טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול
    רוני
    06/12/2011

היי,
    אני בת 20, חיה עם הפרעת אכילה כבר בערך שנה...
    גובה 1.67 כרגע שוקלת 50.4 ממש לא תת משקל,אפילו עודף אם תשאלו אותי...
    התחלתי טיפול של דיאטנית ופסיכולוגית לפני כמעט שלושה שבועות.
    עם החלק הפסיכולוגי אני עוד איכשהו מסתדרת.
    הבעיה שלי זה הדיאטנית: הורכב לי תפריט מטורף של 1350 קלוריות,אני ממש מתקשה לעמוד בו,לא מצליחה להכיל הכול.
    השאלה שלי היא אם לא צריכה להיות איזשהי הדרגתיות,זה נראה לי יותר מדי קלוריות, בערך מה שפעם הייתי אוכלת בשבוע.
    הקיבה שלי לא עומדת בזה!דיברתי על זה עם הדיאטנית והיא אמרה שזה ייקח זמן להתרגל. אבל כרגע זה בלתי אפשרי עבורי ואני פוחדת שזה יפגום לי בתהליך ההבראה.
    אז מה עושים?
    ובהזדמנות זו ממש תודה על הפורום הזה,הרבה יותר קל לכתוב את הדברים מאשר להגיד אותם בקול רם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

• טיפול - תגובה

לירן רוגב
    07/12/2011

זה לא מפתיע שיותר קשה לך עם הטיפול התזונתי: בטיפול הפסיכולוגי יש פחות לחץ ישיר על הפרעת האכילה, ובטיפול התזונתי ההתמודדות נוטה להיות יותר אקטיבית ומבהילה לא פעם. כל מה שאני יכול להציע לך זה מספר שאלות לשאול את עצמך: האם ייתכן שהניסיון לערער על הדרך של הדיאטנית משרת את הפרעת האכילה? האם "בלתי אפשרי" או "לא עומדת בזה" זו דרך לומר "קשה ומפחיד"? האם יש מקום להשמיע את הדילמות האלו בקול ובישירות בתוך הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו