מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי הפרעות אכילה?אנה31/10/2011
אני בת 16 ולאחרונה רזיתי 7 קילו,
אומנם אני לא בתת משקל ( גובה 158 משקל 47 ), אבל רבים מעירים לי על כך שרזיתי יותר מדי ושאני לא אוכלת מספיק..
אני לא מרעיבה את עצמי אבל אני מקפידה לאכול 1200 קלוריות ביום ואני ממש אובססית בקשר לחישוב הקלוריות ומקפידה לא לחרוג מ1200.
בנוסף המחזור החודשי שלי פסק ( לא קיבלתי כבר 3 חודשים )
האם זה נחשב להפרעת אכילה? או שאני יכולה להמשיך לאכול 1200 קלוריות ביום?
ואם כן, איך אפשר לטפל בזה? ( בלי התערבות חיצונית- אני לא רוצה לספר להורים או ללכת לדיאטנית )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי הפרעות אכילה? - תגובה
מיכל לברטוב31/10/2011היי אנה, בהחלט את מתארת מצב מדאיג. המשקל שלך מאוד גבולי, אך בעיקר ההתעסקות האובססיבית באוכל ומשקל. מכיוון שהמחזור פסק, זה מעיד על תת משקל עבורך, וחשוב מאוד לטפל! אין דרך לטפל בלי עזרה חיצונית. מציעה שתחשבי ברצינות על לספר להורים, או ליועצת בית הספר. זו לא בושה, ואת צריכה עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)