מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תת משקל ?. בדרך ל...אפרת06/12/2011
שלום אני בת 28 נשואה +3 ילדים 1.60 ושוקלת 43 קילו בזמן האחרון כולם מעירים לי על זה שאני ממש רזה וזה קצת מציק כי אני פשוט לא מצליחה לאכול אין לי תחושת רעב שיכולה להביא אותי למצב הזה שאני אלך להכין לי איזה משהו לאכול.
לא יודעת מה לעשות האם כדי ללכת לרופא המשפחה לבדיקה ? להתחיל טיפול .? אני לא מרגישה צורך אבל כולם כל הזמן מעירים לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת משקל ?. בדרך ל... - תגובה
מיכל לברטוב06/12/2011היי אפרת,
לא ברור לי. האם ירדת במשקל לאחרונה? ועניין חוסר התאבון, ממתי את מרגישה כך? איך מצב רוחך? האם היה לאורך הזמן ניסיון לרדת במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך
אפרת06/12/2011לא היה ניסיון מכוון לרדת במשקל זה פשוט קרה אחרי הלידה של בני ל פני כחצי שנה.
חוסר התאבון התחיל גם לאחר הלידה שזה דבר נורמלי לדעתי .
במשך ההריון עליי רק 10 קילות כשתחלתי במשקל 50 ק"ג .
לפני כשנה סבלתי מאותו הדבר והגעתי לתת משקל רופאת המשפחה התחילה לי טיפול בכדורי סרוקסט נטלתי אותם למשך חודש והפסקתי לא הרגשתי צורך לטול אותם על בסיס קבע.
מצב הרוח שלי הוא הפכפך נוטה לדכאון הסתגרות ועצבות ואין סיבה ברורה חיי הנישואין שלי נהדריים ואני אוהבת את בעלי והילדים אין לי סום סיבה אבל גם אין לי מושג למה זה קורה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך - תגובה
מיכל לברטוב06/12/2011היי אפרת,
נשמע שחוסר התאבון קשור להפרעה במצב הרוח. לצערנו דיכאון יכול להגיע גם ללא סיבות חיצוניות, ובודאי בסמוך ללידה. אגב, אין זה הליך טבעי שיש ירידה בתאבון לאחר לידה. ממליצה לך לפנות לשיחות עם איש מקצוע על מנת לאבחן במה בדיוק מדובר ולעזור לך. חוסר התאבון הוא רק תסמין. ועלי לציין שמשקלך כיום מהווה תת משקל חמור.
בהצלחה יקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!
אפרת06/12/2011על תשובתך והתייחסותך המהירה,תודההה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!! - תגובה
מיכל לברטוב06/12/2011בשמחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)