רק רציתי לבקש מכל הבחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק רציתי לבקש מכל הבחורות
    אני
    06/12/2011

שמתחילות או בתחילת הדרך של בולמיה ואנורקסיה שתלכו לטיפול מהר.אני אנורקסית בולמית כבר 12 שנים וכרגע יודעת שלא יכולה לצאת מזה לעולם.
    חבל שלא לקחתי ברצינות את הטיפול.
    אפשר לצאת מזה אם אתם בהתחלה אחר כך זה אבוד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק רציתי לבקש מכל הבחורות

הוספת תגובה

• רק רציתי לבקש מכל הבחורות - תגובה

לירן רוגב
    07/12/2011

זה נכון שרצוי לפנות לטיפול כמה שיותר מוקדם, אבל הניסיון מראה שגם בשלבים מתקדמים יותר של ההפרעה טיפול יכול להיות מועיל באופן משמעותי. חבל שאת מאמינה למחשבה ש"זה אבוד". זה לא אבוד. זה קשה, וזה לפעמים מפחיד להבריא אחרי כל כך הרבה זמן, אבל זה לא בהכרח אבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את!

שיר
    10/12/2011

זה לא אבוד! גם אני הייתי אנורקסית ואז גם בולמית 9 שנים והיום זה מאחורי!
    יש לזה טיפול, זה נקרא טיפול בתת מודע. אפשרות להכנס לתת מודע ולשנות בתוכנו את ההרגלים הלא טובים של האכילה ולהבין למה הם קרו. אם זה מעניין אותך את מוזמנת לשלוח לי הודעה חזרה.
    אל תוותרי, גם אני כמעט הרמתי ידיים. מגיע לך חיים מבלי לחשב כל מה שנכנס לך לפה ולהתרכז רק בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת היא שניסיתי הכל

אני
    28/12/2011

כלום לא עוזר .אני חיה מתה.הרגשת כישלון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת היא שניסיתי הכל - תגובה

עדי מילר
    28/12/2011

הקרב אף פעם לא אבוד !!! נכון שככול שמקדימים לטפל בבעיה הטיפול יותר פשוט וקצר מועד אך בכול שלב של המחלה ניתן בעזרת טיפול של צוות רב מקצועי המתמחה בהפרעות אכילה להחלים מהמחלה !!!

בהצלחה רבה ואל ייאוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• i need your helping

רחלי
    01/01/2012

שיר,
    טשמח מאד לקבל את המייל הפרטי שלך או טל ע"מ שתסבירי לי ותעודדי כיצד ניתן לנצח את המחלה הארורה הזאת. ועם איזה מטפלים הצלחת

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו