בולימית שנה שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימית שנה שאלה דחופה!
    דורין
    11/11/2011

אני נורא ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי!!!!!!
    הייתי בולימית במשך שנה ועכשיו אני מםסיקה. אני רוצה לדעת אם אני יפסיק עכשיו, עדיין נגרם לי נזק בלתי הפיך???? זה ממש חשוב לי! כבר יותר מחודשיים שלא הקאתי אבל אני מש ממש פוחדת שבכל זאת בגלל שזה היה שנה שלמה אז כבר פגעתי בגוף שלי ואי אפשר יותר לתקן את זה בבקשה תענו לי!
    אה וגם קיבלתי מחזור אחרי שמלא זמן לא קיבלתי אז זה סימן טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימית שנה שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• שתוכלי לישון רגועה...

רעות
    11/11/2011

עד שיענו לך מצוות המומחים אומר לך שזה ודאי טוב וחשוב שחזרת לקבל מחזור, וכל הכבוד לך שאת עומדת בזה, בהצלחה!! לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולימית שנה שאלה דחופה! - תגובה

מיכל לברטוב
    12/11/2011

היי דורין,
    כל הכבוד לך, זה נפלא שאת מתגברת. קבלת המחזור היא סימן מצויין לחזרת הגוף לתפקוד הורמונלי נורמלי. סביר להניח שאין נזק בלתי הפיך, ולא הייתי מתעסקת בזה. המשיכי בדרכך, את גבורה אמיתית:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה!!!!!!!

דורין
    12/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו