דחוף!!! אכילה עם זונדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!! אכילה עם זונדה
    רעות
    17/11/2011

בגלל דפקים נמוכים הוחלט להפסיק אכילה בפה מלבד שלש כוסות ביום. האם מדובר בסכנה לאכול כל דבר, אפילו חצי תמר? או שניתן למצוץ חצי תמר פעם ביום בלי להסתכן? כלומר השאלה שלי האם העובדה שהורידו את האוכל לגמרי ולא השאירו אפילו מעדן פעם ביום היא בגלל הסכנה גם באכילה של משהו קטן או בגלל שאין אפשרות לחשב את התפריט מבחינת קלוריות ואת כמות הפחיות בזונדה בצורה כזו? האם יש סיכוי שבמחלקה יאשרו מציצה של תמר או משהו אחר מתוק מדי פעם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!! אכילה עם זונדה

הוספת תגובה

• דחוף!!! אכילה עם זונדה - תגובה

לירן רוגב
    18/11/2011

נדמה לי שהכתובת הנכונה לשאלות מהסוג הזה הוא באופן ישיר מול המטפלים האחראים על מצבך ועל ההחלטות הטיפוליות בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשרי שיאשפזו אותי בכפייה

שרית
    20/11/2011

שלום לך חבר שלי רוצה לאשפז אותי בכפייה בגלל שאני לא הולכת לבד לאישפוז וגם בגלל שאני לא שומעת למה שההורים שלי אומרים לי אני בת 28 המשקל שלי 36 קילו הגובה שלי הוא 1.60 אני לא רוצה ללכת לטיפול שוב בהפרעות אכילה כי הייתי בהרבה טיפולים וכול הזמן אני חוזרת לאישפוזים פעם אחרונה הגעתי למשקל 28 קילו והייתי מאושפזת עים זונדה תקופה ארוכה עכשיו הרמתי ידיים אין לי כוח להמשיך ולדעת שאנני לא מצליחה לצאת מזה ואף אחד לא מבין אותי האם הוא יכול לאשפז אותי בכפייה כמו שהוא רוצה ולפני יותר משבועיים נסתי להיתאבד מתוך יאוש אין לי כוח קשה לי להמשיך ולחיות עם האנורקסיה אני הורסת ומכאיבה לכול מי שסובב אותי ונימאס לי להכאיב להם כבר אני בת 28 מגיל 14 אני עים אנורקסיה בגלל שעברתי אונס אני לא יודעת מה לעשות מבקשת עזרה דחופה.
    והאם הוא יכול לאשפז אותי בכפייה תודה מראש שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשרי שיאשפזו אותי בכפייה - תגובה

עדי מילר
    20/11/2011

שלום שרית

הוראת אשפוז בכפייה מעל גיל 18 היא רק למחלות נפש (כגון סכיזופרניה, דיכאון וכו'), הפרעת אכילה נחשבת להפרעה נפשית (ולא למחלת נפש) ולכן אי אפשר לאשפז בכפיה הפרעת אכילה.
    לאשפוז במחלקה פסיכיאטרית מעל גיל 18 נדרש צו של הפסיכיאטר המחוזי כדי לאשפז בניגוד לרצון החולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו