מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה לא ראויה לכלום טריגרננננננ10/11/2011
מרגישה שאני לא ראויה לכלום, לשום דבר, במיוחד לא לאוכל
שונאת את ההתכנסות בחדר האוכל(זה סיוט בשבילי לבחור משו לשים בכלל בצלחת), שונאת את ההערות - כי לא נירא לי שמישו יבין..לא יכולה להסביר לאנשים את פשר הירידה במשקל שגם אותה איני מבינה כנראה, רק מישו העיר לי בקטנה שקצת אפסיק לאכול מתוקים ושטויות, אמר שקצת העלתי כאילו פעם הייתי יותר רזה אבל כבר עבר הרבה זמן מאז, חוץ מזה שעוד לפני כן לא סבלתי לאכול בקרבת אנשים התביישתי וזה (עד היום)האם את מאמינהשמילה כזאת יכולה לגרום לי להיות עם הפרעת אכילה? אני לא מאמינה שמזה גם לפני כן הייתי רגישה זאת האישיות שלי פשוט פשוט רוצה להיות רזה הכי שיש, מוגנת מהכל , במין שקט שכזה. למרות שדווקא מאז שרזיתי אנשים יותר שואלים ואומרים שממש רזיתי למרות שאני לא נוטה להאמין . ההערות האלה פשוט מעצבנות אז אני אומרת שלא רזיתי ומה פתאום ואם שואלים עוד אומרת שרזיתי וזאת אני. מנסה לאזן
את הרגשות שלי ..ואיך זה יכול להיות שאני רזיתי ואנשים שם לב לנוכחות שלי ומעירים לי על זה
אני סך הכל רוצה שכמה שפחות יסתכלו עליי כי אני לא מרגישה בנוח
אני שקלתי לפני שבוע בערך 43.4 1.59גובה שלי והיום ראיתי 44.7 האם הגיוני?
לוקחת ציפרלקס 10 מ"ג לחרדות ומחשבות כפייתיות, הייתי במיון של שיבא
וכתבה שם שירדתי במשקל, ציינה שאני נשקלת בתדירות גבוהה,(חשיבה אנורקטית(?)
בבקשה בבקשה חייבת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה לא ראויה לכלום טריגר - תגובה
מיכל לברטוב10/11/2011שלום לך יקירה,
נשמע שאת בסבל גדול. שני המשקלים שציינת מהווים תת משקל, וברור שיש מצוקה גדולה סביב המשקל והאכילה. לצערי, כן, לעיתים הערה מטופשת יכולה לעורר הפרעת אכילה. וכרגע ברור שאת זקוקה לעזרה. האם לא הציעו לך טיפול בתל השומר? ישנן גם מרפאות בקהילה אליהן ניתן להגיע דרך רופא משפחה. אני מאמינה שעם עזרה מדיאטנית טיפול פסיכולוגי ועזרה רפואית תרגישי הרבה יותר טוב. ובודאי שאת ראויה לטוב! בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ראויה!
שיר10/12/2011נשמה טובה! מגיע לך להיות ראויה להכל! מגיע לך להאמין שאת ראויה להכל, לטוב ביותר!
ואני יודעת שזה קשה להאמין בזה, גם אני שהיית בזוגיות מדהימה ושהכל היה מושלם אמרתי לעצמי שזה פשוט לא מגיע לי.
אבל יש פתרון, אפשר למצוא את הדרך לקבל את עצמך ולהצליח לחיות ללא מחשבות על אוכל ועל קלוריות.
יקירה, אני היית אנורקסית ובולמית 9 שנים והיום זה מאחורי, למדתי לקבל את עצמי כמו שאני!
עברתי טיפולים דרך התת מודע שעזרו לי להבין מדוע יש לי הרגלי אכילה כאלה נוראים ומאיפה האובססיביות הזו באוכל.
הטיפולך שינתה לי את הרגלי האכילה מקצה לקצה והביא אותי למי שהיום מבלי שהאוכל ישים לי רגל.
אני מאחלת לך בהצלחה ואני מאמינה שאם פנית לפורום ושיתפת אותנו בסיפור שלך את כבר בדרך לצאת מזה. אז כל הכבוד לך על הצעד הראשון שלך!
אשמח לשמוע ממך עוד- שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)