תת משקל ?. בדרך ל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל ?. בדרך ל...
    אפרת
    06/12/2011

שלום אני בת 28 נשואה +3 ילדים 1.60 ושוקלת 43 קילו בזמן האחרון כולם מעירים לי על זה שאני ממש רזה וזה קצת מציק כי אני פשוט לא מצליחה לאכול אין לי תחושת רעב שיכולה להביא אותי למצב הזה שאני אלך להכין לי איזה משהו לאכול.
    לא יודעת מה לעשות האם כדי ללכת לרופא המשפחה לבדיקה ? להתחיל טיפול .? אני לא מרגישה צורך אבל כולם כל הזמן מעירים לי!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל ?. בדרך ל...

הוספת תגובה

• תת משקל ?. בדרך ל... - תגובה

מיכל לברטוב
    06/12/2011

היי אפרת,
    לא ברור לי. האם ירדת במשקל לאחרונה? ועניין חוסר התאבון, ממתי את מרגישה כך? איך מצב רוחך? האם היה לאורך הזמן ניסיון לרדת במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי המשך

אפרת
    06/12/2011

לא היה ניסיון מכוון לרדת במשקל זה פשוט קרה אחרי הלידה של בני ל פני כחצי שנה.
    חוסר התאבון התחיל גם לאחר הלידה שזה דבר נורמלי לדעתי .
    במשך ההריון עליי רק 10 קילות כשתחלתי במשקל 50 ק"ג .
    לפני כשנה סבלתי מאותו הדבר והגעתי לתת משקל רופאת המשפחה התחילה לי טיפול בכדורי סרוקסט נטלתי אותם למשך חודש והפסקתי לא הרגשתי צורך לטול אותם על בסיס קבע.
    מצב הרוח שלי הוא הפכפך נוטה לדכאון הסתגרות ועצבות ואין סיבה ברורה חיי הנישואין שלי נהדריים ואני אוהבת את בעלי והילדים אין לי סום סיבה אבל גם אין לי מושג למה זה קורה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי המשך - תגובה

מיכל לברטוב
    06/12/2011

היי אפרת,
    נשמע שחוסר התאבון קשור להפרעה במצב הרוח. לצערנו דיכאון יכול להגיע גם ללא סיבות חיצוניות, ובודאי בסמוך ללידה. אגב, אין זה הליך טבעי שיש ירידה בתאבון לאחר לידה. ממליצה לך לפנות לשיחות עם איש מקצוע על מנת לאבחן במה בדיוק מדובר ולעזור לך. חוסר התאבון הוא רק תסמין. ועלי לציין שמשקלך כיום מהווה תת משקל חמור.
    בהצלחה יקירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!

אפרת
    06/12/2011

על תשובתך והתייחסותך המהירה,תודההה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!! - תגובה

מיכל לברטוב
    06/12/2011

בשמחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו