משתגעת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתגעת!!
    רוני
    04/12/2011

היי,
    אני סובלת מאנורקסיה בערך משהו כמו שנה...
    כרגע שוקלת 52 על גובה 1.68.
    אני מטופלת על ידי פסיכולוגית ודיאטנית.
    עליתי כבר שלוש קילו מאז טיפול שהתחלתי לפני כחודש.
    אני ממש מתקשה עם התפריט שניתנה לי על ידי הדיאטנית שזה 1380 קלוריות.
    כעת הוצא לי טיפול תרופתי לו אני מסרבת בכל תוקף!
    אני מרגישה כאילו אם אני אקח טיפול תרופתי זה כאילו אני משוגעת,זה כאילו ייתן אסמכתא לזה שאני חולת נפש,בנאדם משוגע.
    מרגישה מושפלת ומשוגעת...
    המלצות? בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתגעת!!

הוספת תגובה

• משתגעת!! - תגובה

מיכל לברטוב
    04/12/2011

היי אורי,
    קודם כל, כל הכבוד לך שאת בטיפול וכבר עלית קצת במשקל.
    תרופות יכולות לעזור, והן ממש ממש לא אומרות שאת משוגעת! כרגע חשוב שיהיה לך כמה שפחות קשה בתהליך, ואם ראית פסיכיאטר שהמליץ על טיפול תרופתי אולי שווה לנסות. הכי חשוב זה הבריאות שלך, ואם הקושי לעמוד בתפריט גדול מידי, כדאי לפתוח את הראש גם לתרופות. המון הצלחה יקירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה!

רוני
    04/12/2011

אני כל כך רוצה לחיות!! להקים משפחה,לטייל בעולם,להתאהב, להנות מהחיים ומכל מה שיש להם להציע! אני רוצה להחלים!!
    אבל אני מרגישה כל פעם שהמחלה יותר חזקה מהרצון הזה, שיש לה תוצאות כל כך מיידיות ושהרבה יותר קל להסתפק מהן, מהרזון הנכסף, מאשר בראייה קדימה.
    אני פוחדת שהתרופות יקטלגו אותי כחולת נפש, אני פוחדת להיות משוגעת!!
    זה כל כך קשה, למה אין תרופת קסם כזאת? נמאס לי כבר להתענות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה! - תגובה

מיכל לברטוב
    04/12/2011

נכון, אין תרופת קסם, אלא עבודה קשה. הרזון ״נכסף״ הוא חולה, ויש לו מחירים גבוהים מאוד פיזית ונפשית. תרופות מזמן לא מתייגות אנשים. היום אנשים נעזרים בתרופות להפחתת המתח, להפחתת חרדה, לשיפור מיומנויות חברתיות, לבולמוסי אכילה, לדימוי עצמי וכו. מקווה שתתגברי על הפחד, החלמה מלאה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טטיפול תרופתי

שיר
    10/12/2011

אני מבינה לליבך, זה ממש לא נעים שמצעים לך טיפול תרופתי במיוחד שאתה מרגיש שהכל בסדר איתך חוץ מהעניין של האוכל.
    מניסיון, אפשר לפתור את זה מבלי תרופות ושים את כל המחלה הזאת בעבר.
    יש אפשרות לטיפולים דרך התת מודע שלנו ולהפסיק את ההרגלי האכילה הלא טובים האלה מתת המודע ולא מהחשיבה. מתוך מקום יותר עמוק בתוכנו.
    אם זה מעיניין אותך לבדוק מה שאני עשיתי בעצמי ולהבין מה הציל לי את החיים את מוזמנת להגיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו