמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימאלה בולמוס
    ילדונת
    11/10/2011

אני לא יודעת מה לעשות. היו לי הפרעות אכילה(אנורקסיה) לפני כשנה, ויצאתי מזה ועכשיו אני במשקל נורמלי(ואף די גבוה!). לאחרונה מתחילים להיות לי מן התקפי רעב כאלה. אני לא יכולה להפסיק לאכול- כאילו אני כל הזמן רעבה- אני לא רוצה להשמין אבל אני גם לא רוצה להזיק לגוף שלי עכשיו.. מה לעשות?!

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימאלה בולמוס

הוספת תגובה

• אימאלה בולמוס - תגובה

מיכל לברטוב
    11/10/2011

שלום לך,
    ראשית, אני מברכת אותךעל ההתגברות על האנורקסיה. זה מראה על הרבה כוחות.
    בעניין התקפי הרעב, אל תבהלי. ממליצה לך לפנות לדיאטנית מומחית לתחום שתעזור לך לאכל כון כך שתמנענה התחושות הללו. זה אפשרי ואני מאמינה שבמספר פגישות תוכלי שוב להגיע לאיזון.
    בהצלחה יקירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימאלה בולמוס - תגובה

עדי מילר
    11/10/2011

שלום

פעמים רבות לאחר תקופה של אכילה מצומצמת ונוקשה הכוללת הרבה איסורים וחוקים מגיעים התקפי רעב או התקפי זלילה חסרי שליטה. הבשורה המשמחת היא שאכילה מאוזנת הכוללת הקשבה למנגנון הרעב והשובע כולל מתן לגיטימציה לחשקים שעולים מפסיקים את אותם התקפים.
    כדי להבין לעומק את סיבת ההתקפים ולטפל בהם אני ממליצה לך בשלב ראשון לפנות לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו