איך מזהים הפרעת אכילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מזהים הפרעת אכילה?
    טלי
    08/05/2007

אחותי סובלת מעודף משקל די הרבה שנים, ניסתה דיאטות שונות ולא הצליחה. לאחרונה היא ירדה הרבה במשקל וההורים שלי סיפרו לי על התנהגות מוזרה מצידה. כשבאתי הביתה בסופ"ש (אני לא גרה בבית) ראיתי שהיא הולכת לשירותים אחרי כל ארוחה ואמא שלי אישרה שכך היא עושה תמיד. פעם אחת הלכתי אחריה לשירותים והיא נבהלה כשהיא יצאה וראתה אותי ועל פניה היו סימנים של דמעות. ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא סירבה לענות אז צעקתי עליה. איך אפשר לדעת אם באמת יש לה הפרעות אכילה ואיך אני יכולה לגרום לה לדבר ולעזור לה?
    בבקשה תייעצי לי מה לעשות, אני מאוד מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מזהים הפרעת אכילה?

הוספת תגובה

• תשובה לטלי

קרן עמית
    08/05/2007

טלי שלום. הפרעת אכילה ודאית ,ניתן לקבוע רק לאחר אבחון במרפאה. ישנם קריטריונים שמגדירים הפרעת אכילה.תוכלי להיכנס לקישורhttp://www.nofitcenter.com/Site/article/main.asp , ישנם שם מאמרים על אחים עם הפרעות אכילה. בסופו של דבר , את והורייך צריכים לעודד את אחותך ללכת לטיפול.כדאי אולי לשתף את הורייך בדאגתך? קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו