מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מזהים הפרעת אכילה?טלי08/05/2007
אחותי סובלת מעודף משקל די הרבה שנים, ניסתה דיאטות שונות ולא הצליחה. לאחרונה היא ירדה הרבה במשקל וההורים שלי סיפרו לי על התנהגות מוזרה מצידה. כשבאתי הביתה בסופ"ש (אני לא גרה בבית) ראיתי שהיא הולכת לשירותים אחרי כל ארוחה ואמא שלי אישרה שכך היא עושה תמיד. פעם אחת הלכתי אחריה לשירותים והיא נבהלה כשהיא יצאה וראתה אותי ועל פניה היו סימנים של דמעות. ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא סירבה לענות אז צעקתי עליה. איך אפשר לדעת אם באמת יש לה הפרעות אכילה ואיך אני יכולה לגרום לה לדבר ולעזור לה?
בבקשה תייעצי לי מה לעשות, אני מאוד מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטלי
קרן עמית08/05/2007טלי שלום. הפרעת אכילה ודאית ,ניתן לקבוע רק לאחר אבחון במרפאה. ישנם קריטריונים שמגדירים הפרעת אכילה.תוכלי להיכנס לקישורhttp://www.nofitcenter.com/Site/article/main.asp , ישנם שם מאמרים על אחים עם הפרעות אכילה. בסופו של דבר , את והורייך צריכים לעודד את אחותך ללכת לטיפול.כדאי אולי לשתף את הורייך בדאגתך? קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)