נערה בת 17 ששוקלת 39 ק"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערה בת 17 ששוקלת 39 ק"ג
    אמא מודאגת
    16/10/2011

שלום רב
    ביתי בת ה-17 שוקלת 39 ק"ג בגובה של 1.61מ'.
    לאחר שמזה כשנה אני מנסה להתמודד עם חוסר הרצון שלה לאכול וההתעסקות סביב נושא המזון (אוכלת ירקות וגבינות ומתנזרת מכל מאכל "משמין").
    כעת אני מעוניינת להעביר את הטיפול שלב ואשמח לשמוע מנסיונכם המלצות על אנשי מקצוע שיוכלו לסייע לנו.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערה בת 17 ששוקלת 39 ק"ג

הוספת תגובה

• נערה בת 17 ששוקלת 39 ק"ג - תגובה

עדי מילר
    16/10/2011

שלום

מהתיאור שלך נשמע שבתך אכן זקוקה לעזרה, ויכולה להפיק תועלת מטיפול מתאים, על ידי אנשי מקצוע. נשמע שיש לך רצון עז להיות שם בשבילה ולסייע לה אבל חשוב שלא תבלבלי בין תמיכה לטיפול - תפקידך כאם לומר לה שאת מבינה ורואה שיש בעיה שצריך לטפל בה. את כמובן צריכה לסייע לה לעשות את הצעדים לקראת טיפול באמצעות אנשי מקצוע אבל את לבדך לא יכולה לטפל בה ואינך צריכה להתמודד איתה לבד כפי שעשית עד כה.
    בשלב ראשון הייתי ממליצה לקבוע תור לדיאטנית או פסיכולוג או פסיכיאטר המתמחים כמובן בהפרעות אכילה לשם הערכת מצב ואבחון ראשוני.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערה בת 17 ששוקלת 39 ק"ג

דינה
    16/10/2011

האם יש לך המלצות לגבי אנשי מקצוע שיכולים לעזור לנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערה בת 17 ששוקלת 39 ק"ג - תגובה

עדי מילר
    16/10/2011

רשימה של מרכזי טיפול המתמחים בהפרעות אכילה ניתן למצוא באתר של העמותה הישראלית להפרעות אכילה.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו